עברתי מאקסלנס לפסגות, ואחת הקרנות שלי הייתה קרן של IBIT. באקסלנס המחיר הממוצע ליחידה היה $55.66, אבל בפסגות זה $55.52. מישהו יכול להסביר לי מה פשר ההבדל?
בעת ניוד תיק בית ההשקעות מציג מחיר קניה לפי השער ביום הניוד ולא לפי שערי העסקאות ההיסטורים.
בעת ביצוע המכירה הם כן משתמשים בנתונים הנכונים לצורך החישוב.
בעת ניוד תיק בית ההשקעות מציג מחיר קניה לפי השער ביום הניוד ולא לפי שערי העסקאות ההיסטורים.
בעת ביצוע המכירה הם כן משתמשים בנתונים הנכונים לצורך החישוב.
בעת הניוד השער היה איזה $66 כמדומני.
באמת התקשרתי אליהם בגלל זה ואמרו לי שזה אמור להתעדכן בקרוב למחיר הממוצע המקורי. אחרי העדכון התקשרתי שוב והערתי על הטעות, אבל הם אמרו שככה יצא הממוצע לפי הדוחות.
בעת הניוד השער היה איזה $66 כמדומני.
באמת התקשרתי אליהם בגלל זה ואמרו לי שזה אמור להתעדכן בקרוב למחיר הממוצע המקורי. אחרי העדכון התקשרתי שוב והערתי על הטעות, אבל הם אמרו שככה יצא הממוצע לפי הדוחות.
ויש עוד משהו מוזר. באקסלנס המחיר הממוצע של אינווסקו סנופי היה 425,041.81, אבל בפסגות זה 425,044.81. עכשיו זה דווקא גבוה יותר. התקשרתי אליהם שוב אבל אין מענה. ככה זה וזהו.
ויש עוד משהו מוזר. באקסלנס המחיר הממוצע של אינווסקו סנופי היה 425,041.81, אבל בפסגות זה 425,044.81. עכשיו זה דווקא גבוה יותר. התקשרתי אליהם שוב אבל אין מענה. ככה זה וזהו.
כאשר המיסוי של נייר הוא לפי מדד המחירים לצרכן, חלק מהברוקרים מציגים את מחיר הקניה המתואם ולא את מחיר הקניה הנומינלי. אז בכל פעם שהמדד עולה, גם המחיר הממוצע עולה.