Foxmulder
משתמש רשום
- דירוג
- 2
שלום,
זכיתי בהגרלות האחרונה בדירה בהנחה בפרוייקט טורקיז של הקבלן גשם ב-ג'סר אז זרקא:
מידע מקדים:
אלו הפרטים של הפרויקט והדירות שנשארו (המחיר למ"ר הוא 7.9 עם עדכון מדד והיצע הדירות כולל דירות גן, כשרוב הדירות הן 3, 4 ו-5.5 במחירים שנעים בין 700K ל-1.1 מיליון):
mishtaken.gl-re.co.il
זה פרסום אחרון של הקבלן שציין שהבנייה כבר החלה (במחיר למשתכן הסטטוס הוא החלטה ועדה)
www.facebook.com
@Inigo Montoya
הקבלן החל לפרסם את הפרויקט לשוק הפרטי עם מחיר התחלתי של 2.9 לדירות 5.5 חדרים בקומה 2, ולאחרונה (בפרסום שהעליתי) הוא העלה ל-3.3 מיליון.
עכשיו לשאלה, ראיתי פה פרסום של משתמש מסוף 21 ואני מצוי כמעט באותה הדילמה:
www.hasolidit.com
הבדל עיקרי שאני רווק, בן 37, ההון העצמי שלי נמוך אבל יאפשר לי אולי לרכוש את דירות 3 ו-4 חדרים, או 5.5 עם משכנתא מאוד גדולה. הפרויקט מגיע גם עם מענק של 40K מהמדינה.
המטרה שלי היא קניית דירה למגורים, כשאופציה נוספת לכך זה רכישה דירת להשקעה עם הנחה גדולה באופן משמעותי לשם מכירה עתידית והשקעת הרווח בקניית דירה באזור בו ארצה לגור.
על פניו נראה שיש פוטנציאל במקום: סמוך לחוף ים, נחל התנינים, פוטנציאל AIRBNB, גן לאומי סמוך שביל ישראל עובר במקום, במסגרת התכנית יקימו גם בתי מסחר, בתי מלון וכו'. הכפר גם תוקצב לאחרונה ב-200 מיליון.
הלבטים הגדולים שלי:
מדובר בכפר ערבי עני מוסלמי (בין הצפופים והעניים בארץ, אולי העני ביותר)
הרבה אירועי פשע בעיר
פחד מגניבות ופרוטקשן מצד אוכלוסיה עבריינית
פחד מהתלקחות בעיתות מבצעים צבאיים כמו בשומר החומות
עשיתי גם ביקור ראשון במקום, כאמור יש הרבה טבע אבל האוכלוסיה בעיקר ערבית מוסלמית והפרויקט נראה לא קשור בכלל לכפר, תהיה בנייה של בניינים יפים על הים בסמוך לכפר שהוא עולם 3, בנוסף נראה שהתחושה שהאוכלוסיה המקומית לא אוהבת בלשון המעטה את הפרויקט (שבשבילם הוא יקר מאוד ולא רלוונטי כמעט) ואולי יפנו את הזעם בהמשך כלפי תושבי השכונה.
בנוסף לכך המחיר של הקבלן הוא באוויר, אין שום מידע על ערך הנדלן במקום כי זו שכונה חדשה לגמרי על הים.
השאיפה היא לא להשכיר לטווח ארוך, אלא להשכיר זמנית עד שתתאפשר מכירה השאלה אם אפשר יהיה למצוא שוכרים מתאימים בזמן הזה ואם אחרי 5-7 שנים אפשר יהיה בעצם ליהנות מהרווח של המכירה עם הנחה מאוד גדולה.
מה אתם הייתם עושים במצב שלי?
השאלה אם יש כאן הזדמנות גדולה מבחינתי להגדיל את ההון העצמי בעוד מספר שנים עם המכירה שאסור לפספס או שהסיכונים פה מאוד גדולים ואני עלול להיתקע עם משכנתא גדולה עם פרויקט בעייתי שאולי יהפוך לדירות רפאים / שכונה בעייתית שלא יצרו לגור בה?
אשמח לקבל כל טיפ בנושא.
תודה
זכיתי בהגרלות האחרונה בדירה בהנחה בפרוייקט טורקיז של הקבלן גשם ב-ג'סר אז זרקא:
מידע מקדים:
אלו הפרטים של הפרויקט והדירות שנשארו (המחיר למ"ר הוא 7.9 עם עדכון מדד והיצע הדירות כולל דירות גן, כשרוב הדירות הן 3, 4 ו-5.5 במחירים שנעים בין 700K ל-1.1 מיליון):

ג'סר א-זרקא - טורקיז
האתר מיועד למחיר למשתכן בלבד אודות הפרויקט לצפייה במלאי הדירות פרויקט טורקיז לחץ כאן חזרה לעמוד הפרויקטים הבית שתמיד רציתם, עכשיו בהישג ידכם ברצועת החוף של קיסריה ,קו ראשון לחוף ים בתולי , שוכן לו גן העדן כוכב המפרץ

זה פרסום אחרון של הקבלן שציין שהבנייה כבר החלה (במחיר למשתכן הסטטוס הוא החלטה ועדה)
גשם - בונים את ישראל
טורקיז - הפרויקט שכולם מדברים עליו! קומפלקס מגורי יוקרה על קו החוף היפה ביותר בישראל - ג'סר א זרקא. דירת 5 חד' 130 מ"ר + 38 מ"ר מרפסות החל מ-3,300,000 ש"ח הבנייה בעיצומה! לפרטים נוספים ותיאום פגישה...
@Inigo Montoya
הקבלן החל לפרסם את הפרויקט לשוק הפרטי עם מחיר התחלתי של 2.9 לדירות 5.5 חדרים בקומה 2, ולאחרונה (בפרסום שהעליתי) הוא העלה ל-3.3 מיליון.
עכשיו לשאלה, ראיתי פה פרסום של משתמש מסוף 21 ואני מצוי כמעט באותה הדילמה:

מחיר למשתכן במיקום קצת שונה
היי, "זכינו" לפני כשנתיים במחיר למשתכן במיקום קצת שונה - ג'סר א זרקא... ואנחנו מתקרבים לשלב של בחירת הדירה. למי שלא מכיר ג'סר הוא כפר ערבי צפונית ( מאות מטרים ) צפונית לקיסריה והוא יושב על חוף הים. הוא נחשב לאחד היישובים החלשים סוציאו-אקונומית בישראל עם רמת פשיעה יחסית גבוה. הפרויקט מוקם ממש על...

הבדל עיקרי שאני רווק, בן 37, ההון העצמי שלי נמוך אבל יאפשר לי אולי לרכוש את דירות 3 ו-4 חדרים, או 5.5 עם משכנתא מאוד גדולה. הפרויקט מגיע גם עם מענק של 40K מהמדינה.
המטרה שלי היא קניית דירה למגורים, כשאופציה נוספת לכך זה רכישה דירת להשקעה עם הנחה גדולה באופן משמעותי לשם מכירה עתידית והשקעת הרווח בקניית דירה באזור בו ארצה לגור.
על פניו נראה שיש פוטנציאל במקום: סמוך לחוף ים, נחל התנינים, פוטנציאל AIRBNB, גן לאומי סמוך שביל ישראל עובר במקום, במסגרת התכנית יקימו גם בתי מסחר, בתי מלון וכו'. הכפר גם תוקצב לאחרונה ב-200 מיליון.
הלבטים הגדולים שלי:
מדובר בכפר ערבי עני מוסלמי (בין הצפופים והעניים בארץ, אולי העני ביותר)
הרבה אירועי פשע בעיר
פחד מגניבות ופרוטקשן מצד אוכלוסיה עבריינית
פחד מהתלקחות בעיתות מבצעים צבאיים כמו בשומר החומות
עשיתי גם ביקור ראשון במקום, כאמור יש הרבה טבע אבל האוכלוסיה בעיקר ערבית מוסלמית והפרויקט נראה לא קשור בכלל לכפר, תהיה בנייה של בניינים יפים על הים בסמוך לכפר שהוא עולם 3, בנוסף נראה שהתחושה שהאוכלוסיה המקומית לא אוהבת בלשון המעטה את הפרויקט (שבשבילם הוא יקר מאוד ולא רלוונטי כמעט) ואולי יפנו את הזעם בהמשך כלפי תושבי השכונה.
בנוסף לכך המחיר של הקבלן הוא באוויר, אין שום מידע על ערך הנדלן במקום כי זו שכונה חדשה לגמרי על הים.
השאיפה היא לא להשכיר לטווח ארוך, אלא להשכיר זמנית עד שתתאפשר מכירה השאלה אם אפשר יהיה למצוא שוכרים מתאימים בזמן הזה ואם אחרי 5-7 שנים אפשר יהיה בעצם ליהנות מהרווח של המכירה עם הנחה מאוד גדולה.
מה אתם הייתם עושים במצב שלי?
השאלה אם יש כאן הזדמנות גדולה מבחינתי להגדיל את ההון העצמי בעוד מספר שנים עם המכירה שאסור לפספס או שהסיכונים פה מאוד גדולים ואני עלול להיתקע עם משכנתא גדולה עם פרויקט בעייתי שאולי יהפוך לדירות רפאים / שכונה בעייתית שלא יצרו לגור בה?
אשמח לקבל כל טיפ בנושא.
תודה