שלום,
אני רוצה לפתוח חשבון בנק זוגי בבנק אגוד או בבנק הבינלאומי, בתנאים טובים באדיבות מועדון הייטקזון, הנה העיקרים:
- בנק אגוד - חשבון הפוך:
יתרונות:
- 3% ריבית על הפלוס, עד גובה המשכורת (גבול של 30,000 ש"ח - ז"א לא יותר מ 900 ש"ח לשנה)
- ללא עמלות ל- 6 שנים, באמצעות מנגנון זיכוי
- כרטיס אשראי ויזה זהב עם מועדון IGUD TIME (למה זה טוב?) ללא דמי כרטיס.
חסרונות:
- הפטור מעמלות מוגבל לכמות מסוימת של פעולות בחודש ומותנה בביצוע 8 פעולות בחשבון או גיהוץ של 2000 ש"ח בכרטיס האשראי שלהם, זה מציק כי אני בד"כ לא פעיל בחשבון בכלל.
- בנק אגוד הולך להתמזג עם בנק מזרחי טפחות ונראה שהעובדים לא מאוד מרוצים מזה ויש הפרעות לפעילות.
-הבנק הבינלאומי:
יתרונות:
-מענק של 1600 ש"ח.
- פטור מעמלות פקיד ערוץ ישיר בעו"ש מטבע ישראלי.
- 5 פנקסי שיקים חינם מדי שנה, למשך 3 שנים.
- כרטיס אשראי ויזה זהב עם מועדון הייטקזון ללא דמי כרטיס.
-אפשרות לתת שמות לפקדודנות (נחמד, כנראה שנתשמש בזה)
חסרונות: לא מצאתי
לכאורה התמורה הכספית בבנק אגוד, על פני 3 שנים, גבוהה יותר אך אני קצת חושש ממה שציינתי בחסרונות.
מה אתם אומרים?
אני רוצה לפתוח חשבון בנק זוגי בבנק אגוד או בבנק הבינלאומי, בתנאים טובים באדיבות מועדון הייטקזון, הנה העיקרים:
- בנק אגוד - חשבון הפוך:
יתרונות:
- 3% ריבית על הפלוס, עד גובה המשכורת (גבול של 30,000 ש"ח - ז"א לא יותר מ 900 ש"ח לשנה)
- ללא עמלות ל- 6 שנים, באמצעות מנגנון זיכוי
- כרטיס אשראי ויזה זהב עם מועדון IGUD TIME (למה זה טוב?) ללא דמי כרטיס.
חסרונות:
- הפטור מעמלות מוגבל לכמות מסוימת של פעולות בחודש ומותנה בביצוע 8 פעולות בחשבון או גיהוץ של 2000 ש"ח בכרטיס האשראי שלהם, זה מציק כי אני בד"כ לא פעיל בחשבון בכלל.
- בנק אגוד הולך להתמזג עם בנק מזרחי טפחות ונראה שהעובדים לא מאוד מרוצים מזה ויש הפרעות לפעילות.
-הבנק הבינלאומי:
יתרונות:
-מענק של 1600 ש"ח.
- פטור מעמלות פקיד ערוץ ישיר בעו"ש מטבע ישראלי.
- 5 פנקסי שיקים חינם מדי שנה, למשך 3 שנים.
- כרטיס אשראי ויזה זהב עם מועדון הייטקזון ללא דמי כרטיס.
-אפשרות לתת שמות לפקדודנות (נחמד, כנראה שנתשמש בזה)
חסרונות: לא מצאתי
לכאורה התמורה הכספית בבנק אגוד, על פני 3 שנים, גבוהה יותר אך אני קצת חושש ממה שציינתי בחסרונות.
מה אתם אומרים?