שלום לכולם,
אני בן 22, שכיר/עצמאי בתחומים שקשורים לעולם הדאטה, והחלטתי להתחיל להתקדם לכיוון של Business/Financial analyst כשבסוף המטרה להתברג בתעשיית הVC או פרייבט אקווטי.
כעיקרון יש לי שני אופציות פוטנציאליות, בן גוריון או המכללה למנהל.
בבן גוריון :
- מוסד לימודים נחשב יותר (?)
- שכר לימוד רגיל (12 אש"ח)
- אפשרויות תעסוקה מצומצמות מאוד בזמן התואר בגלל מיקום האוניברסיטה
- שכירות וכו' (30,000 ש"ח) הוצאות בשנה
- יקח ממני הרבה זמן
- יצריך ממני לעשות פסיכומטרי (זמן,כסף ועיקוב בשנה)
מכללה למנהל :
- שכר לימוד יקר מאוד (40 אש"ח בערך)
- מוסד לימודים נחשב פחות (?)
- הזדמנות להתברג בתפקידים דומים כבר בתחילת התואר ולצבור נסיון בזמן התואר, ולהמשיך לתחזק את העסק כי כנראה שיהיה לי הרבה יותר נוח במכללה למנהל מאונ' בן גוריון)
- מסלול שיביא לי כלים להתמקצעות בתחום מבחינה תעסוקתית, ולא תאורתית, לקבל הכנה חלקית למבחני יועץ השקעות של הרשות לני"ע שנראלי שזה יכול להיות שילוב מעולה וגם רשיון חשוב להחזיק בו.
אפשר לראות שהמכללה למנהל די מנצחת מבחינת יתרונות מבחינתי, השאלה שלי היא, האם לדעתכם בסופו של דבר זה יפריע למעסיק שלמדתי במכללה למנהל? עם כל היתרונות, בסוף מדובר במכללה שהיא אולי די נחשבת, אבל התנאי קבלה שלה ברצפה, מה דעתכם?
אני בן 22, שכיר/עצמאי בתחומים שקשורים לעולם הדאטה, והחלטתי להתחיל להתקדם לכיוון של Business/Financial analyst כשבסוף המטרה להתברג בתעשיית הVC או פרייבט אקווטי.
כעיקרון יש לי שני אופציות פוטנציאליות, בן גוריון או המכללה למנהל.
בבן גוריון :
- מוסד לימודים נחשב יותר (?)
- שכר לימוד רגיל (12 אש"ח)
- אפשרויות תעסוקה מצומצמות מאוד בזמן התואר בגלל מיקום האוניברסיטה
- שכירות וכו' (30,000 ש"ח) הוצאות בשנה
- יקח ממני הרבה זמן
- יצריך ממני לעשות פסיכומטרי (זמן,כסף ועיקוב בשנה)
מכללה למנהל :
- שכר לימוד יקר מאוד (40 אש"ח בערך)
- מוסד לימודים נחשב פחות (?)
- הזדמנות להתברג בתפקידים דומים כבר בתחילת התואר ולצבור נסיון בזמן התואר, ולהמשיך לתחזק את העסק כי כנראה שיהיה לי הרבה יותר נוח במכללה למנהל מאונ' בן גוריון)
- מסלול שיביא לי כלים להתמקצעות בתחום מבחינה תעסוקתית, ולא תאורתית, לקבל הכנה חלקית למבחני יועץ השקעות של הרשות לני"ע שנראלי שזה יכול להיות שילוב מעולה וגם רשיון חשוב להחזיק בו.
אפשר לראות שהמכללה למנהל די מנצחת מבחינת יתרונות מבחינתי, השאלה שלי היא, האם לדעתכם בסופו של דבר זה יפריע למעסיק שלמדתי במכללה למנהל? עם כל היתרונות, בסוף מדובר במכללה שהיא אולי די נחשבת, אבל התנאי קבלה שלה ברצפה, מה דעתכם?