אורי ג. משתמש בכיר הצטרף ב 10/8/15 הודעות 24,772 דירוג 35,099 14/3/25 #2 מה הכוונה? לא יתכן מצב שכולם מתחזקים...
חתול לילה משתמש בכיר הצטרף ב 8/3/15 הודעות 13,975 דירוג 22,381 14/3/25 #3 נכתב ע"י munmun: מישהו יכול להסביר את המגמה? לחץ כדי להרחיב... אני מניח שהכוונה היא "מתחזקים ביחס לשקל" וההסבר הוא שהשקל נחלש
נכתב ע"י munmun: מישהו יכול להסביר את המגמה? לחץ כדי להרחיב... אני מניח שהכוונה היא "מתחזקים ביחס לשקל" וההסבר הוא שהשקל נחלש
Q quinon משתמש רגיל הצטרף ב 14/6/24 הודעות 57 דירוג 39 14/3/25 #4 אנשים קונים כסף תמורת מניות (מוכרים מניות במילם אחרות), אז מכיר הכסף עולה.
M munmun משתמש רגיל הצטרף ב 5/9/18 הודעות 485 דירוג 136 14/3/25 #5 נכתב ע"י חתול לילה: אני מניח שהכוונה היא "מתחזקים ביחס לשקל" וההסבר הוא שהשקל נחלש לחץ כדי להרחיב... זאת השאלה בעצם, למה השקל נחלש
נכתב ע"י חתול לילה: אני מניח שהכוונה היא "מתחזקים ביחס לשקל" וההסבר הוא שהשקל נחלש לחץ כדי להרחיב... זאת השאלה בעצם, למה השקל נחלש
M munmun משתמש רגיל הצטרף ב 5/9/18 הודעות 485 דירוג 136 14/3/25 #6 נכתב ע"י quasis: אנשים קונים כסף תמורת מניות (מוכרים מניות במילם אחרות), אז מכיר הכסף עולה. לחץ כדי להרחיב... מוכרים מניות בכל העולם חוץ מישראל?
נכתב ע"י quasis: אנשים קונים כסף תמורת מניות (מוכרים מניות במילם אחרות), אז מכיר הכסף עולה. לחץ כדי להרחיב... מוכרים מניות בכל העולם חוץ מישראל?
Q quinon משתמש רגיל הצטרף ב 14/6/24 הודעות 57 דירוג 39 14/3/25 #7 נכתב ע"י munmun: מוכרים מניות בכל העולם חוץ מישראל? לחץ כדי להרחיב... אני מניח שגם בישראל מוכרים, אבל אנחנו שוק קטן יחסית לאירופה וארה"ב. בנוסף בגלל המלחמה קשה להפריד משתנים כשזה נוגע לשקל, יכולות להיות עוד סיבות.
נכתב ע"י munmun: מוכרים מניות בכל העולם חוץ מישראל? לחץ כדי להרחיב... אני מניח שגם בישראל מוכרים, אבל אנחנו שוק קטן יחסית לאירופה וארה"ב. בנוסף בגלל המלחמה קשה להפריד משתנים כשזה נוגע לשקל, יכולות להיות עוד סיבות.
ה היום מתה אמא משתמש בכיר הצטרף ב 23/6/16 הודעות 1,883 דירוג 2,970 14/3/25 #8 נכתב ע"י munmun: זאת השאלה בעצם, למה השקל נחלש לחץ כדי להרחיב... אין בטחון שהפסקת אש/עסקת החטופים תמשך. החותים חזרו לפעול נגד ספינות ישראליות (וסביר להניח יחזרו לטילים אם לא תמשך הפסקת האש) ראש הממשלה ממשיך בהרס המדינה ועושה את אותו תרגיל של הקלטת הלוהטת שעשה לדוד לוי , הפעם על השב"כ. מהפכה משפטית בפול גז. ...השאלה לא למה השקל נחלש, אלא למה כ"כ מעט ,חוץ אולי מהדולר להם יש גם בעיות דומות רק בלי מלחמה וחטופים.
נכתב ע"י munmun: זאת השאלה בעצם, למה השקל נחלש לחץ כדי להרחיב... אין בטחון שהפסקת אש/עסקת החטופים תמשך. החותים חזרו לפעול נגד ספינות ישראליות (וסביר להניח יחזרו לטילים אם לא תמשך הפסקת האש) ראש הממשלה ממשיך בהרס המדינה ועושה את אותו תרגיל של הקלטת הלוהטת שעשה לדוד לוי , הפעם על השב"כ. מהפכה משפטית בפול גז. ...השאלה לא למה השקל נחלש, אלא למה כ"כ מעט ,חוץ אולי מהדולר להם יש גם בעיות דומות רק בלי מלחמה וחטופים.
yanosh34 משתמש בכיר הצטרף ב 24/1/15 הודעות 1,997 דירוג 2,278 14/3/25 #9 בתקופה של ירידות בשווקים הבינלאומיים, השקל נחלש (ולהיפך). זה קורה משום שהמוסדיים בארץ, אשר אמורים להחזיק חשיפה קבועה מסוימת לחו"ל, צריכים למכור שקלים בשביל להתאים את החשיפה.
בתקופה של ירידות בשווקים הבינלאומיים, השקל נחלש (ולהיפך). זה קורה משום שהמוסדיים בארץ, אשר אמורים להחזיק חשיפה קבועה מסוימת לחו"ל, צריכים למכור שקלים בשביל להתאים את החשיפה.