A aiib משתמש רגיל הצטרף ב 8/5/19 הודעות 707 דירוג 52 28/10/25 #1 הקבלן סיכם איתי על מועד ביקור, חיכיתי בבית והוא לא הגיע ומאז לא מגיב לי. האם חוק הטכנאים חל על מקרה כזה? האם יש לו חובה לענות לי ולהגיע תוך זמן מסויים? תודה רבה
הקבלן סיכם איתי על מועד ביקור, חיכיתי בבית והוא לא הגיע ומאז לא מגיב לי. האם חוק הטכנאים חל על מקרה כזה? האם יש לו חובה לענות לי ולהגיע תוך זמן מסויים? תודה רבה
A aiib משתמש רגיל הצטרף ב 8/5/19 הודעות 707 דירוג 52 28/10/25 #3 נכתב ע"י האזרח הקטן: לא. לחץ כדי להרחיב... כי? בעצם הוא יכול לומר לי כל יום שהוא מגיע ואני אקח חופש מהעבודה ואחכה לחינם?
נכתב ע"י האזרח הקטן: לא. לחץ כדי להרחיב... כי? בעצם הוא יכול לומר לי כל יום שהוא מגיע ואני אקח חופש מהעבודה ואחכה לחינם?
R rpi משתמש רגיל הצטרף ב 16/8/24 הודעות 386 דירוג 160 28/10/25 #4 נכתב ע"י aiib: כי? בעצם הוא יכול לומר לי כל יום שהוא מגיע ואני אקח חופש מהעבודה ואחכה לחינם? לחץ כדי להרחיב... לא תואם את הקרטירטיונים של החוק. פיצוי בגין איחור טכנאי או איש שירות www.kolzchut.org.il תקרא "מי זכאי", בלינק.
נכתב ע"י aiib: כי? בעצם הוא יכול לומר לי כל יום שהוא מגיע ואני אקח חופש מהעבודה ואחכה לחינם? לחץ כדי להרחיב... לא תואם את הקרטירטיונים של החוק. פיצוי בגין איחור טכנאי או איש שירות www.kolzchut.org.il תקרא "מי זכאי", בלינק.
פתחו חשבון למסחר עצמאי פסגות טרייד ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון מיטב טרייד ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪5,000 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון פסגות טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול פתיחת חשבון מיטב טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000 ⌄ ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
ה האזרח הקטן משתמש בכיר הצטרף ב 5/3/21 הודעות 11,438 דירוג 13,209 28/10/25 #5 נכתב ע"י aiib: כי? לחץ כדי להרחיב... מה ש @rpi כתב. נכתב ע"י aiib: בעצם הוא יכול לומר לי כל יום שהוא מגיע ואני אקח חופש מהעבודה ואחכה לחינם? לחץ כדי להרחיב... הוא יכול. כמו בכל דבר בחיים, אם נגרם לך נזק מוכח אתה רשאי לתבוע אותו ובית המשפט יחליט אם ובכמה הוא נדרש לפצות אותך. אבל זה לא קשור לחוק הטכנאים.
נכתב ע"י aiib: כי? לחץ כדי להרחיב... מה ש @rpi כתב. נכתב ע"י aiib: בעצם הוא יכול לומר לי כל יום שהוא מגיע ואני אקח חופש מהעבודה ואחכה לחינם? לחץ כדי להרחיב... הוא יכול. כמו בכל דבר בחיים, אם נגרם לך נזק מוכח אתה רשאי לתבוע אותו ובית המשפט יחליט אם ובכמה הוא נדרש לפצות אותך. אבל זה לא קשור לחוק הטכנאים.