הערה טכנית:
כשאתה משתמש באופן קבוע בכינויים כלפי אנשים שאתה לא מסכים איתם
(כמו "אהוד ברח" כאן, והשימוש הקבוע שלך במונח "הנוכל" לתיאור בנט),
זה מראה על שנאה עמוקה נגדם.
לא רק שמעשה אחד של ברק (היציאה מלבנון) / בנט (הקמת ממשלה) מעיד עליו לדעתך,
אלא גם הוא (והשם שלו) מחוק אצלך לגמרי.
אם זה באמת הרושם שרצית להעביר כאן בתגובות, אז סבבה (זכותך...).
רק משקף איך זה נראה מבחוץ למקרה שיעניין אותך לשנות.
הכינוי הזה ממש לא במקום ומקורו בהאשמת שווא שהוא ברח לכאורה מאיזור האסון בצאלים בלי לפנות את הפצועים, האשמה שלמיטב ידיעתי הופרכה לחלוטין.
כך שזה ממש כינוי גנאי שקרי ולא במקום.
ההערה לא מובנת - גם זה כמובן שקר.
בנט לא נוכל, בממשלה לא היו רק שישה מנדטים, גם גנץ אמר ״לא אשב עם נתניהו הוא לא יכול לטפל במדינה״, ואח״כ ״לא אשב עם נתניהו בשום תרחיש״- והוא עכשיו בממשלה, ועוד לא הסתכלנו על כל ההבטחות שהפר מר ביטחון הידוע באמינותו.
הכינוי הזה ממש לא במקום ומקורו בהאשמת שווא שהוא ברח לכאורה מאיזור האסון בצאלים בלי לפנות את הפצועים, האשמה שלמיטב ידיעתי הופרכה לחלוטין.
כך שזה ממש כינוי גנאי שקרי ולא במקום.
גם מבין השקרים, זה אחד המופרכים והלא חכמים.
אפשר לטעון כל מיני טענות נגד ברק שלאנשים יהיה קל להאמין להן.
הטענה שהוא פחדן שמאבד את קור רוחו ובורח מארועים בטחוניים ומפקיר חיילים, לא נמנית עליהן.
לתפיסתי "נוכל" עוד עובר למי שחושב שהוא רימה את הציבור וזה במסגרת ביקורת (חריפה מאוד) לגיטימית, לדעתי לפחות.
אהוד ברח זה ממש עלילת דם ברמה האובייקטיבית שטוענת כאילו בגללו אנשים מתו וזה בעיניי כבר חוצה את הגבול.
אני לא חושב שהם יודעים למה הם אומרים את זה.
פשוט ערמה של אפסים, משתמטים, משגיחי כשרות, ומבריזי מילואים שמחפשים להעלות את ערכם בעיני עצמם וסביבתם, והם מוצאים את השייכות הזו בשיפרור ערוץ 14 שמקדם רמיסת ערכים, כמו זילזול והתנשאות על אדם עם ארבע צל״שים ועיטור מופת.
השתדלתי לא לדחוף את הדעה של עצמי לעניין, רק אמרתי שאני יכול להבין אנשים שחשו מרומים על ידי מה שבנט עשה ולכן הכינוי שהדביקו לו הוא בגדר הסביר בעיני (גם אם לא בהכרח המינוח שאני משתמש אבל לשמחתנו עדיין חוקי להיות בוטה).
אלו ספקולציות. דובר על תמיכה בחמאס לפני 7.10. התמיכה בטבח היום היא שאלה אחרת שמושפעת מגורמים רבים ולא חופפת לתמיכה בארגון מסויים.
ושוב, גם 30 אחוז זה מספר עצום ומזעזע בעיני.