• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

אולי אני גם אכתוב יומן מסע?

• פותח הנושא פותח הנושא may
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

may

משתמש רגיל
דירוג
209
אין לי כוח לכתוב עכשיו הרבה רק שעצוב לי ואני כבר לא יודעת איך לשאת את העצב הזה הקורונה ועליות המחירים פגעו בי וגמרו לי את החיסכון הקטן והחשוב שהיה לי
כל החיים שלי למדתי גרתי בדירה כמו מחסן לא בילתי מעולם לא יצאתי לנופש , לא מועדונים, לא בתי קפה כלום ורק שילמתי על לימודים במקביל עבדתי בעבודות הכי קשות כמו טיפול בקשישים ושטיפת כלים ועוד ואין לי תמיכה מהמשפחה אני מגיל 15 מחוץ לבית ולבד וזה שובר אותי שאני משקיעה כל כך הרבה ועדין נשארתי במיץ של הזבל. ואני יודעת שיש לי שכל וכישרון (כן יש לי גם בעיות ואני לא חכמה להייטק) ואני מנסה לדחוף בכול הכוח,
והנה כמו סתומה הלכתי ללמוד ייעוץ תזונה (לפני שנתיים) כי זה תחום שאני אוהבת ומאז שאני נערה אני קוראת המון ספרים ומאמרים בתחום וממשיכה כמובן לקרוא וללמוד כי מי שבאמת רוצה להיות טוב יודע שזה לא העיקר לעבור מבחן ולקבל תעודה תמיד צריך להוסיף וללמוד
והנה אני מוצאת את עצמי שעות על גבי שעות קוראת, כותבת, מסדרת תפריטים מתכונים ואז מתחילה לעלות דברים ליוטיוב, לטיקטוק אין צפיות, וכמובן שאני שעות יושבת לקשר ולפרסם את זה. מעלה פוסט מפורט לפייסבוק מקבלת תגובות לועגות
למה כי אני מכוערת? אז מה גם מכוערים יכולים לדעת ולהבין גם בדברים של יפים כמו תזונה או קוסמטיקה (שזה קוסמטיקה בערך הדבר הראשון שלמדתי הצטיינתי בלימודים אבל לשום עבודה לא התקבלתי)
אני באמת מצטערת אם לא הייתי לומדת אולי הייתי יותר שלמה אם לעבוד כקופאית שאנשים צועקים עליה כל הזמן, אולי הייתי שלמה יותר עם השכר המעליב
אולי אפילו היה לי סכום כסף שאני כל כך צריכה אותו עכשיו ואין לי
למה אנשים שמפרסמים שטויות בטיקטוק ויטיוב מקבלים מלא צפיות? אני חושבת כי יש להם חברים שעוזרים להם להפיץ את זה ואז האלגורתים לטובתם?
למה אנשים כותבים סתם פוסט ומקבלים תגובות חיוביות ואני לעג (אני יודעת שצריך עור של פיל ואני יודעת שלא חייבים להסכים איתי ומוכנה לביקורת אבל כבר היום בפייסבוק ממש לעגו לי)
למה בנות יפות שמעתיקות תוכן של טיפוח מקבלות צפיות ואני כי אני מכוערת לא מקבלת כלום אפילו שיש לי תעודות מקצועיות
למה יש תפריטים שרק הכותרת זה בריא והם מקבלים קהל ואני שמשקיעה המון שעות וימים כדי לכתוב תפריט באמת בריא שיכיל את כל הוויטמינים והמינרלים שהגוף צריך וגם לא יעלה לאנשים 100 שקל ליום מקבלת או לעג או התעלמות
עד מתי אני אתאמץ ככה לשווא?
עד מתי אני אאמין שלא נגזר עלי להיות ענייה ומנודה לנצח?

זו הרגשה נוראית, אני מאוד מבין אותך. תהיי חזקה.
אין לי תשובה לשאלה שלך, בין השורות רואים שיש לך אופי חזק, אחרת לא היית ממשיכה כל כך הרבה זמן. פשוט צריך להמשיך עד שיסתדר.

מאי יקרה, הפוסט שלך נגע ללבי והוא גם רלוונטי לעוד הרבה נשים (וגברים). תודה שחלקת את המחשבות שלך.

אני לא בטוח אם את רוצה עצות, או רק לכתוב, אבל אקח את הסיכון לעצה כללית. אם יש לך ידע מקצועי שעוזר לאנשים כל מה שצריך להוסיף על זה, זה מיומנות איך לספר על זה לעולם ולהשמיע את הדברים.

תסתכלי על הבלוג והפורום הזה. יצרה אותו אישה, ואף אחד לא מתעניין במיוחד באיך היא נראית. זה גם באמת לא חשוב, כי מה שהיא עושה טוב זה לכתוב. את צריכה לזהות במה את טובה ולהשתמש בזה. ואיפה שחסרה לך מיומנות - ללמוד ולהשתפר, או להעזר באנשים אחרים שיעשו בשבילך. מה קשור יופי? קשור ידע, רהיטות, יכולת דיבור, כתיבה, הנחייה וכו'.

תזונה זה תחום ממש חשוב. אני מקווה שתמצאי את דרכך להגיע לאנשים ולקוחות.

אם אנסה לדמות את החיים לעץ(כמה שאנסה) הייתי אומר שתזונה הינו אלמנט חשוב אחד מיני רבים.

לכל עץ יש שורשים המזינים ומספקים תמיכה לגזע העץ, השורשים של החיים בפסיכולוגיה טמונים בעיקר בשבע אלמנטים: תעסוקה/התעסקות, *שעמום, פעילות גופנית, חברה/משפחה, תזונה, שינה ואיזון/חינוך(האיזון בין כלל האלמנטים).

גזע העץ מספק תמיכה לענפים. הענפים משולים בפסיכולוגיה לאופן ההתמודדות עם החיים. ניתן להילחם(אחד נלחם בשיניים לסגור את החודש, השני יכול להיות נער שנלחם אחרי שעות בית הספר במשחקי מחשב), ניתן לברוח/ללכת ממושכות(משנה מקום משנה מזל) וניתן להתעלם(לתת לדבר מה לעבור, הזמן יעשה את שלו, "יהיה בסדר"). זה ככה גם בטבע כשחיה א' צריכה להתמודד עם חיה ב' היא יכולה לנסות ולהיאבק, היא יכולה לנוס על נפשה, והיא יכולה גם לקפוא במקום או להתעלם.

התמודדות יכולה גם להיות חיובית האחד רוצה להגיע לדרגה מסוימת בשחמט, אדם אחר רוצה קריירה מצליחה, האחרת רוצה בכלל לגדל ילדים. כל אחד מהם יכול להתמודד עם ההגעה למטרה באופן אחר. כל אחד מבטא בהתמודדות שלו אופי שונה שקיבל משורשיו.

הפירות של העץ בחיים זה התוצר הסופי או התוצאה. איך שהשקענו בענפים ובשורשים נקבל בהתאם את פירות עמלנו.

פירות גם לא כל הזמן נשארים על העץ, מתישהו באופן טבעי יבשילו ובמקומם יצמחו עוד פירות. כך נוכל להתביית על מטרות חדשות/נוספות בחיים.

לא כל עץ מניב פרי, במקרה זה האנרגיה של העץ מנוטבת לשמר/לתחזק יותר את הקיים, כלומר: השורשים, הגזע, הענפים, העלים בצורה איכותית יותר או פחות(עד שעץ מגיע לשלב מסוים של זקנה/חולי/פגעי מזג אוויר). שימור/תחזוק הקיים הופכים למטרה עצמה במקום הפירות.
בנוסף עץ שאמור להניב פרי ואינו מניב יצטרך גם לנתב את האנרגיה לטיפול בהחלמה שלו לפני שיוכל להמשיך ולהניב פירות.

זה החיים על עץ אחד.

*במאה ה-21 הסמארטפון(עפ"י אנתרופולוגים) במידה מסוימת הרג את השעמום.

@may
הפורום הזה מקנה לך במה להיטען באנרגיה ע"י אלמנט החברה(במובן מסוים פסיכותרפיה) ולאחריה לנתב אנרגיה זו להמשיך ולהילחם(התמודדות) כדי להשיג את מטרותייך(פירות).

נערך לאחרונה ב:
אין לי כוח לכתוב עכשיו הרבה רק שעצוב לי ואני כבר לא יודעת איך לשאת את העצב הזה הקורונה ועליות המחירים פגעו בי וגמרו לי את החיסכון הקטן והחשוב שהיה לי
כל החיים שלי למדתי גרתי בדירה כמו מחסן לא בילתי מעולם לא יצאתי לנופש , לא מועדונים, לא בתי קפה כלום ורק שילמתי על לימודים במקביל עבדתי בעבודות הכי קשות כמו טיפול בקשישים ושטיפת כלים ועוד ואין לי תמיכה מהמשפחה אני מגיל 15 מחוץ לבית ולבד וזה שובר אותי שאני משקיעה כל כך הרבה ועדין נשארתי במיץ של הזבל. ואני יודעת שיש לי שכל וכישרון (כן יש לי גם בעיות ואני לא חכמה להייטק) ואני מנסה לדחוף בכול הכוח,
והנה כמו סתומה הלכתי ללמוד ייעוץ תזונה (לפני שנתיים) כי זה תחום שאני אוהבת ומאז שאני נערה אני קוראת המון ספרים ומאמרים בתחום וממשיכה כמובן לקרוא וללמוד כי מי שבאמת רוצה להיות טוב יודע שזה לא העיקר לעבור מבחן ולקבל תעודה תמיד צריך להוסיף וללמוד
והנה אני מוצאת את עצמי שעות על גבי שעות קוראת, כותבת, מסדרת תפריטים מתכונים ואז מתחילה לעלות דברים ליוטיוב, לטיקטוק אין צפיות, וכמובן שאני שעות יושבת לקשר ולפרסם את זה. מעלה פוסט מפורט לפייסבוק מקבלת תגובות לועגות
למה כי אני מכוערת? אז מה גם מכוערים יכולים לדעת ולהבין גם בדברים של יפים כמו תזונה או קוסמטיקה (שזה קוסמטיקה בערך הדבר הראשון שלמדתי הצטיינתי בלימודים אבל לשום עבודה לא התקבלתי)
אני באמת מצטערת אם לא הייתי לומדת אולי הייתי יותר שלמה אם לעבוד כקופאית שאנשים צועקים עליה כל הזמן, אולי הייתי שלמה יותר עם השכר המעליב
למה אנשים שמפרסמים שטויות בטיקטוק ויטיוב מקבלים מלא צפיות? אני חושבת כי יש להם חברים שעוזרים להם להפיץ את זה ואז האלגורתים לטובתם?
למה אנשים כותבים סתם פוסט ומקבלים תגובות חיוביות ואני לעג (אני יודעת שצריך עור של פיל ואני יודעת שלא חייבים להסכים איתי ומוכנה לביקורת אבל כבר היום בפייסבוק ממש לעגו לי)
למה בנות יפות שמעתיקות תוכן של טיפוח מקבלות צפיות ואני כי אני מכוערת לא מקבלת כלום אפילו שיש לי תעודות מקצועיות
למה יש תפריטים שרק הכותרת זה בריא והם מקבלים קהל ואני שמשקיעה המון שעות וימים כדי לכתוב תפריט באמת בריא שיכיל את כל הוויטמינים והמינרלים שהגוף צריך וגם לא יעלה לאנשים 100 שקל ליום מקבלת או לעג או התעלמות
אם היו צוחקים עליך אבל גם מגיעים לקוחות אני מאמין שזה לא היה הבעיה... את נראית בעייני מחושלת לזבל הציבורי...
ואם אני צודק אז לדעתי חשוב לשים לב שאין באמת סיבה שתצליחי, דבר ראשון כי את ממש חדשה בתחום, וגם כי אני מאמין שיש הרבה שמתמודדים בשוק שלך, וממילא לוקח זמן להתבסס על הנישה המיוחדת שלך, ויכול להיות שהסרטונים שלך גם לא משהו, וזה לגיטימי, וגם יכול להיות שהיופי החיצוני זה מאוד חשוב בשביל השיווק כמו שכתבת, אז אני חושב אולי לנסות צורת שיווק אחר של העסק, או לנסות אם יש מקומות שמחפשים עובדים עם ידע כזה, בסוף כל אחד שלומד היום מקצוע הוא כבר בטוח שהוא שם, אבל זה לא נכון, לוקח הרבה זמן עד שבאמת אנחנו שם. ולכי תדעי אולי התקיים המשפט צוחק מי שצוחק אחרון...

@may
. לשקול לפתוח בלוג כתוב במקום סרטונים
. אם כן יש צורך בסרטונים אפשר להשתמש באנימציה, מצגת אינטראקטיבית מחוןה בקריינות במקום
. שיווק ברשתות החברתיות היא סוגיה מורכבת ולא פשוטה, אל תלקי את עצמך, הפוסט הרדוד שקיבל מלא צפיות הוא הדוגמא האידיאלית בשבילך ללמוד כיצד לפרסם. הוא עלה על משהו שאת טרם יישמת, והתמיד.
. נסי להשתלב במסגרות שעוסקות בתחום כשכירה, יש לי הרושם שדווקא תמיכה קולגיאליות בתחום עוזרת מאד למשוך קהל.
. לגבי הלך הרוח הכללי שאת נמצאת בו, אין לי הרבה מה לומר מלבד לאחל לך להיות חזקה, עצוב לשמוע שכך את מרגישה ואני מקווה שהשינוי שאת מייחלת יקרה במהרה.
*חיבוק וירטואלי*

הנה מה של chatGPT היה להגיד כששאלתי אותו בשמך איך לשפר את הסרטים בטיקטוק :

There are many ways to improve your TikTok videos! Here are a few tips:

1. Experiment with different formats and styles, such as lip syncing, comedy sketches, or dance routines.
  2. Use engaging visuals, such as graphics, filters, and special effects.
  3. Add background music or sound effects to make your videos more dynamic.
  4. Collaborate with other creators and incorporate their ideas and styles into your videos.
  5. Engage with your audience by responding to comments and taking their feedback into consideration.
  6. Practice and experiment to find your own unique voice and style.
  7. Stay up to date on trends and try incorporating them into your videos in your own way.
Remember, the most important thing is to have fun and be authentic. Don't be afraid to try new things and take risks!

הבעייה היא לא שאת מכוערת אלא שאת צריכה להבין את המדיה החברתית שבה את פועלת. את צריכה להיות מהירה ומעניינת כי זה מה שהקהל מחפש.

לדוגמא, לערוך כמה כתבות איכותיות מהתחומים שלמדת, ליצור קשר עם כמה עיתונים, להראות להם את הכתבות הנ"ל ולצרף תעודות של הקורסים וכדומה.
ואולי יקבלו אותך לעבודה קבועה לכתיבת טור שבועי / חודשי, תשאירי כמובן בכל טור את פרטי הקשר שלך בצד, וכך אולי יהיו לך גם לקוחות פרטיים.
ברכה והצלחה בכל מעשה ידייך.

ואם ניקח את הפוסט לכיוון הפרנסה, אז אפשר לשקול להשתכר בינתיים מעבודה שלא בתחום אבל להתבסס קצת כלכלית. למשל, שירות לקוחות טלפוני. במקביל, או בהמשך לחזור לתחום התזונה בכוחות חדשים ועם בשלות ופרספקטיבה.
בהצלחה רבה!

היי,
האמת שהתחברתי במיוחד לפורום אחרי זמן מה כדי לענות לך כי גם אני עוסק בתחום הכושר והתזונה.

כמה נקודות שכדאי לקחת בחשבון,
-זה שיש לך צפיות, לא אומר שיש לך הכנסה גבוהה יותר בהכרח / ידע יוצא דופן.
מדובר באלגוריתם שמעדיף טימטום שמצטלם טוב מאשר ידע איכותי ובגלל זה ידע איכותי לא תמצאי הרבה בטיקטוק.
-תזונאים איכותיים מחפשים בנרות בתחום שלנו (גם אני מחפש אגב) ומוכנים לשלם יפה מאוד.
-גם אני התחלתי לפני שנה את דרכי ברשתות החברתיות ובאינסטגרם מתקדם דווקא לא רע ובאשר לטיקטוק לא מצליח להגיע למה שרציתי.
-אפשר לשקול עבודה עם חברה שתעזור לך לשווק את עצמך ולהיכנס לשוק "בכוח" עם השקעה כספית ראשונית.
-ממש לא להתייאש גם אם דברים נראה כרגע פחות מסתדרים, תדעי שבסופו של יום כמה שתשקיעי ככה תקבלי בחזרה,
אם זה באמת חשוב לך את תדאגי להיות מספיק טובה בזה עד שכולם ידעו מי את בתחום, ואני מדבר מניסיון.
-אני חושב שאת חייבת, אבל חייבת להתחיל להעריך את עצמך ולהאמין במה שאת עושה.
שאני נכנסתי לתחום הזה ידעתי שאני הולך לטרוף אותו וללמוד אותו כמו שאף אחד לא למד ולתת ערך ושירות שאין להם תחרות,
אז אני עדיין בדרך לשם ועדיין מקבל כוויות אבל אני מאמין בזה, ומבחינתי זה הכי חשוב.
-זה מקסים בעיניי שאת כן מנסה להגשים את עצמך דרך משהו שאת אוהבת גם אם הדרך קצת יותר קשה מהייטק,
אני מבטיח לך שכאשר תגיעי לאן שאת מכוונת את תעריכי הרבה יותר את עצם זה שאת מגשימה את עצמך מאשר עוד 5K-10K בברוטו.

בהצלחה ואם את צריכה עזרה בהכוונה לעבודה בתחום, מוזמנת לפנות בפרטי ותקבלי כמה וכמה.

היי מאי, אם מנסים לזרוק אבן במטרה לפגוע בגזע עץ מרוחק, לרוב לא פוגעים.

מוטב לנסות בפעם הראשונה לזרוק האבן ממש מקרוב לגזע העץ, ולפגוע. לאחר-מכן לקחת צעד אחד אחורה ולפגוע שוב, וכך עד מגיעים למרחק המקורי וליעד הסופי.

גם אני בימים אלו תוהה האם כדאי להעלות תכנים ליוטיוב וללמוד את מיומנות הכתיבה בצורה רצינית יותר, נראה שכרגע העולם צועד לשם במהירות מאז הקורונה, אבל אם הייתי בנעליך הייתי מנסה קודם-כל להתמיד בעדכון הלוג הזה (להתקרב לעץ כבר אמרנו?), אולי גם תקבלי דעות פרקטיות יותר לגבי טיפים לטיקטוק, סגנונות כתיבה, מקורות שמלמדים מיומנויות שיווק וכו'. משם תוכלי לנסות להתקדם ליעדים רחוקים יותר, כאשר מצב הרוח והמשחק הפנימי ישתפרו :)

ניכר שאחת המטרות שלך כרגע כוללת בתוכה הרבה יעדים קטנים: ידע בתזונה + הנגשת הידע ברשת האינטרנט + שימוש (והבנה) בפלטפורמה ספציפית (טיקטוק/יוטיוב) + שיווק והפצת היצירה + להבין מיהו קהל היעד של התוכן הספציפי שייצרת וכו'. במשל ממיקודם, כל יעד כזה הוא עוד צעד מהעץ, ודורש לפחות זמן למידה מינימלי על-מנת להבין מה עובד ואיך מבצעים אותו בצורה טובה.

בהצלחה!

נערך לאחרונה ב:
חפשי ''עבודה בשכר גבוה'' -יש כל מיני כאלה.
יש גם סידור מגורים שיחסוך לך את הכסף של השכירות והחשבונות (בחלק מהמקרים, יש כאלה שמבקשים תשלום סימלי או לא ממש סימלי) - זה נקרא ''עבודה תמורת מגורים'' או ''דרושים תמורת מגורים'' (אאל"ט) בפייסבוק. את גרה עם מבוגר\ת עצמאי\ת (לא סיעודיים), מארחת להם חברה ובתמורה מקבלת חדר בבית ברמה גבוהה יותר מאשר דירות להשכרה.

את צריכה לדעת איפה הלקוחות שלך נמצאים ולפנות אליהם שם.

בהייטק יש כל מיני תפקידים, לא רק תכנות למשל.

יש לך חומרים שהכנת (סרטונים וכו') - תאגדי אותם למוצר אחד או כמה מוצרים מובילים, לפי מה שמתאים לעסק שלך. יתכן שאת צריכה יעוץ עסקי.
כדאי מאוד שיהיה לך אתר. יש כל מיני שיטות להביא תנועה לאתר בחינם או בתשלום-חפשי ברשת.

תשקלי לתרגם את התכנים שיש לך לאנגלית ולהקים אתר באנגלית. נכון שזה יותר קשה לפרוץ בשוק העולמי, אבל את צריכה שיהיה לך בידול מאחרים כדי להצליח.

אני מבינה שקשה לך ולכן את חושבת כמו שכתבת בשורה האחרונה ובכלל בפוסט. קל ליפול למחשבות כאלה, אבל בבקשה תעצרי.
שימי את העבר מאחוריך-כי זה מה שהוא - עבר. תתמקדי בהווה ותשפרי את הדיבור כלפי עצמך וההרגשה שלך תשתנה לטובה מיידית.

בהצלחה ואם את צריכה עזרה בהכוונה לעבודה בתחום, מוזמנת לפנות בפרטי ותקבלי כמה וכמה.
כל הכבוד, היה שוה כל הבלוג ולו בשביל המשפט הזה,

דרך אגב, הצעת את שירותייך לקופות החולים?

מאי יקרה, הפוסט שלך נגע ללבי והוא גם רלוונטי לעוד הרבה נשים (וגברים). תודה שחלקת את המחשבות שלך.

אני לא בטוח אם את רוצה עצות, או רק לכתוב, אבל אקח את הסיכון לעצה כללית. אם יש לך ידע מקצועי שעוזר לאנשים כל מה שצריך להוסיף על זה, זה מיומנות איך לספר על זה לעולם ולהשמיע את הדברים.

תסתכלי על הבלוג והפורום הזה. יצרה אותו אישה, ואף אחד לא מתעניין במיוחד באיך היא נראית. זה גם באמת לא חשוב, כי מה שהיא עושה טוב זה לכתוב. את צריכה לזהות במה את טובה ולהשתמש בזה. ואיפה שחסרה לך מיומנות - ללמוד ולהשתפר, או להעזר באנשים אחרים שיעשו בשבילך. מה קשור יופי? קשור ידע, רהיטות, יכולת דיבור, כתיבה, הנחייה וכו'.

תודה אבל אין לי כישרון כתיבה טוב כמו של הסולידית, ובתחום של קוסמטיקה ותזונה נראה שכן חשוב המראה

אם היו צוחקים עליך אבל גם מגיעים לקוחות אני מאמין שזה לא היה הבעיה... את נראית בעייני מחושלת לזבל הציבורי...
ואם אני צודק אז לדעתי חשוב לשים לב שאין באמת סיבה שתצליחי, דבר ראשון כי את ממש חדשה בתחום, וגם כי אני מאמין שיש הרבה שמתמודדים בשוק שלך, וממילא לוקח זמן להתבסס על הנישה המיוחדת שלך, ויכול להיות שהסרטונים שלך גם לא משהו, וזה לגיטימי, וגם יכול להיות שהיופי החיצוני זה מאוד חשוב בשביל השיווק כמו שכתבת, אז אני חושב אולי לנסות צורת שיווק אחר של העסק, או לנסות אם יש מקומות שמחפשים עובדים עם ידע כזה, בסוף כל אחד שלומד היום מקצוע הוא כבר בטוח שהוא שם, אבל זה לא נכון, לוקח הרבה זמן עד שבאמת אנחנו שם. ולכי תדעי אולי התקיים המשפט צוחק מי שצוחק אחרון...
היי נכון שאני בתזונה יותר חדשה אבל התכוונתי שלמדתי לפני זה קוסמטיקה ואיפור ושנים לא הצלחתי לא להתקבל לעבודה, לא אפילו לתחזק קבוצת פייסבוק, וכן היה לי אז אתר חינם כזה כמו בלוג כלום לא הצליח לי אני לצערי הבנתי רק מאוחר כמה המראה החיצוני חשוב

היי,
האמת שהתחברתי במיוחד לפורום אחרי זמן מה כדי לענות לך כי גם אני עוסק בתחום הכושר והתזונה.

כמה נקודות שכדאי לקחת בחשבון,
-זה שיש לך צפיות, לא אומר שיש לך הכנסה גבוהה יותר בהכרח / ידע יוצא דופן.
מדובר באלגוריתם שמעדיף טימטום שמצטלם טוב מאשר ידע איכותי ובגלל זה ידע איכותי לא תמצאי הרבה בטיקטוק.
-תזונאים איכותיים מחפשים בנרות בתחום שלנו (גם אני מחפש אגב) ומוכנים לשלם יפה מאוד.
-גם אני התחלתי לפני שנה את דרכי ברשתות החברתיות ובאינסטגרם מתקדם דווקא לא רע ובאשר לטיקטוק לא מצליח להגיע למה שרציתי.
-אפשר לשקול עבודה עם חברה שתעזור לך לשווק את עצמך ולהיכנס לשוק "בכוח" עם השקעה כספית ראשונית.
-ממש לא להתייאש גם אם דברים נראה כרגע פחות מסתדרים, תדעי שבסופו של יום כמה שתשקיעי ככה תקבלי בחזרה,
אם זה באמת חשוב לך את תדאגי להיות מספיק טובה בזה עד שכולם ידעו מי את בתחום, ואני מדבר מניסיון.
-אני חושב שאת חייבת, אבל חייבת להתחיל להעריך את עצמך ולהאמין במה שאת עושה.
שאני נכנסתי לתחום הזה ידעתי שאני הולך לטרוף אותו וללמוד אותו כמו שאף אחד לא למד ולתת ערך ושירות שאין להם תחרות,
אז אני עדיין בדרך לשם ועדיין מקבל כוויות אבל אני מאמין בזה, ומבחינתי זה הכי חשוב.
-זה מקסים בעיניי שאת כן מנסה להגשים את עצמך דרך משהו שאת אוהבת גם אם הדרך קצת יותר קשה מהייטק,
אני מבטיח לך שכאשר תגיעי לאן שאת מכוונת את תעריכי הרבה יותר את עצם זה שאת מגשימה את עצמך מאשר עוד 5K-10K בברוטו.

תודה רבה לך
האמת שלא ציפיתי להכנסות מצפיות אלא רק לקהל גם כי אני רוצה לא יודעת הערכה, אנשים שמקשיבים זה מעבר לרק כסף
ולגבי כסף אני בעיקר עובדת על כתיבת ספר תזונה ואז אולי מזה הציפיה שלי להרוויח

@may
. לשקול לפתוח בלוג כתוב במקום סרטונים
. אם כן יש צורך בסרטונים אפשר להשתמש באנימציה, מצגת אינטראקטיבית מחוןה בקריינות במקום
. שיווק ברשתות החברתיות היא סוגיה מורכבת ולא פשוטה, אל תלקי את עצמך, הפוסט הרדוד שקיבל מלא צפיות הוא הדוגמא האידיאלית בשבילך ללמוד כיצד לפרסם. הוא עלה על משהו שאת טרם יישמת, והתמיד.
. נסי להשתלב במסגרות שעוסקות בתחום כשכירה, יש לי הרושם שדווקא תמיכה קולגיאליות בתחום עוזרת מאד למשוך קהל.
. לגבי הלך הרוח הכללי שאת נמצאת בו, אין לי הרבה מה לומר מלבד לאחל לך להיות חזקה, עצוב לשמוע שכך את מרגישה ואני מקווה שהשינוי שאת מייחלת יקרה במהרה.
*חיבוק וירטואלי*
תודה לך אולי באמת אתמקד יותר בבלוג, אני חשבתי על בלוג והיה לי משהו שקצת התחלתי לכתוב ונסיתי גם דרך הסרטונים קצרים להביא אנשים לבלוג שיקראו יותר לעומק אבל זה לא צלח בינתיים

הנה מה של chatGPT היה להגיד כששאלתי אותו בשמך איך לשפר את הסרטים בטיקטוק :

There are many ways to improve your TikTok videos! Here are a few tips:

1. Experiment with different formats and styles, such as lip syncing, comedy sketches, or dance routines.
  2. Use engaging visuals, such as graphics, filters, and special effects.
  3. Add background music or sound effects to make your videos more dynamic.
  4. Collaborate with other creators and incorporate their ideas and styles into your videos.
  5. Engage with your audience by responding to comments and taking their feedback into consideration.
  6. Practice and experiment to find your own unique voice and style.
  7. Stay up to date on trends and try incorporating them into your videos in your own way.
Remember, the most important thing is to have fun and be authentic. Don't be afraid to try new things and take risks!

הבעייה היא לא שאת מכוערת אלא שאת צריכה להבין את המדיה החברתית שבה את פועלת. את צריכה להיות מהירה ומעניינת כי זה מה שהקהל מחפש.
תודה כן אני אנסה , אני מנסה לשים מוזיקה וגם עושה צחוקים כי ברור טיקטוק זה מקום קליל לא מקום לחפירות, אבל סתם למשל מישהי אחת צילמה את הקניות שלה והסבירה על חיסכון (ואהבתי מישהי חמודה מסבירה יפה גם החמאתי לה והכול) ואני כשעשיתי סרטון קיבלתי בקושי 10 צפיות ואין תגובות וכלום ואני לא מבינה למה

לדוגמא, לערוך כמה כתבות איכותיות מהתחומים שלמדת, ליצור קשר עם כמה עיתונים, להראות להם את הכתבות הנ"ל ולצרף תעודות של הקורסים וכדומה.
ואולי יקבלו אותך לעבודה קבועה לכתיבת טור שבועי / חודשי, תשאירי כמובן בכל טור את פרטי הקשר שלך בצד, וכך אולי יהיו לך גם לקוחות פרטיים.
ברכה והצלחה בכל מעשה ידייך.
זה כיוון מחשבה אבל אם אני לא טועה כתבה בעיתון אני צריכה לשלם כסף על זה לא?

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
M אולי עכשיו הזמן לקרן מנוטרלת מט"ח שוק ההון 4
Y הרפורמה\המהפכה המשפטית - אולי בכלל המחלוקת היא על מושגי יסוד. מה אני מפספס? פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 305
K אולי כדאי שנפסיק את השיח האנטישמי?? מיסים 1
Cleo הצהרה במשטרת הגבולות על יציאה/כניסה מהארץ בנתב"ג באותו יום (עבור תיירים) - אולי מישהו יודע אוף טופיק 1
D רכישת מניות כשיש (אולי) משכנתא באופק שוק ההון 10
c881 כשנציג מכירות אומר לך "אולי לא מגיע לך"... פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 12
M עוד פוסט של איך להתחיל, דומה אבל אולי קצת שונה שוק ההון 12
ה דיון ו(אולי)רעיון לפוסט בבלוג: האם נכון שבעוד מס' עשורים יהיו בישראל לא מעט מיליונרים? אוף טופיק 24
A ביטול אג״ח מיועדות…אולי הפעם? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
סול אולי הייתי צריך למצע? יומני מסע אישיים 28
א מאה פחות הגיל - אולי להיפך? שוק ההון 51
JG1 אולי בכל זאת? משיכת פנסיה לפני גיל פרישה צרכנות פיננסית 2
ר מדוע יש נהירה לתחום של מדעי המחשב? אולי זה הזמן "לברוח" התפתחות אישית 118
ר העברה מקרן פנסיה וביטוח מנהלים לקופ"ג IRA - מה (אולי) פספסתי? צרכנות פיננסית 5
אנא-אל בעיה טכנולוגית אולי מישהו ידע? אוף טופיק 7
M אולי שווה להקדים תשלום מס? שוק ההון 10
A אולי פשוט להשקיע בקרן מנוהלת? שוק ההון 18
doc29 תזמון שוק - אולי בכל זאת? שוק ההון 62
לירן אולי בכל זאת ביטוח מנהלים? צרכנות פיננסית 35
תפוזינה פנסיה לעומת קופת הגמל החדשה - אולי כבר דובר על זה צרכנות פיננסית 1
H אולי פשוט נבחר בדרך הפשוטה ... פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 10
Y אולי יש מלכודת בקופות הגמל להשקעה ? (ובאלטרנטיבות) שוק ההון 139
א מדיניות השקעה - מקרה לא שגרתי (אולי ...) שוק ההון 14
G יומן מסע בצעדים קטנים אל עבר החופש יומני מסע אישיים 2
E זוג + 2 יומן מסע יומני מסע אישיים 7
O יומן של חבר חדש בפורום יומני מסע אישיים 22
L הדרך אל ההתחלה - יומן של אמצע הדרך יומני מסע אישיים 4
C יומן יבש יומני מסע אישיים 7
הירהורים טעויות שעשינו ובתקווה שלא נעשה - יומן מסע אל הלא מוגדר. יומני מסע אישיים 59
H בן 26, יומן שיתוף יומני מסע אישיים 11
B יומן מסע - מעבודה אינטנסיבית להכנסה פסיבית יומני מסע אישיים 15
P יומן מסע - צעדים ראשונים יומני מסע אישיים 57
A יומן מסע - הסטודנטית הנצחית יומני מסע אישיים 2
צ יומן מסע משפחתי מעודכן - 2024 יומני מסע אישיים 1
K הפניקס - יומן מסע יומני מסע אישיים 47
TechInvest50 עדיף מאוחר מלעולם - יומן מסע של Late bloomer יומני מסע אישיים 6
האיש שבאמצע יומן מסע - האיש שבאמצע יומני מסע אישיים 11
ט יומן של התחלה מהוססת יומני מסע אישיים 17
ריש-לקיש יומן מסע - בדרך הנכונה יומני מסע אישיים 61
ס יומן מסע בדרך לחירות כלכלית יומני מסע אישיים 15
A יומן מסע משפחתי יומני מסע אישיים 19