על היום אכלתי בחדר אוכל בעבודה הנוכחית שלי ובעבודה הבאה אין חדר אוכל
מה שאומר שאני צריך להסעיד את עצמי
וחשבתי על מה שיכול לספק את הצורך הזה
במחשבה ראשונה מניח שאני לא רוצה להיות תלוי בשום דבר מניח שאין לי דרך לחמם את האוכל ואין לי איך לשמור עליו טרי בקירור ההנחה זה שאני יכול להביא משהו בקופסא וזהו
מפה לשם חשבתי על השילוב הבא
200 גרם שבבי סויה
200 גרם סילאן
900 גרם שיבולת שועל
סך הכל מערבב הכל עם קצת שמן קוקוס (כמות זניחה) לאפיה בתנור
ומתקבלות עוגיות שאפשר לשמור יום שלם גם לא בקירור
מכל זה יוצא סביב 5000 קק"ל ל-5 מנות של 1000 קק"ל למנה
כל מנה תכיל בערך 52 גרם חלבון
ותעלה סביב 4 שקלים
החישוב +- כמה עשרות גרמים יותר של סילאן או פחות בשביל המתיקות זה לא מה שיעשה הבדל דרמטי
מה דעתכם ?
מה שאומר שאני צריך להסעיד את עצמי
וחשבתי על מה שיכול לספק את הצורך הזה
במחשבה ראשונה מניח שאני לא רוצה להיות תלוי בשום דבר מניח שאין לי דרך לחמם את האוכל ואין לי איך לשמור עליו טרי בקירור ההנחה זה שאני יכול להביא משהו בקופסא וזהו
מפה לשם חשבתי על השילוב הבא
200 גרם שבבי סויה
200 גרם סילאן
900 גרם שיבולת שועל
סך הכל מערבב הכל עם קצת שמן קוקוס (כמות זניחה) לאפיה בתנור
ומתקבלות עוגיות שאפשר לשמור יום שלם גם לא בקירור
מכל זה יוצא סביב 5000 קק"ל ל-5 מנות של 1000 קק"ל למנה
כל מנה תכיל בערך 52 גרם חלבון
ותעלה סביב 4 שקלים
החישוב +- כמה עשרות גרמים יותר של סילאן או פחות בשביל המתיקות זה לא מה שיעשה הבדל דרמטי
מה דעתכם ?