אני עובר על התגובות, יחד עם כל מה שהיה ידוע לי על 'מחיר למשתכן' ואומר לעצמי - זה אמיתי?
עשו חתיכת עבודת שיווק איכותית עם הפרויקט הזה.
לפני שקראתי את הדעות של המגיבים, חשבתי שזו חתיכת השקעה.
שכדאי לו, וגם אם הם לא יגורו שם, לפחות יהיה לו נכס מניב. אז הוא לא גר בדימונה.
יש אנשים גרים בת"א ויש להם דירה בב"ש (אחלה נכס, במיוחד ליד האוניברסיטה).
אבל אז כשקראתי שההתמקדות פה זה בכוונה בדימונה. כי מילא, אם זו הייתה דירה בת"א. הכל היה אחרת.
אפילו בב"ש.
אבל בגלל שזה דימונה, והביאו פה כמה וכמה טיעונים נגד.
זה כמעט ועונה על השאלה "כדאי?".
למרות שקח בחשבון, גם לפני עשור היו את אותם אלה שאמרו בצורה נחרצת "לא לקנות דירות! לא עכשיו!"
ואנשים הפסידו מאות אם לא מיליוני שקלים (תלוי בגודל דירה, ובמיקום שלה) בגלל שהם הקשיבו ולא קנו (מזכיר לכם - עשור, לא לפני שנה שנתיים).
לכן נכון שהרוח שנושבת פה היא לא כדאי בגלל שזה דימונה.
אבל אולי אין מנוס מלעשות שיעורי בית ולנסות לחשוב בצורה הכי אוביקטיבית שיש. האם ללכת על זה או לוותר.
כי זו יכולה להיות מצד אחד השקעה טובה, מצד שני השקעה פחות טובה או אפילו נפילה (לא נראה לי, אבל תמיד יש סיכון).
אולי לנסות להיפגש עם כל מי שמשווק את דימונה ולנסות ללמוד מהם, איך הם משווקים אותה, על סמך מה? לסנן את כל השטויות שאומרים בשביל המכירה,
לבדוק את הדברים, להשקיע קצת זמן והשקעה להיפגש עם אנשים שאתה יודע שיש להם ידע בנדלן ויוכלו לייעץ לך לעזור לעשות את ההחלטה הנכונה.
כי שמע, יש פה סיכוי.
אני לא נגד.
הכי קל לאנשים מהצד, שלא זכו, ולא נרשמו כי הם רוצים אבל נגיד לא יכולים (דוגמה למשל של סוג מסוים, זה שרוצה נגיד אבל לא עומד בקריטריונים) להגיד לך תוותר, לא כדאי. חבל.
מצד שני, אני מעדיף להגיד לך תשקיע, תעשה שיעורי בית ותבדוק את זה קצת יותר לעומק.
בינתיים לא חסר לך חסרונות וסיבות למה לא. אתה צריך לנסות למצוא את הסיבות למה כן.