• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

הפסקת מימון לישיבות החרדיות

הערכות שאני קורא בטוויטר מדברות על 300-500K עוזבים.
קישור
איפה הנתונים? איך בוצעה ההערכה? לצערי אני לא רואה פה שום הוכחה כזו או אחרת.
דווקא לפי גוגל טרנדס, אם מחפשים למשל רילוקיישן שכאמור לדעתי זאת מילת מפתח שמייצגת עזיבה של אנשים, רואים שהרבה אנשים התעניינו לעזוב את הארץ אחרי המחדל. מצד שני, אחרי שהייתה התרסקות בחשיבה על רילוקיישן ועניין מחודש, כיום העניין ברילוקיישן (לפחות לפי חיפושים בגוגל) לא גבוה מהתקופה בין 2014 ל-2018.
האם זה אומר שאנשים החליטו לעזוב? לדעתי זה אומר שאנשים מחכים לבחירות הבאות.
למה לא להסיק מזה שזה מבטיח שיהיה שינוי מהותי כמו בבחירות ללשכת עורכי הדין?

נערך לאחרונה ב:
אין נתונים. בינתיים הכל גייסט. המספרים של @חתול לילה נראים לי גבוהים מדי מסיבות פרקטיות בעיקר. מסכים עם @גרהם שחלק מהיורדים יחזרו בגלל חוסר תכנון/התפכחות/קשיים. לא חושב שמי שבאמת יורד עושה גוגל על רילוקיישן... אני לא עשיתי @kongi. מי שיורד באמת עושה חיפושים יותר ספציפיים. לחכות לבחירות הבאות זו פריבילגיה שתלויה בגיל/גיל הילדים/מצב נפשי. והבעייה האמיתית היא הציבור לא הממשלה, כך שההקבלה לעורכי דין פחות מתאימה לדעתי. הסקרים נניח לא תומכים בתזה שלך. גל הגירה יש והוא מתממש מול עיננו, לוקח זמן מהחלטה עד לעלייה על מטוס. מה יהיה הגובה שלו? מה יהיה המשך שלו? לא יודע.

מי שיורד באמת עושה חיפושים יותר ספציפיים.
האם אתה יכול לפרט? אולי נקבל ככה data כלשהו.
לחכות לבחירות הבאות זו פריבילגיה
למה פריווילגיה? יותר ברירת מחדל.
שינוי זאת פריווילגיה.
הסקרים נניח לא תומכים בתזה שלך?
למה? האם הליכוד התחזק מאז ה-07.10?
דווקא הסתכלתי וראיתי סקר שטוען שאם בנט מקים מפלגה אז הכל יכול להשתנות - קישור.

נערך לאחרונה ב:
מי שרופא מחפש עבודה בתחום שלו. מי שחוקר מחפש מחלקות עם תחומי מחקר מקבילים. מניח שגם הייטקיסיטים- שמעתי שיש כאן כאלו- לא מקלידים בגוגל ״רילוקייישן״, אלא דברים ספציפיים יותר. אבל קטונתי מלנחש מה הייטקיסטים עושים.

מסכים שהיכולת לעזוב היא פריבילגיה, אם כי אני לא אוהב את המילה הזו. את היכולת שלנו לעזוב הרווחנו במו ידינו, והמילה פריבילגיה מרמזת לדעתי על זכות שנולדתי איתה או שניתנה לי. מכיוון שבניגוד לממשלה הנוכחית אני לא שמאל קיצוני, אני פחות מתחבר לזה. למעשה, במדינות אחרות משלמים לנו הרבה- הרבה- יותר על פחות עבודה... כפי שאנחנו רואים עכשיו. וגם קורות החיים שאיפשרו לנו לעזוב, לא לקחנו אותם מאף אחד. די להיפך, אם כבר.

אבל- לא כל מי שיכול לעזוב נמצא בעמדה זהה. נניח, מי שיש לו ילדים בני 14, לא מרגיש שהוא יכול לחכות לבחירות הבאות. לכך כיוונתי. אז אם תרצה, גם בין הפריבילגים יש דירוג. יש מי שיכול לעזוב אבל יכול להרשות לעצמו לחכות ולראות מה יהיה בבחירות הבאות. ויש מי שלא.

הסקרים לא תומכים בתזה שלך כי אם היום יש בחירות אין ממשלה חלופית. כלומר הנוכחית נשארת. וכפי שכבר הודגם, לנוכחית לא תהיה בעייה להיות ממשלה זמנית לנצח... אם כי מכיוון שהדמוגרפיה וההגירה בעדה, רק עניין של זמן עד שגם הנוכחית תגיע ל61. ובנוגע לסקרים על בנט... אם יקים מסגרת כזאת ואם הסקרים יישארו דומים ואם ואם... כולנו זוכרים הרבה דוגמאות דומות. בסוף, כידוע, demographics is destiny.

הסקרים לא תומכים בתזה שלך כי אם היום יש בחירות אין ממשלה חלופית.
הטענה הינה לגבי ה-27 באוקטובר 2026, לא לגבי היום. בשביל זה צריך להתייחס לטרנד הנוכחי.
והטרנד הנוכחי אומר שהממשלה הנוכחית הינה כישלון בכל קנה מידה.
עוד לא שמעתי מישהו שאומר שטוב שהממשלה בשלטון.
מצד שני, בדיוק כמו שאמרת.. עד אז.. הכל יכול להשתנות לטובה או לרעה.
אם כי מכיוון שהדמוגרפיה וההגירה בעדה, רק עניין של זמן עד שגם הנוכחית תגיע ל61. ובנוגע לסקרים על בנט... אם יקים מסגרת כזאת ואם הסקרים יישארו דומים ואם ואם... כולנו זוכרים הרבה דוגמאות דומות. בסוף, כידוע, demographics is destiny.
אתה מדבר פה על טווח ארוך יותר ממה שאני מדבר עליו.
זאת כמובן שאלה לא פחות חשובה.

מסכים לחלוטין שהממשלה כישלון. אני פשוט מבחין בזה שחלק ניכר מהעם לא חושב ככה. או חושב ככה אבל עדיין יצביע להם, שזה שקול מבחינתי. והסקרים הנוכחיים אומרים שהממשלה תמשיך גם אחרי הבחירות. אולי אם המצב יחמיר עוד זה ישתנה, מי יודע. אני, עוד באירופה הייתי סקפטי. הטרנד הנוכחי הוא של החמרה. כמובן שיכול להיות שהכל עוד ישתנה... הלוואי. להגיד הכל יכול להשתנות זה כמובן נכון, אבל זו אמירה מאוד כללית, שקשה ללכת איתה למכולת. אני לא אהמר איתה על עתיד ילדי, שהם הסיבה שאני כותב לך עכשיו בצהריים המוקדמים.

ודמוגרפיה זה אכן טווח ארוך, אבל במצב בו אנחנו נמצאים כל מנדט שיורד / מחזור תומכי ממשלה שמגיע לגיל הבוחר הוא משמעותי. גם בטווח של שנתיים יש לזה השפעה שאינה אפסית.

מסכים לחלוטין שהממשלה כישלון. אני פשוט מבחין בזה שחלק ניכר מהעם לא חושב ככה. או חושב ככה אבל עדיין יצביע להם, שזה שקול מבחינתי. והסקרים הנוכחיים אומרים שהממשלה תמשיך גם אחרי הבחירות. אולי אם המצב יחמיר עוד זה ישתנה, מי יודע. אני, עוד באירופה הייתי סקפטי. הטרנד הנוכחי הוא של החמרה. כמובן שיכול להיות שהכל עוד ישתנה... הלוואי. להגיד הכל יכול להשתנות זה כמובן נכון, אבל זו אמירה מאוד כללית, שקשה ללכת איתה למכולת. אני לא אהמר איתה על עתיד ילדי, שהם הסיבה שאני כותב לך עכשיו בצהריים המוקדמים.

ודמוגרפיה זה אכן טווח ארוך, אבל במצב בו אנחנו נמצאים כל מנדט שיורד / מחזור תומכי ממשלה שמגיע לגיל הבוחר הוא משמעותי. גם בטווח של שנתיים יש לזה השפעה שאינה אפסית.
אל תשכח שביבי בן 75, יש לו עוד קדנציה גג
ברגע שיפרוש מהחיים הפוליטיים כל הקלפים יטרפו

אל תשכח שביבי בן 75, יש לו עוד קדנציה גג
ברגע שיפרוש מהחיים הפוליטיים כל הקלפים יטרפו
תשמע, לא יודע אם שמעת, מתמודד עכשיו בארה״ב בן 78 שדי פופולרי אצל תומכי הממשלה בארץ. ועוד נתניהו כזה מערכת הגנה לעם היהודי, הביאו דירקטור ברפאל לטפל בו.

דבר שני, ביבי הוא לא הבעייה. הוא ללא ספק רכב על הבעייה וחיזק אותה, אבל הוא לא הבעייה. הבעייה היא העמדות של הציבור. בנוגע למהות הבסיסית ביותר של מה המדינה הזו צריכה להיות. אתה רואה בבירור בסקרים: זה מה שהציבור רוצה. ד-מו-קר-טיה!

תשמע, לא יודע אם שמעת, מתמודד עכשיו בארה״ב בן 78 שדי פופולרי אצל תומכי הממשלה בארץ. ועוד נתניהו כזה מערכת הגנה לעם היהודי, הביאו דירקטור ברפאל לטפל בו.

דבר שני, ביבי הוא לא הבעייה. הוא ללא ספק רכב על הבעייה וחיזק אותה, אבל הוא לא הבעייה. הבעייה היא העמדות של הציבור. בנוגע למהות הבסיסית ביותר של מה המדינה הזו צריכה להיות. אתה רואה בבירור בסקרים: זה מה שהציבור רוצה. ד-מו-קר-טיה!
והיה מתמודד שפרש בדיוק בגלל עניין הגיל והצלילות שלו, אז חצי נחמה.
אני דווקא חושב שביבי הוא כן הבעיה, המערכת הפוליטית תקועה די בגללו, הוא הופך כל יריב למוקצה ועוטף את עצמו ביס מנים use lessים שיעלמו כלא היו ברגע שהוא יפרוש.
יש הרבה אנשים שמצביעים ליכוד רק בגלל הפרצוף שלו. אצלי במשפחה לדוגמא לא באמת אכפת מהפוליטיקה וממה שקורה במדינה. שמים ביבי בקלפי פעם בארבע שנים כי ״רק ביבי״ וזהו.
בקיצור אולי אני תמים, אבל יש בי עוד טיפת אופטימיות שיהיה פה טוב יותר אחרי שיפרוש.

והיה מתמודד שפרש בדיוק בגלל עניין הגיל והצלילות שלו, אז חצי נחמה.
אני דווקא חושב שביבי הוא כן הבעיה, המערכת הפוליטית תקועה די בגללו, הוא הופך כל יריב למוקצה ועוטף את עצמו ביס מנים use lessים שיעלמו כלא היו ברגע שהוא יפרוש.
יש הרבה אנשים שמצביעים ליכוד רק בגלל הפרצוף שלו. אצלי במשפחה לדוגמא לא באמת אכפת מהפוליטיקה וממה שקורה במדינה. שמים ביבי בקלפי פעם בארבע שנים כי ״רק ביבי״ וזהו.
בקיצור אולי אני תמים, אבל יש בי עוד טיפת אופטימיות שיהיה פה טוב יותר אחרי שיפרוש.
מצד אחד, אתה צודק בזה שהאיש הוא חלק עצום מהבעיה אליה נקלענו.
מצד שני, כשמסתכלים על בכירי מפלגת השלטון, קשה להיות אופטימיים.
מי שאחרי הקדנציה הנוכחית חושב שביבי הוא אדם שהצליח בתפקידו, יצביע גם לאסונות גדולים ממנו, ולא חסרים כאלו בממשלה.

וכעת הצבא מחזיר למילואים אזרחים שכבר קיבלו פטור משרות.

את החרדים המגוייסים במקביל אפשר כנראה לספור על יד אחת.
מהכתבה:

"
כמחצית ממקבלי הצווים תכננו להגיע, אך חזרו בהם מכוונה זו לאחר שראו כי הפגנות סוערות של הקהילות הקיצוניות מתקיימות בכניסה ללשכות הגיוס, לצד מכתבי רבנים האוסרים על התייצבות בלשכות והחשש ממחירים חברתיים שמשלמים צעירים חרדים שהתגייסו כמו פגיעה במשפחותיהם, הרחקות מהקהילה ועוד."

מצד אחד, יפה מאוד, כמחצית ממקבלי הצווים התכוננו להגיע.

מצד שני מה כבר הצבא או המדינה יכולים לעשות נגד הרחקה מהקהילה ?

מצד אחד, יפה מאוד, כמחצית ממקבלי הצווים התכוננו להגיע.
עד כה נשלחו אלפי צווים לחרדים שאינם לומדים בישיבה ועובדים למחייתם (תת אוכלוסיה שמראש היינו מצפים שתהיה בקרבה היענות יחסית גבוהה לגיוס לעומת תלמידי ישיבה),
מתוך האלפים שזומנו התייצבו לגיוס 70 איש בסה"כ.
כל זאת בשעה שיש חילונים ודתיים לאומיים שכבר נקראים פעם שלישית ורביעית לשירות מילואים.

יש לי לא מעט דברים לומר על הנתון הזה אבל "יפה מאוד שחצי מהם התכוונו להגיע ובסוף לא הסתדר להם" זה לא אחד מהם.

כמחצית ממקבלי הצווים תכננו להגיע, אך חזרו בהם מכוונה זו (...) החשש ממחירים חברתיים שמשלמים צעירים חרדים שהתגייסו כמו פגיעה במשפחותיהם, הרחקות מהקהילה ועוד
חשוב לזכור שבחברה החרדית אין כפיה וכולם מקיימים את ההלכה מרצונם החופשי. חבל שאף אחד לא מסביר למה קוראים לחברה החרדית "כת" לעתים קרובות.

עד כה נשלחו אלפי צווים לחרדים שאינם לומדים בישיבה ועובדים למחייתם (תת אוכלוסיה שמראש היינו מצפים שתהיה בקרבה היענות יחסית גבוהה לגיוס לעומת תלמידי ישיבה),
מתוך האלפים שזומנו התייצבו לגיוס 70 איש בסה"כ.
כל זאת בשעה שיש חילונים ודתיים לאומיים שכבר נקראים פעם שלישית ורביעית לשירות מילואים.

יש לי לא מעט דברים לומר על הנתון הזה אבל "יפה מאוד שחצי מהם התכוונו להגיע ובסוף לא הסתדר להם" זה לא אחד מהם.
חיילים שמגיעים למילואים ונלחמים ומסכנים את חייהם עושים את זה בדכ בעיקר בגלל החברים ביחידה.

מול החרדים הללו עומדת הבררה ההפוכה בדיוק, חרם אפשרי מהחברים והמשפחה אם יתגייסו.

אז לא יודע עם האשמה היא עליהם , או יותר על החברה הבעייתית מאוד בה הם חיים הכופה עליהם את דעתה בעניין.

בכל מקרה מעבר לעניין האשמה, יש עניין מעשי , איך משכנעים חרדים להתגייס. והתשובה אולי שונה בתלות לסיבה ממנה הם לא מתגייסים.

בכל מקרה מעבר לעניין האשמה, יש עניין מעשי , איך משכנעים חרדים להתגייס. והתשובה אולי שונה בתלות לסיבה ממנה הם לא מתגייסים.
כמה פעמים צריך לכתוב את זה בשביל שתבינו?
לא צריך לשכנע אף אחד להתגייס.
בלי חובות אין זכויות.
לא מתגייסים? אחלה, הופך לתושב ללא זכות הצבעה.
ביטול קצבאות הסעד והפסקת התמיכה בחינוך שאין מלמד ליבה.
כשזה נוגע לכיס פתאום אמונה וערכים נזרקים לפח...

נערך לאחרונה ב:
המספרים של @חתול לילה נראים לי גבוהים מדי מסיבות פרקטיות בעיקר.
אני אצטט מטור היום בידיעות:
"על פי נתוני רשות האוכלוסין וההגירה של משרד הפנים, מיולי 2023 ועד אפריל 2024 עזבו את ישראל 575 אלף יותר יהודים משחזרו אליה. כמובן, לא כולם יעזבו לעד".

אני אצטט מטור היום בידיעות:
"על פי נתוני רשות האוכלוסין וההגירה של משרד הפנים, מיולי 2023 ועד אפריל 2024 עזבו את ישראל 575 אלף יותר יהודים משחזרו אליה. כמובן, לא כולם יעזבו לעד".
זה טור בידיעות. לא בטוח שכותב הטור אימת את הנתונים וגם אין לו חובה כזאת.

ואם אלו היו המספרים , זה מצדיק כתבת שער. לא טור. היינו שומעים על זה מעיתונאים מקצועיים.

ואם אלו היו המספרים , זה מצדיק כתבת שער. לא טור. היינו שומעים על זה מעיתונאים מקצועיים.
החוויה הסובייקטיבית שלי היא שקצב ההגירה מתגבר. אבל כמובן שאין לזה הרבה משמעות.
אני מסכים שזה מספר דרמטי. אבל אין סיבה לחשוב שהתקשורת בארץ מקצועית, או שמטרתה לדווח את האמת. התקשורת בארץ בגדול ברמה מאוד נמוכה, והיא מתנהגת כמו זרוע של השלטון בלא מעט תחומים. מצד שני זה נכון שיש רשויות שונות- כלומר גורמים מוסמכים- שמדווחים מספרים שונים דרמטית זו מזו. קשה לדעת. מה אני אגיד לך חתול. אם כל מה שאני חושב יקרה, כמובן שיגרום לי לחשוב שקיבלתי החלטה נכונה לגבי הילדים שלי, אבל שמחה לא תהיה לי. חשבתי שיהיה רע, אבל המהירות שבה ברית המושחתים והמטורפים האלו הביאו את המדינה למצב ככ קשה מפעימה אותי כל פעם מחדש... והם ממשיכים. מה שנקרא עד השקל האחרון ועד טיפת הדם האחרונה. עצוב. אני זוכר שקראתי על תהליכים דומים במדינות אחרות וחשבתי שאנחנו חכמים יותר. וואו כמה טעיתי.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
חיילים שמגיעים למילואים ונלחמים ומסכנים את חייהם עושים את זה בדכ בעיקר בגלל החברים ביחידה.
לא לגמרי הבנתי את ההשוואה כי הם לא התבקשו לבוא למילואים, לעזוב את משפחותיהם ולסכן את חייהם אלא פשוט להתגייס לצבא בגיל 18-19.
חילוני/דתי לאומי בן 18 שמתגייס בימים אלו לצבא לא עושה זאת בגלל "החברים ביחידה".
אז לא יודע עם האשמה היא עליהם , או יותר על החברה הבעייתית מאוד בה הם חיים הכופה עליהם את דעתה בעניין.
אז אתה לא שופט חרדים כאינדיבידואלים, רק כחברה? גם כשהם עושים דברים חיוביים זה ככה?
לא משכנעים, הנתונים מראים חד משמעית שב"שכנוע" זה לא יעבוד (לא מפתיע בכלל בעיני) ולכן צריך סנקציות חריפות.

בכל מקרה, הויכוח הזה עקר, אתה זה מבינינו שגר בישראל ולא בטוח שיש לי זכות מוסרית בכלל להתערב, שיהיה בהצלחה.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
A הפסקת לימודים בטכניון - לאן הולכים מכאן? קושי נפשי גדול התפתחות אישית 40
Y הפסקת הפחתת דמי ניהול בשל תשלום דמי סליקה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 4
M איך ישפיע הפסקת אש עם לבנון על ריביות משתנות? נדל"ן 12
קפיטליסט מרושע "העברת" משכנתא לאחר הפסקת עבודה נדל"ן 2
A הפסקת מסחר בניירות P.T.P שוק ההון 2
ד פיצוי על הפסקת חוזה שכירות - מלחמת חרבות ברזל מיסים 0
א דמי הבראה + ימי חופש אחרי הפסקת עבודה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 4
ttmoon הפסקת ביטוח מנהלים ומעבר לפנסיה משלימה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 24
לאץ' הפסקת הפחתת דמי ניהול? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 9
C הפסקת אפשרות מסחר בשותפויות ציבוריות נסחרות - PTP ומה המשמעות לישראלים שוק ההון 28
D הפסקת הפרשות לקרן פנסיה עקב טעות של נציגת שירות לקוחות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
1337justme דרישה לתשלום עבור אכ"ע פרטי לאחר הפסקת עבודה צרכנות פיננסית 3
S המשמעות של הפסקת תשלום לפנסיה אוף טופיק 30
ש רוצה להתנתק, מה ההבדל בין הפסקת שירות/ניתוק/סיום? צרכנות פיננסית 11
bsod הפסקת הפקדות לקרן השתלמות שוק ההון 1
S הפסקת הפקדות לפנסיה - חופשת לידה אוף טופיק 20
אבא סולידי הפסקת מסחר במניה שוק ההון 38
H מכתב ערעור - הפסקת לימודים - מחפש עזרה אוף טופיק 0
א הפסקת פעילות קרן נאמנות - למכור או להמתין? שוק ההון 12
שניצלוינאי הפסקת מסחר בפורקס? שוק ההון 4
ה מימון זול צרכנות פיננסית 1
ה מימון זול צרכנות פיננסית 0
V התייעצות בין שני תמהילי משכנתא | 43% מימון נדל"ן 3
F התייעצות תמהיל משכנתא וריביות | 75% מימון נדל"ן 12
P חברת מימון גבתה ממני 590 ש''ח על בדיקת היתכנות להלוואה צרכנות פיננסית 21
Y מימון עצמי לרכישת דירה - מתוך תיק השקעות ישראלי, תיק ני"ע ב- IB או קרן השתלמות? שוק ההון 4
ה אפשרויות מימון לרכישת קרקע נדל"ן 3
Lamur התלבטות לגבי מימון בית נדל"ן 13
C מימון דירה חדשה | משפרי דיור צרכנות פיננסית 17
S אתגרי מימון לרכישת בית קרקע למשפרי דיור - האם היעד ריאלי? נדל"ן 10
R אסטרטגיית מימון לרכישת נכס נדל"ן 4
G מימון רכישת אופציות בעת עזיבת סטארטאפ - התייעצות / חיפוש בנצ׳מרק צרכנות פיננסית 17
A קניית דירה עם משכנתא ואחוז מימון נדל"ן 7
M משיכת סכום קטן מהפיצויי פיטורין לצורך מימון אופציות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 7
ב מימון בניית בית פרטי נדל"ן 15
M איך מכמתים הטבה בתנאי מימון של משכנתא? נדל"ן 7
I מימון עבור קניית רכב צרכנות פיננסית 19
ב מימון ברכישת דירה בתוכנית מחיר מופחת נדל"ן 14
avivaviv עזרה בבחירת אפשרות מימון לרכב צרכנות פיננסית 3
I השקעה דרך תיק השקעות או דרך קופת גמל להשקעה - מימון שוק ההון 3
B מימון לדירה 2 או דירה על הנייר נדל"ן 2
T מימון ומנהל עסקים אוף טופיק 5
S מימון משלים והון עצמי לדירה נדל"ן 2
גיא הראשון דוקטורט בכלכלה/מימון - האם כדאי? התפתחות אישית 3
S התייעצות בנושא מימון שדרוג נכס (הלוואת בלון ועוד) נדל"ן 1
ח יעוץ לגבי מימון רכישת דירת יד שנייה ומכירת דירה קיימת במצב שוק לא אידיאלי נדל"ן 15
נ מימון משכנתא באמצעות דיבידנדים שוק ההון 13
ב מימון חופשה בחו״ל צרכנות פיננסית 18
C אפשרויות מימון לרכישת בית ב-2.2 מ' צרכנות פיננסית 10
A רכישה בפריסייל עד 2 מיליון - השקעה , 100% מימון נדל"ן 9

נושאים דומים

Back
למעלה