עדכון, מקווה שסופי ואחרון...
אז איפה היינו?
כן, נתבקשתי לומר לIB שיצרו קשר עם אינטר' בבק אופיס, IB השיבו שזה לא עובד ככה והם (אינטר') צריכים לפנות אליהם (IB) בטיקט או בטלפון, או להעביר מסמך שמאשר את ההעברה.
רדפתי אחרי אינטר' כשבועיים, והנציגה שתפסתי ביום חמישי אמרה שהמנהל שלה לא נמצא ותדבר איתו ותחזור אלי ביום שישי, מקסימום בראשון... לא דובים ולא יער...
שבוע של מרדף נוסף, ולא תפסתי אותם. בינתיים השווקים החלו להשתולל כפי שרובכם יודעים. אבל דעתי נחושה לעבור, אפילו שהתיק הצטמק מתחת ל100K.
ג"נ, אין לי את הפנאי להמתין על הקו לנציג, לכן אני משתמש בשירות השיחה החוזרת. הסטטיסטיקה שלי היא שב50% מהפעמים הם באמת חוזרים, וגם אז מנסים פעם אחת בלבד, בשעות מאוד לא נוחות (למשפחה עם ילדים) ולכן אני צריך למחרת להזמין שיחה חוזרת שוב. לכן לוקח זמן לקבל מענה. למי שיש זמן+עצבים כדי להמתין על הקו, השירות של הנציגים בסה"כ טוב.
סוף טוב, היום (!) עם כל הקורונה והתנודתיות, ענה לי נציג, שהייתי צריך להסביר לו שוב את ההיסטוריה שלי, ולדחות את תשובתו הראשונה (לאחר התייעצות עם המנהל..) לומר לIB לפנות אליהם. לאחר מכן הנציג אמר שיברר את הסיפור לעומק עם המנהלים, והשאיר לי את שמו המלא ואת המייל שלו, והבטיח לטפל בזה ולחזור אלי עם מענה הולם. הופתעתי לטובה, למי שמעוניין הנציג נקרא דניאל שרעבי.
בו ביום, בערב חזר אלי נציג אחר (קובי) ואישר את ההליך, ולאחר שניסה לשמר אותי ושמע שהסיבה המרכזית היא העמלות, הבין וביקש רק את מספר החשבון החדש ויצר קשר עם IB העולמית, בטיקט פנימי שבה הם יאשרו ויבצעו את ההעברה. הוא ציין שזה עלול לקחת קצת זמן אבל זה יתרחש.
אתן לזה שבועיים, למרות שאני מאמין שזה יקח הרבה פחות.