TheMailMan
משתמש רגיל
- דירוג
- 25
*לא מבקש ייעוץ, בתכלס אין לי את כל הנתונים עדיין כדי לקבל את ההחלטה (גודל הדירה למשל) אשמח רק את לדעתכם ואם יש כאן כאלה אז - נסיונכם.
אלה הפרטים:
יישוב: מודיעין
רחוב: יגאל ידין 14
מחיר למטר: 11,105 ש"ח (צמוד למדד תשומות הבנייה החל ממאי 2015, כלומר נכון להיום לפחות 2.6% תוספת)
מטרת הרכישה: דירה להשקעה
יתרונות בעיני:
1. 800,000 ש"ח מתחת למחיר שוק
2. מיקום מרכזי בעיר, ביקוש גבוה לשכירות
3. לא חלק מאזור שהוא "מיני עיר" כמו בשכונת פסגות אפק בראש העין שייבנו בה אלפי דירות וכבר קשה מאוד להשכיר
3. ניתן לקבל מימון גבוה (עד 90%) בשל הערכת שמאי על המחיר האמיתי של הנכס
חסרונות:
1. חסרון משותף לכל הבתים "על הנייר" - משלמים מראש ומתחילים לקבל כסף רק בשלב מאוחר (2-3 שנים)
2. בכל זאת בחלק המערבי של מודיעין מתכוננת שכונה ענקית עם אלפי יחידות דיור
3. לא בטוח בזה אבל שמעתי שכדי למקסם רווחיות הקבלנים בונים דירות גדולות עם מעט חדרים ושטחים שאין להם ייעוד
אני יודע שנדלן הוא לא פופולרי בפורום הזה, גם אני בעצמי לא מתרגש מקירות אבל בכל זאת, מדובר בהנחה משמעותית על מחירי השוק ואפשר בעצם להגיד שיש כאן מאות אלפי שקלים "מונחים על הרצפה".
אז-מה-אתם-הייתם-עושים?
אלה הפרטים:
יישוב: מודיעין
רחוב: יגאל ידין 14
מחיר למטר: 11,105 ש"ח (צמוד למדד תשומות הבנייה החל ממאי 2015, כלומר נכון להיום לפחות 2.6% תוספת)
מטרת הרכישה: דירה להשקעה
יתרונות בעיני:
1. 800,000 ש"ח מתחת למחיר שוק
2. מיקום מרכזי בעיר, ביקוש גבוה לשכירות
3. לא חלק מאזור שהוא "מיני עיר" כמו בשכונת פסגות אפק בראש העין שייבנו בה אלפי דירות וכבר קשה מאוד להשכיר
3. ניתן לקבל מימון גבוה (עד 90%) בשל הערכת שמאי על המחיר האמיתי של הנכס
חסרונות:
1. חסרון משותף לכל הבתים "על הנייר" - משלמים מראש ומתחילים לקבל כסף רק בשלב מאוחר (2-3 שנים)
2. בכל זאת בחלק המערבי של מודיעין מתכוננת שכונה ענקית עם אלפי יחידות דיור
3. לא בטוח בזה אבל שמעתי שכדי למקסם רווחיות הקבלנים בונים דירות גדולות עם מעט חדרים ושטחים שאין להם ייעוד
אני יודע שנדלן הוא לא פופולרי בפורום הזה, גם אני בעצמי לא מתרגש מקירות אבל בכל זאת, מדובר בהנחה משמעותית על מחירי השוק ואפשר בעצם להגיד שיש כאן מאות אלפי שקלים "מונחים על הרצפה".
אז-מה-אתם-הייתם-עושים?
נערך לאחרונה ב: