מ משה אמת משתמש רשום הצטרף ב 28/8/25 הודעות 3 דירוג 0 31/8/25 #1 קניתי דירה ראשונה ב70% מימון ע"י משכנתא ל30 שנה קיבלתי הצעה לשליש קל"צ של 4.6 ושני שליש מל"צ של שנתיים עוגן אג"ח בריבית של 4.64 האם זה משתלם?
קניתי דירה ראשונה ב70% מימון ע"י משכנתא ל30 שנה קיבלתי הצעה לשליש קל"צ של 4.6 ושני שליש מל"צ של שנתיים עוגן אג"ח בריבית של 4.64 האם זה משתלם?
אייל ריטברג משתמש רגיל הצטרף ב 8/1/24 הודעות 231 דירוג 165 4/9/25 #2 היי אנונימי. עונה כבעלים של חברה לייעוץ משכנתא. אם קיבלת את ההצעה השבוע, ההצעה יקרה. אתה יכול לכוון ל0.1% בכלל המסלולים. בהצלחה. אייל
היי אנונימי. עונה כבעלים של חברה לייעוץ משכנתא. אם קיבלת את ההצעה השבוע, ההצעה יקרה. אתה יכול לכוון ל0.1% בכלל המסלולים. בהצלחה. אייל
אורי ג. משתמש בכיר הצטרף ב 10/8/15 הודעות 24,846 דירוג 35,231 4/9/25 #3 נכתב ע"י משה אמת: קניתי דירה ראשונה ב70% מימון ע"י משכנתא ל30 שנה קיבלתי הצעה לשליש קל"צ של 4.6 ושני שליש מל"צ של שנתיים עוגן אג"ח בריבית של 4.64 האם זה משתלם? לחץ כדי להרחיב... האם אלו ריביות טובות? כן. האם זה משתלם? זה כבר תלוי.
נכתב ע"י משה אמת: קניתי דירה ראשונה ב70% מימון ע"י משכנתא ל30 שנה קיבלתי הצעה לשליש קל"צ של 4.6 ושני שליש מל"צ של שנתיים עוגן אג"ח בריבית של 4.64 האם זה משתלם? לחץ כדי להרחיב... האם אלו ריביות טובות? כן. האם זה משתלם? זה כבר תלוי.
מ משה אמת משתמש רשום הצטרף ב 28/8/25 הודעות 3 דירוג 0 8/9/25 #4 היי אייל מה הכוונה 0.1 בכלל המסלולים וכן אורי ג. למה התכוונת האם זה משתלם על העסקה של הקנייה או בחירה של מסלולי משכנתא אחרים
היי אייל מה הכוונה 0.1 בכלל המסלולים וכן אורי ג. למה התכוונת האם זה משתלם על העסקה של הקנייה או בחירה של מסלולי משכנתא אחרים
אורי ג. משתמש בכיר הצטרף ב 10/8/15 הודעות 24,846 דירוג 35,231 8/9/25 #5 נכתב ע"י משה אמת: וכן אורי ג. למה התכוונת האם זה משתלם על העסקה של הקנייה או בחירה של מסלולי משכנתא אחרים לחץ כדי להרחיב... לא נתת פרט כלשהו על הקנייה למעט תנאי המשכנתא, איך אפשר לדעת אם זה משתלם או לא?
נכתב ע"י משה אמת: וכן אורי ג. למה התכוונת האם זה משתלם על העסקה של הקנייה או בחירה של מסלולי משכנתא אחרים לחץ כדי להרחיב... לא נתת פרט כלשהו על הקנייה למעט תנאי המשכנתא, איך אפשר לדעת אם זה משתלם או לא?
מ משה אמת משתמש רשום הצטרף ב 28/8/25 הודעות 3 דירוג 0 9/9/25 #6 אוקי העסקה עצמה אין לי שאלה היא הייתה בהזדמנות נדירה השאלה הייתה רק על המשכנתא
Y yahud משתמש בכיר הצטרף ב 26/10/19 הודעות 1,540 דירוג 1,707 9/9/25 #7 נכתב ע"י משה אמת: אוקי העסקה עצמה אין לי שאלה היא הייתה בהזדמנות נדירה השאלה הייתה רק על המשכנתא לחץ כדי להרחיב... אז קיבלת תשובה נכתב ע"י אורי ג.: האם אלו ריביות טובות? כן. לחץ כדי להרחיב...
נכתב ע"י משה אמת: אוקי העסקה עצמה אין לי שאלה היא הייתה בהזדמנות נדירה השאלה הייתה רק על המשכנתא לחץ כדי להרחיב... אז קיבלת תשובה נכתב ע"י אורי ג.: האם אלו ריביות טובות? כן. לחץ כדי להרחיב...
T Therealdeal משתמש בכיר הצטרף ב 9/12/21 הודעות 1,359 דירוג 1,864 9/9/25 #8 נכתב ע"י משה אמת: היי אייל מה הכוונה 0.1 בכלל המסלולים וכן אורי ג. למה התכוונת האם זה משתלם על העסקה של הקנייה או בחירה של מסלולי משכנתא אחרים לחץ כדי להרחיב... אני משער שהנחה של 0.1% בכל אחד מהמסלולים
נכתב ע"י משה אמת: היי אייל מה הכוונה 0.1 בכלל המסלולים וכן אורי ג. למה התכוונת האם זה משתלם על העסקה של הקנייה או בחירה של מסלולי משכנתא אחרים לחץ כדי להרחיב... אני משער שהנחה של 0.1% בכל אחד מהמסלולים