• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

עוד שרשור פוליטי

• פותח הנושא פותח הנושא חיימוש
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
מה לא ברור? המטרות של ישראל הן שחרור החטופים ופירוז הרצועה. הן נמצאות בקונפליקט זו עם זו ועד כה העדיפות ניתנה למטרה הראשונה.
הלחץ הצבאי המאוד מתון כרגע נועד לגרום לחמאס להסכים לעסקת שחרור חטופים נוספת. זה לא מדע טילים.
שאי אפשר לשחרר חטופים עם לחץ צבאי. זה לא באמת עובד. גם ברמת הדיאלוג, אם אני אומר לך "תעשה את מה שאני אומר אבל גם אם תעשה את מה שאני אומר לך אני עדיין אהרוג אותך" למה שמישהו יכנס איתך למשא ומתן? וגם ברמה המבצעית. גלעד שליט הוחזק 24/7 עם מחבל מתאבד שהלך איתו לכל מקום למקרה שסיירת מטכ"ל או הימ"מ ינסו לחדור דרך הגג והחלונות, הוא פשוט ילחץ על ההדק.

די לשקר לציבור שמטרת המלחמה היא החזרת החטופים, זאת לא מטרה משנית ולא מטרה שלישית ולא מטרה רביעית. שתי "מטרות המלחמה העיקריות" סותרות אחת את השניה וכל בן אדם עם חצי מנת משכל מבין את זה.

המטרה האמיתית של המלחמה היא לנסות לגרום לציבור לחשוב שביבי והקואליציה הגרועה ביותר בהיסטורית מדינת ישראל עושה משהו ו"תחזיקו אותי" כדי לנסות לגרום לי לשכוח את העובדה שהם אחראיים לאסון הזה. לא היה יותר מה לנצח אחרי שלושה חודשים בעזה. סיימנו את העבודה. אפשר לרדוף אחרי כל קלאצ'ניקוב וכל פעיל חדש עוד עשרים שנה, ולעולם לא נסיים. הם מדשדשים בעזה כבר שנה וחצי בלי שום תוכנית מדינית ליום שאחרי.

כי רון דרמר לא היה בצוות המשא ומתן בזמן העסקאות הקודמות.
דרך אגב, זוכר שהצבעת ל-רון דרמר בבחירות האחרונות? כי אני זוכר שהוא מינוי של ביבי בלי קשר לבחירות.

נו, ו? מה זה קשור?

אי אפשר לנהל דיון כשאין טענות ענייניות להתמודד איתן.

רלוונטיות מאוד לדיון.
כי יש מי שאומר שזה רק לשימור הקואליציה ויש מי שאומר שבשביל "לחץ צבאי".
תזכיר לי... כמה חודשים אנחנו כבר "כפסע מהנצחון המוחלט"?

כדאי ש״מי שאומר״ גם יידע לנמק, לא?
להערכתי חלק גדול מזה היה בגלל לבנון - הצורך לנהל כלכלת חימושים וימי מילואים כשיש עוד תמרון גדול באופק - ובגלל המגבלות של ממשל ביידן על אספקת חימושים. היום, מצד אחד לבנון מאחורינו ומצד שני נפתחה חזית לא צפויה בסוריה שדורשת הסטת כוחות לשם. וברקע כמובן יש את החטופים, ואי אפשר ללחוץ ״חזק מדי״ כל עוד רוצים לשמור על סיכוי להציל אותם, בחיים.

ומי שהיה בצוות המשא ומתן נמשך החוצה... כי?

לא יודע, שוב, מה זה קשור? אתה משתמש ב-ChatGPT כדי לחולל שאלות אקראיות?

שאי אפשר לשחרר חטופים עם לחץ צבאי. זה לא באמת עובד. גם ברמת הדיאלוג, אם אני אומר לך "תעשה את מה שאני אומר אבל גם אם תעשה את מה שאני אומר לך אני עדיין אהרוג אותך" למה שמישהו יכנס איתך למשא ומתן? וגם ברמה המבצעית. גלעד שליט הוחזק 24/7 עם מחבל מתאבד שהלך איתו לכל מקום למקרה שסיירת מטכ"ל או הימ"מ ינסו לחדור דרך הגג והחלונות, הוא פשוט ילחץ על ההדק.

אני מוכרח לציין שזה מתחיל להתיש אותי שאני צריך להסביר דברים שהם מובנים מאליהם.
החטופים ששוחררו, שוחררו בזכות הלחץ הצבאי, זו עובדה. הלחץ הצבאי הוא זה שנתן לישראל את הקלפים לנהל באמצעותם מו״מ על החטופים.
אני לא יודע מאיפה אתה מקבל את תמונת המציאות שלך, אבל אף אחד לא אמר ״תעשה את מה שאני אומר אבל גם אם תעשה את מה שאני אומר לך אני עדיין אהרוג אותך״. יש הצעה של חמאס לשחרור החטופים (שחרור אלפי מחבלים, הפסקת המלחמה, נסיגה מוחלטת של צה״ל מהרצועה, שיקום עזה וכו׳), ויש את ההצעה הנגדית של ישראל (הגליית הנהגת חמאס, פירוז מנשק). הלחץ הצבאי נועד לגרום לחמאס להסכים להצעה הישראלית, כי האלטרנטיבה מבחינתו תהיה גרועה עוד יותר.

די לשקר לציבור שמטרת המלחמה היא החזרת החטופים, זאת לא מטרה משנית ולא מטרה שלישית ולא מטרה רביעית. שתי "מטרות המלחמה העיקריות" סותרות אחת את השניה וכל בן אדם עם חצי מנת משכל מבין את זה.

עד עכשיו זו חד משמעית הייתה המטרה העיקרית. מטרת הלחץ הצבאי בשנה האחרונה הייתה אחת ויחידה - שחרור החטופים. מאז כיבוש רפיח לא נעשה כמעט דבר כדי לשרת אף מטרה אחרת מלבדה.

המטרה האמיתית של המלחמה היא לנסות לגרום לציבור לחשוב שביבי והקואליציה הגרועה ביותר בהיסטורית מדינת ישראל עושה משהו ו"תחזיקו אותי" כדי לנסות לגרום לי לשכוח את העובדה שהם אחראיים לאסון הזה.

לא חושב שמישהו שכח את זה ובכל מקרה מומלץ לנסות לראות את המציאות כפי שהיא, ולא מפוזיציה.

לא היה יותר מה לנצח אחרי שלושה חודשים בעזה. סיימנו את העבודה

טוב, בבירור אין לך מושג על מה אתה מדבר.

אפשר לרדוף אחרי כל קלאצ'ניקוב וכל פעיל חדש עוד עשרים שנה, ולעולם לא נסיים

א) בוודאי שנסיים כי מדובר בסוף בשטח קטן ומבודד וקצב ההריגה של פעילי חמאס יכול להיות גבוה בהרבה מקצב הגיוס שלהם, שקורה מתוך פול הולך וקטן של מועמדים.
ב) אף אחד לא מציע לרדוף אחרי כל פעיל. ברגע שהממשלה תחליט שהעדיפות היא לכיבוש עזה ומיטוט חמאס, על פני שחרור החטופים, המלחמה תסתיים תוך חודשים ספורים (אבל, כנראה, בלי החטופים). כשתראה חמש אוגדות נכנסות שוב לרצועת עזה, תדע שהחזרת החטופים היא כבר לא המטרה העליונה, אבל כל עוד זה לא קרה - זו בהחלט המטרה העליונה.

מי המקסים שהחליף את שם האשכול ל"עוד שרשור פוליטי"?

זה ההגדרה הכי טובה של ויכוח כל כך קוטבי על "עובדות"...

נערך לאחרונה ב:
איזו הזזת שער קלאסית ל-תנאי מומצא שאף אחד לא הציע, לא מציע ולא יציע.
מטרת השאלה לא הייתה להציע משהו ראלי אלא כדי להבין מהם הגבולות של ״בכל מחיר״ והאם בדאגה לשלום החטופים מעורבים שיקולים נוספים.
למה לא לשאול אם אני מוכן שישחטו את כל תושבי בני ברק תמורת ה-24 ש-אולי בחיים?
כי אולי יש בישראל כמה שהיו בהחלט קופצים על עסקה כזו - שתי ציפורים במכה אחת.
אתה מוכן להקריב את מי שעוד נשאר בחיים
לא מקריב אף אחד, אינני במעגל מקבלי ההחלטות אז זה מייתר את הצורך לגבש עמדה אישית בנושא.
בסך הכל מנסה להבין את הטיעונים של הצדדים.
מי המקסים שטבע את שם האשכול "עוד שרשור פוליטי"?
זה ניתן בדיעבד לאחר ניכוש הדיון על מכסי טראמפ. לא היה שם אחר מתאים שמתאר טוב יותר את תשעת העמודים הללו.

כי אולי יש בישראל כמה שהיו בהחלט קופצים על עסקה כזו - שתי ציפורים במכה אחת.
אתה רואה, כשרוצים - 2 הצדדים יודעים בדיוק על מה מדברים.

לא מקריב אף אחד, אינני במעגל מקבלי ההחלטות אז זה מייתר את הצורך לגבש עמדה אישית בנושא.
כשאתה בוחר במישהו וטוען ש"ממשלה מחליפים רק בקלפי" - אתה תומך/מקבל את דעתם בנושא.
בדאגה לשלום החטופים מעורבים שיקולים נוספים
השיקול האם לשלוח את ילדי לצבא ש"לא משאיר אף אחד מאחור" (כמו ש-שמש העמים שמח לתאר שידע שיקרה כשהיה חייל)
או לשלוח אותם לישיבה במקום.
מקסימום יהיו לי הרבה נכדים שיחיו גם על קצבאות.
זו דוגמה ל-"בכל מחיר".

אני מוכרח לציין שזה מתחיל להתיש אותי שאני צריך להסביר דברים שהם מובנים מאליהם.
החטופים ששוחררו, שוחררו בזכות הלחץ הצבאי, זו עובדה. הלחץ הצבאי הוא זה שנתן לישראל את הקלפים לנהל באמצעותם מו״מ על החטופים.
אני לא יודע מאיפה אתה מקבל את תמונת המציאות שלך, אבל אף אחד לא אמר ״תעשה את מה שאני אומר אבל גם אם תעשה את מה שאני אומר לך אני עדיין אהרוג אותך״. יש הצעה של חמאס לשחרור החטופים (שחרור אלפי מחבלים, הפסקת המלחמה, נסיגה מוחלטת של צה״ל מהרצועה, שיקום עזה וכו׳), ויש את ההצעה הנגדית של ישראל (הגליית הנהגת חמאס, פירוז מנשק). הלחץ הצבאי נועד לגרום לחמאס להסכים להצעה הישראלית, כי האלטרנטיבה מבחינתו תהיה גרועה עוד יותר.
כדי לצאת קצת מהדיון הפוליטי אולי שווה לדבר על יעדים מדידים.
מה תגדיר כהצלחה של המבצע הנוכחי?
אם בעוד חצי שנה של לחץ צבאי עדיין שום חטוף לא ישוחרר והרצועה לא תפורז האם זו הצלחה?
מה לגבי עוד שנה?
אני אזכיר גם שבינתיים לא נראה שיש התקדמות בגיוס חרדים ויש מצוקת כוח אדם, להבנתי תהיה בעיה לכבוש את הרצועה למשך שנים אם זה חלק מהאסטרטגיה.

כשאתה בוחר במישהו וטוען ש"ממשלה מחליפים רק בקלפי" - אתה תומך/מקבל את דעתם בנושא.
למה? אפשר להסכים עם מי שבחרתי בו רק בחלק מההחלטות שלו. אפשר גם לא להביע עמדה בכלל. לא מוכרחים לגבש עמדה בכל נושא, קצת ענווה לא תזיק. אני באמת לא מתיימר.
בנוסף, מי שבחר בגנץ או בנט שהפרו התחייבות בחירות מפורשת זה אומר שהוא מקבל את דעתם בנושא? הוא במקסימום יכול לא לבחור בהם להבא, וגם זה בהינתן שיהיו אלטרנטיבות עדיפות בעיניו.
השיקול האם לשלוח את ילדי לצבא ש"לא משאיר אף אחד מאחור" (כמו ש-שמש העמים שמח לתאר שידע שיקרה כשהיה חייל)
או לשלוח אותם לישיבה במקום.
מקסימום יהיו לי הרבה נכדים שיחיו גם על קצבאות.
לא בטוח שאתה רוצה נכדים עם רמת חיים מבוססת קצבאות.
ובכל מקרה לא תגיע לתוצאה הזו גם אם תשלח את ילדך לישיבה, מאוד מהר הם ״יערקו״ משם.

כדי לצאת קצת מהדיון הפוליטי אולי שווה לדבר על יעדים מדידים.
מה תגדיר כהצלחה של המבצע הנוכחי?
אם בעוד חצי שנה של לחץ צבאי עדיין שום חטוף לא ישוחרר והרצועה לא תפורז האם זו הצלחה?
מה לגבי עוד שנה?
אני אזכיר גם שבינתיים לא נראה שיש התקדמות בגיוס חרדים ויש מצוקת כוח אדם, להבנתי תהיה בעיה לכבוש את הרצועה למשך שנים אם זה חלק מהאסטרטגיה.

קשה למדוד הצלחה כשלא יודעים מה היעד - אם, נניח, יש תוכנית שאמורה להמשך שנה אז להגיד בעוד חצי שנה שהיא לא הצליחה זה מטופש.
לדעתי האישית, אם ייצא לפועל תמרון מאסיבי ברצועה, הצלחה שלו תהיה שבעוד X חודשים רצועת עזה תהיה כולה תחת שליטת צה"ל ולא תהיה אוכלוסיה אזרחית צפונית לציר מורג. אני לא יודע להגיד אם X הוא 3 או 6 או 9.

כי את הבקשה שלי לשבת למשא ומתן ולחלץ חטופים (לא רק במבצעים צבאיים), אני יודע שנבחרי ציבור ששומרים על שלמות הקואליציה לא מוכנים לשמוע.
אתה טוען שלא היה משא ומתן עם חמאס? חמאס הודיעו אינספור פעמים מה הדרישות שלהם, אתה מוכן לקבל אותם?

אתה טוען שלא היה משא ומתן עם חמאס? חמאס הודיעו אינספור פעמים מה הדרישות שלהם, אתה מוכן לקבל אותם?
זה היה מחזיר חטופים בחיים? אז כן.
זה היה מחזיר גופות, כדי שלהורים ולילדים היה קבר לעלות אליו? אז כן.
יכול להיות ש-הג'ינג'ים היו חוזרים בחיים? אז כן.
אחרי זה... סומך על גופי הבטחון והביון של ישראל לסגור חשבון.

פעם הם ידעו לעשות את זה.

לדעתי האישית, אם ייצא לפועל תמרון מאסיבי ברצועה, הצלחה שלו תהיה שבעוד X חודשים רצועת עזה תהיה כולה תחת שליטת צה"ל ולא תהיה אוכלוסיה אזרחית צפונית לציר מורג. אני לא יודע להגיד אם X הוא 3 או 6 או 9.
לראייתי היעד שצריך לדבר עליו הוא לא ציר מורג אלא יעדי המלחמה (שחרור כלל החטופים ומיטוט חמאס) ומתי מאמינים שיהיה ניתן להשיג אותם.
התשובה לזה יכולה להיות חצי שנה, יכולה להיות שנה ויכולה להיות עשר שנים אבל אמורה להיות איזשהי תשובה.
לכל חודש לחימה יש עלות תקציבית ועלות בשחיקת כוח אדם, אם לדוגמא היעד בסופו של דבר הוא לכבוש ולהחזיק ברצועה (כפי שסמוטריץ אמר) אז נראה לי שראוי להגיד את זה ולהבין מה העלויות והרווחים מבחינת ישראל.
שים לב שאני לא מביע דעה, פשוט מנסה להבין לאן הולכים, כשלא יודעים לאן הולכים אז כל דבר יכול להיות הצלחה או כשלון.

זה היה מחזיר חטופים בחיים? אז כן.
זה היה מחזיר גופות, כדי שלהורים ולילדים היה קבר לעלות אליו? אז כן.
יכול להיות ש-הג'ינג'ים היו חוזרים בחיים? אז כן.
אחרי זה... סומך על גופי הבטחון והביון של ישראל לסגור חשבון.

פעם הם ידעו לעשות את זה.
אוקיי, רוב העם לא מסכים איתך, תתמודד עם השלכות הדמוקרטיה.

לראייתי היעד שצריך לדבר עליו הוא לא ציר מורג אלא יעדי המלחמה (שחרור כלל החטופים ומיטוט חמאס) ומתי מאמינים שיהיה ניתן להשיג אותם

אם מה שכתבתי יתקיים זו תהיה הכרעה דה פאקטו של החמאס. אני מניח שכפועל יוצא יוחזרו גם לפחות חלק מהחטופים אך לא בטוח שהם יהיו בחיים.
יעד של שחרור חטופים הוא בעייתי כי אם בסופו של דבר האויב שלך הוא לא רציונלי ומעדיף למות ולא לשחרר אותם, אין לך יותר מדי מה לעשות.

כרגע, אגב, לא נראה שהולכים לכיוון הזה למרות גיוס המילואים, כלומר ממשיכים לנסות למצות את המו"מ עד תום, בניגוד לשטויות שנכתבו פה בשרשור.

אוקיי, רוב העם לא מסכים איתך, תתמודד עם השלכות הדמוקרטיה.
אתה בטוח?
כי הבחירות היו לפני.
ואני די בטוח שהממשלה הנוכחית לא עשתה "משאל עם" בנידון.
כמובן שיכלו לצאת לבחירות.
אבל אני והרבה שכמותי, בטוחים שהקואליציה לא מעוניינת לסיים את המלחמה ו/או/ להעמיד את עצמה לבחירות מחדש.

חלק מהשלכות הדמוקרטיה, זה שאני עדיין יכול להפגין.
לפחות עד שיעבירו חוק נגד זה, ופתיחת מחנות חינוך מחדש. באופן דמוקרטי.

אתה בטוח?
כי הבחירות היו לפני.
ואני די בטוח שהממשלה הנוכחית לא עשתה "משאל עם" בנידון.
כמובן שיכלו לצאת לבחירות.
אבל אני והרבה שכמותי, בטוחים שהקואליציה לא מעוניינת לסיים את המלחמה ו/או/ להעמיד את עצמה לבחירות מחדש.

חלק מהשלכות הדמוקרטיה, זה שאני עדיין יכול להפגין.
לפחות עד שיעבירו חוק נגד זה, ופתיחת מחנות חינוך מחדש. באופן דמוקרטי.
אתה יכול להפגין זה לא הופך את הממשלה ללא לגיטימית‍♂️

שים לב שהיחידים שאמרו על ממשלה שהיא לא לגיטימית... הם הקואליציה הנוכחית על הממשלה הקודמת.
עם טענות כנגד בנט ראש ממשלה עם 6 מנדטים, וכו'.
אם מישהו מה"שמאל" היה טוען שהממשלה הנוכחית לא לגיטימית, היינו באנרכיה.
"השמאל" רק אמר שבבוא היום בבחירות יחליף את הממשלה.

מעבר לזה... אנחנו בשוק מהמאמץ לבחור רק את האיש הלא מתאים לכל תפקיד.

כל יום מתפרסמות זוועות על מה שהממשלה מעוללת. נגיד רק בשעה האחרונה ראיתי את שני אלה:

1. שרים בכירים מהליכוד, קרעי, לוין ומיקי זוהר, מתלוננים שאיש הליכוד וערוץ 14 יעקב ברדוגו סוחט אותם באיומים.
2. בקטע מערוץ 14 שביבי שיתף שבו הוא האשים את השב"כ ברדיפת "פעילי ימין", ריקלין ראיין בחור שלפי הטענות כאן הורשע בניסיון הצתת אוטובוס ופרץ לכלוב התנינים בספארי בתור מחאה על מדיניות הקורונה בבני ברק (בין שאר מעלליו). שוב לפי הטענות הוא מביא הקלטה של איש שב"כ כלשהו יחד עם "פעיל ימין" אחר שאחסוך את התיאור הדי נוראי שלו מדפי הפורום. זה מה שביבי ראה לנכון להביא למיליוני עוקביו כדי להפטר מראש השב"כ.

הממשלה הנוכחית היא שילוב של שחיתות, רוע, אוזלת יד ושנאת מדינת ישראל. כך היא התנהגה מתחילת הקדנציה שלה ועוד לפני. כך היא מתנהגת עכשיו.

להגיד "חחחחחח אלה ההשלכות של הדמוקרטיה, תתמודד" זה בהחלט דבר שאפשר לעשות - אם לא אכפת לך שהשלטון במדינה גרוע, גופי המדינה מתפרקים, והממשלה לא חותרת להכרעה בעזה. אם העיקר עבורך הוא שמתנגדי הממשלה סובלים אז אני מניח שאתה יכול לשמוח. זה בגדר להיות מרוצה שלך הוציאו עין כי לשכנך הוציאו שתיים, ואני לחלוטין אשפוט אותך על זה, אבל אם לדעתך הממשלה המחרידה הזו היא משהו להיות מרוצה ממנו מפני שאני לא מרוצה ממנו אז לא אכפת לך מהמדינה, אתה פשוט שונא אותי אישית ורוצה לדרוך לי על הפרצוף.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
. שרים בכירים מהליכוד, קרעי, לוין ומיקי זוהר, מתלוננים שאיש הליכוד וערוץ 14 יעקב ברדוגו סוחט אותם באיומים
על זה נאמר "איחלתי בהצלחה לשני הצדדים".
אם לרגע הייתי חושב שלא מדובר באיזה ספין.

נ.ב.
ברדוגו יצא מ- "מדרשית נעם".
אם מישהו רוצה להגיד - תסתכלו איך מתחיל בית ספר דתי לבנים בלבד ואיך נגמר.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
I שער הדולר\שקל + לקנות VT (כן... עוד שרשור על זה) שוק ההון 16
Mr. Bigglesworth עוד שרשור על זליכה אוף טופיק 32
L חיסכון לילד (לא עוד שרשור של תכניות) שוק ההון 6
shlomi171 עוד שרשור על הסבה מקצועית התפתחות אישית 2
W (עוד) מדמ"חיסט שמחפש לשנות כיוון התפתחות אישית 33
S איך מגרדים עוד 10K בשנה מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 31
M עוד לא בת 60 חוזרת והפעם הרפתקת פתיחת IRA הפניקס אקסלנס (תיקון 190), פקודות וסוגי מערכות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
H באסה עקב הירידות בתיק לאחרונה. עוד מישהו? שוק ההון 66
N עוד בנושא קרנות ללא TICKER עבור מעקב בפורטפוליו שוק ההון 1
N עוד לגבי קרנות שאין להם TICKER, אבל רוצים לשתף במעקב הפורטפוליו (GoogleSheets) שוק ההון 0
אגוז_קוקוס דעה על תמהיל משכנתא (עוד אחד) נדל"ן 12
S איך לבדוק אילו תביעות וביטוחים של אבא ז"ל עוד לא מוצהו או כספים שלא נמשכו פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 10
M עוד דרכים לפזר את תיק ההשקעות? שוק ההון 42
P עוד מישהו לא מצליח להתחבר לאיביאי? (IBI) ברוקרים ופלטפורמות מסחר 25
N עוד מישהו חושב שמערכת המסחר של אקסלנס לא טובה? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 7
E הלוואה כנגד נכס בכדי לקנות עוד נכס נדל"ן 3
מ חלק סולידי בתיק לפרישה עוד 10 שנים שוק ההון 7
M האם אפשר לשפר עוד את הריביות? נדל"ן 7
A עוד אחד שהגיע למשבר גיל ה 40. התפתחות אישית 13
S עוד צעיר בהתלבטות לגבי לימודים. להיות זנב לאריות או ראש לשועלים? התפתחות אישית 16
I נטפליקס "קנו עוד היום: קנוניית הקניות" מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 0
S עוד מבולבל התפתחות אישית 6
C אסרטגיית השקעה לאחר רכישת דירה על הנייר שתימסר עוד 4 שנים נדל"ן 7
הירהורים דירה ראשונה להשקעה - מה עוד לבדוק לפני שמתחילים ענייני חוזים עם עו"ד ? נדל"ן 12
N איפה אתם חושבים שהביטקוין יהיה עוד 5-7 שנים מהיום קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 39
פ עוד על זיכוי מס ששולם בחו"ל מיסים 13
A מיסוי דירה שניה - שהדירה הראשונה עוד בבנייה. נדל"ן 2
Z בשעתיים אחרונות לא מצליח לקבל קוד אימות חד פעמי לאיזור אישי במס הכנסה, מישהו עוד נתקל בבעיה כזו? מיסים 0
ו קווים מנחים לשכירות בפעם הראשונה - עוד אדם פיקח נפל מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 139
R תיק מנייתי - כל כמה זמן לקנות עוד ניירות? שוק ההון 1
Z עוד סיבה לא להיות רשום כנשוי בישראל. אוף טופיק 41
N האם עוד מישהו מרגיש מתוסכל מהאופן בו מתנגדי שינוי שיטת המשטר מציגים את הסכנה במהפכה? פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 64
B אחוז משכנתא רצוי עוד 2-6 שנים + השקעה עד אז נדל"ן 5
P עוד בנק אונלייני חדש בארץ: esh / אש ישראל צרכנות פיננסית 4
G עוד שאלות על מניות ערך שוק ההון 0
S תיק השקעות ראשון- עוד הייטקיסטית יומני מסע אישיים 15
I רכישת דירה להשקעה וקניית דירה למגורים עוד כעשור נדל"ן 2
tomer111 האם עוד מישהו כאן חושש ממצב שחשבון ההשקעות נעלם? שוק ההון 12
א יש עוד טעם להשקיע את החלק הכי סולידי בתיק בקרנות של אג"ח ממשלתי? שוק ההון 45
M אופטימיזציה של הפרשות לפנסיה - עוד פוסט עם טוויסט? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 14
Body Solid בנק ישראל בטיוטת הוראות לבנקים: לא יוכלו עוד לסרב באופן גורף לפעול בתחום הקריפטו קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 56
F חוץ מהייטק איזה תחומים רווחים עוד היום בסקטור השכיר ? התפתחות אישית 70
E לא יכול לקנות עוד מנייר ערך מסוים שוק ההון 3
שם משתמש בעייתי כמעט מוכן לפתוח תיק השקעות. מה עוד צריך לדעת? שוק ההון 10
M עוד פוסט של איך להתחיל, דומה אבל אולי קצת שונה שוק ההון 12
K להשכיר או למכור? עוד התלבטות נדל"ן 37
J יומנו של 'סתם עוד אחד' יומני מסע אישיים 7
P עוד זליגת תמונות ת"ז של אזרחים? אוף טופיק 24
deussex מה עוד חסר לי לאושר ? פוסט שיתוף התפתחות אישית 20
S אז מה עוד אפשר לעשות עם הפנסיה? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 35

נושאים דומים

Back
למעלה