• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

איך לנצח את השיטה ? דיון תאורטי בלבד.

• פותח הנושא פותח הנושא way_of_warrior
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

way_of_warrior

משתמש סולידי
דירוג
21
לצערי לא קיבלתי תשובה מספקת.
מה מונע מאדם לבצע מינוף אינסופי. לקחת הלוואה על חשבון קופת גמל להשקעה שמושקעת ב s&p וללכת לבית השקעות אחר לשים את הכסף שוב על המדד ולקחת שוב הלוואה כנגד סכום זה וחוזר חלילה. במצטבר אם בן אדם יעשה את זה בלי סוף הוא יגיע למליוני דולרים מבחינה סטטיסטית אם הוא יחכה 7 שנים הוא יהיה מליונר.
מה אני מפספס ? חוץ מזה שהוא יכול להפסיד את הקרן הראשונית ? ( אבל היי מה זה להפסיד 200K אם אתה יכול להיות מליונר)

ראיתי שניתן לקחת 80 אחוז לכן:
נניח הוא שם 250K, לאחר מכן יוכל לקחת 200K ,
160
128
102
81
וכן הלאה זה מתבדר ועוד לא דיברתי על האפקט של ריבית דריבית ל 7 שנים הלוואת בלון.

הוא חייב את הקרן הראשונית לכל בתי ההשקעות.
כן אבל אתה לא הבנת מה אני אומר.
נניח הלכת לצורך הדוגמא לבית השקעות בשם א' שמת לו 250K והוא נתן לך כנגד זה לחשבון הבנק 160K.
לקחת את ה 160 השקעת בבית השקעות ב' וכנגד זה לקחת הלוואה שוב וכן הלאה.

נניח שהשוק יקרוס גם ב 100 אחוז, אז בתי ההשקעות "יואכלו אותה" אבל הבן אדם חוץ מהקרן הראשונית לא הפסיד כלום.

נניח לצורך הדוגמא שיש לו איזו כספת מזומנים נסתרת מהרשויות או ביטקוין או מה שזה לא יהיה וגם אם יתבעו אותו לא יהיה "מה לקחת"

נניח שהשוק יקרוס גם ב 100 אחוז, אז בתי ההשקעות "יואכלו אותה" אבל הבן אדם חוץ מהקרן הראשונית לא הפסיד כלום.
אז אתה מחפש איך לעקוץ אותם?

יכולים גם לעקל לך את הרכב והדירה, לאסור עליך יציאה מהארץ... לא להלוות לך לעולם למשכנתא...
אבל העיקר שעקצת אותם.

יכולים גם לעקל לך את הרכב והדירה, לאסור עליך יציאה מהארץ... לא להלוות לך לעולם למשכנתא...
אבל העיקר שעקצת אותם.
לא, חלילה.
אבל שוב גם בעלי הון קרסו וגלחו להם חלקים מהחובות. אני באמת שואל האם יש פה דרך שאדם יוכל לקחת מבתי השקעות מליוני שקלים לסכן אותם ולהתעשר או במקרה הגרוע לחטוף מכה "קלה" בכנף של סכום השקעה ראשוני ? הרי כל המטרה של הפורום זה להתעשר. אז אולי זה כשר ומסריח אבל למי אכפת.

אבל העיקר שעקצת אותם.
נניח שמראש אתה מבצע תכנון ויודע לשים מזומנים או ביטקוין או מה שזה לא יהיה ככה שלא יצליחו לגעת בזה (ויש שיטות בו) עדיין לא ענו לי על עצם שאלה.

אני לא מדבר על הפן ה"אתי" ו"להיות אדם טוב".
זה לא פורום שהמטרה שלו זה חינוך דור העתיד להעביר זקנות את הכביש ולהאכיל חתולי רחוב ובעסקים אין רחמים לצערי.
אז אני מבקש לצורך התאוריה לעזוב את הפן ה"אתי".

נניח שמראש אתה מבצע תכנון ויודע לשים מזומנים או ביטקוין או מה שזה לא יהיה ככה שלא יצליחו לגעת בזה (ויש שיטות בו) עדיין לא ענו לי על עצם שאלה.
תשדוד בנק וזהו, אם תשים מסיכה אולי לא ידעו שזה אתה.

תשדוד בנק וזהו, אם תשים מסיכה אולי לא ידעו שזה אתה.
נראה שמצאתי שיטה טובה יותר לעשות את זה חחח במקום לבוא ולומר "יואו איזה אדם תותחחחח שנים אנחנו פה עם קרנות פסיביות מפגרות והוא בא ופיצח תשיטה להיות מליונר אייייי" קצת קרדיט חחח ועכשיו בלי ציניות מחכה לאדם שיגאל אותנו מהפרדוקס.

ראיתי שניתן לקחת 80 אחוז לכן:
נניח הוא שם 250K, לאחר מכן יוכל לקחת 200K ,
160
128
102
81
וכן הלאה זה מתבדר
שים לב שזה לא מתבדר. גם אם אפשר לעשות את זה, אתה שואף לפי חמש מהסכום ההתחלתי שלך.

שים לב שזה לא מתבדר. גם אם אפשר לעשות את זה, אתה שואף לפי חמש מהסכום ההתחלתי שלך.
מה זה משנה אוי נו אז זה כמעט מתבדר גם יש מינימום ללקיחת הלוואה של מעל 7 אלף בערך. עדיין על 250K אתה תוכל לקחת מינוף של בערך 800K אם לא יותר.
ואת הסכנה האמתית לוקחים בתי ההשקעות שעלולים לקרוס.

זה מרגיש לי שאנשים נתפסים קטנות ולא מבינים את הנקודה שאני מנסה לחדד. לכאורה על פניו נראה שמצאתי שיטה להעביר את הסכנה לגופי ההשקעות ולא ללקוח הפרטי. לכאורה אדם יוכל למנף את עצמו ישראל ועוד לא דיברתי על מינוף בחו"ל. אם יש אפילו 100 בתי השקעות בעולם ( ויש יותר) הוא יוכל לקחת מליוני דולרים ואם השוק יעלה הוא יהפוך מליונר ואם הוא יקרוס אז הוא יצא עם מכה קלה וכואבת אבל עדיין מכה קטנה. מי פה לא היה מוכן לסכן 200K כאשר מהצד השני שוק אמריקאי של 7 שנים קדימה בערך עם תשואות היסטוריות פנומנליות.

זה מרגיש לי שאנשים נתפסים קטנות ולא מבינים את הנקודה שאני מנסה לחדד. לכאורה על פניו נראה שמצאתי שיטה להעביר את הסכנה לגופי ההשקעות ולא ללקוח הפרטי. לכאורה אדם יוכל למנף את עצמו ישראל ועוד לא דיברתי על מינוף בחו"ל. אם יש אפילו 100 בתי השקעות בעולם ( ויש יותר) הוא יוכל לקחת מליוני דולרים ואם השוק יעלה הוא יהפוך מליונר ואם הוא יקרוס אז הוא יצא עם מכה קלה וכואבת אבל עדיין מכה קטנה. מי פה לא היה מוכן לסכן 200K כאשר מהצד השני שוק אמריקאי של 7 שנים קדימה בערך עם תשואות היסטוריות פנומנליות.
אל תשכח אותנו כשתגיע לפסגה

אל תדאג , בהינתן שטעית אתה לא תקבל מכה קטנה בכנף.. ואף אחד לא יוותר לך על שקל.
שים לב שמדובר בסיכון מאוד גבוה, ואין דבר כזה 100%.
זאת סה"כ דרך להתמנף ולהפסיד יותר מההון שלך ואני בטוח שיש עוד הרבה שיטות כאלה, פשוט תשאל ב-WSB.
זה אף פעם לא חכם לקחת הימורים בהם הסיכון שלך לא חסום כסיכון שאתה מוכן לקבל בהינתן שטעית.

אל תשכח אותנו כשתגיע לפסגה
חברים אני מודע לציניות והצחוקים אבל אני באמת שואל שאלה מישהו פה יכול לתת תשובה רצינית ולא צינית.
אני אנסח את זה לחברי הפורום כמו שהם אוהבים " נניח שיש את מייקו (האח הרע של מייק) , המשקיע האכזרי חסר הלב והמצפון שכל מה שרואה לנגד עניו זה לעשות כסף ולא אכפת לו להקריס את רוב המערכת הפיננסית, למייקו יש רעיון מהפכני...
הוא מחליט להפקיד כספים לקה"ש ולקופות הגמל.
הוא לוקח הלוואה ומעביר אותה לבנק וממשיך לבית ההשקעות הבא.
כל הקרנות יהיו על ה s&p קרנות איריות טהורות עם דחיית מס וכל השי*.

זאת סה"כ דרך להתמנף ולהפסיד יותר מההון שלך ואני בטוח שיש עוד הרבה שיטות כאלה, פשוט תשאל ב-WSB.
זה אף פעם לא חכם לקחת הימורים בהם הסיכון שלך לא חסום כסיכון שאתה מוכן לקבל בהינתן שטעית.
בנתיים אנשים כותבים איומים ולא תשובה חותכת.
שוב מה בית השקעות יכול לעשות לך ? ירביץ לך ? יכול להוציא לך צו עיקוב יציאה מהארץ ? להלאים לך תרכוש. כל זה דברים שאדם יכול להתמודד איתם מראש.
לקחת לך תמשכורות ? מה עד לאן ? א ישלחו אותך לכלא ( או שכן ? )

זה בדיוק מה שאני אומר שזה אולי כן חכם. כי אתה מסכן אחרים. אני לא מדבר מבחינה אתית שוב. עזוב מצפון רגע בצד.
אני מדבר מבחינה עסקית נטו/גרידא.

מצב
הנושא נעול.
נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
W טיפים של מאסטרים לנצח את השיטה התפתחות אישית 2
W לנצח את השיטה ? פוסטים מאיכות נמוכה 9
E מה הסיכוי המספרי לנצח את מדד ה-S&P 500 כמשקיע ממוצע לאורך 5,10,15 שנים? שוק ההון 28
מ מדוע אי אפשר לנצח את השוק? שוק ההון 161
Fitch האם הDax יכול לנצח את הסנופי? שוק ההון 14
efrat אתר שמתיימר לנצח את השוק על בסיס קבוע אוף טופיק 5
ש השקעה "לנצח" שוק ההון 3
A דחיית מס לנצח שוק ההון 61
ה מלתחה מינימליסטית (קפסולה) ובגדים שמחזיקים לנצח מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 28
ה הרבה זמן שלא הייתי פעיל פה - מחדש את היומן מסך (31 ששואף להיות מתכנת) יומני מסע אישיים 10
L בעקבות הפוסט "למה הפסקתי את הביטוח הסיעודי שלי" דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 8
flower תרחיש 61: ממשלה חד-מפלגתית – הזדמנות להציל את ישראל? פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 32
V יש לי חשבון ברוקר זר (IB) עם רווח של כמה דולרים בודדים, האם אפשר למכור מניות בהפסד, בשביל לקזז את הרווחים ולהימנע מהגשת דוח מס שנתי? מיסים 4
E כדאי להמשיך את "מכבי סיעודי"? צרכנות פיננסית 14
XpH הסולידית מזיזה את הכסף: מעל ל 60% מהתיק במניות דיבידנד. מה זה אומר עלינו? דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 69
D למי שקונה מדדים כל חודש איך אתם עושים את זה? שוק ההון 7
D למשקיעים פאסיביים, איך אתם קונים את הסנופי והנאסדק? שוק ההון 8
E בבנק לא רוצים לבטל לי את הדמי ניהול. לעבור לבית השקעות? שוק ההון 36
E האם להשתמש בכסף כדי להוריד את גובה המשכנתא או להשקיע בשוק ההון? נדל"ן 29
I האם אפשר לשלם את דמי הניהול באופן עצמאי? שוק ההון 1
ישראלי מצוי מתקשה לעשות את הצעד - דירה להשקעה נדל"ן 16
י רשות המסים פתחה את הרישום ל״בעל עסק זעיר״ יזמות והגדלת הכנסות 0
B מישהו מכיר את MSTY? נראית טוב מידי כדי להאמין מבחינת דיבידנד שוק ההון 18
M העברת כסף בתשלומים, יש אפליקציה שעושה את זה? צרכנות פיננסית 21
NeonDrift טס לדובאי- איך להמיר את הכסף? אוף טופיק 11
R האם למכור את הדירה ? נדל"ן 20
C החזר מס: היכן מציינים את המס שנוכה מדמי אבטלה מיסים 11
N התחתנו ואנחנו שוקלים למזג את תיקי ההשקעות שלנו, מה הדרך הכי טובה לעשות זאת? או שאולי לא כדאי?... שוק ההון 11
K אני משפר דיור. האם כדאי להשאיר את הדירה הנוכחית ולהעביר על שמה של הבת? נדל"ן 1
א חובת שוכר להראות את הדירה למתעניינים עבור קונה חדש נדל"ן 49
C מה ניתן לעשות כדי לגדר את עצמי מבחינה תעסוקתית התפתחות אישית 19
I האם כדאי למכור את החלק בדירה או לחכות שיסתיים הפינוי בינוי? נדל"ן 15
mk1 איפה אפשר למצוא את המאזן אקטוארי? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
S בן 35 רוצה אבל מפחד לעזוב את הבית של ההורים אוף טופיק 40
S אינטראקטיב ברוקרס - על שם מי לרשום את החשבון? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 8
M כמה פעמים סביר/לגיטימי להגיע לראות את הדירה לפני חתימה על חוזה נדל"ן 14
ד הסולידית שינתה את דעתה לגבי השגת תשואת יתר? דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 15
I אני מצטרף לקה״ש ira, האם לסגור את חשבון המסחר הישן? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
Z האם האוצר מתכנן לקבוע היכן משקיעים את הפנסיה שלנו ? תוכנית האוצר ל-2025. פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 269
N זוג נשוי בגיל 28 מחפש את ההתכנות הכלכלית שלו יומני מסע אישיים 6
ע הלוואת גישור כשמשכנתא+הלוואת גישור עוברים את המותר לפי הכנסה פנויה נדל"ן 2
דר אהבהמוזרה האם להתחיל לקנות את הקרן החדשה של אינבסקו? שוק ההון 12
G מכירת בית כדי לשפר את העתיד נדל"ן 11
E מתי ביצעתם את רוב השקעתכם המנייתית? שוק ההון 26
E כעצמאי, עוסק מורשה- איך אני צריך לדרוש את הכסף צרכנות פיננסית 8
A למה אנשים מתכוונים כשהם אומרים לתזמן את השוק פוסטים מאיכות נמוכה 13
GeraltOfHaifa דודה שלי מתכננת למכור את דירתה בצפון הישן ת"א, לקראת תמ"א. יש יתרונות לרכישת דירה מבן משפחה והפוך? נדל"ן 1
חובב_פנסיה2022 מישהו הצליח להאריך את תקופת הפטור מדמי ניהול באקסלנס טרייד מעבר לשנתיים? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 5
M האם צריך לשקול מחדש את הסיכון שבקרנות איריות? שוק ההון 5
Sagi313 איפה אפשר להגשים את החלום? אוף טופיק 13

נושאים דומים

Back
למעלה