Kipodi משתמש רגיל הצטרף ב 24/1/15 הודעות 311 דירוג 197 16/8/20 #1 הי, מישהו יודע איך מיטב דש (במערכת ספארק) מחשבים תשואה מצטברת? נכנסתי למדריך שלהם אבל כמובן הוא לא מועיל בכלום.
הי, מישהו יודע איך מיטב דש (במערכת ספארק) מחשבים תשואה מצטברת? נכנסתי למדריך שלהם אבל כמובן הוא לא מועיל בכלום.
אורי ג. משתמש בכיר הצטרף ב 10/8/15 הודעות 25,155 דירוג 35,644 16/8/20 #2 אל תסתמך על החישובים האלה, הם לא שווים הרבה. נערך לאחרונה ב: 16/8/20
Kipodi משתמש רגיל הצטרף ב 24/1/15 הודעות 311 דירוג 197 16/8/20 #3 נכתב ע"י אורי ג.: אל תסתמך על החישבוים האלה, הם לא שווים הרבה. לחץ כדי להרחיב... בדקתי עם XIRR ויצא לי גם השנה וגם שנה שעברה מספר יותר גבוה מהתשואה המצטברת של שמיטב דש רושמים. זה הגיוני?
נכתב ע"י אורי ג.: אל תסתמך על החישבוים האלה, הם לא שווים הרבה. לחץ כדי להרחיב... בדקתי עם XIRR ויצא לי גם השנה וגם שנה שעברה מספר יותר גבוה מהתשואה המצטברת של שמיטב דש רושמים. זה הגיוני?
אורי ג. משתמש בכיר הצטרף ב 10/8/15 הודעות 25,155 דירוג 35,644 16/8/20 #4 נכתב ע"י Johnny: בדקתי עם XIRR ויצא לי גם השנה וגם שנה שעברה מספר יותר גבוה מהתשואה המצטברת של שמיטב דש רושמים. זה הגיוני? לחץ כדי להרחיב... אין לי מושג, אני רק יודע שמנסיוני לא כדאי להסתמך על הנתונים באורדרנט.
נכתב ע"י Johnny: בדקתי עם XIRR ויצא לי גם השנה וגם שנה שעברה מספר יותר גבוה מהתשואה המצטברת של שמיטב דש רושמים. זה הגיוני? לחץ כדי להרחיב... אין לי מושג, אני רק יודע שמנסיוני לא כדאי להסתמך על הנתונים באורדרנט.
H harel06 משתמש רשום הצטרף ב 9/5/20 הודעות 32 דירוג 2 16/8/20 #5 נכתב ע"י אורי ג.: אין לי מושג, אני רק יודע שמנסיוני לא כדאי להסתמך על הנתונים באורדרנט. לחץ כדי להרחיב... איך כדאי לחשב תשואה בדש?
נכתב ע"י אורי ג.: אין לי מושג, אני רק יודע שמנסיוני לא כדאי להסתמך על הנתונים באורדרנט. לחץ כדי להרחיב... איך כדאי לחשב תשואה בדש?
אורי ג. משתמש בכיר הצטרף ב 10/8/15 הודעות 25,155 דירוג 35,644 16/8/20 #6 נכתב ע"י harel06: איך כדאי לחשב תשואה בדש? לחץ כדי להרחיב... ידנית.
י יהלום משתמש רשום הצטרף ב 9/3/21 הודעות 27 דירוג 4 9/5/21 #7 נכתב ע"י אורי ג.: ידנית. לחץ כדי להרחיב... אתה מתעד כל פעולה? יש לך אקסל לדוגמא?
אורי ג. משתמש בכיר הצטרף ב 10/8/15 הודעות 25,155 דירוג 35,644 9/5/21 #8 נכתב ע"י יהלום: אתה מתעד כל פעולה? יש לך אקסל לדוגמא? לחץ כדי להרחיב... איני.
י יהלום משתמש רשום הצטרף ב 9/3/21 הודעות 27 דירוג 4 9/5/21 #9 נכתב ע"י אורי ג.: איני. לחץ כדי להרחיב... יש טיפ איך מנהלים את זה? באורדונט יש אני מניח שאתה מכיר תשואה נוכחית של התיק, אבל לא תשואות שצברת מקנייה ומכירה של נייר לאורך הזמן
נכתב ע"י אורי ג.: איני. לחץ כדי להרחיב... יש טיפ איך מנהלים את זה? באורדונט יש אני מניח שאתה מכיר תשואה נוכחית של התיק, אבל לא תשואות שצברת מקנייה ומכירה של נייר לאורך הזמן
אורי ג. משתמש בכיר הצטרף ב 10/8/15 הודעות 25,155 דירוג 35,644 9/5/21 #10 נכתב ע"י יהלום: יש טיפ איך מנהלים את זה? לחץ כדי להרחיב... יש. להתעלם מהתשואות עבר, איך המידע הזה עוזר לך? תשקיע בעתיד, לא בעבר.
נכתב ע"י יהלום: יש טיפ איך מנהלים את זה? לחץ כדי להרחיב... יש. להתעלם מהתשואות עבר, איך המידע הזה עוזר לך? תשקיע בעתיד, לא בעבר.
י יהלום משתמש רשום הצטרף ב 9/3/21 הודעות 27 דירוג 4 9/5/21 #11 נכתב ע"י אורי ג.: יש. להתעלם מהתשואות עבר, איך המידע הזה עוזר לך? תשקיע בעתיד, לא בעבר. לחץ כדי להרחיב... אותך לא מעניין הביצועים הנוכחים שלך? נשמע לי סביר לדעת כמה תשואה יש בתיק...לפחות במהלך שנה נוכחית.
נכתב ע"י אורי ג.: יש. להתעלם מהתשואות עבר, איך המידע הזה עוזר לך? תשקיע בעתיד, לא בעבר. לחץ כדי להרחיב... אותך לא מעניין הביצועים הנוכחים שלך? נשמע לי סביר לדעת כמה תשואה יש בתיק...לפחות במהלך שנה נוכחית.
אורי ג. משתמש בכיר הצטרף ב 10/8/15 הודעות 25,155 דירוג 35,644 9/5/21 #12 נכתב ע"י יהלום: אותך לא מעניין הביצועים הנוכחים שלך? לחץ כדי להרחיב... אין כזה דבר "ביצועים נוכחיים", יש ביצועים בעבר וביצועים בעתיד. ולשאלתך: לא, לא מעניינים אותי ביצועי העבר שלי, אני אפילו לא יודע מה הם, יוצאי הדופן הם פוזיציות שאני קובע מראש שהם לטווח זמן מוגבל ושאני מוכר אותם אחרי X אחוז רווח.
נכתב ע"י יהלום: אותך לא מעניין הביצועים הנוכחים שלך? לחץ כדי להרחיב... אין כזה דבר "ביצועים נוכחיים", יש ביצועים בעבר וביצועים בעתיד. ולשאלתך: לא, לא מעניינים אותי ביצועי העבר שלי, אני אפילו לא יודע מה הם, יוצאי הדופן הם פוזיציות שאני קובע מראש שהם לטווח זמן מוגבל ושאני מוכר אותם אחרי X אחוז רווח.
D Delver משתמש בכיר הצטרף ב 3/10/17 הודעות 3,087 דירוג 4,604 9/5/21 #13 אקסל או משהו מקביל, רושמים את המידע הגולמי (תאריך, פעולה, מחיר וכו...) ואז אפשר להוציא כל נתון שרוצים.
אקסל או משהו מקביל, רושמים את המידע הגולמי (תאריך, פעולה, מחיר וכו...) ואז אפשר להוציא כל נתון שרוצים.
פתחו חשבון למסחר עצמאי פסגות טרייד ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון מיטב טרייד ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪5,000 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון פסגות טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול פתיחת חשבון מיטב טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000 ⌄ ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
י יהלום משתמש רשום הצטרף ב 9/3/21 הודעות 27 דירוג 4 9/5/21 #14 נכתב ע"י Delver: אקסל או משהו מקביל, רושמים את המידע הגולמי (תאריך, פעולה, מחיר וכו...) ואז אפשר להוציא כל נתון שרוצים. לחץ כדי להרחיב... זהו, בדיוק מזה הייתי רוצה להמנע...הייתי שמח לראות תשואה מצטברת ותשואה נוכחית, לפחות לאותה שנה.
נכתב ע"י Delver: אקסל או משהו מקביל, רושמים את המידע הגולמי (תאריך, פעולה, מחיר וכו...) ואז אפשר להוציא כל נתון שרוצים. לחץ כדי להרחיב... זהו, בדיוק מזה הייתי רוצה להמנע...הייתי שמח לראות תשואה מצטברת ותשואה נוכחית, לפחות לאותה שנה.