תודה לכם על התגובות,
הדירה שזכינו בה
היא לא הדירה שרשמתי אז עם מחיר של 6000 למטר, הדירות הללו ללא הגרלה התבררו כדירות גן יקרות מחוץ לתקציב.
הדירה שזכינו בה היא במחיר של 7722 שח למטר והיא לא בעיר שלנו, אלא בנתיבות.
צריך להיות רשומים כבר לתוכנית אם אני לא טועה כדי לרכוש את הדירות ללא הגרלה, אבל יכול להיות שאני טועה.
@גילגה,
כך שמחיר הדירה כרגע הוא בעצם קרוב ל 800k לדירת 110 מטר לאחר ההנחה של 60k מטעם המדינה.
יכול להיות שאנחנו מתלהבים פה יותר מדי מהדירה כי "זכינו", אך על הנייר הדירה הזאת לא שווה יותר מדירות אחרות פה בעיר.
לפי מבט חפוז ביד 2 נמכרות במחיר של k900 - מיליון.
עשיתי סיבוב בשכונה שבה אמורים להבנות הבניינים אך קשה לי להשוות בין דירות אחרות לבין הדירה הזאת. כי אני עדיין לא יודע במה זכיתי.
@סול
החוזה עוד לא קיים כי, הקבלן רק לאחורנה קיבלנו את המייל שבו הוועדה המקומית נתנה לקבלן היתר לבניה בתנאים מסוימים.
על הקבלן לעמוד בתנאים ם ולקבל אישור לקבלת היתר בניה מלא.
לכן, אנחנו עומדים "באוויר", רוצים קודם לראות במה זכינו והאם זה שווה את זה או להמשיך להשקיע.
אתה צודק אבל כשאתה אומר שאם אנחנו מעוניינים בדירה אז לחתוך ממניות. פשוט כמו שאמרתי, מחכים לראות במה זכינו, לפני שמוכרים את כל התיק, למרות שזה יכול לעלות לנו במחיר של לא לקנות את הדירה בסוף גם אם תהיה לטעמנו.
@ramhal לא סגור על אם אפשר עדיין להרשם לתוכנית, נראה לי התוכנית מתה, אך ההגרלוך עדיין נמשכות, הגרלות ההמשך עבור הבניינים בהם לדעתי לא נמכרו כל הדירות, יכול להיות שלא היה ביקוש.
@קפיצת הדרך אז זהו, שזה לא רלוונטי, התברר שאלו דירות גן יקרות אמנם נמכרות ב 6000 למטר אך הן באיזור ה 180 200 מטר.