• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

דיון בתוכנית ההכרעה של סמוטריץ

• פותח הנושא פותח הנושא Deleted member 12189
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
כלומר החזון שלך הוא מחנות השמדה ללפחות שני מליון אנשים.
בעזה אין 2 מיליון תומכי טרור.

אם תוכיח לי שיש, no problem

בעולם מוסרי תמיכה בטרור דינה מוות. מאחל לך שלעולם לא תחווה אימה וזוועות כמו שחוו תושבי העוטף והדרום. הם כבר התפקחו ולא יעיפו יותר עפיפונים על הגדר. הם חפצי חיים

בעזה אין 2 מיליון תומכי טרור.
בעזה וביו״ש ביחד יש יותר משני מליון תומכי טרור.
במיוחד אם לא מגבילים בגיל.
ולמה לעצור בעזה וביו״ש ? גם בדמשק בלבנון ובאירן יש תומכי טרור.
בעולם מוסרי תמיכה בטרור דינה מוות.
עוד שקר.
לא כל תומך טרור הוא טרוריסט.

בעזה וביו״ש ביחד יש יותר משני מליון תומכי טרור.
במיוחד אם לא מגבילים בגיל.
ולמה לעצור בעזה וביו״ש ? גם בדמשק בלבנון ובאירן יש תומכי טרור.
קודם נדאג למה שיש בתוך הגבולות. במידת הצורך אפשר לתקוף טרוריסטים מעבר לים
עוד שקר.
לא כל תומך טרור הוא טרוריסט.
לא כתבתי שתמיכה בטרור שווה טרוריסט.

טרוריסט שווה מבצע פעולת טרור
תומך טרור שווה מי שמעודד ותומך בפעולות הטרוריסט

שניהם צריכים למות

לא כתבתי שתמיכה בטרור שווה טרוריסט.
טרוריסט שווה מבצע פעולת טרור
תומך טרור שווה מי שמעודד ותומך בפעולות הטרוריסט
שניהם צריכים למות
כלומר החזון שלך הוא מחנות השמדה ללפחות שני מליון אנשים.
אני שמח שהבהרנו את זה.

אני מניח שאתה מייצג את העמדה של רוטמן וסמורטריץ.

נערך לאחרונה ב:
הוא לא. בסוף התהליך יהיו כאלה שיוכלו לקבל אזרחות מלאה
מה זה בסוף התהליך? יום אחרי שכבשת/סיפחת, אם לא נתת זכויות מלאות זה אפרטהייד ואני לא רואה איך מדינות העולם יסכימו לזה.
חוץ מזה מה תעשה אם כולם יזייפו נאמנות לכמה שנים, ואז כשיהיו רוב ימליכו ראש ממשלה פלסטיני, ואז יהפכו את עורם?

אולי יעזור אם יהיה איזה סיפור הצלחה מהעולם של ניסיון כזה שנוכל להשתמש בו כמודל? מישהו מכיר?

אני מניח שהכי קרוב זה מזרח ירושליים. אפילו אחרי 60 שנים עדיין לא עברו אינטגרציה למרות שעל הנייר מצבם טוב יותר והם אפילו מעדיפים להישאר תושבי ישראל גם אם יושג איזשהו הסדר עתידי.

נערך לאחרונה ב:
מה זה בסוף התהליך? יום אחרי שכבשת/סיפחת, אם לא נתת זכויות מלאות זה אפרטהייד ואני לא רואה איך מדינות העולם יסכימו לזה.
חוץ מזה מה תעשה אם כולם יזייפו נאמנות לכמה שנים, ואז כשיהיו רוב ימליכו ראש ממשלה פלסטיני, ואז יהפכו את עורם?
תבין את המורכבות של התהליך והמצב הגרוע בהווה, וגם העולם יבין אותו.
ואם זה לא היה ברור עד כה אני אבהיר את זה עכשיו. הגרעין המהותי של התוכנית הוא מאוד פשוט. השמאל עד כה ניסה את פתרון 2 המדינות, וצריך להכיר שזה הדבר הכי גרוע שיש. אין דרך ליישב ביחד שתי שאיפות לאומיות סותרות. לכן מפה והלאה אנחנו מכריעים והצ׳ק פתוח. מצידי תמחק את התוכנית של סמוטריץ, אבל תציע עניין אחר על בסיס העיקרון הזה, זה העיקר. כל תןכנית אחרת (כמו זו של יאיר גולן שציטטו לפני כמה תגובות) שלא גודעת את השאיפות הלאומיות של הפלסטינים היא עוול מוסרי

אולי יעזור אם יהיה איזה סיפור הצלחה מהעולם של ניסיון כזה שנוכל להשתמש בו כמודל? מישהו מכיר?

אני מניח שהכי קרוב זה מזרח ירושליים. אפילו אחרי 60 שנים עדיין לא עברו אינטגרציה למרות שעל הנייר מצבם טוב יותר והם אפילו מעדיפים להישאר תושבי ישראל גם אם יושג איזשהו הסדר עתידי.
זה לא יצליח כי השמאל במשך 30 שנה מעודד את השאיפות הלאומיות שלהם ורוצה לתת להם מדינה. וכן, גם ביבי חוטא ברעיון הזה. הוא גרוע בדיוק כמו אורי אבנרי

תבין את המורכבות של התהליך והמצב הגרוע בהווה, וגם העולם יבין אותו.
ואם זה לא היה ברור עד כה אני אבהיר את זה עכשיו. הגרעין המהותי של התוכנית הוא מאוד פשוט. השמאל עד כה ניסה את פתרון 2 המדינות, וצריך להכיר שזה הדבר הכי גרוע שיש. אין דרך ליישב ביחד שתי שאיפות לאומיות סותרות. לכן מפה והלאה אנחנו מכריעים והצ׳ק פתוח. מצידי תמחק את התוכנית של סמוטריץ, אבל תציע עניין אחר על בסיס העיקרון הזה, זה העיקר. כל תןכנית אחרת (כמו זו של יאיר גולן שציטטו לפני כמה תגובות) שלא גודעת את השאיפות הלאומיות של הפלסטינים היא עוול מוסרי
איך התוכנית של סמוטריץ׳ גודעת את השאיפות הלאומיות של הפלסטינים? באותה הדרך שבה גורמים לירדנים לקחת פליטים פלסטינים? יש איזה מתכון קסמים לשתול מחשבות בראש של אנשים? תן לי דוגמא אחת מהעולם שזה עבד בה.

נערך לאחרונה ב:
זה לא יצליח כי השמאל במשך 30 שנה מעודד את השאיפות הלאומיות שלהם ורוצה לתת להם מדינה. וכן, גם ביבי חוטא ברעיון הזה. הוא גרוע בדיוק כמו אורי אבנרי
אומרים לך שהרוב המוחלט לא רוצה מדינה משלו אלא להיות תושב קבע בישראל, ועדיין יש אינתיפאדה, מה הקשר בכלל לשמאל או לביבי? יש לך בכלל מוד של לא להאשים את השמאל? כמובן שגם התוכנית של סמוטריץ׳ נידונה לכישלון כי יש כמה אנשי שמאל בישראל, אז אני מניח שאפשר לסגור את השירשור הזה?

נערך לאחרונה ב:
איך התוכנית של סמוטריץ׳ גודעת את השאיפות הלאומיות של הפלסטינים?
בעובדה שאנחנו מכריעים את זה חד צדדית מהצד שלנו. אלו מהם שיקבלו, יוכלו להיות תושבים אזרחים פה. אלו מאלו שלא, יעברו למדינות ערב או נילחם בהם
באותה הדרך שבה גורמים לירדנים לקחת פליטים פלסטינים?
לא בהינף יד, אלא בשותפות עם מדינות ערב
יש איזה מתכון קסמים לשתול מחשבות בראש של אנשים?
כשנפסיק לעודד את השאיפות הלאומיות שלהם ולתת להם מדינה, גם הם יפסיקו. בנתיים לצערי מדברים על לתת לאש״פ לחזור לנהל את עזה.
תן לי דוגמא אחת מהעולם שזה עבד בה.
אנחנו מוזמנים לפרוץ את הדרך לראשונה
אומרים לך שהרוב המוחלט לא רוצה מדינה משלו אלא להיות תושב קבע בישראל
לא נכון, הרוב רוצה מדינה פלסטינית, לא בכדי הרש״פ וחמאס הם הארגונים המרכזיים.
העובדה שביידן הזכיר שתי מדינות בנאום שלו היא הנותנת, שלשם שואפים
, ועדיין יש אינתיפאדה,
הייתה לך אינתיפאדה גם ב48 וגם ב27 וגם בעצם לפני 2000. בעולם שונאים יהודים בלי שום קשר למה הם עושים. בוקר טוב. הרצל הבין זאת ודאג שנהיה פה, וכך גם בן גוריון בתש״ח, עשו מה שצריך בלי להתחשב יותר מידי בערבים
מה הקשר בכלל לשמאל או לביבי? יש לך בכלל מוד של לא להאשים את השמאל?
אני לא מאשים את השמאל. האשמים היחידים לאורך הדורות הם הרש״פ וחמאס. בלבד. רק כדאי שהשמאל יכיר בטעות להקים להם מדינה. כדי שנוכל להתקדם הלאה, במקום לדבר שוב להחזיר את הרש״פ לרצועה.

התכנית של סמוטריץ סה״כ מתכתבת עם רעיון שתי המדינות. והכישלון הטוטאלי שלה. ואנשים כמו יאיר גולן (מרצ) שקידמו ללא לאות את הרעיון הזה.
כמובן שגם התוכנית של סמוטריץ׳ נידונה לכישלון כי יש כמה אנשי שמאל בישראל, אז אני מניח שאפשר לסגור את השירשור הזה?
אל תהיה ציני. אני ממש לא מזלזל בשמאל. רובם המוחלט אנשים נפלאים. רק חבל שחלקם תקועים עדיין בחלומות שווא לגבי הערבים והעולם.
אנקדוטה. אתמול ראיינו את נטע ברזילי והיא כולה מדברת בהפתעה איך ״ביורק״ זמרת איסלנדית אוהבת אדם מדברת נגד ישראל ואיך כל ארגוני הנשים שותקים וכו׳ וזה פשוט כ״כ עצוב כמה תקוות תולים בעולם, וכמה מתאכזבים שוב ושוב. כל הפרוגרס הליברלי בעולם לא ליברלי בכלל אנשים חשוכים ששונאים יהודים בצורה שמסעות הצלב יראו בדיחה לידם. צריך להבין את המקום שלנו פה ולגלות טיפה עצמאות ועמוד שדרה

בעובדה שאנחנו מכריעים את זה חד צדדית מהצד שלנו. אלו מהם שיקבלו, יוכלו להיות תושבים אזרחים פה. אלו מאלו שלא, יעברו למדינות ערב או נילחם בהם
תגיד, יש עכשיו ממשלת ימין מלא-מלא.
למה לדעתך לא התחילו לקדם את התוכנית? ובמקום זה התעסקו בחוק מתנות לביבי וחוק נבצרות לביבי ופטור גיוס לחברים?

או שתגיד שהיה צריך קודם לנטרל את בג"צ. אבל את זה לא שמעתי מאף אחד כצידוק ל"רפורמה" המשפטית.

כן.
שיקום גרמניה אחרי מלחמת העולם השניה.
ראשי הנאצים נישפטו אבל מי שבנו את גרמניה מחדש היו אנשים שהיו בעמדות כח גם בימי הנאצים .

שהיה צריך קודם לנטרל את בג"צ
המטרה של עוצמה יהודית היא רצח עם, כפי שהצהיר גם שופרם אושי כאן.
אי אפשר לרצוח מליוני אנשים כל עוד בית משפט מתפקד.

עכשיו גם צריך לשטוף לשמאל את המוח
וזה מה שאושי עושה כאן, בשירות המטרה העליונה:
להרוס את מדינת ישראל, ועל הריסותיה להקים מדינת הלכה - כפי שהוסבר בספר חמורו של משיח ואח״כ שוב ע״י נח הררי.

נערך לאחרונה ב:

לא בהינף יד, אלא בשותפות עם מדינות ערב

כשנפסיק לעודד את השאיפות הלאומיות שלהם ולתת להם מדינה, גם הם יפסיקו. בנתיים לצערי מדברים על לתת לאש״פ לחזור לנהל את עזה.

אנחנו מוזמנים לפרוץ את הדרך לראשונה

לא נכון, הרוב רוצה מדינה פלסטינית, לא בכדי הרש״פ וחמאס הם הארגונים המרכזיים.
העובדה שביידן הזכיר שתי מדינות בנאום שלו היא הנותנת, שלשם שואפים

הייתה לך אינתיפאדה גם ב48 וגם ב27 וגם בעצם לפני 2000. בעולם שונאים יהודים בלי שום קשר למה הם עושים. בוקר טוב. הרצל הבין זאת ודאג שנהיה פה, וכך גם בן גוריון בתש״ח, עשו מה שצריך בלי להתחשב יותר מידי בערבים

אני לא מאשים את השמאל. האשמים היחידים לאורך הדורות הם הרש״פ וחמאס. בלבד. רק כדאי שהשמאל יכיר בטעות להקים להם מדינה. כדי שנוכל להתקדם הלאה, במקום לדבר שוב להחזיר את הרש״פ לרצועה.

התכנית של סמוטריץ סה״כ מתכתבת עם רעיון שתי המדינות. והכישלון הטוטאלי שלה. ואנשים כמו יאיר גולן (מרצ) שקידמו ללא לאות את הרעיון הזה.

אל תהיה ציני. אני ממש לא מזלזל בשמאל. רובם המוחלט אנשים נפלאים. רק חבל שחלקם תקועים עדיין בחלומות שווא לגבי הערבים והעולם.
אנקדוטה. אתמול ראיינו את נטע ברזילי והיא כולה מדברת בהפתעה איך ״ביורק״ זמרת איסלנדית אוהבת אדם מדברת נגד ישראל ואיך כל ארגוני הנשים שותקים וכו׳ וזה פשוט כ״כ עצוב כמה תקוות תולים בעולם, וכמה מתאכזבים שוב ושוב. כל הפרוגרס הליברלי בעולם לא ליברלי בכלל אנשים חשוכים ששונאים יהודים בצורה שמסעות הצלב יראו בדיחה לידם. צריך להבין את המקום שלנו פה ולגלות טיפה עצמאות ועמוד שדרה
אני לא ציני, אתה ליטרלי אמרת בעצמך, מילה במילה שהסיבה שערביי מזרחי ירושליים לא עוברים אינטגרציה היא השמאל שנותן להם תקווה, אז זה יעבוד בשטחים? נשטוף את המוח לא רק לפלסטינים ולירדנים, עכשיו גם צריך לשטוף לשמאל את המוח?

לשאר הנקודות אני לא אתייחס כי כרגיל אתה לא מדבר לגופו של עניין אלא מחפש איזה talking point כאילו אנחנו באיזה talk show. אי אפשר בכלל לנהל שיח קוהרנטי איתך.

נערך לאחרונה ב:
המטרה של עוצמה יהודית היא רצח עם,
העובדה שנתניהו לא מפטר את הדביל הזה (סליחה על הבוטות אבל זה מה שהוא) מראה שהוא עדיין מקדיש יותר מחשבה להישרדות הממשלה ביום שאחרי מאשר לטובת מדינת ישראל, עצוב (וקצת מפחיד).

נערך לאחרונה ב:
תגיד, יש עכשיו ממשלת ימין מלא-מלא.
למה לדעתך לא התחילו לקדם את התוכנית?
אני לא חושב שרוב חברו הממשלה מזדהים איתה
ובמקום זה התעסקו בחוק מתנות לביבי וחוק נבצרות לביבי ופטור גיוס לחברים?
חוק הגיוס הוא עוול. מסכים.
חוק הנבצרות - כשהיועמשית מצהירה שהיא הולכת להוציא ראש ממשלה נבחר לנבצרות שלי שום סיבה אמיתית. צריך חוק שיקח ממנה את הכוח הבלתי מוגבל הזה שאף אחד לא הסמיך אותה אליו
חוק המתנות - ביבי קיבל מתנות ואין שום הוכחה שזה היה למען היותו איש ציבור. בחוק מפורש שאסור לקבל מתנות אם איש איש ציבור, אבל בגץ רוצה כרגיל לפרשן זאת באופן כללי יותר, אז צריך חוק שיבהיר שזה לא בעיה אם זה לעניינים אישיים ולא בתור איש ציבור
או שתגיד שהיה צריך קודם לנטרל את בג"צ. אבל את זה לא שמעתי מאף אחד כצידוק ל"רפורמה" המשפטית.
לא צריך לנטרל את בגץ. צריך שבגץ לא יקח סמכות שאף אחד לא נתן לו
אני לא ציני, אתה ליטרלי אמרת בעצמך, מילה במילה שהסיבה שערביי מזרחי ירושליים לא עוברים אינטגרציה היא השמאל שנותן להם תקווה,
לא תקווה, רצון להקים מדינה לאומית. זה שונה מזרח ממערב
אז זה יעבוד בשטחים?
מי שמוכן להיות תושב אזרח מן השורה, בכבוד. מי שלא לא
נשטוף את המוח לא רק לפלסטינים ולירדנים, עכשיו גם צריך לשטוף לשמאל את המוח?

לשאר הנקודות אני לא אתייחס כי כרגיל אתה לא מדבר לגופו של עניין אלא מחפש איזה talking point כאילו אנחנו באיזה talk show. אי אפשר בכלל לנהל שיח קוהרנטי איתך.
אתה לא מתייחס כי אין לך יכולת להתייחס

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
⌄
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
הנה הקטע המדובר מהראיון, למי שאכפת מהאמת ולא להסית. אתה פשוט דוחה
המטרה של עוצמה יהודית היא רצח עם, כפי שהצהיר גם שופרם אושי כאן.
השר אליהו: "כשאתה מתחיל במלחמה ומדבר על בלתי מעורבים ומכניס סיוע הומניטרי, אתה כושל. לנאצים לא היינו מכניסים סיוע הומניטרי. גם לא למה שנקרא במרכאות כפולות ומכופלות בלתי מעורבים ... צה"ל היום מכה בהם מכה קשה. אתה שואל אותי האם זה מאה אחוז כמו שאני רוצה? לא".

מראיין: "זאת אומרת, השר אליהו, אם לשיטתך בעזה אין בלתי מעורבים ולא היו צריכים להכניס סיוע הומניטרי, מבחינתך מחר בבוקר הציפיה שלך שהיינו מטילים מה שנקרא איזושהי פצצת אטום על כל עזה, משטחים אותה, מחסלים את כל מי שנמצא בה, ובא לציון גואל?"

השר אליהו: "זה דרך אחת [בטון ברור של הסתייגות], דרך שניה היא גם לבדוק מה חשוב להם, מה מפחיד אותם, מה יצור להם את ההרתעה הבאה. זה שאתה הורג אותם, הם לא מפחדים מהמוות, צריך לזכור את זה. הם שלחו את הילדים שלהם למות, זה לא עושה להם שום דבר, אנחנו צריכים להבין מה מרתיע אותם. מה שובר אותם. אנחנו צריכים שהם, כמו שהיה אחרי מלחמת ששת הימים, שהם לא מעיזים להסתכל בעיניים של חייל, שהם מורידים את הראש".

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
stamEhad דיון: האם הכסף שלנו בטוח בעידן הAI שוק ההון 24
B דיון במס הכנסה מיסים 9
מ דירות חריכה - דיון בעד ונעד נדל"ן 4
F דמדומי ה-IRA בקופות גמל פנסיוניות - דיון בעקבות תקנות מוצעות יוני 2025 פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
I דיון | כמה הון עצמי כדאי לשים נדל"ן 9
ש דיון | 5 מניות ל5 שנים פוסטים מאיכות נמוכה 1
N דיון חרוש אבל לגבי הex- us investing שוק ההון 4
א דיון בנושא מס רכישה על דירה שניה להשקעה נדל"ן 2
H ולמה זה רע? - דיון תאורטי על השקעות הדיוטות במדדים אוף טופיק 6
מ דיון על סיוע מצד ההורים אוף טופיק 106
A דיון על LK-99 אוף טופיק 16
O דיון תיאורטי - מניות שלא מחלקות דיבידנד שוק ההון 3
A דיון על החוקה למתנגדי ההפיכה הדיקטטורית בלבד פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 75
Cleo קבוצת דיון לבעלי דירות להשכרה בישראל? נדל"ן 49
NightStyle דיון ה-VTI/VXUS של מניות הדיבידנד שוק ההון 6
W סיפורו של אדם שניצח את השיטה - דיון תאורטי פוסטים מאיכות נמוכה 69
W איך לנצח את השיטה ? דיון תאורטי בלבד. שוק ההון 69
J דיון - שיקום המצב הכלכלי בלבנון. אוף טופיק 152
ה דיון על NFT קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 1
ה דיון ו(אולי)רעיון לפוסט בבלוג: האם נכון שבעוד מס' עשורים יהיו בישראל לא מעט מיליונרים? אוף טופיק 24
ב דיון: זכויות הפרט מול זכויות הציבור - דעות ומשמעויות אוף טופיק 275
R עליות מחירי הנדלן בעולם - דיון נדל"ן 37
ס דיון: גידור סיכונים עם ביטוחי בריאות דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 0
קפיצת הדרך דיון בפוסט - 2020: האם הפכתי לצרכניסטית דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 76
adamshalev דיון על Chamath Palihapitiya שוק ההון 33
Z דיון תיאורטי - שינויים קטנים שישפרו את שוק הפנסיה בישראל פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 6
פ דיון פוסט - אז אתם רוצים “להשקיע” בביטקוין? דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 143
twister סקר + דיון: כמה מזומן אתם מחזיקים בעו"ש למחייה היומיומית? שוק ההון 120
לא חשוב שמות דיון - איך לייצר הכנסה פסיבית ממניות דיבידנד (פוסט מ-25.11) דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 28
O דיון: נכסים דיגיטליים מניבים שוק ההון 1
יבגני_ל דיון קצר על מתי "נכון" למשוך כסף משוק ההון עבור דירה למגורים שוק ההון 3
anonyshmeger דיון - "ראש בראש: השקעה פסיבית במדדי מניות מול השקעה במניות דיבידנד" דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 15
M מדדים מול קופת גמל - דיון בהטבת מיסוי מיסים 9
LenqS תיק השקעות ראשוני - דיון על החלק הסולידי שוק ההון 15
ה השפעת הקורונה על נדלן - דיון תיאורטי נדל"ן 363
Adrian דיון | האם עשיתם טעויות בעולם העסקים? אם כן, מהן? שוק ההון 1
ר דיון תיאורטי - מה עדיף מבחינת מיסוי, להתחתן ברבנות או לא? מיסים 2
מרק סרפדים דיון מוגן באנגליה חברת GILON נדל"ן 28
ImCarryGG דיון בנושא שוק הקנאביס והETF's החדשות שיצאו שוק ההון 37
ב דיון תיאורטי: מה יקרה כשהבורסה לא תהיה רלוונטית יותר? שוק ההון 29
הדב דיון: התפקדות למפלגות אוף טופיק 71
RaeNye תיק ממונף אצל ברוקר שפשט רגל (דיון תיאורטי) שוק ההון 4
bobby הטיה לסקטור הטכנולוגי - דיון שוק ההון 32
bobby הטיה לשווקים מתעוררים - דיון שוק ההון 18