K Jan Claud
משתמש רשום
- דירוג
- 2
שלום לכולם, כפי שאתם יכולים לראות אני משתמש חדש שנוכח לגלות את התועלת העצומה בשימוש בפורום והחלטתי להיעזר בחכמתם ובניסיונכם, חכמת וניסיון ההמונים.
אני בן 24, מכניס משכורת חודשית מאוד מספקת, בציר זמן של שנה וחצי חסכתי קרוב ל 150 אלף ש"ח שהופקדו בחשבון הבנק שלי בפיקדון עם ריבית אפסית.
לנוכח הגישה שלי, פחות התחייבויות - לקיחת סיכונים מעטים ככל הניתן - ניסיון להניב תשואות גבוהות ככל הניתן - ואי התעסקות עם השקעות שאין לי בהן שמץ של מושג.
החלטתי שלא לנסות להרכיב תיק השקעות עצמאי אלא לפנות לחברת ביטוח/בית השקעות אשר ינהלו את תיק ההשקעות שלי.
פניתי להכשרה התעניינתי מאוד במסלול הכללי שהניב תשואות מספקות בעיניי ב5 שנים האחרונות, עשיתי שיעורי הבית שלי וקיבלתי חוות דעת שונות מקרובי משפחתי ולבסוף החלטתי לעשות את הצעד הראשון שלי.
היועץ הפנסיוני המליץ גם הוא על המסלול הכללי שמורכב מאגחים, מטח ומניות והפקדתי סכום ראשוני של 100,000 ש"ח עם הוראת קבע של 2000 ש"ח בכל חודש מעתה והלאה.
דמי הניהול אשר נקבעו הם 1% לאור גובה ההפקדה הראשוני.
התיק ינוהל בצורה שווה 50% - 50% בין מיטב דש לבין אלטשולר שחם.
רציתי לשאול אתכם האם מדובר בצעד כלכלי עתידי נכון?
האם הכסף שלי נמצא בסיכון גבוהה לדעתכם?
מה קורה עם תיק מסוג כזה 3 שנים קדימה?
האם יש דברים שאני צריך לקחת בחשבון? להיות מעורב בצורה כלשהי בהבנת השוק?
מלאו אותי בידע שלכם, טיפים ועצות על מנת שאוכל לקחת בחשבון את כל המשתנים ולתכנן את צעדיי בצורה הנכונה ביותר לעצמאות כלכלית עתידית.
תודה רבה לכולם, מצפה בקוצר רוח לתגובותיכם.
אני בן 24, מכניס משכורת חודשית מאוד מספקת, בציר זמן של שנה וחצי חסכתי קרוב ל 150 אלף ש"ח שהופקדו בחשבון הבנק שלי בפיקדון עם ריבית אפסית.
לנוכח הגישה שלי, פחות התחייבויות - לקיחת סיכונים מעטים ככל הניתן - ניסיון להניב תשואות גבוהות ככל הניתן - ואי התעסקות עם השקעות שאין לי בהן שמץ של מושג.
החלטתי שלא לנסות להרכיב תיק השקעות עצמאי אלא לפנות לחברת ביטוח/בית השקעות אשר ינהלו את תיק ההשקעות שלי.
פניתי להכשרה התעניינתי מאוד במסלול הכללי שהניב תשואות מספקות בעיניי ב5 שנים האחרונות, עשיתי שיעורי הבית שלי וקיבלתי חוות דעת שונות מקרובי משפחתי ולבסוף החלטתי לעשות את הצעד הראשון שלי.
היועץ הפנסיוני המליץ גם הוא על המסלול הכללי שמורכב מאגחים, מטח ומניות והפקדתי סכום ראשוני של 100,000 ש"ח עם הוראת קבע של 2000 ש"ח בכל חודש מעתה והלאה.
דמי הניהול אשר נקבעו הם 1% לאור גובה ההפקדה הראשוני.
התיק ינוהל בצורה שווה 50% - 50% בין מיטב דש לבין אלטשולר שחם.
רציתי לשאול אתכם האם מדובר בצעד כלכלי עתידי נכון?
האם הכסף שלי נמצא בסיכון גבוהה לדעתכם?
מה קורה עם תיק מסוג כזה 3 שנים קדימה?
האם יש דברים שאני צריך לקחת בחשבון? להיות מעורב בצורה כלשהי בהבנת השוק?
מלאו אותי בידע שלכם, טיפים ועצות על מנת שאוכל לקחת בחשבון את כל המשתנים ולתכנן את צעדיי בצורה הנכונה ביותר לעצמאות כלכלית עתידית.
תודה רבה לכולם, מצפה בקוצר רוח לתגובותיכם.
נערך לאחרונה ב: