כל יום מתפרסמות זוועות על מה שהממשלה מעוללת. נגיד רק בשעה האחרונה ראיתי את שני אלה:
1. שרים בכירים מהליכוד, קרעי, לוין ומיקי זוהר, מתלוננים שאיש הליכוד וערוץ 14 יעקב ברדוגו סוחט אותם באיומים.
2. בקטע מערוץ 14 שביבי שיתף שבו הוא האשים את השב"כ ברדיפת "פעילי ימין", ריקלין ראיין בחור שלפי הטענות
כאן הורשע בניסיון הצתת אוטובוס ופרץ לכלוב התנינים בספארי בתור מחאה על מדיניות הקורונה בבני ברק (בין שאר מעלליו). שוב לפי הטענות הוא מביא הקלטה של איש שב"כ כלשהו יחד עם "פעיל ימין" אחר שאחסוך את התיאור הדי נוראי שלו מדפי הפורום. זה מה שביבי ראה לנכון להביא למיליוני עוקביו כדי להפטר מראש השב"כ.
הממשלה הנוכחית היא שילוב של שחיתות, רוע, אוזלת יד ושנאת מדינת ישראל. כך היא התנהגה מתחילת הקדנציה שלה ועוד לפני. כך היא מתנהגת עכשיו.
להגיד "חחחחחח אלה ההשלכות של הדמוקרטיה, תתמודד" זה בהחלט דבר שאפשר לעשות - אם לא אכפת לך שהשלטון במדינה גרוע, גופי המדינה מתפרקים, והממשלה לא חותרת להכרעה בעזה. אם העיקר עבורך הוא שמתנגדי הממשלה סובלים אז אני מניח שאתה יכול לשמוח. זה בגדר להיות מרוצה שלך הוציאו עין כי לשכנך הוציאו שתיים, ואני לחלוטין אשפוט אותך על זה, אבל אם לדעתך הממשלה המחרידה הזו היא משהו להיות מרוצה ממנו מפני שאני לא מרוצה ממנו אז לא אכפת לך מהמדינה, אתה פשוט שונא אותי אישית ורוצה לדרוך לי על הפרצוף.