• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

זכייה במחיר למשתכן בשכונת רוממה בירושלים

סולידי לגמרי

משתמש סולידי
דירוג
13
שלום רב,
אני קורא פה זמן מה וברצוני להתייעץ עם חוכמת האנשים בפורום. קראתי שרשורים קודמים בנושא מחיר למשתכן.
אתמול קיבלנו הודעה שזכינו בפרויקט מחיר למשתכן בשכונת רוממה בירושלים. הדירה מיועדת להשקעה ולא למגורים (אין לנו רצון לגור בירושלים, בנוסף זהו איזור מובהק שבו גרים חרדים).
על פי פרסומים באינטרנט, אני מצטט:

"הפרויקט השלישי שאושר בירושלים יוקם בשכונת רוממה – במתחם שבו פעלה בעבר רשות השידור. במתחם זה, כידוע, יוקם פרויקט עבור הציבור החרדי בירושלים. למכרז התקבלו 3 הצעות – הזוכה היא י.ש.דר נכסים בע"מ, שתקים 308 יחידות דיור, מתוכן 247 יחידות דיור במסלול מחיר למשתכן ו-61 יחידות דיור בשוק החופשי. השכונה במתחם רשות השידור בשכונת רוממה בירושלים משתרעת על שטח של כ-19 דונם, עליו יוקמו 4 מבני מגורים בגובה 12 קומות ועוד 2 מבני מגורים בני 11 קומות. התוכנית כוללת מבני ומוסדות ציבור בהיקף של כ-8,500 מ"ר. עוד 2,300 מ"ר ישמשו לשטחים ציבוריים פתוחים, שטח נוסף של כ-4,800 מ"ר יוקצו לטובת הקמת בית ספר וגן ילדים, בית כנסת ומקווה.

מחירי הדירות בתוכנית זו מבטאים הנחה של 10 אחוזים ממחיר דירות דומות בשוק:
המחיר התחלתי לדירת 85 מ"ר יעמוד על 1,880,266 שקלים.
המחיר התחלתי לדירת 100 מ"ר יעמוד על 2,178,405 שקלים.
המחיר התחלתי לדירת 120 מ"ר יעמוד על 2,575,924 שקלים.
הדירות כוללות מרפסת, מחסן וחניה."

לקוח מכאן: https://www.kolhair.co.il/realestate/118042/

המחיר למ"ר שמפורסם באתר מחיר למשתכן עבור פרויקט זה הינו 19800 ש"ח לפני תוספות. מחיפוש מהיר ביד 2 ראיתי שדירות לא חדשות מוצעות למכירה במחיר של 27000-30000 למ"ר. דירה של 70 מ"ר במצב סביר מוצעת למכירה ב2.1 מיליון ש"ח. דירת 100 מ"ר כיום מוצעת למכירה ב3 מיליון ש"ח. הדירה תקום באיזור רשות השידור, ליד גשר המיתרים ולא רחוק משוק מחנה יהודה.
המטרה היא השכרת הדירה עד מועד המכירה (7 שנים מאתמול או 5 שנים מהוצאות טופס 4 המוקדם מבינהם)
ולאחר מכן מכירת הדירה ומימוש הרווח העתידי.

מבחינת הלוקיישן ברור לי שמדובר בלוקיישן מצוין מבחינת ביקוש. מצד שני כמוני יהיו עוד מתוך 247 הזוכים.
מבחינת מיקום בהגרלה, מתוך 247 זוכים אנחנו ממוקמים באמצע, כך שברור לנו שהדירות הטובות ביותר ייחטפו ראשונות, אך ישנם עוד אנשים שממוקמים מעלינו שכניראה יוותרו על הבחירה (לא המון אבל בכל זאת).
האם כדאיות העסקה גבוהה? יש משהו שאני מפספס? אשמח לתובנות בעד ונגד כדי לבחון את ההשקעה מעוד נקודת מבט.
תודה רבה מראש.

שלום רב,
אני קורא פה זמן מה וברצוני להתייעץ עם חוכמת האנשים בפורום. קראתי שרשורים קודמים בנושא מחיר למשתכן.
אתמול קיבלנו הודעה שזכינו בפרויקט מחיר למשתכן בשכונת רוממה בירושלים. הדירה מיועדת להשקעה ולא למגורים (אין לנו רצון לגור בירושלים, בנוסף זהו איזור מובהק שבו גרים חרדים).

"הפרויקט השלישי שאושר בירושלים יוקם בשכונת רוממה – במתחם שבו פעלה בעבר רשות השידור. במתחם זה, כידוע, יוקם פרויקט עבור הציבור החרדי בירושלים. למכרז התקבלו 3 הצעות – הזוכה היא י.ש.דר נכסים בע"מ, שתקים 308 יחידות דיור, מתוכן 247 יחידות דיור במסלול מחיר למשתכן ו-61 יחידות דיור בשוק החופשי. השכונה במתחם רשות השידור בשכונת רוממה בירושלים משתרעת על שטח של כ-19 דונם, עליו יוקמו 4 מבני מגורים בגובה 12 קומות ועוד 2 מבני מגורים בני 11 קומות. התוכנית כוללת מבני ומוסדות ציבור בהיקף של כ-8,500 מ"ר. עוד 2,300 מ"ר ישמשו לשטחים ציבוריים פתוחים, שטח נוסף של כ-4,800 מ"ר יוקצו לטובת הקמת בית ספר וגן ילדים, בית כנסת ומקווה.

המחיר למ"ר שמפורסם באתר מחיר למשתכן עבור פרויקט זה הינו 19800 ש"ח לפני תוספות. מחיפוש מהיר ביד 2 ראיתי שדירות לא חדשות מוצעות למכירה במחיר של 27000-30000 למ"ר. דירה של 70 מ"ר במצב סביר מוצעת למכירה ב2.1 מיליון ש"ח. דירת 100 מ"ר כיום מוצעת למכירה ב3 מיליון ש"ח. הדירה תקום באיזור רשות השידור, ליד גשר המיתרים ולא רחוק משוק מחנה יהודה.
המטרה היא השכרת הדירה עד מועד המכירה (7 שנים מאתמול או 5 שנים מהוצאות טופס 4 המוקדם מבינהם)

מבחינת הלוקיישן ברור לי שמדובר בלוקיישן מצוין מבחינת ביקוש. מצד שני כמוני יהיו עוד מתוך 247 הזוכים.
מבחינת מיקום בהגרלה, מתוך 247 זוכים אנחנו ממוקמים באמצע, כך שברור לנו שהדירות הטובות ביותר ייחטפו ראשונות, אך ישנם עוד אנשים שממוקמים מעלינו שכניראה יוותרו על הבחירה (לא המון אבל בכל זאת).
האם כדאיות העסקה גבוהה? יש משהו שאני מפספס? אשמח לתובנות בעד ונגד כדי לבחון את ההשקעה מעוד נקודת מבט.
תודה רבה מראש.
חסרות עוד הרבה עובדות כדי שנוכל לייעץ:
כמה הון עצמי יש לך?
מה גובה המשכנתא שאתה מתכוון לקחת?
מה גובה ההכנסות שלך ומה אחוז החיסכון שאתם שמים בצד כל חודש?
מה התשואה שלדעתך תספק אותך עבור השקעה כזו?
האם זה תנאי עבורך להיות בתזרים חיובי?

כמה נקודות מבחינת בחירת דירה:
1. מרפסת סוכה זה יתרון משמעותי. רצוי כמה שיותר גדולה כסוכה כשרה, אבל גם כשהחלק הכשר כסוכה מצומצם, זה משמעותי אם יש בסמיכות לו חלק שלא כשר שנותן קצת מרחב תמרון (החלק הכשר במרפסת סוכה הוא זה שאין מרפסות מעליו עד השמיים). מאמין שתהיה לזה פחות השפעה כשתחפש שוכרים, אבל במכירה בעוד כמה שנים זה יהיה שווה הרבה.
2. יש יתרון לקומות נמוכות, כל עוד מדובר בטווח שאפשר לעלות ברגל. הייתי אומר עד קומה 5-7. מעבר לזה שוב חוזרים לכלל הרגיל של "יותר גבוה יותר יקר". הרבה מהחרדים לא משתמשים במעלית שבת, ומתאמצים למצוא דירות נמוכות בשביל זה. הדירות הגבוהות יהיו דירות רפאים שמאויישות רק בחגים.

לדעתי במקרה הזה, אין מקום לחשש הרגיל של שכונה ברמה סוציו-אקונומית נמוכה. באיזור הזה זה חסר השפעה.

חסרות עוד הרבה עובדות כדי שנוכל לייעץ:
כמה הון עצמי יש לך?
מה גובה המשכנתא שאתה מתכוון לקחת?
מה גובה ההכנסות שלך ומה אחוז החיסכון שאתם שמים בצד כל חודש?
מה התשואה שלדעתך תספק אותך עבור השקעה כזו?
האם זה תנאי עבורך להיות בתזרים חיובי?
700K הון עצמי.
גובה המשכנתא המקסימלי 1.2M (כלומר אני אוכל לקנות רק את הדירה הקטנה שמוצעת לפי הפרסומים (סביב 1.88M)
גובה הכנסות 20K נטו אך כרגע ללא ילדים, צפוי לעלות קצת בשנים הקרובות. חוסכים 7.5K בממוצע.
האם אתה מתכוון לתשואה משכירות? כי הרווח הגדול טמון ככל הנראה במכירת הדירה בעוד 7 שנים.
אם אני הולך לפי כלל ה200K משכנתא עבור החזר חודשי של 1000 שח, זה אומר שעל 1.2M אני אחזיר בכל חודש 6K, השאיפה כמובן להיות בתזרים חיובי
אך אם אצטרך להשלים בשנה-שנתיים הראשונות 500-1000 ש"ח כל חודש אוכל לעמוד בזה. אני לא יודע את גובה השכירות שנלקחת באיזור הזה כיוון שאין הרבה דירות להשכרה ביד 2 נכון להיום.

כמה נקודות מבחינת בחירת דירה:
1. מרפסת סוכה זה יתרון משמעותי. רצוי כמה שיותר גדולה כסוכה כשרה, אבל גם כשהחלק הכשר כסוכה מצומצם, זה משמעותי אם יש בסמיכות לו חלק שלא כשר שנותן קצת מרחב תמרון (החלק הכשר במרפסת סוכה הוא זה שאין מרפסות מעליו עד השמיים). מאמין שתהיה לזה פחות השפעה כשתחפש שוכרים, אבל במכירה בעוד כמה שנים זה יהיה שווה הרבה.
2. יש יתרון לקומות נמוכות, כל עוד מדובר בטווח שאפשר לעלות ברגל. הייתי אומר עד קומה 5-7. מעבר לזה שוב חוזרים לכלל הרגיל של "יותר גבוה יותר יקר". הרבה מהחרדים לא משתמשים במעלית שבת, ומתאמצים למצוא דירות נמוכות בשביל זה. הדירות הגבוהות יהיו דירות רפאים שמאויישות רק בחגים.

לדעתי במקרה הזה, אין מקום לחשש הרגיל של שכונה ברמה סוציו-אקונומית נמוכה. באיזור הזה זה חסר השפעה.
תודה על התגובה.
אני לא בטוח לגבי מרפסת סוכה, בפרסום עבור הפרויקט מדובר על דירה+מרפסת+מחסן אך לא דובר על איזו מרפסת.
אתה חושב שהקבלן יתאים את עצמו לאיזור מבחינת בניית המרפסת? אני חושב שהבנייה תהיה פחות או יותר אחידה.
לגבי הקומה אני מסכים איתך, קומות נמוכות יהיו מבוקשות יותר, אך אני ממוקם באמצע מבחינת בחירת דירה ולכן לא בטוח שהדירות הללו יהיו רלוונטיות עבורי.

אני לא בטוח לגבי מרפסת סוכה, בפרסום עבור הפרויקט מדובר על דירה+מרפסת+מחסן אך לא דובר על איזו מרפסת.
אפשר לעשות מרפסות סוכה עם תכנון נכון. בכל מקרה.. לא תדע את זה עד שהתכנון יושלם.
ולדעתי מרפסת סוכה זה כן משמעותי, במיוחד בפרוייקט חרדי.
הרבה מהחרדים לא משתמשים במעלית שבת, ומתאמצים למצוא דירות נמוכות בשביל זה. הדירות הגבוהות יהיו דירות רפאים שמאויישות רק בחגים.
לא בטוח.
יש אפשרות לשים מנגנון שאפשר לעלות "לכתחילה" לפי הרבה עובדיה (אנשים בריאים)
אולי רק המחמירים יבחרו את הקומות הנמוכות.
לא מכיר את המחירים באזור, אבל המיקום מעולה.
רק כמה דברים...
אתה נמצא בעמדת נחיתות כשאתה אומר שיש לך את הכסף לקנות רק 3 חדרים.
כי אלה הדירות שנחטפות ראשונות. המיקום שלך באמצע לא עושה לזה טוב, אבל מקוה בשבילך שזה יסתדר. יכול להיות שאנשים יבטלו ואז תתקדם עוד קצת.
את המחיר תשווה למחיר של דירות על הנייר, ולא דירות קיימות.
קח בחשבון שתצטרך לשיפוץ 50K לפחות כדי להשוות את הדירה ל"דירת שוק" ועוד משתנים שמשפיעים על המחיר.
בכל אופן...
אני אישית אם הייתי זוכה בדירה במיקום כזה "חם" לא בטוח שהייתי מממש את הדירה אחרי כמה שנים, רק בשביל להגדיל את ההון העצמי בעוד 400K בערך.
אולי הייתי שוקל להמשיך להחזיק בדירה.

נערך לאחרונה ב:
שאין הרבה דירות להשכרה ביד 2 נכון להיום.
כי חלק גדול מהאוכלוסיה לא משתמש ביד 2 או באינטרנט. אתה צריך לשאול מתווכים באיזור. אתה גם יכול ללכת ברחוב ולחפש מודעות "להשכרה" בלוחות למודעות קטנות.
אני ממוקם באמצע מבחינת בחירת דירה ולכן לא בטוח שהדירות הללו יהיו רלוונטיות עבורי
לא יודע מה יהיה פנוי, אבל בהנחה שיהיו לך אפשרויות בחירה חלקיות, אלו שיקולים שיחודיים לשכונה דתית, לכן רשמתי אותם.
לא בטוח.
יש אפשרות לשים מנגנון שאפשר לעלות "לכתחילה" לפי הרבה עובדיה (אנשים בריאים)
אולי רק המחמירים יבחרו את הקומות הנמוכות.
1. אם יש דירה שרק המקלים מוכנים לקנות, ודירה שכולם מוכנים לקנות, יש לזה השפעה על המחיר.
2. גם המקלים, לוקחים בחשבון שחלק מהאורחים שלהם יימנעו מלבוא.
לא יודע אם יש כבר נתונים בפועל על ההבדלים במחירים בין הקומות, כי המגדלים באיזורים החרדיים עדיין חדשים.
קח בחשבון שתצטרך לשיפוץ 50K לפחות כדי להשוות את הדירה ל"דירת שוק" ועוד משתנים שמשפיעים על המחיר.
אם הדירה מיועדת להשכרה, זה פחות קריטי.

2. גם המקלים, לוקחים בחשבון שחלק מהאורחים שלהם יימנעו מלבוא.
נכון, אבל קיים מנגנון שהוא לכתחילה לפי הרב עובדיה.. לא הקלות ולא כלום, ולכן רשמתי בסוגריים אנשים בריאים.

אם הדירה מיועדת להשכרה, זה פחות קריטי.
הוא דיבר על מחיר למשתכן לעומת שווי שוק.
זה קריטי אם רוצים להשוות תפוחים לתפוחים.
מה גם שהוא רוצה למכור אותה אחר כך ומסתמך על המחיר הזה.

מנגנון שהוא לכתחילה לפי הרב עובדיה.. לא הקלות ולא כלום
אז אתה מגביל את עצמך לאלו שהם ואורחיהם הולכים לפי הפסיקה של הרב עובדיה.
מהכירות עם האיזור, מדובר באיזור חרדי אשכנזי. יהיו שם גם מעט ספרדים, אבל הרבה פחות (85% ליהדות התורה בבחירות האחרונות, 10% לש"ס). יותר הייתי בונה על תושבי חוץ, שהתרגלו כבר מחו"ל לגור בקומות גבוהות ולעלות ברגל בשבת, כך שמעלית שבת שמאפשרת מבחינתם פתרון בשעת הדחק לנכים היא רק בונוס.

אני ירושלמית
מהיכרותי, הערכה שלי שזה אחד הפרויקטים שמי שזכה בהם באמת עשה פייס.
כאזרחית - אני בכלל לא חושבת שאמור להיות מחיר למשתכן באיזור כזה.
כזוכה - זה רק פועל לטובתך.

חכה שתגיע לתורך לבחור ותיראה האם יש עדיין 4 חדרים שאתה יכול לעמוד ברכישתם. (או שפשוט תבדוק, עם פרסום ההיתר, כמה דירות פחות מ-5 חדרים יש, ביחס למיקומך בתור. הגירות לרוב נחטפות בסדר עולה, מהקטן לגדול)

בהערכה שמרנית, לדעתי, יש להעריך 10 שנים עד למימוש, כי ייתכן שבעוד 7 שנים בדיוק יהיו כמה עשרות כמוך שירצו למכור, וזה ישפיע על המחיר. אז אולי תירצה לחכות עוד קצת.

בגדול, גם להשכרה, אמור להיות בוננזה. איזור יוקרתי שימשוך שוכרים מעולים
בהצלחה

תודה על התגובות.
האם מישהו מכיר את הקבלן י.ש דר נכסים בע"מ?
אין לו אתר אינטרנט, ולא מצאתי אפילו טלפון של הקבלן.

זכית בפיס חבר, לך לכותל לומר תודה.
המחירים באיזור הם 28 אלף למטר, קיבלת כאן הנחה של שלושים אחוז, על דירת 85 מ"ר לדעתי (לפי מידע מחבר) אין מצב שתקבל פחות מ6 אלף בחודש שכירות.

לדעתי א. זכיה מעולה.
ב. אין לך מה לדאוג לגבי מציאת דירה טובה... הרבה אנשים נרשמים להגרלה, ואז ברגע האמת שרואים כמה עולה הדירה בפרויקט הזה הרבה פורשים... (זה באמת יקר ביחס לפרויקטים אחרים...)
לך על זה בכל הכוח. דירה בירושלים חדשה בפרויקט כזה זה זכיה בלוטו כפשוטו.

זכית בפיס.
המחירים באזור שם לדירות חדשות באזור ה30k למטר ושיש בניה נחטפות.
הביקוש לשכירות גבוהה והמחירים בהתאם.

בגדול זכיה שוה
אבל הסיכוי שישארו דירות במחיר שאתה מעוניין הוא קטן עד אפסי.
בנוסף לכך, כל התגובות לעיל לא מתייחסות לכמה נקודות קריטיות, שמשנות את כל המאזן,
(מעתיק את הדברים הבאים מתוך שרשור בפורום אחר, לא מבין בזה מספיק בשביל לאמת את הדברים)
אבל מומלץ לדעת את זה היום, שלא תחסום את עצמך מהשקעות אחרות, וכשיגיע שלב בחירת הדירות עוד כמה שנים, תראה שזה פשוט לא מתחיל.
לכל הזוכים המאושרים, ברכותי!
רק לפני שאתם מתלהבים, תבדקו בחברה כמה תעלה דירה.
אנשים חושבים שאם מטר עולה 12k אזי דירת 100 מטר עולה 1.2m...
מנסיון זכיה שלנו בכרמיאל לפני שנתיים, צריכים לקחת בחשבון מחסן, מרפסת (30%) וחניה- מחושב כעוד 2 מטר!!!
ואם נצא מנקודת הנחה שאין דירות פחות מ 90 מ''ר, המינימום שתדרשו לשלם זה בערך 1,400,000 ש''ח.
בטוחים שיש לכם?

יש לצרף לכך את אחד הפרמטרים שניתן לראות בנושא
כמות הביטולים
כל מי שהשתתף בהגרלה, גם אם לא זכה, יכול לראות את כמות הביטולים של אנשים מהגרלה זו.
כרגיל כמות הביטולים אינה מוכיחה דבר, כי יכול להיות שאנשים זכו בהגרלות אחרות, וזה גרם להם לצאת מהתור, גם אם הם קרובים יחסית.
לעומת זאת, מההגרלה שאתה מדבר עליה, לא היו עוד הגרלות מחיר משתכן, (למעט כמה הגרלות המשך של עשרות דירות מעטות)
וכמות הביטולים גבוהה מאוד יחסית, בדקתי כעת אצל חבר שנמצא ברשימת ההמתנה במקום 200 (למרות שהוא לא חושב לקנות שם בכל מקרה) והוא אומר שיש ממוצע של ביטול מאז ההגרלה, הוא כמובן לא יכול לראות אם הביטולים זה אנשים שבהמתנה, או שיש בינהם גם זוכים, אך גם אם הממתינים מבטלים, זה מעניין מאוד. הוא סבור שהסיבה לכך שאנשים ראו שזה לא מסתדר להם באופן פרקטי למרות שזה נחשב כ"זכיה שווה" מבחינת השנים שיצטרכו להמתין, המחיר הגבוה שהם צריכים להניח, וגדול הדירות שגדולות עליהם.

שלום רב,

תודה רבה מראש.

ברשות השידור כל מטר זה מכרה זהב ולמה? כי היות והביקושים באזור זה לאו דווקא ירושלמים אלא בעיקר אנשים עמידים מחו"ל ולכן המחיר הולך רק לעלות שם , כיום לדירה חדשה בנויה בפורייקט סטנדרט מוכרים בכ-35,000 למטר בפורייקט יוקרתי בכ-38,000למטר ועוד היד נטויה וכן השכירות די גבוהה באזור זה.
שיהיה לך בהצלחה
*וכן אם אתה מעוניין למכור את הזכות יכול להיות שיהיה לי מי שיקנה

אני גר באזור
חד משמעית עשית פייס, גדול מאוד
לפי הידוע לי אין אזור בירושלים עם מחירי שכירות כל כך גבוהים
זה לגמרי מושלם
בהצלחה
בציבור החרדי לא שוכר כמעט דרך יד 2
יש להם פלטפורמות אחרות

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
M זכייה במחיר למשתכן עם הון עצמי יחסית גבוה - התלבטות נדל"ן 69
M זכייה במחיר למשתכן ושינוי סטטוס אישי לאחר זכייה נדל"ן 0
ש רכישת שליש דירה לאחר זכייה במחיר למשתכן. נדל"ן 3
O איך לחשב כדאיות זכייה במחיר למשתכן מול שכירות ? נדל"ן 9
E זכייה במחיר למשתכן נדל"ן 12
stamEhad זכייה במחיר למשתכן - אז עשיתי סימולציות. מנסה כעת להבין מה הצעדים הבאים ומשתדל לא לעשות טעויות יקרות נדל"ן 33
ה קניית דירה נוספת לאחר זכייה במחיר למשתכן נדל"ן 25
M זכייה במחיר למשתכן לאחר רכישה בשוק החופשי נדל"ן 2
D זכייה במחיר למשתכן בגליל ים בהרצליה נדל"ן 6
TheMailMan האם לממש זכייה במחיר למשתכן? נדל"ן 153
amidar זכייה במחיר למשתכן - במקום לא רלוונטי למגורים - מה עושים? נדל"ן 237
S זכייה בקזינו - מה עכשיו? צרכנות פיננסית 9
D זכייה בדירה בהנחה לצורך השקעה נדל"ן 3
M מחויבות לבניה לאחר זכייה במכרז בנה ביתך ברמ׳׳י נדל"ן 0
T מחיר למשתכן - שינוי סטטוס מידועים לציבור לנשואים לאחר ״זכייה״ נדל"ן 0
A כדאיות רישום למחיר מטרה כעת - סיכויי זכייה נדל"ן 5
G זכייה בדירה בהנחה ברמת גן נדל"ן 22
R שאלה לגבי זכייה בדירה בהנחה נדל"ן 3
ETL זכייה בפיס אוף טופיק 54
D האם לממש זכייה בראש העין נדל"ן 50
נ האם גם במחיר למשתכן יש תנאי רכישה 10-90? נדל"ן 1
בן מלך מדד תשומות הבניה במחיר למשתכן נדל"ן 17
K זכיה במחיר למשתכן נדל"ן 10
J פריסייל במחיר שוק נדל"ן 29
H זכינו במחיר למשתכן - מה הלאה? נדל"ן 4
G זכיתי במחיר למשתכן - האם העסקה כדאית? + שאלה על משכנתא נדל"ן 28
L הון עצמי במחיר מטרה נדל"ן 4
מ כמעט זכיה במחיר למטרה, הגרלות חדשות או דירה יד שניה נדל"ן 4
ל לימוד נגינה אוןליין במחיר סביר מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 5
I בחירת דירה במחיר למשתכן - 4 או 5 חדרים נדל"ן 7
מ מכירת דירה במחיר למתשכן לפני הזמן. נדל"ן 21
לאץ' איך בוחרים פרוייקט במחיר למשתכן? נדל"ן 8
ס לפרסם דירה למכירה במחיר השוק? נדל"ן 3
ס איך לבצע מימוש מהיר של דירה במחיר השוק? נדל"ן 5
כ מתי נפתחות דירות חדשות במחיר למשתכן? פוסטים מאיכות נמוכה 4
T שמן זית טוב במחיר הגיוני ? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 54
נ התייעצות - השקעה בצומת אונו במחיר פרסיל נדל"ן 35
פ דירה במחיר למשתכן - ללא משכנתא? נדל"ן 7
ה מקמ - מונפק במחיר נמוך? שוק ההון 8
T האם קנייה במחיר נמוך יותר משתלמת יותר? שוק ההון 12
ה זכיה במחיר מטרה נדל"ן 0
נ כדאיות זכיה במחיר למשתכן נדל"ן 3
א זכיתי במחיר למשתכן, האם זה שווה? נדל"ן 7
ס שתי קרנות סל זהות בביצועים, אך שונות במחיר, עמלות וגודל. מה הייתם קונים? שוק ההון 8
Y האם אפשר לקנות דירה במחיר למשתכן אחרי שקניתי דירה? נדל"ן 2
I הבדלים במשכנתא במחיר למשתכן לבין דירה רגילה נדל"ן 13
T האם ירידה בכמות העסקאות אמורה לגרור ירידה במחיר? נדל"ן 34
A רכב קטן במחיר משתלם, יד שנייה או חדש? שמעתי 0 קילומטר עם הנחות מאוד משמעותיות-"חבר" וכו'. צרכנות פיננסית 4
Shnizelia מימון ובחירה דירה במחיר למשתכן בתל אביב נדל"ן 206
1337justme מנקה במחיר סביר ומבלי לשבור את הראש צרכנות פיננסית 6

נושאים דומים

Back
למעלה