שלום לכולם ,
זה לא סוד שרוב הפורום סולד בגישה שלו מהמטבע הזה בגלל סיבות (שלדעתי הגיוניות מאוד)
שוב לא משנה אם אתם תומכים או מאמינים
אם אתם חושבים שהשווי מוצדק או לא
נטו דעתכם האישית שלא בדיוק משנה משהו לשוק
אלה יותר משנה לי בתור עוקב הדוק של הפורום כבר שנים והחברים המדהימים פה שתרמו לי תרבות
נניח ויש 3 אופציות שמוצגות מולכם ואומרים לכם שאם תקלעו נכון זכיתם בעוד 7 שנים בלוטו
1 הביטקוין יהיה שווה (מתחת למחיר שלו היום)
זה יכול להיות גם להמחק מהעולם (משהו שלא יקרה)
או אפילו סתם 60 או 10 לא משנה לי באמת
כלומר אתם פסימים על התחום עם 0 אמונה בו
2 יהיה שווה מעל 200k דולר למטבע (זה יכול להיות מיליון דולר אן יותר אפילו אבל אתם מאמינים שהשווי שלו יעלה בצורה יפה יותר עקב טמטמום של העולם/מניפולציות/באמת מאמינים בו בתןר העתיד איזה סיבה שתרצו
3 יעלה אבל פחות מביצועי ההיסטוריה שלה s&p
כלומר לא יעקוף את ה 150k אלה יסחר בטווח של בין המחיר הנוכחי היום לבין ה 150k גבול עליון.
דיון מהנה
זה לא סוד שרוב הפורום סולד בגישה שלו מהמטבע הזה בגלל סיבות (שלדעתי הגיוניות מאוד)
שוב לא משנה אם אתם תומכים או מאמינים
אם אתם חושבים שהשווי מוצדק או לא
נטו דעתכם האישית שלא בדיוק משנה משהו לשוק
אלה יותר משנה לי בתור עוקב הדוק של הפורום כבר שנים והחברים המדהימים פה שתרמו לי תרבות
נניח ויש 3 אופציות שמוצגות מולכם ואומרים לכם שאם תקלעו נכון זכיתם בעוד 7 שנים בלוטו
1 הביטקוין יהיה שווה (מתחת למחיר שלו היום)
זה יכול להיות גם להמחק מהעולם (משהו שלא יקרה)
או אפילו סתם 60 או 10 לא משנה לי באמת
כלומר אתם פסימים על התחום עם 0 אמונה בו
2 יהיה שווה מעל 200k דולר למטבע (זה יכול להיות מיליון דולר אן יותר אפילו אבל אתם מאמינים שהשווי שלו יעלה בצורה יפה יותר עקב טמטמום של העולם/מניפולציות/באמת מאמינים בו בתןר העתיד איזה סיבה שתרצו
3 יעלה אבל פחות מביצועי ההיסטוריה שלה s&p
כלומר לא יעקוף את ה 150k אלה יסחר בטווח של בין המחיר הנוכחי היום לבין ה 150k גבול עליון.
דיון מהנה