• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

אולי אני גם אכתוב יומן מסע?

• פותח הנושא פותח הנושא may
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
אני לא חזק בתחום
אבל אולי עודף הפרסומים גורם שלא לוקחים אותך ברצינות ?
תבדקי בעצמך אם את מייחסת חשיבות למי שמעלה פוסט \ סרטון \ ציוץ בכל כמה דקות.
אולי זו יכולה להיות אפשרות? אבל מצד שני אני שומעת שהמדיה היום מהירה ואם אתה לא מעלה בחלק מהפלטרפורמות סרטון או פוסט כל יום, ויש כאלו כמו טיקטוק אפילו 3 פעמים ביום אז אין לך עוקבים ואתה לא קיים

אולי זו יכולה להיות אפשרות? אבל מצד שני אני שומעת שהמדיה היום מהירה ואם אתה לא מעלה בחלק מהפלטרפורמות סרטון או פוסט כל יום, ויש כאלו כמו טיקטוק אפילו 3 פעמים ביום אז אין לך עוקבים ואתה לא קיים
כמה פוסטים הסולידית מעלה פה כל יום?
כדי להפוך לויראלי לא צריך להעלות כל יום וכל היום, צריך להעלות את הדבר הנכון בזמן הנכון ובמקום הנכון.
כמובן שהרבה יותר קל לעשות את זה אם לא מתזמנים את השוק ומעלים באופן סדיר עד שזה תופס.

משהו נוסף -
תייצרי לך קהילת חברים גדולה שאינה קשורה למקצוע שלך.
ואז תנסי להכניס את תחום התזונה והיופי כבדרך אגב.
אנשים מוכנים לקבל מידע וטיפים אקראיים מאשר מידע ישיר - זה נראה להם אמין יותר ופחות תוכן שיווקי כזה.

במשפחתי יש כמה שממש מחכים שאעשה להם קורס מבוא קצר להשקעות סולידיות.
הם באו אליי כי נחשפו לידע שלי באקראי, וזה גורם להם לרצות לשמוע עוד.

בקיצור: שחררי את הלחץ.
רק בהייטק ובסרטים (תרתי משמע) יש הצלחה מטורפת תוך 5 שנים.
בשאר העולם - ההצלחה מגיעה לאט לאט.
בהצלחה
לייצר חברים? דווקא האנשים הסובבים אותי בכלל לא מפרגנים בקושי נכנסים לקרוא את הפוסטים בבלוג שלי או לצפות בסרטונים אני סתם פח אשפה עבורם, אני הכי שונאת שאני אומרת להם משהו והם מתעלמים ואחרי כמה זמן באים ומספרים לי שהם שמעו מישהו בסרטון שאמר בלה בלה בלה , ואני כזה " אה אבל כבר לפני חצי שנה אמרתם לכם את זה..." וזה מבאס כי הם יודעים שאני סופר רצינית, הם רואים כמה שעות אני משקיעה בלמידה, כסף בקורסים וכו', אז למה זרים בסרטונים או כתבות נחשבים עבורם יותר מומחים ובעלי סמכות (למרות שיש הרבה שהם ממש לא)

״כסף קל קיים רק בסרטים, בפנטזיות ולעתים גם בעולם הפשע״ -סאבלימינל (לפני בועת הקריפטו)
לא ביקשתי כסף קל אני כבר שנים משקיעה בלימודים וניסיון לעסק, גם לא ביקשתי להיות עשירה רק לגמור את החודש ולעסוק גם במה שנאי אוהבת ולא להרגיש עלובה שכל מה שהיא יודעת זה לסדר סחורה במדף או לשטוף רצפה

כמה פוסטים הסולידית מעלה פה כל יום?
כדי להפוך לויראלי לא צריך להעלות כל יום וכל היום, צריך להעלות את הדבר הנכון בזמן הנכון ובמקום הנכון.
כמובן שהרבה יותר קל לעשות את זה אם לא מתזמנים את השוק ומעלים באופן סדיר עד שזה תופס.
לא יודעת, הסולידית אולי זה נישה אחרת? היא גם לא ממש מתפרנסת מזה, מחפשת לקוחות וכו'

מחזק, כמו בהשקעות, לצפות כל היו ב-S&P500 לא עוזר לו לעלות.
עדיף להשקיע איפה שיש רווח פוטנציאלי גדול בסיכון נמוך (ולהשקיע זמן בלי ששום דבר מתקדם זה גם סיכון).
הרבה מאוד פעמים הדבר הנכון לעשות הוא לא לעשות כלום בנושא מסויים ולהתעסק בדברים אחרים.
היי אבל הדברים האחרים שיש לי להתעסק בהם זה רק עבודות בשכר מינמום או מעט יותר ללא שום אופק או קידום

האם יעזור לך להגדיר מחדש את סדר היום שלך? פחות לרדוף אחרי המטרות 24/7 אבל כן להגיע אליהן תוך כדי פתיתת דלתות ואפשרויות. הנה למשל מה שהיה עובד בשבילי (רק דוגמה):
- בוקר: ארוחה, קצת ספורט, הגעה לעבודה
- עבודה עד 16:30, חזרה הביתה
- ערב: ארוחה, פעילות קטנה כגון: מפגש עם חברה / חוג / קריאת ספר / כל דבר…
סוף שבוע: תכנון אחר

• אהבתי
Reactions: may
לוקח זמן לצבור מוניטין.
אני לא לוקח ברצינות את טיק-טוק כפלטפורמה לקידום עסק או בלוג.
גם פייסבוק מזייף ויהיה קשה לעלות בדירוג וצבירת עוקבים.
לדעתי כדאי להתחיל מבלוג בפלטפורמה חינמית כמו וורד-פרס.
להעלות תקופתית בלוג אחד איכותי.
במקביל, לפתוח דף פייסבוק לפרסום הבלוג עם אותו שם של הבלוג כדי שגוגל יזהה את שניהם בחיפוש.
הסולידית כתבה בעבר בלוג בנושא:
לא צריך בהתחלה לרכוש שטח אכסון אפשר לקבל חינם בווד-פרס. השטח אמנם מוגבל אבל בלוגים של טקסט + כמה תמונות יספיקו לך לשנים הראשונות.

• אהבתי
היי אבל הדברים האחרים שיש לי להתעסק בהם זה רק עבודות בשכר מינמום או מעט יותר ללא שום אופק או קידום
ממש לא אמרתי שאת צריכה להפסיק לעבוד על העסק אם יש לך את הזמן הפנוי לכך ולא חסר לך כסף כדי לחיות.
התכוונתי שצריך לדעת לבחור את הפעולות הנכונות שמביאות/יביאו תוצאה כלשהי ביעילות גבוהה יותר.

• אהבתי
כל החיים שלי למדתי גרתי בדירה כמו מחסן לא בילתי מעולם לא יצאתי לנופש , לא מועדונים, לא בתי קפה כלום ורק שילמתי על לימודים במקביל עבדתי בעבודות הכי קשות כמו טיפול בקשישים ושטיפת כלים ועוד ואין לי תמיכה מהמשפחה אני מגיל 15 מחוץ לבית ולבד וזה שובר אותי שאני משקיעה כל כך הרבה ועדין נשארתי במיץ של הזבל. ואני יודעת שיש לי שכל וכישרון (כן יש לי גם בעיות ואני לא חכמה להייטק) ואני מנסה לדחוף בכול הכוח,
והנה כמו סתומה הלכתי ללמוד ייעוץ תזונה (לפני שנתיים) כי זה תחום שאני אוהבת ומאז שאני נערה אני קוראת המון ספרים ומאמרים בתחום וממשיכה כמובן לקרוא וללמוד כי מי שבאמת רוצה להיות טוב יודע שזה לא העיקר לעבור מבחן ולקבל תעודה תמיד צריך להוסיף וללמוד
והנה אני מוצאת את עצמי שעות על גבי שעות קוראת, כותבת, מסדרת תפריטים מתכונים ואז מתחילה לעלות דברים ליוטיוב, לטיקטוק אין צפיות, וכמובן שאני שעות יושבת לקשר ולפרסם את זה. מעלה פוסט מפורט לפייסבוק מקבלת תגובות לועגות
למה כי אני מכוערת? אז מה גם מכוערים יכולים לדעת ולהבין גם בדברים של יפים כמו תזונה או קוסמטיקה (שזה קוסמטיקה בערך הדבר הראשון שלמדתי הצטיינתי בלימודים אבל לשום עבודה לא התקבלתי)
אני באמת מצטערת אם לא הייתי לומדת אולי הייתי יותר שלמה אם לעבוד כקופאית שאנשים צועקים עליה כל הזמן, אולי הייתי שלמה יותר עם השכר המעליב
אולי אפילו היה לי סכום כסף שאני כל כך צריכה אותו עכשיו ואין לי
למה אנשים שמפרסמים שטויות בטיקטוק ויטיוב מקבלים מלא צפיות? אני חושבת כי יש להם חברים שעוזרים להם להפיץ את זה ואז האלגורתים לטובתם?
למה אנשים כותבים סתם פוסט ומקבלים תגובות חיוביות ואני לעג (אני יודעת שצריך עור של פיל ואני יודעת שלא חייבים להסכים איתי ומוכנה לביקורת אבל כבר היום בפייסבוק ממש לעגו לי)
למה בנות יפות שמעתיקות תוכן של טיפוח מקבלות צפיות ואני כי אני מכוערת לא מקבלת כלום אפילו שיש לי תעודות מקצועיות
למה יש תפריטים שרק הכותרת זה בריא והם מקבלים קהל ואני שמשקיעה המון שעות וימים כדי לכתוב תפריט באמת בריא שיכיל את כל הוויטמינים והמינרלים שהגוף צריך וגם לא יעלה לאנשים 100 שקל ליום מקבלת או לעג או התעלמות
עד מתי אני אתאמץ ככה לשווא?
עד מתי אני אאמין שלא נגזר עלי להיות ענייה ומנודה לנצח?

אל תוותרי על עבודה כשכירה, תנסי לשלב בין השניים. אבל כן ממליץ לך להחליף לעבודה אחרת כשכירה, פחות שוחקת.
אני חושב שאין הרבה עבודות שוחקות ומלאות סטרס ועצבים כמו קופאית, ואני מרגיש את זה גם דרך הכתיבה שלך. תחליפי מקום עבודה.
לא חסר עבודות טובות יותר , מתגמלות יותר ושוחקות פחות באזור השכר הזה.

שקלת אולי סייעת? אני חושב שאין צורך בהכשרה קודמת והשכר עכשיו הולך לעלות עקב הסכם שכר חדש עם ההסתדרות. ואם תראי שאת מתחברת לזה תוכלי לשקול כבר ללמוד להיות גננת ולהתקדם שם. עסק היוטיוב צריך להישאר כתחביב צדדי שאת בונה לאט ובזהירות עם השקעה כספית מינימלית.
רב היוטיוברים המפורסמים שאני מכיר התחילו כך. רק ברגע שהעבודה ביוטיוב הכניסה מספיק, הם עזבו את העבודה כשכירים.

לגבי תזונה, אני בכלל לא מבין למה את יוצאת מנק הנחה שאת חייבת להראות את פנייך. זה לא תחום הלבשה/יופי.
יש הרבה יוטיברים שמעולם לא מראים את פניהם וגופם, והם מאוד פופלרים. תזונה מה שחשוב זה הידע שאת מביאה איתך למסך, לא הפרצוף.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
שוב שלום @may . ללא כוונה לפרסם נותני שירות אלו ואחרים, לאחרונה נתקלתי ב-"טיזר" הבא שמעביר רעיון מעניין לגבי מסלול השכירים והעצמאים. אז מסתבר שבשנים האחרונות מופיעים יותר ויותר אנשים שמציעים סיוע/הדרכה לאנשים עם דילמות כמו שהצגת כאן בפוסט, בהקמת עסקים בעידן המדיה והרשתות החברתיות.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
A הגנה מפני מס עיזבון אמריקאי - אולי נעשה סדר? שוק ההון 152
M אולי עכשיו הזמן לקרן מנוטרלת מט"ח שוק ההון 4
Y הרפורמה\המהפכה המשפטית - אולי בכלל המחלוקת היא על מושגי יסוד. מה אני מפספס? פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 305
K אולי כדאי שנפסיק את השיח האנטישמי?? מיסים 1
Cleo הצהרה במשטרת הגבולות על יציאה/כניסה מהארץ בנתב"ג באותו יום (עבור תיירים) - אולי מישהו יודע אוף טופיק 1
D רכישת מניות כשיש (אולי) משכנתא באופק שוק ההון 10
c881 כשנציג מכירות אומר לך "אולי לא מגיע לך"... פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 12
M עוד פוסט של איך להתחיל, דומה אבל אולי קצת שונה שוק ההון 12
ה דיון ו(אולי)רעיון לפוסט בבלוג: האם נכון שבעוד מס' עשורים יהיו בישראל לא מעט מיליונרים? אוף טופיק 24
A ביטול אג״ח מיועדות…אולי הפעם? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
סול אולי הייתי צריך למצע? יומני מסע אישיים 28
א מאה פחות הגיל - אולי להיפך? שוק ההון 51
JG1 אולי בכל זאת? משיכת פנסיה לפני גיל פרישה צרכנות פיננסית 2
ר מדוע יש נהירה לתחום של מדעי המחשב? אולי זה הזמן "לברוח" התפתחות אישית 127
ר העברה מקרן פנסיה וביטוח מנהלים לקופ"ג IRA - מה (אולי) פספסתי? צרכנות פיננסית 5
אנא-אל בעיה טכנולוגית אולי מישהו ידע? אוף טופיק 7
M אולי שווה להקדים תשלום מס? שוק ההון 10
A אולי פשוט להשקיע בקרן מנוהלת? שוק ההון 18
doc29 תזמון שוק - אולי בכל זאת? שוק ההון 62
לירן אולי בכל זאת ביטוח מנהלים? צרכנות פיננסית 35
תפוזינה פנסיה לעומת קופת הגמל החדשה - אולי כבר דובר על זה צרכנות פיננסית 1
H אולי פשוט נבחר בדרך הפשוטה ... פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 10
Y אולי יש מלכודת בקופות הגמל להשקעה ? (ובאלטרנטיבות) שוק ההון 139
א מדיניות השקעה - מקרה לא שגרתי (אולי ...) שוק ההון 14
אiהד יומן - אני והשקעות אלטרנטיביות בסטארטאפים יומני מסע אישיים 7
Pothos יומן מסע - פוטוס בתחילת דרכו יומני מסע אישיים 7
צ יומן מסע - המסע הארוך יומני מסע אישיים 7
ח שיתוף תיק השקעות, יומן מסע והתאמות יומני מסע אישיים 12
T יומן מחזור משכנתה - אני הולך למחזר באופן עצמאי בפעם הראשונה! נדל"ן 16
K יומן מסע של מהנדסת יומני מסע אישיים 24
L יומן מסע- בניית בסיס כלכלי לחיים, לימודים וקריירה יומני מסע אישיים 13
אוגורן מיני-יומן - העברת תמורת RSU מ-ESOP לאינראקטיב יומני מסע אישיים 89
מ יומן החלטה יומני מסע אישיים 29
פביאנו יומן מסע - המסע שלי לעצמאות כלכלית עד 2035 יומני מסע אישיים 41
G יומן מסע בצעדים קטנים אל עבר החופש יומני מסע אישיים 2
E זוג + 2 יומן מסע יומני מסע אישיים 7
O יומן של חבר חדש בפורום יומני מסע אישיים 24
L הדרך אל ההתחלה - יומן של אמצע הדרך יומני מסע אישיים 4
C יומן יבש יומני מסע אישיים 8
הירהורים טעויות שעשינו ובתקווה שלא נעשה - יומן מסע אל הלא מוגדר. יומני מסע אישיים 108
S בן 26, יומן שיתוף יומני מסע אישיים 31
B יומן מסע - מעבודה אינטנסיבית להכנסה פסיבית יומני מסע אישיים 15
P יומן מסע - צעדים ראשונים יומני מסע אישיים 57
A יומן מסע - הסטודנטית הנצחית יומני מסע אישיים 2
צ יומן מסע משפחתי מעודכן - 2024 יומני מסע אישיים 1
K הפניקס - יומן מסע יומני מסע אישיים 63
T עדיף מאוחר מלעולם - יומן מסע של Late bloomer יומני מסע אישיים 6
האיש שבאמצע יומן מסע - האיש שבאמצע יומני מסע אישיים 11
ט יומן של התחלה מהוססת יומני מסע אישיים 17
ריש-לקיש יומן מסע - בדרך הנכונה יומני מסע אישיים 98

נושאים דומים

Back