• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

דמי ניהול לפוליסת חיסכון

• פותח הנושא פותח הנושא Williamsburg
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

Williamsburg

משתמש בכיר
דירוג
845
היי
מכירים דמי ניהול טובים יותר לפוליסת חיסכון מ 0.44% שחברי "חבר" מקבלים בהפניקס?

לא יודע מה מצאת במוצר שנקרא "פוליסת חיסכון" שהופך אותו לכדאי עבורך (יותר מתיק השקעות חייב).

בכל אופן, בנוסף אליו, יש מוצר דומה - קופת גמל להשקעה, ששם יש דמי ניהול של 0.35% באינטרגמל.
אם תרצה לדעת עוד על ההבדלים בין פוליסת חיסכון לקופת גמל להשקעה, תוכל לקרוא בחלק השני של המאמר הזה. ההבדל המשמעותי ביותר לרעת קופת הגמל להשקעה הוא שהיא מוגבלת לכ70K בשנה.

אבל כמו שאמרתי בהתחלה, לא בטוח אם המוצר הזה (פוליסת חיסכון) או קופג"ש טובים למשהו בכלל (יותר מהאלטרנטיבות).
זה שמוכרים לך מוצר בהנחה, לא אומר שאתה צריך לקנות אותו.....

מכירים דמי ניהול טובים יותר לפוליסת חיסכון מ 0.44% שחברי "חבר" מקבלים בהפניקס?
בזמנו זכור לי שהציעו לי ב-0.4% בתור עובד כללית ב"כלל", אבל עברו 4 שנים אז יכול להיות שהשתנה. מניח שאם הסכום גדול תוכל להוריד אותם יותר.

https://www.hasolidit.com/kehila/threads/השוואת-דמי-ניהול-בפוליסות-חסכון-סקר.6202/

יש משהו אטרקטיבי שפתוח לקהל הרחב?

ההבדל המשמעותי ביותר לרעת קופת הגמל להשקעה הוא שהיא מוגבלת לכ70K בשנה.
לא סיבה מספקת? :)

לא בטוח אם המוצר הזה (פוליסת חיסכון) או קופג"ש טובים למשהו בכלל (יותר מהאלטרנטיבות).
אם לא רוצים יותר מדי התעסקות בשוטף, ולסכומים נמוכים יחסית, יש משהו טוב יותר?

אגב, לפוליסת חסכון, בהכנסות נמוכות יש חסכון מס של 2500+ ש"ח בשנה (ניכוי של 10K+).

לא סיבה מספקת? :)
סיבה לא רלוונטית במקרים רבים.
אם אין 70k - ההגבלה לא רלוונטית.
אם יש, ולא רק קצת מעל, אלא הרבה מעל (אל תשכח שעוד 3 חודשים מתחלפת שנה, ואפשר להכניס עוד 70), אכן אין ברירה - כי האפשרות של קופג"ש מתבטלת.
בכל מקרה, אני לא מתלהב משני המוצרים האלו, אז זו ברירה בין שתי אפשרויות דומות שאינן יעילות במיוחד....

אם לא רוצים יותר מדי התעסקות בשוטף, ולסכומים נמוכים יחסית, יש משהו טוב יותר?
לדעתי קרן השתלמות כמעט תמיד תהיה אופציה טובה יותר.
אם זה לסכומים באמת קטנים - עד כ18 בשנה, מקבלים פטור ממס רווח הון.
אם זה לסכומים גדולים יותר, עדיין קרן השתלמות מעל לתקרה היא אפשרות טובה יותר (לטעמי) מפוליסת חיסכון או קופג"ש.
"לסכומים קטנים יחסית" - כאלו שלא עוברים את ה70 בשנה, כמובן שקופג"ש זו אפשרות (אם כי לטעמי יש טובות ממנה).
בכל אופן, גם תיק השקעות חייב הוא אפשרות שהיא בסדר גמור. אמנם לא הכי פשוט בעולם, אבל גם לא נורא נורא מסובך. שווה לדעתי את ההשקעה ללמוד את זה.....

אגב, לפוליסת חסכון, בהכנסות נמוכות יש חסכון מס של 2500+ ש"ח בשנה (ניכוי של 10K+).
לפי מה שכתב נדב בסוף המאמר בקישור שהבאתי בהודעה הקודמת, סעיף 125ד רלוונטי רק לאנשים שהיום הם בגילאי 70+.

לדעתי קרן השתלמות כמעט תמיד תהיה אופציה טובה יותר.
להרבה אנשים, אולי רובם, אין אפשרות להפקיד לקרה"ש בכלל, או לפחות לא באופן חופשי. עוד בעיה היא שקרה"ש לא טובה אם רוצים נזילות פוטנציאלית בטווח קצר-בינוני.

לגבי תיק השקעות, מעבר לסיבוך, זה כנראה יוצא יקר יותר בסכומים קטנים ואולי גם בינוניים. אז לא תמיד זה מתאים.

לפי מה שכתב נדב בסוף המאמר בקישור שהבאתי בהודעה הקודמת, סעיף 125ד רלוונטי רק לאנשים שהיום הם בגילאי 70+.
מסיבה כלשהי זה הדבר שהכי מתייחסים אליו (125ד(ג)), אבל יש גם תת-סעיף מבוסס הכנסה (125ד(ב)).
(אגב, מצחיק/עצוב שהחוק לא יכול לכתוב "אנשים שנולדו עד 1948" אלא צריך לסבך עם "המועד הקובע = 2003" + "אנשים שבמועד הקובע היו בני 55+").

נערך לאחרונה ב:
להרבה אנשים, אולי רובם, אין אפשרות להפקיד לקרה"ש בכלל, או לפחות לא באופן חופשי. עוד בעיה היא שקרה"ש לא טובה אם רוצים נזילות פוטנציאלית בטווח קצר-בינוני.
הלכת רחוק עם 'אין אפשרות'.
תמיד יש אפשרות להחליף מעסיק.
תמיד יש אפשרות לפתוח תיק עצמאי במקביל (גם אם אין משלח יד נוסף).
מסכים שזה עשוי להוסיף סיבוכיות לעסק.

לגבי תיק השקעות, מעבר לסיבוך, זה כנראה יוצא יקר יותר בסכומים קטנים ואולי גם בינוניים. אז לא תמיד זה מתאים.
עם קצת משא ומתן, כמעט תמיד ניתן להשיג אופציה זולה יותר. אלא אם כן מדובר בסכומים ממש קטנים, ואז, כמו שציינתי, אפשר קה"ש.

אגב, מצחיק/עצוב שהחוק לא יכול לכתוב "אנשים שנולדו עד 1948" אלא צריך לסבך עם "המועד הקובע = 2003" + "אנשים שבמועד הקובע היו בני 55+"
זה כמובן נועד להתגבר על מקרי קיצון של אנשים עם מכונת זמן..... :>;)

תמיד יש אפשרות לפתוח תיק עצמאי במקביל
במקביל, או במקום?
הבנתי שאי אפשר להחזיק במקביל קופות פעילות גם כעצמאי וגם כשכיר. אם מופרש לי לקרה"ש כשכיר לפי שכר נמוך, אני יכול במקביל לפתוח קופה נוספת?

במקביל, או במקום?
הבנתי שאי אפשר להחזיק במקביל קופות פעילות גם כעצמאי וגם כשכיר. אם מופרש לי לקרה"ש כשכיר לפי שכר נמוך, אני יכול במקביל לפתוח קופה נוספת?
במקביל.
אדם יכול להיות גם עצמאי וגם שכיר במקביל, ולהפריש לקרנות השתלמות בשני המעמדים.
את הטבות המס הוא לא יקבל פעמיים כמובן. ואם הוא עצמאי שלא מרוויח, הוא לא יקבל הטבות במס הכנסה כלל (במס רווח הון כן).
לפירוט החישובים ראה כאן למשל.

אמנם לפתוח תיק עצמאי זו טרחה מסוימת, אבל זה אמור להסתכם בזה.

לא רו"ח, לא יועץ מס, לא יועץ פנסיוני, לא מבין מה אני אומר, סתם נלחצה לי המקלדת. התייעץ עם אנשי מקצוע לפני ביצוע פעולות, ולא עם איזה שרלטן מהאינטרנט שאולי בכלל מנסה לעבוד עליך לכבוד מה שקרה לפני 24 ימים וחמישה חודשים.

(אם כי לטעמי יש טובות ממנה)
איזה?

מה דעתכם עבור מקרה זה:

זוג מתקרב לגיל 60. עובדים שכירים.
יש להם פוליסת חסכון עם דמי ניהול 1.5% (סכום לא גדול יחסית - 150K). שמתי לב שהסוכן שמכר להם את זה כנראה הוסיף כל מיני ביטוחי חיים או דברים כאלה. כמובן הם לא הבינו הרבה לצערי.
אני רוצה להעביר להם את זה לקופת גמל להשקעה. אפילו שתי קופות (לפי תעודות זהות.)
האם זה אפשרי? אני חושב שהכי מתאים בין פוליסת חסכון וקופת גמל להשקעה זה האופציה השניה קופת גמל להשקעה.
דווקא ה70K לשנה נשמע מאוד בסדר להם..
באיזה מסלול השקעה רצוי לשים את הכסף, במידה והפנסיה שלהם לא גבוהה בכלל, וייתכן שיצטרכו למשוך את הכסף ב10 שנים הקרובות (בצורה הונית ואולי בצורה קצבתית) ?

אם יבחרו בהמשך, להעביר את הקופה מגמל להשקעה לקצבה, איך אפשר לברר על התנאים של הקצבה?
מה מקדם תוחלת חיים שיקבלו? אולי זה לא משתלם יחסית לפטור ממס ? מה לגבי הקצבה ההיא ? יש לה ביטוח שארים כמן פנסיה רגילה? איזה אחוז מקבל מי שנשאר בחיים?
למה שחברת השקעה / פנסיה תרצה לקבל עמית מבוגר כל כך שמעביר קופת גמל להשקעה לקצבה , במיוחד כאשר סכום הקרן תהיה, לדוגמא ~400K ש''ח (קטן).

תודה !

קה"ש או תיק השקעות חייב.

יש להם פוליסת חסכון עם דמי ניהול 1.5% (סכום לא גדול יחסית - 150K). שמתי לב שהסוכן שמכר להם את זה כנראה הוסיף כל מיני ביטוחי חיים או דברים כאלה. כמובן הם לא הבינו הרבה לצערי.
אני רוצה להעביר להם את זה לקופת גמל להשקעה. אפילו שתי קופות (לפי תעודות זהות.)
בגדול נשמע יותר טוב מהמצב הקיים (לא בהכרח הכי טוב).
בדוק כמה רווח כבר עשתה הפוליסה, רבע ממנו ילך למדינת ישראל במהלך הזה. אם מדובר בסכום גדול, כדאי לשקול את זה בהתאם.

זוג מתקרב לגיל 60.
בדוק גם את האפשרות של תיקון 190.
במיוחד שציינת שהפנסיה שלהם קטנה....

הסכום שציינת הוא לא הסכום שיאפשר להם לפרוש, אבל יוכל להועיל כנראה....

יש להם פוליסת חסכון עם דמי ניהול 1.5% (סכום לא גדול יחסית - 150K).
יש לי הרושם שזה יקר. הסתכלת בסקר ד"נ לפוליסות חסכון?

שמתי לב שהסוכן שמכר להם את זה כנראה הוסיף כל מיני ביטוחי חיים
אפשר לבטל ולהמשיך רק עם חסכון.

למה שחברת השקעה / פנסיה תרצה לקבל עמית מבוגר
ייתכן שקרנות ברירת המחדל חייבות לקבל את כולם.

בדוק כמה רווח כבר עשתה הפוליסה, רבע ממנו ילך למדינת ישראל במהלך הזה.
נראה שאחרי גיל 60 מס רווחי הון הולך לפי מדרגת מס שולי (משתמע מ-121(א)(ב)(1)), אז אולי רק 10% (עד הכנסה של 74K לשנה).
אפשר גם להוציא בהדרגה על פני כמה שנים כדי לנצל את הטבות המס השנתיות כמה פעמים: נקודות זיכוי, בהכנסות נמוכות גם ניכוי מס על ריבית/פוליסת חסכון, ואולי דברים נוספים.

בדוק גם את האפשרות של תיקון 190.
בשביל זה צריך קצבה מוכרת של כ-4400 ש"ח.
אבל לא הבנתי את האטרקציה של 190. 15% נומינלי במקום 25% ריאלי?! אלא אם העניין הוא הוצאה כקצבה.

תמיד יש אפשרות להחליף מעסיק.
לא חושב שזה נכון להרבה/רוב האנשים. גם להתפטר בגלל קרה"ש, וגם לחפש עבודה חדשה עם קרה"ש כפרמטר נוסף.

תמיד יש אפשרות לפתוח תיק עצמאי במקביל (גם אם אין משלח יד נוסף).
תהיתי לגבי זה. אם באמת אין בעיה, זה נשמע רעיון לא רע. אבל לא כולם חושבים שזה ישים/חכם לפתוח תיק עצמאי עם 0 פעילות רק בשביל קרה"ש.

זה כמובן נועד להתגבר על מקרי קיצון של אנשים עם מכונת זמן..... :>;)
אפליה!
(במחשבה שניה, בכל מקרה אם היתה לי מכונת זמן לא הייתי כאן.)

נערך לאחרונה ב:
ייתכן שקרנות ברירת המחדל חייבות לקבל את כולם.
למיטב ידיעתי זה לא כך.

נראה שאחרי גיל 60 מס רווחי הון הולך לפי מדרגת מס שולי (משתמע מ-121(א)(ב)(1)), אז אולי רק 10% (עד הכנסה של 74K לשנה).
אפשר גם להוציא בהדרגה על פני כמה שנים כדי לנצל את הטבות המס השנתיות כמה פעמים: נקודות זיכוי, בהכנסות נמוכות גם ניכוי מס על ריבית/פוליסת חסכון, ואולי דברים נוספים.
עד כמה שהבנתי הם עוד לא בני 60, והם עדיין עובדים (כך שכנראה משתמשים בנקודות שלהם).
יכול להיות שיהיה רלוונטי בשנים הבאות....

בשביל זה צריך קצבה מוכרת של כ-4400 ש"ח.
אבל לא הבנתי את האטרקציה של 190. 15% נומינלי במקום 25% ריאלי?! אלא אם העניין הוא הוצאה כקצבה.
בהתחשב בזה שיש להם פנסיה נמוכה, למשוך כקצבה זה רעיון לא רע. אבל בכל מקרה, זה משאיר להם את האופציות פתוחות, וזה נשמע טוב יותר מהפוליסה או מהקופג"ש.

לא חושב שזה נכון להרבה/רוב האנשים. גם להתפטר בגלל קרה"ש, וגם לחפש עבודה חדשה עם קרה"ש כפרמטר נוסף.
לא אומר שזה נכון עבור מישהו.
כל אחד צריך לעשות את מגוון השיקולים שלו בהחלפת מקום עבודה.
רק ציינתי שקיימת האפשרות. ברור שיש לה השלכות.

תהיתי לגבי זה. אם באמת אין בעיה, זה נשמע רעיון לא רע. אבל לא כולם חושבים שזה ישים/חכם לפתוח תיק עצמאי עם 0 פעילות רק בשביל קרה"ש.
תפריד בין 2 דברים:
1. פתיחת תיק עצמאי בנוסף להיותך שכיר כדי להפקיד עצמאית לקה"ש (במקום המעסיק, או בנוסף)
2. הפקדה לקה"ש מעבר לתקרה שמזכה בפטור ממס רווח הון

הראשון יכול להתבצע בשביל להתגבר על מעסיק שלא מפקיד, מעסיק שכן מפקיד אבל לא עד התקרה, או בשביל להפקיד מעל התקרה.
הפקדה מעל התקרה נותנת לך אפשרות לדחיית מס בתמורה לדמי ניהול. בהקשר הזה זה דומה מאוד לקופג"ש, רק שיש לזה יתרונות של פטור עד התקרה, ואפשרות אמתית לניהול אישי. בנוסף לזה שקופג"ש אפשר בינתיים להעביר בין חברות בתיאוריה, אבל לא בפועל (למיטב ידיעתי).

אפשר גם להוציא בהדרגה על פני כמה שנים כדי לנצל את הטבות המס השנתיות כמה פעמים: נקודות זיכוי,
אני לא בטוח..הבנתי שאפשר כסכום חד פעמי.
באיזה מסלול השקעה רצוי לשים את הכסף, במידה והפנסיה שלהם לא גבוהה בכלל, וייתכן שיצטרכו למשוך את הכסף ב10 שנים הקרובות (בצורה הונית ואולי בצורה קצבתית) ?
באיזה קופות גמל להשקעה יש מסלולים המתאימים לסיכון שאני מתאר?

באיזה קופות גמל להשקעה יש מסלולים המתאימים לסיכון שאני מתאר?
את הסיכון שאתה מתאר תצטרך לקבוע בעצמך (בעדיפות בהחלטה משותפת עם/של הזוג שאתה מסייע להם). בהשקעה, הסיכון מתבטא כאחוז המניות בתיק. תוכל להיעזר בזה כדי לקבוע את הסיכון המתאים.

אחרי שקבעת את הסיכון המתאים לצרכים הרלוונטיים, אני מציע את הקופה של אינטרגמל. שים במסלול הסנופי שלהם את האחוז המנייתי שהגדרת, ואת השאר תוכל לחלק בין מסלולי האג"ח הממשלתי שלהם.

אני מציע את אינטרגמל כי למיטב ידיעתי שם תוכל לקבל את דמי הניהול הכי זולים בשוק, ובהפרש גדול (יחסית) מהמתחרים, וכי יש להם מסלולים פסיביים.
אציין למען הגילוי הנאות שאני מחזיק אצלם מוצרים אחרים (לא קופג"ש).

אני לא בטוח..הבנתי שאפשר כסכום חד פעמי.
אפשר. השאלה כמה מס תשלם.
לכל תושב ישראלי יש נקודות זיכוי כל שנה, שהוא יכול לנצל או לא לנצל. אם הם עובדים, כנראה שהם מנצלים אותן כבר.
אם יהיו שנים שהם לא עובדים, יכול להיות ששווה להוציא חלק מהכסף, כדי לנצל את הנקודות. זה לא מבטל את האפשרות למשוך במכה ולשלם את כל המס על הרווחים.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
T ניוד קופ"ג IRA לפנסיה לפני גיל 41 - התייעצות דמי ניהול פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 29
P גמל להשקעה 2026 - דמי ניהול? צרכנות פיננסית 5
ה האם זה דמי ניהול סבירים ? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
G עובר מעסיק וניצב בפני החלטה אם להשאר או לעבור קופה (השוואת דמי ניהול) פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 6
algo.il הרעת דמי ניהול במעבר מעסיקים (ד.נ ללא קשר למעסיק כשלהו) - לגיטימי? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
B מו"מ על דמי ניהול בקופגלה ללא צבירה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 7
N התלבטות לגבי קרן עולמית Invesco MXWO (0.05% דמי ניהול) שוק ההון 12
D נתוני דמי ניהול של קרנות סל שוק ההון 28
M דמי ניהול ונאמנות של קרן נאמנות שוק ההון 4
מ החזר דמי ניהול למנהל כספי אחרים מוסדי פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
N איזה קרנות פנסיה מציעות 0% דמי ניהול שנתי? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 10
י שינוי דמי ניהול בקרנות כספיות לשנת 2026 שוק ההון 68
N כשקרנות (מחקות למשל) מעלות דמי ניהול ועמלות נוספות - מתי זה מתפרסם? שוק ההון 27
R האם משלמים דמי ניהול כפולים בחשבון מנוהל עם קרנות הבית? שוק ההון 16
D ואנגארד מוזילה דמי ניהול (שוב), כולל בקרן העולמית שלה שוק ההון 2
D דמי ניהול גבוהים בקופת הפנסיה שלי - האמנם? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 8
N דמי ניהול בקרן פנסיה ברירת מחדל לא פעילה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 7
ס דמי ניהול בפנסיה ובקרן השתלמות לאחר השתדרגות משמעותית בשכר פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 16
M העלאת דמי ניהול בקרן השתלמות לאחר התפטרות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 4
U דמי ניהול במסלול עוקב ס.פ 500 פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 16
Y הפסקת הפחתת דמי ניהול בשל תשלום דמי סליקה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 4
מ דמי ניהול בביטוח מנהלים ללא תנועה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
א דמי ניהול קרן פנסיה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
H מחקה תל בונד שקלי בנקים וביטוח דמי ניהול=0?? שוק ההון 1
O קרן פנסיה נבחרת / ברירת מחדל של מיטב דש - העלו לי דמי ניהול ללא ידיעתי פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 14
efrat דמי ניהול IRA קופת גמל ישנה שוק ההון 14
G דילמת איזון אקטוראי מול דמי ניהול פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
C קסם העלו דמי ניהול בקרן עוקבת ת"א 125 - מה עושים? צרכנות פיננסית 5
י שאלה לגבי דמי ניהול ועמלה של קרן נאמנות שוק ההון 8
ח השוואת דמי ניהול פנסיה - האם אני או אתם משלמים יותר מדי? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 69
@ דמי ניהול מקרן כספית שוק ההון 8
ג קרן פנסיה מול ביטוח מנהלים עם דמי ניהול דומים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
Kipodi דמי ניהול משתנים בקרן סל/נאמנות שוק ההון 3
ה פיצול השקעות בין קרנות שונות עם דמי ניהול נמוכים יותר שוק ההון 14
ת האם לפי תקנות בנק ישראל בנוסף לכך שלבנקים אסור לקחת דמי ניהול/משמרת, אסור להם גם לקחת עמלות קנייה ומכירה בכל מה שקשור לקרנות כספיות? שוק ההון 36
מ מה עדיף קרן השתלמות עם פטור ממס אך דמי ניהול גבוהים או חשבון מסחר בבית השקעות רגיל ודמי ניהול נמוכים שוק ההון 2
לאץ' התייקרות דמי ניהול של קרנות כספיות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
חובב_פנסיה2022 עדכון דמי ניהול כספיות ב2025 פוסטים מאיכות נמוכה 113
T תעדוף דמי ניהול מהפקדה או מצבירה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
E הפרש בין יתרת הכספים בחשבון לתשואה מחושבת בקיזוז דמי ניהול והוצאות ניהול השקעות - דוח רבעוני פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
ה מחשבון פנסיה שכולל דמי ניהול ומקדם קצבה? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 15
N דמי ניהול בגמל/השתלמות לאחר פרישה - העלאת דמי ניהול פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 1
G דמי ניהול אל מול דמי נאמנות שוק ההון 2
Y דמי ניהול בקרן השתלמות ופנסיה לא פעילים פוסטים מאיכות נמוכה 2
L העלאת דמי ניהול קרנות ישראליות מחקות מדדי חו״ל - האם אגדה אורבנית שתפסה תאוצה? שוק ההון 18
חובב_פנסיה2022 מחפש לפתוח קרן השתלמות עם דמי ניהול של 0.3/0.35 פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 70
S דמי ניהול כאחוז מהצבירה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 11
L דמי ניהול קרן כספית שוק ההון 1
P דמי ניהול בפתיחת קרן השתלמות לעצמאי פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 8
ת אשמח לעזרתכם - חישוב דמי ניהול פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 10

נושאים דומים

Back
למעלה