klayhamn
משתמש בכיר
- דירוג
- 2,559
ועדיין בדיווש קליל על אופניים להגיע לכל נקודה (אישית אני לא רואה שום היגיון לנסוע ברכב מר״ג-גבעתיים לת״א אלו מרחקים שאני בכיף גומע אותם על הפדלים אבל זה עניין אחר) אבל אתה אומר שאתה לא רוצה לחצות את איילון כל פעם, אם אתה כ״כ לא רוצה שאתה מוכן לשלם על זה את הפער אז תשלם.
הלוואי וזה היה נכון. דיווש "קל" באופניים בדרך השלום/קפלן זה עבורי סיוט שאין כדוגמתו והוא לא "קל" בכלל, מדובר ממש בגבעה (אם נדבר ספציפית על קפלן) - ובחודשי הקיץ החמים או בגשם שוטף, לא סימפטי.
לא דיברתי על רכב אלא תחב"צ. מן הסתם שלא אכניס רכב ואוציא (למעשה אני מתכנן להיפטר ממנו כנראה בכלל).
אני לא יודע אם אי פעם עשית את המסלול הזה או לא - אני יודע על אנשים שמדוושים נניח ליגאל אלון וכו' שזה סביר וחביב,
אבל לדווש למרכז העיר ת"א ממרכז גבעתיים זה משהו שיקח 30-40 דקות לכל כיוון ויותיר אותי מיוזע, מותש, וכו'. לא בשביל זה אני גר במרכז.
ותחב"צ הוא כמובן סיוט ייחודי בפני עצמו.
התנסיתי בזה לפני כמה שבועות כשהלכתי לבקר חבר בגבעתיים ולהתרשם. לא היה כיף לבזבז 25 דקות על הלוך ועל שוב ב-"רכבת הרים" הזו, כשחלק מהם הם גם סתם המתנה לקו.
ביום שיהיה מטרו/רק"ל אמיתי וכו' זה משהו אחר - גם כשאני מטייל בניו יורק אני כל הזמן בסאבווי. אין מה להשוות.
אני נוסע ברכב. זה פשוט מפחיד אותי לנסוע עם אופניים על הכביש. החיים שלי תלויים באידיוטים אחרים.
לצערנו זה לא אמסטרדם פה
זה נכון.