Jamy_James
משתמש רגיל
- דירוג
- 27
הייתי שמח לדון בפורום זה עם חברי הקהילה, אני נהנה לראות תגובות ורעיונות שונים בנושא כלכלה.
נסו לנטרל פוליטיקה.
הדיון - שיקום המצב הכלכלי בלבנון.
כידוע לכולם - לבנון נמצאת בקריסה אמיתית, אינפצליה של מעל 200%, מחסור באנרגיה, דלק, הגבלה על מזומן ויוקר מחיה.
הדובדבן שבקצפת - סגן ראש ממשלת לבנון הודיע כי המדינה לא יכולה לשלם את חובותיה.
ועכשו לדיון האמיתי - לו הייתם בכיסא השליט, מה היו הפעולות אשר הייתם נוקטים במטרה להשתקם?
הרעיון שלי - קומוניזם עד למצב יציבות כלכלית , ומשם חזרה לדומקרטיה.
- ומה הכוונה? כצעדים ראשונים - הממשלה תחלק כתמורה לתפוקה של עובדים מזון ואנרגיה (חשמל ודלק).– ככל שמספר שעות העבודה של עובד יגדל והתפוקה תעלה - המדינה תוכל לספק יותר למי שעובד יותר.
- קידום הייצוא בכל פן אפשרי, הורדת רגולציה ובירוקרטיה עד למינימום האפשרי, " הזמנה " של חברות ספנות לעגינה בנמלים השונים.
- אתר אחסנה זמני לציוד כזה או אחר (פסולת אלקטרונית של מדינות המערב).
עם התייצבות המדינה והאזרחים - התחלה הדרגתית של פתיחת הייבוא, פתיחת השוק וחזרה לדמוקרטיה.
מה דעתכם?
נסו לנטרל פוליטיקה.
הדיון - שיקום המצב הכלכלי בלבנון.
כידוע לכולם - לבנון נמצאת בקריסה אמיתית, אינפצליה של מעל 200%, מחסור באנרגיה, דלק, הגבלה על מזומן ויוקר מחיה.
הדובדבן שבקצפת - סגן ראש ממשלת לבנון הודיע כי המדינה לא יכולה לשלם את חובותיה.
ועכשו לדיון האמיתי - לו הייתם בכיסא השליט, מה היו הפעולות אשר הייתם נוקטים במטרה להשתקם?
הרעיון שלי - קומוניזם עד למצב יציבות כלכלית , ומשם חזרה לדומקרטיה.
- ומה הכוונה? כצעדים ראשונים - הממשלה תחלק כתמורה לתפוקה של עובדים מזון ואנרגיה (חשמל ודלק).– ככל שמספר שעות העבודה של עובד יגדל והתפוקה תעלה - המדינה תוכל לספק יותר למי שעובד יותר.
- קידום הייצוא בכל פן אפשרי, הורדת רגולציה ובירוקרטיה עד למינימום האפשרי, " הזמנה " של חברות ספנות לעגינה בנמלים השונים.
- אתר אחסנה זמני לציוד כזה או אחר (פסולת אלקטרונית של מדינות המערב).
עם התייצבות המדינה והאזרחים - התחלה הדרגתית של פתיחת הייבוא, פתיחת השוק וחזרה לדמוקרטיה.
מה דעתכם?