אבל חלוקת המנדטים כן יכולה להשתנות. יש הבדל ענק בין 60 מדנטים ל61, ואז דברים כן יתשנו. לחלופין אם תקום ממשלת מיעוט מהצד השני (ברמת הרעיון) אז גם יהיו שינויים.
כל הפרשנים מסתכלים על העניין של ה60-61 אבל לדעתי כולם מפספסים את הנקודה שכל מפלגות אחוז החסימה שהיו בסקרים 4 מנדטים,
קיבלו 6-8 מנדטים, כלומר קמפיין ה"גוואלד" עבד להם בצורה קיצונית. ורק בגלל זה הם על עלו על גודלם
האמיתי
והשאלה היא.. למה שהם ירצו בחירות חמישיות שבה הם יקבלו 4 מנדטים?
לכן אני מאמין שתהיה גמישות סטייל גנץ כדי להכנס לממשלה של ימין/שמאל.
איך שזה נראה עכשיו, יותר לכיוון הימין.
א. אז העם יקבל את השינוי שהוא רצה. אני מתלונן על זה שהבנאדם כתב שהצבעה בבחירות היא מיותרת וכמו שאתה כתבת בעצמך - היא כן יכולה לשנות דברים.
אין שום ספק שכל קול משפיע, ואת ראינו שהיה חסר לבנט 1500 קולות אם אני זוכר נכון כדי לעבור את אחוז החסימה.
ב. כי בן גביר תומך בטרוריסטים. וסמוטריץ' גם קיצוני בדעותיו אף על פי שהוא אדם נעים הליכות וממש לא אלים. והחרדים הם חרדים. אז כן, ממשלה כזו תהיה דתית הרבה יותר ממה שהיה עד עכשיו. וזו עובדה פשוטה.
זאת אמירה ריקה מתוכן.
כי יזבק ממש פרח השכונות !
גם היא תומכת במי שאתה רוצה. ועוד 1001 אמירות גזעניות וטרוריסטיות של השמאל כלפי הימין.
בנתיים בן גביר לא יצא עם שלטי חוצות "ממשלה בלי ערבים" או "ממשלה בלי שמאלנים" לא ראיתי אותך יוצא על ליברמן כשזה קרה.
אז תשים את ה"תמיכה" הזאת באמירות של לפני 10 שנים בצד.
אההה.. והוא גם התנצל על כמה אל תשכח.
דבר שני, בנתיים בן גביר מנצח בבתי המשפט. ז"א כמה שכואב לך לראות דיעות אחרות שמנוגדות לאורח החיים שלך.
מסתבר שזה חוקי, ואם הוא לא היה מגן על אנשים מסויימים בבתי המשפט, כנראה שהיה פה דין מוטה לצד השמאלי של המפה ואפילו לא היית יודע.
דבר שלישי... מה זה דתית יותר מאשר עכשיו? בממשלה האחרונה שמעת את ליצמן מחייב מעליות שבת בכל הבניינים החדשים? לא.
ראית שרודפים אחרי חילונים ברחובות?
תפסיק לפחד ממה שלא קרה ולא יקרה.
נכון, תקום ממשלת ימין, עם כל ההשלכות של זה.
אז האנשים שם יהיו יותר דתיים נו ואז?
מפה ועד פראנויה יש דרך ארוכה ! אני לא צופה שינויים דרמטים גם עם המצב קיצון שהזכרת.