Nons Ense משתמש רשום הצטרף ב 15/4/24 הודעות 9 דירוג 0 18/4/24 #1 היי.. מצאתי דירה שאני רוצה לרכוש, זו רכישה ראשונה שלי, אילו שאלות אני צריכה לשאול את בעל הדירה? רשימת עשי ואל תעשי?
היי.. מצאתי דירה שאני רוצה לרכוש, זו רכישה ראשונה שלי, אילו שאלות אני צריכה לשאול את בעל הדירה? רשימת עשי ואל תעשי?
ד דירה להשכיר משתמש רגיל הצטרף ב 31/10/21 הודעות 148 דירוג 26 20/4/24 #2 תיקונים שהיו בדירה? שיפוץ? נזילות? עובש?
A AIML משתמש בכיר הצטרף ב 29/1/18 הודעות 5,069 דירוג 7,229 20/4/24 #3 לדבר עם השכנים. האם יש מפגעים בסביבה? רעש? זיהום אויר? שכנים בעיתיים במיוחד ? לברר אם יש דיבורים על יוזמות תמ״א באזור ואיפה.
לדבר עם השכנים. האם יש מפגעים בסביבה? רעש? זיהום אויר? שכנים בעיתיים במיוחד ? לברר אם יש דיבורים על יוזמות תמ״א באזור ואיפה.
ה הורדוס משתמש בכיר הצטרף ב 14/1/21 הודעות 1,888 דירוג 1,553 20/4/24 #4 לדעתי עדיף לשאול אילו בדיקות צריך לעשות, התשובות של המוכר הן מידע חשוב עבור מו"מ אבל אסור לסמוך על מה שמוכר דירה אומר.
לדעתי עדיף לשאול אילו בדיקות צריך לעשות, התשובות של המוכר הן מידע חשוב עבור מו"מ אבל אסור לסמוך על מה שמוכר דירה אומר.
י יזם משתמש רגיל הצטרף ב 7/3/22 הודעות 390 דירוג 270 21/4/24 #5 1. לבוא עם ביטחון קודם כל, אתה בישראל 2. לראות את מערכון "הדירה" של הפרלמנט 3. אחרי שראית לעשות מחקר מעמיק על הדירה - נסח טאבו, תיק בניין, גוגל, עסקאות אחרונות בבניין ואז לזרוק מחיר
1. לבוא עם ביטחון קודם כל, אתה בישראל 2. לראות את מערכון "הדירה" של הפרלמנט 3. אחרי שראית לעשות מחקר מעמיק על הדירה - נסח טאבו, תיק בניין, גוגל, עסקאות אחרונות בבניין ואז לזרוק מחיר
פטל ואוכמניות משתמש בכיר הצטרף ב 4/4/21 הודעות 1,452 דירוג 1,737 21/4/24 #6 להזמין בדיקת בדק בית; גם אם המוכר הוא איש ישר, לא בהכרח יוכל להצביע על ליקויים שצריך לשקול טרם הקנייה
להזמין בדיקת בדק בית; גם אם המוכר הוא איש ישר, לא בהכרח יוכל להצביע על ליקויים שצריך לשקול טרם הקנייה
ראובן7 משתמש רגיל הצטרף ב 2/6/16 הודעות 55 דירוג 32 15/5/24 #7 נכתב ע"י Nons Ense: היי.. מצאתי דירה שאני רוצה לרכוש, זו רכישה ראשונה שלי, אילו שאלות אני צריכה לשאול את בעל הדירה? רשימת עשי ואל תעשי? לחץ כדי להרחיב... לברר תכניות עירוניות לפרוייקטים רעשניים/מזהמים בסביבה (אם זה רלוונטי). לבוא בשעות שונות להתרשמות מרמת הרעש. כמובן רישום בטאבו ושהכל חוקי וכשר.
נכתב ע"י Nons Ense: היי.. מצאתי דירה שאני רוצה לרכוש, זו רכישה ראשונה שלי, אילו שאלות אני צריכה לשאול את בעל הדירה? רשימת עשי ואל תעשי? לחץ כדי להרחיב... לברר תכניות עירוניות לפרוייקטים רעשניים/מזהמים בסביבה (אם זה רלוונטי). לבוא בשעות שונות להתרשמות מרמת הרעש. כמובן רישום בטאבו ושהכל חוקי וכשר.