לא הכחשתי זאת, אבל אני בוחר להתעלם במודע מהטירוף הזה של השמאלנים.מעולה, טוב שהבהרת, משום מה ניכר מהשמאל שהם מעדיפים את רוצחיהם ושונאים הערבים על פני אחיהם החרדים.
אני מבין היטב את הטענות שיש על החרדים, מאידך אני גם מבין היטב את הצד של החרדים, הגיוני שמי שלא מאמין במה שהם מאמינים ירגיש כאב וכעס על המצב כרגע, הכאב שלי זה על הדמוניזציה שעושים להם כאילו חייהם מוכווני השתמטות וסחטנות, מי שלא מכיר את החרדים עלול לחשוב שזה "מטרת" לימוד התורה שלהם.
אפשר לטעון שלא מעניין אף אחד הסיבה שהם עושים מה שהם עושים ומעניין רק התוצאה, זה פשוט שקר, מחירת המילים בהם מדברים על החרדים והמטרות והאמצעיים שמייחסים להם זה מוכוון מטרה להשניא אותם הרבה יותר מהשנאה הטבעית שתהיה בעקבות המצב הארור שלנו
עיקר העם פה נורמלי, רוצה אזרחים משכילים ועובדים, שמשתתפים בהגנה על הארץ. לא הטירוף הפרוגרסיבי של בג״ץ. אל תיפול לבור שהם שמים.
החרדים לא אשמים. הכל פה זה מנת חלקנו, של כולם.נו נו, החברה הישראלית מתפרקת על רקע כן ביב ולא ביבי, מי שמוכר שהחרדים אשמים מוכר תותים...
אבל צריך להיות עיוור כדי לא לראות שסוגיית הגיוס (והעניין הכלכלי כהרחבה של הסוגיה) היא הדלק המשמעותי שמונע מדברים פה להיפתר, מאז שנות השמונים.
בזה גם שזור התערבות מחפירה של בגץ לאורך השנים, וכל מה שנגזר מזה.
אז אני בוחר שלא להתעסק במה המטורפים בצד השני עושים, אלא בבעיות שאנחנו יוצרים. וכל יום שעובר וזה לא מטופל הבעיה מעמיקה