שלום לכולם, אשמח לחוות דעת ממשקיעים ומאנשי מקצוע שמצויים בתחום.
בבעלותי דירת 4 חדרים (קומה 4 מתוך 5) בעיר מרכזית באזור השרון, בבניין שאוכלס לפני כ-35 שנה. הדירה כרגע מושכרת ואין לי כוונה למכור אותה בשנים הקרובות.
רקע על הבניין והסטטוס:
ההתלבטות שלי:האם לדעתכם, בראייה של טווח ארוך, התקנת הממ"ד תשתלם לי כלכלית?אשמח לשמוע ממי שיש לו ניסיון - האם השבחת הערך העתידית והפוטנציאל להעלאת שכר הדירה (אם קיים) מצדיקים השקעה של מעל 200 אלף שקל מכספי הון עצמי בנכס שאינו מיועד למגוריי?
תודה מראש למשיבים!
בבעלותי דירת 4 חדרים (קומה 4 מתוך 5) בעיר מרכזית באזור השרון, בבניין שאוכלס לפני כ-35 שנה. הדירה כרגע מושכרת ואין לי כוונה למכור אותה בשנים הקרובות.
רקע על הבניין והסטטוס:
- הבניין עבר שיפוץ חזית ולובי לפני שנים אחדות, הוחלפה מעלית, והתחזוקה הכללית מצוינת. יש מקלט שמתוחזק היטב על ידי הוועד (כך שאין כרגע אופק או צורך בהתחדשות עירונית).
- מחצית מהדיירים מתארגנים כעת להוספת ממ"דים בצד אחד של הבניין, ויש לי אפשרות להצטרף.
- החצי השני של הדיירים לא מעוניין להקים ממ"ד בצד שלהם (בגלל פגיעה במקומות חניה), אך אין להם התנגדות עקרונית למי שרוצה, לפחות בשלב זה.
ההתלבטות שלי:האם לדעתכם, בראייה של טווח ארוך, התקנת הממ"ד תשתלם לי כלכלית?אשמח לשמוע ממי שיש לו ניסיון - האם השבחת הערך העתידית והפוטנציאל להעלאת שכר הדירה (אם קיים) מצדיקים השקעה של מעל 200 אלף שקל מכספי הון עצמי בנכס שאינו מיועד למגוריי?
תודה מראש למשיבים!