היום מתה אמא
משתמש בכיר
- דירוג
- 3,551
הכל פרטי, אם יש לך עדות פרטית אחרת נשמח לשמוע. כדרך אגב, לדעתי בלילה המצב יהיה יותר גרוע בשכונת לווין. אף מונית לא תחכה בשכונה שמישהו יצא לבלות ואז תחזור ריקה כדי לחכות למבלה הבא ובשעות הלילה המאוחרות תתחיל לעשות את הכיוון השני כשהיא ריקה חצי מהזמן.נושא המוניות עלה מתוך דאגה של אחד המשתמשים שלא אצא לשתות מחוץ לשכונת השינה שלי ברכב. אני מתאר לעצמי שאמא שלך (אגב, עוד מקרה פרטי) לא משתמשת במוניות לצורך הזה. היעדר מוניות במהלך היום אינו תכונה של שכונת שינה.
ואם כבר, במהלך היום שכונת שינה היא כאמור חלום בהיבט הזה - אתה יכול להחזיק רכב פרטי מבלי הצורך לברר באיזה חניון של אחוזת החוף תוכל להשאיר אותו לשבוע הקרוב.
כפי שכתבתי לאהוד, אני גם חושב שלב תל אביב לא מתאימה למשפחות אם או בלי אחוזת החוף. בצפון החדש כבר תמצא הרבה בניינים עם חניית רכב אחת וזה יספיק כי הגישה לתל אביב גם ככה נוחה ויש אזורי בילוי גם אם לא סוערים במיוחד, בצפון היותר חדש (צפון תל אביב), כבר תמצא שכונות עם שתי חניות וגם להם גישה נוחה ואזורי בילוי של סטודנטים ולכולם זמינות מוניות מעולה.
מה שפותח השרשור טוען להבנתי ,למה לרצות לגור בשכונת שינה שנמצאות בפאתי עיר מסויימת ולא במרכז העיר של אותה עיר, שם יש לפחות חנויות ומקומות בילוי גם אם לא חיי לילה סוערים, הם יספיקו לרוב. הוא טוען להבנתי(לא בדקתי), ששכונות השינה של עיר מסויימת תהיה יקרה יותר ממרכז העיר של אותה עיר.חריגות ממה? כל שכונה כזאת כוללת מאות\אלפי (כתלות בגודל השכונה) עדויות לאנשים שמאמינים שאיכות החיים שלהם שם טובה מאשר במקומות אחרים, לפחות אלו שידם משגת.
להבנתי, הגישה של השכונות למרכזי תעסוקה היא קריטית בהתחשב שמרוב הערים תצטרך להשקיע הרבה זמן גם כך להגיע למרכזי התעסוקה. תלות המחיר כתלות הנגישות.
השאלה איזה יתרונות אתה רואה בשכונות השינה אם בכלל. "מנסיון אישי" של קרובי משפחה בגיל הטיפש אין לבני נוער או צעירים מה לעשות בשכונות האלה וזה גם מה שטוענים אחרים פה (באופן אישי כמובן).
נערך לאחרונה ב: