נכון.
אבל עסק בדרך כלל מחליט האם הוא פונה לקהל של בני 20 או של בני 40, ודובק בכך לנצח.
אם העסק בוחר "להתבגר" זה לא בגלל שינויים פסיכולוגיים, אלא מתוך בחירה לפנות לקהל מסויים במקום לאחר.
אז מה אנחנו למדים? שזה לא עסק. אלא מסע.
בכל הכבוד לאושיות החדשות בתחום, כשהסולידית התחילה האינטרנט היה נראה אחרת לגמרי. מוניטזציה ביוטיוב הייתה עדיין בחיתולים
גם על המוצרים של מייקרוסופט אני שואל את אותה שאלה כל הזמן. נו אז מה?
אז מה? אתה העלית את הטענה. כנראה שהברנד הישן של הסולידית מוכר, בדיוק כמו הברנד הישן של מיקרוסופט מוכר.
זה לא אומר שאי אפשר להתפתח לכיוונים חדשים
יכול להיות העסק קיבל כמה החלטות גרועות וכעת הוא לא פונה לאף אחד. ויכול להיות שאני סתם בומר שלא מבין את קהל היעד החדש.
אתה עושה לזה אובר-ת'ינקינג, העסק פונה לאלפים כי אחרת הוא לא היה מרוויח, עובדה שהוא כן. לא לכל דבר יש תת-תת-תת מיתוג. אולי יש, אבל בכל מקרה - זה פשוט עובד.
חבל. הסולידית ואושיות אחרות בתחום בחרו בחירות מסויימות, ומשלמים על זה מחיר מסויים. אם זה לא מוסר, לעמוד מאחורי הבחירות שלך, ולוותר על מיליונים - לא יודע מה כן
אוקי. אתה אומר שהיא במשחק, מתחרה נגד המתחרים שלה, וחשוב לה לנצח אותם בזירה הכלכלית.
מספיק טוב לי. הרי אנחנו מודדים השפעה בכמות הכסף שכל אחד מהם הכניס, ולכן חשוב לה הכסף.
אני תוהה אם אתה עושה את זה בכוונה, שאתה לא מצליח לקרוא, אולי איזה מין טרול עשוי רע. הוא אמר במפורש, אגו או החמצה, לא מתועלת כלכלית.
אנחנו כלל לא מודדים השפעה בכמות הכסף, זה מעולם לא היה המדד.
בואו רק נזכור מאיפה התחיל הדיון הנוכחי עם מנדובסקי - הוא העלה פוסט, שבעיניי לגיטימי, אבל יכול להתפס די מגוחך, על איך הוא נוקט הליכים נגד מי שהעתיקו לו את הקורס,
והרי החומר שלו "מועתק" (בחלקו\רובו).
אז אם יתכן שמנדובסקי קצת טיפס למעלה, וחסר מודעות עצמית לכך שזו בסך הכל הנגשה (וזה לגמרי בסדר, רוב המידע בעולם הוא עיבוד), הגיוני שירצו להחזיר אותו לקרקע המציאות.