• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

עוד שרשור פוליטי

• פותח הנושא פותח הנושא חיימוש
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
השנאה הנוכחית נגד ביבי התחילה לפני ה7.10, הזיכרון שלנו לא מספיק קצר כדי שנשכח למה חמאס תקף כאן (= הפילוג בעם)

אין בשמאל- מרכז מנהיג שסוגדים לו
הבעיה בשמאל-מרכז היא בדיוק ההפך.
ההשמצה ולשונות האש כלפי כל מועמד אפשרי, אפילו מתוך המחנה שלהם.
והם אומרים את זה בעצמם על עצמם.

וזו הבעיה של השמאל, טלית שכולה תכלת.
זו כבר התמכרות, לבקר ולבקר, לטבוע בתוך ייאוש אינסופי.
וזה רק מוכיח שלמרות הבעיות הרבות בימין, זה פשוט לא משנה.
השמאל לא נותן שום צ'אנס לתקן.

ולענ"ד, זה הרבה יותר גרוע מהביביסטים.

השנאה הנוכחית נגד ביבי התחילה לפני ה7.10, הזיכרון שלנו לא מספיק קצר כדי שנשכח למה חמאס תקף כאן (= הפילוג בעם)
חמאס תקף כאן לא בגלל הפילוג. זה אולי הנסיבה, הזרז לתקוף בתאריך ספציפי.

חמאס תקף כאן כי הוא ארגון טרור קיצוני שמצהיר שמטרתו לתקוף כאן ומחפש כל הזדמנות לעשות את זה.

השאלה שצריך לשאול היא איך קרה שהייתה לו היכולת הזו מלכתחילה.

כל המלל הזה לא קשור. אין בשמאל- מרכז מנהיג שסוגדים לו. הביביסטים וערוץ 14 סוגדים למנהיג. לא ניתן להשוות את ערוץ 14 לשום ערוץ מלבד ערוצי תעמולה קומוניסטים/דקטטורים(ערוץ 13 כן ביקר את יאיר לפיד כשר החוץ ואפילו הרבה ובאופן יותר כללי זו בדיוק תפקידה של עיתונות, לא ליקוקים למנהיגים) .

הביקורת נגד ביבי הייתה עניינית פעם, לשנאה הנוכחית נגד ביבי יש סיבה מאוד מוצדקת והיא קשורה לאדם שהוא מנהיג שהביא עלינו אסון ועדיין נאחז בקרנות המזבח. עצם העובדה שאתה מעריץ/רואה ערוץ שגם אחרי שביבי הוכיח שהוא נפל לא יכול לבקר אותו ולומר שהוא צריך ללכת, אומר הכל ומוכיח שהביביזם עובד וזו הייתה טענתי. הויכוח מיותר.
הויכוח אינו על הביביזם. אלא האם יש לו מקבילה בצד השני של המפה הפוליטית.
סגידה למנהיג ותיעוב למנהיג הם שני צדדים של אותו מטבע.
אם הם נעשים בלי הבחנה הם יכולים להביא אסון.
השנאה נגד ביבי אינה קשורה ל 7.10, לא נראה לי שמפלס השנאה כלפיו עלה מאז (אולי לא היה לו לאן לעלות...).

הויכוח אינו על הביביזם. אלא האם יש לו מקבילה בצד השני של המפה הפוליטית.
סגידה למנהיג ותיעוב למנהיג הם שני צדדים של אותו מטבע.
אם הם נעשים בלי הבחנה הם יכולים להביא אסון.
האם לדעתך סגידה להיטלר, שנבחר להיות ראש ממשלה בבחירות דמוקרטיות, ותיעוב של היטלר הם שווים?
השנאה נגד ביבי אינה קשורה ל 7.10, לא נראה לי שמפלס השנאה כלפיו עלה מאז (אולי לא היה לו לאן לעלות...).
בלי ביבי 7.10 לא יכול היה לקרות. היה צריך כישרון מיוחד כדי להביא את זה.

אני בטוח שיש מדדים אוביקטיבים לבדיקת ההצלחה של המנהיג.

למשל, מספר הישראלים ההרוגים בשנה
או, העלייה ביוקר המחיה
או, מספר העוזבים את הארץ
מספר הרוגים בתאונות דרכים או בפשיעה

האם נדרש שאמשיך?

הי חתולי, התגעגעתי כבר לפורום ה''שנאה''. הייתי בצום דיגטלי כל ימי הפסח, איך אומרים חג ה''חירות'',

טיילתי בימי החג עם ילדי, נסעתי ברכבות, והיה כיף לראות את עם ישראל היפה (לא הערכי) חשבתי לעצמי אולי יש במדינה גבול כי לפפי מה שאני קורא בפורום השנאה כאן היתי צריך לראות בפארקים ובגנים הציבוריים מכות וגידופים בין הקבוצות, אבל להפתעתי ראיתי עם ישראל היפה (ושוב לא הערכי, כי היו קצת מהערכי ברכבת, וכל החרדים והדתיים קיבלו מהם בראש) והמסקנה היא שיש קצת ציצנים בגרוש שמפלגים ומלבינים שנאה, אבל בגדול עם ישראל היה מאוחד ונשאר מאוחד.

ולעצם הדיון

מה יש להמשיך???
הרי גם אם אציג לפניך גרפים צבעוניים, אציג מצגות מהודקות עם אנימציות ואניח על השולחן דו"חות מבוקרים, אתה עדיין תמצמץ, תהנהן, ותאמר: "נו כן, אבל ביבי. "

כי מה לעשות, לא המעשים הם הבעיה — אלא הפרצוף שמבצע אותם .
יכול היה להעביר את הסכם אוסלו מחדש, להביא לטהראן עם ענף זית ביד, ולהקים ממשלה עם יאיר גולן - ועדיין הייתם אומרים "הוא מפלג, הוא מושחת, הוא אשם בכל."

ובאמת, זו אחת התעלומות היפות לחוקרי התודעה הקולקטיבית:
איך זה שדוקא האיש שהעביר את הרפורמות הכלכליות הכי ליברליות, דחף להתחממות עם מערכת מדינות ערב, שמר על מערכת משפטית שמאלנית חזקה לאורך רוב כהונתו, ומינה ראשי שב"כ וצה"ל מהשמאל – הוא האולטימטיבי של השמאל?

מדהים איך כל מעשה "שמאלי" מיד כשיוצא מבית מדרשו – יוצר למפלצתי, חשוך, הרסני, ובוגדני.

בקיצור: אם השטן היה מגיע בפה כסופה ומעיל של זארה – גם אז הייתם אומרים עליו שהוא "ימני קיצוני".

אז מה יש להמשיך? תודיעו מראש: אתם שופטים את האיש, לא את המדיניות. שיהיה יותר קל לכולם, ונוכל פסיק לבזבז דיו.

איך זה שדוקא האיש שהעביר את הרפורמות הכלכליות הכי ליברליות, דחף להתחממות עם מערכת מדינות ערב, שמר על מערכת משפטית שמאלנית חזקה לאורך רוב כהונתו, ומינה ראשי שב"כ וצה"ל מהשמאל – הוא האולטימטיבי של השמאל?
בעבר הוא היה בסדר, בערך. אפילו קיצץ קצת לאברכים כדי שיצאו לעבוד.

אבל בשנים האחרונות (יש שיגידו, מאז המשפטים שלו) הוא התחרפן לגמרי, יחד עם הקואליציה שלו. אני צריך לחפש לך סקרים ש- 80% מהציבור לא בוטח בו? או שתמצא לבד.

הקימו מחנות ריכוז לאמריקאים גרמנים? מה עם אמריקאים איטלקים?

בית המשפט
עזוב אותך אתה מתווכח עם ראש קרש

לא משנה כמה עובדות תביא להם הם לעולם לא יהיו מסוגלים להבין מורכבות גאו פולטית. אצלם יש רק "אתה בעדנו או נגדנו". אתה מעז לבקר את ארה"ב? אתה בעד סין. אתה מעז לבקר את בנימין נתניהו? אתה שמאל דיפסטייפ בוגד.

ראיה פשטנית כזאת של המציאות זה תמיד סימן לאיטלגנציה נמוכה.

אבל בשנים האחרונות (יש שיגידו, מאז המשפטים שלו) הוא התחרפן לגמרי, יחד עם הקואליציה שלו. אני צריך לחפש לך סקרים ש- 80% מהציבור לא בוטח בו? או שתמצא לבד.
80% לא בוטחים בו? נשמע מרשים... בעיקר כשאותם 80% מצטמצמים פלאים בכל פעם שפותחים קלפי.
הרי הכול כתוב אצלך, שחור על גבי חירפון — הם התחרפנו, אז הם הולכים לקלפי להצביע נגד ביבי... ובגלל רמת החירפון? הם שוב מצביעים לביבי!
ככה זה כששוכחים להביא את הכדורים לקלפי — יוצא שבמקום לשים פתק "נגד", שמים בטעות את הפתק של הליכוד.
או במילים אחרות: הציבור כל כך מבועת מביבי... שהוא פשוט לא מפסיק לבחור בו.

אצלם יש רק "אתה בעדנו או נגדנו". אתה מעז לבקר את ארה"ב? אתה בעד סין. אתה מעז לבקר את בנימין נתניהו? אתה שמאל דיפסטייפ בוגד.
אלא א''כ אתה מבקר את ארה''ב של ביידן שלא העביר תחמושת ונשק וחייב להעביר סיוע הומוניטרי לרוצחים בעזה, אז המבקר הוא ראש קרש ולא אינטלגנט.

חבוב שלי אבא קריר, לא יאומן איך מגזר ענק ושלם עבר הטפשה הכי מטורפת מבריאת העולם.

או במילים אחרות: הציבור כל כך מבועת מביבי... שהוא פשוט לא מפסיק לבחור בו.
אתה צודק לגמרי, זו הסיבה שאני מיואש. הציבור מצביע בהמוניו למפלגות שהורסות את המדינה.
למה ההצבעה היא שבטית ולא עניינית? איזה כישוף הוא מטיל על הבוחרים שלו? בחיי שאין לי תשובה.

אבל בסדר, אם הציבור רוצה ממשלה שתביא ל- 2000 הרוגים, חטופים בעזה, יוקר מחיה שעלה ב- 30%, התעלמות מנזקי המלחמה...
פטור גיוס לחרדים, ביזת הקופה הציבורית... אז שיבושם לו.

עזוב אותך אתה מתווכח עם ראש קרש
תודה על הפרגון
לא משנה כמה עובדות תביא להם
אתה מתכוון לטעון שהעובדות הם שהסינים הם מוסריים והאמריקאים לא? כי זה מה שהוא טען בגדול.
הם לעולם לא יהיו מסוגלים להבין מורכבות גאו פולטית. אצלם יש רק "אתה בעדנו או נגדנו". אתה מעז לבקר את ארה"ב? אתה בעד סין. אתה מעז לבקר את בנימין נתניהו? אתה שמאל דיפסטייפ בוגד.
כפי שהגבתי לו
הבעיה שלי עם "דמוניזציה" היא שהיא כן רואה את העולם בשחור ולבן.
מי ש"מבקר" את טראמפ או ביב זה ליגיטמי, מי שיודע רק לבקר או לעשות אותם לדמונים זה כבר בעיה עמוקה
ראיה פשטנית כזאת של המציאות זה תמיד סימן לאיטלגנציה נמוכה.
נו מילא, אתה ממש מבין מורכבויות....

אתה צודק לגמרי, זו הסיבה שאני מיואש. הציבור מצביע בהמוניו למפלגות שהורסות את המדינה.
למה ההצבעה היא שבטית ולא עניינית? איזה כישוף הוא מטיל על הבוחרים שלו? בחיי שאין לי תשובה.

אבל בסדר, אם הציבור רוצה ממשלה שתביא ל- 2000 הרוגים, חטופים בעזה, יוקר מחיה שעלה ב- 30%, התעלמות מנזקי המלחמה...
פטור גיוס לחרדים, ביזת הקופה הציבורית... אז שיבושם לו.
נגענו בזה קצת בדיבורים בפרטי

היה לי קורס על הפוליטיקה של מדינת ישראל כשעוד הייתי בתואר הראשון. גם בלי לעשות את הקורס הזה, מספיק שאתה חי פה ורואה כמה דוקומנטריים כמו "סאלח פה זה ארץ ישראל" או "מעברות" אפשר להבין איפה קבור הכלב. לקחנו את כל העולים ממדינות ערב ושיכנו אותם בעיירות פיתוח בלי לאפשר להם אפשרויות שוות מבחינת מוביליות חברתית ומה שנקרא "ישראל השניה" מרימה את ראשה בשנים האחרונות בדמות בנימין נתניהו. הביביזם בצורתו הפשוטה ביותר זה שנאה לאשכנזים. לישראל "הלבנה והנאורה" וכל סממן מערבי. במילים אחרות, כל מה שטוב פה. כשהם יעמדו לבד מול שבעה צבאות ערב בלי טייסים שמאלנים, בלי שב"כניקים בוגדים וללא רופאים סרבנים, עם "צבא האריות של הצל" אולי הם יבינו איזה נזק הם עשו פה.

הי חתולי, התגעגעתי כבר לפורום ה''שנאה''. הייתי בצום דיגטלי כל ימי הפסח, איך אומרים חג ה''חירות'',

טיילתי בימי החג עם ילדי, נסעתי ברכבות, והיה כיף לראות את עם ישראל היפה (לא הערכי) חשבתי לעצמי אולי יש במדינה גבול כי לפפי מה שאני קורא בפורום השנאה כאן היתי צריך לראות בפארקים ובגנים הציבוריים מכות וגידופים בין הקבוצות, אבל להפתעתי ראיתי עם ישראל היפה (ושוב לא הערכי, כי היו קצת מהערכי ברכבת, וכל החרדים והדתיים קיבלו מהם בראש) והמסקנה היא שיש קצת ציצנים בגרוש שמפלגים ומלבינים שנאה, אבל בגדול עם ישראל היה מאוחד ונשאר מאוחד.
נשמע שאתה עורך עם עצמך המון שיחות ומשכנע את עצמך בצורה יפה מאד.

ולעצם הדיון

מה יש להמשיך???

הרי גם אם אציג לפניך גרפים צבעוניים, אציג מצגות מהודקות עם אנימציות ואניח על השולחן דו"חות מבוקרים, אתה עדיין תמצמץ, תהנהן, ותאמר: "נו כן, אבל ביבי. "

החלטת שוב, בשיחה עם עצמך, שאם רק תציג גרפים צבעוניים ומצגות(?) אז כולם ישוכנעו...אבל א) לא הצגת כלום ב) הנחת שאם תציג את אותם דברים שלא הצגת, אלא רק דמיינת בראשך...התוצאה תהיה שאף אחד לא יקשיב ויאשים את ביבי. מרשים מה שהולך לך בראש.

יכול היה להעביר את הסכם אוסלו מחדש, להביא לטהראן עם ענף זית ביד, ולהקים ממשלה עם יאיר גולן - ועדיין הייתם אומרים "הוא מפלג, הוא מושחת, הוא אשם בכל."
שוב...אני חייב להגיד לך שאתה בן אדם מיוחד. הוא יכול היה להעביר הסכם אוסלו חדש(הוא לא...הוא רק מתנגד לו ולא ביטל אותו בתקופת שלטונו המאורך), הוא יכול להגיע לטהרן עם ענף זית(על מה אתה מדבר? הוא הגיע?), להקים ממשל עם יאיר גולן(בינתיים הוא מקים רק עם חרדים ומושחתים גנבים אחרים) - ואתה שוב אומר שבמידה והוא היה עושה את הדברים הללו(שהוא לא עשה, לא עושה ולא יעשה) מה "אנחנו" היינו אומרים...אתה באמת רושם את הדברים האלו ומרגיש בנוח עם "הלוגיקה" שאתה מציג? באיזה עולם אתה חי? וממה אתה מתפרנס?

בני אדם משתנים? איזה רפורמות כלכליות הכי ליברליות הוא העביר בשנים האחרונות? מה הסיבות לכך שהוא "שמר על מערכת משפטית שמאלנית" ועכשיו החליט שהיא לא טובה מספיק? מינה "ראשי שב"כ וצה"ל מהשמאל"?(מתנחלים וחובשי כיפה...הוא באמת היית צריך למנות איזה אלוף חרדי או ראש שב"כ חרדי...אה רגע). באמת מה עובר לך בראש, אני ממש מנסה להבין איך בן אדם מסוגל לכתוב דברים כאלו, שקרים שקל להפריך ולהרגיש מספיק בטוח בשביל לירות אותם החוצה...באיזה עולם אתה חי? מי האנשים שאתה מקשיב להם?

מדהים איך כל מעשה "שמאלי" מיד כשיוצא מבית מדרשו – יוצר למפלצתי, חשוך, הרסני, ובוגדני.
איזה מעשה שמאלי? על מה אתה מדבר? המימון הסוציאלסיטי של החרדים? הגניבה מאנשים עובדים ומשרתים לאוכלוסיה של גנבים?
בקיצור: אם השטן היה מגיע בפה כסופה ומעיל של זארה – גם אז הייתם אומרים עליו שהוא "ימני קיצוני".
איזה שטן? איזה מעיל זארה? על מה אתה מדבר? מה רץ לך בדימיון בראש? מה הולך שם?

אז מה יש להמשיך? תודיעו מראש: אתם שופטים את האיש, לא את המדיניות. שיהיה יותר קל לכולם, ונוכל פסיק לבזבז דיו.
מדברים כאן על מדיניות שנעשת על ידי בן אדם...אתה מתעלם מ...מהכל.

בס"ד.

ולעצם הדיון

מה יש להמשיך???

בטיוליך בארץ צרכת קצת חומרים ממכרים? אתה יודע שלא מקובל להגיב ככה בפורום, אני לא מתייחס לגופם של דברים אלא לצורת ההגשה.

לא אהבתי.

למה ההצבעה היא שבטית ולא עניינית?
שאלה מצוינת, ותמיד התקשתי בזה למה ברמת השרון ובצפון תל אביב כולם מצביעים שבטית ולא עניינית. אולי תוכל לעזור לי בזה???
או שהערכיים כולם מצביעים עניינית, ולכן יוצא שכולם הצביעו לאותו מפלגה.
אולי נחליף את העם??? הוא כבר מחורפן לגמרי, לא מקשיב למה שהאנשים הערכיים והיפים אומרים לו מה לעשות.
או כמו שצעק עלי איזה אנטישמי ברכבת אינשאלה שהתכנית של טראמפ תצליח ויקחו את כל הערבים לסעודיה וגם את החרדים, (אולי תציע לו בנימוס שיקח גם את המזרחיים למרות שהם לא חרדים)

בטיוליך בארץ לקחת כצת חומרים ממכרים?
לא קצת, אלא הרבה, לקחתי קצת מאהבת ישראל שכל אחד פירגן לשני ודיבורים וצחוקים למרות הפערים וההבדלים והגישות,
זה ממכר תנסה.

לא קצת, אלא הרבה, לקחתי קצת מאהבת ישראל שכל אחד פירגן לשני ודיבורים וצחוקים למרות הפערים וההבדלים והגישות,
זה ממכר תנסה.
נשמה, אהבת ישראל היא דבר נפלא ואני ממליץ לך להשתמש בה בנדיבות ובשמחה לכולם, עדיין יש צורת כתיבה מקובלת בפורום זה וצריך לשמור עליה, יש לך טענות ומותר לך לכתוב אותם רק תעשה את זה בפורמט המתאים

אני חושב שהציבור לא מוצא אלטרנטיבה בשמאל, הפחד שלהם הוא שהשמאל הרס ויהרוס עוד יותר את המדינה, הסכמי אוסלו, ההתנתקות, ההסתדרות, המדיניות הסוציאליסטית וכו' ועכשיו עסקה מופקרת עם חמאס ושחרור המוני מחבלים לחופשי.
אבל בסדר, אם הציבור רוצה ממשלה שתביא ל- 2000 הרוגים, חטופים בעזה,
מי שאשם בזה זה בעקר התקשורת שעודדה את עסקת שליט כשהמחותן הראשי בעסקה (סינאוור) הביא לנו את הטבח הזה. וכאילו לא למדנו לקח, ממשכים לדרוש שוב את אותו עסקה מופקרת.
אז אני חושב שביבי צריך לעוף הביתה, אבל קודם שהשמאל יעשה חושבים על האסונות שהוא המיט עלינו וילמד איך לתקן מכאן והילך.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
I שער הדולר\שקל + לקנות VT (כן... עוד שרשור על זה) שוק ההון 16
Mr. Bigglesworth עוד שרשור על זליכה אוף טופיק 32
L חיסכון לילד (לא עוד שרשור של תכניות) שוק ההון 6
shlomi171 עוד שרשור על הסבה מקצועית התפתחות אישית 2
W (עוד) מדמ"חיסט שמחפש לשנות כיוון התפתחות אישית 33
S איך מגרדים עוד 10K בשנה מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 31
M עוד לא בת 60 חוזרת והפעם הרפתקת פתיחת IRA הפניקס אקסלנס (תיקון 190), פקודות וסוגי מערכות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
H באסה עקב הירידות בתיק לאחרונה. עוד מישהו? שוק ההון 66
N עוד בנושא קרנות ללא TICKER עבור מעקב בפורטפוליו שוק ההון 1
N עוד לגבי קרנות שאין להם TICKER, אבל רוצים לשתף במעקב הפורטפוליו (GoogleSheets) שוק ההון 0
אגוז_קוקוס דעה על תמהיל משכנתא (עוד אחד) נדל"ן 12
S איך לבדוק אילו תביעות וביטוחים של אבא ז"ל עוד לא מוצהו או כספים שלא נמשכו פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 10
M עוד דרכים לפזר את תיק ההשקעות? שוק ההון 42
P עוד מישהו לא מצליח להתחבר לאיביאי? (IBI) ברוקרים ופלטפורמות מסחר 25
N עוד מישהו חושב שמערכת המסחר של אקסלנס לא טובה? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 7
E הלוואה כנגד נכס בכדי לקנות עוד נכס נדל"ן 3
מ חלק סולידי בתיק לפרישה עוד 10 שנים שוק ההון 7
M האם אפשר לשפר עוד את הריביות? נדל"ן 7
A עוד אחד שהגיע למשבר גיל ה 40. התפתחות אישית 13
S עוד צעיר בהתלבטות לגבי לימודים. להיות זנב לאריות או ראש לשועלים? התפתחות אישית 16
I נטפליקס "קנו עוד היום: קנוניית הקניות" מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 0
S עוד מבולבל התפתחות אישית 6
C אסרטגיית השקעה לאחר רכישת דירה על הנייר שתימסר עוד 4 שנים נדל"ן 7
הירהורים דירה ראשונה להשקעה - מה עוד לבדוק לפני שמתחילים ענייני חוזים עם עו"ד ? נדל"ן 12
N איפה אתם חושבים שהביטקוין יהיה עוד 5-7 שנים מהיום קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 39
פ עוד על זיכוי מס ששולם בחו"ל מיסים 13
A מיסוי דירה שניה - שהדירה הראשונה עוד בבנייה. נדל"ן 2
Z בשעתיים אחרונות לא מצליח לקבל קוד אימות חד פעמי לאיזור אישי במס הכנסה, מישהו עוד נתקל בבעיה כזו? מיסים 0
ו קווים מנחים לשכירות בפעם הראשונה - עוד אדם פיקח נפל מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 139
R תיק מנייתי - כל כמה זמן לקנות עוד ניירות? שוק ההון 1
Z עוד סיבה לא להיות רשום כנשוי בישראל. אוף טופיק 41
N האם עוד מישהו מרגיש מתוסכל מהאופן בו מתנגדי שינוי שיטת המשטר מציגים את הסכנה במהפכה? פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 64
B אחוז משכנתא רצוי עוד 2-6 שנים + השקעה עד אז נדל"ן 5
P עוד בנק אונלייני חדש בארץ: esh / אש ישראל צרכנות פיננסית 4
G עוד שאלות על מניות ערך שוק ההון 0
S תיק השקעות ראשון- עוד הייטקיסטית יומני מסע אישיים 15
I רכישת דירה להשקעה וקניית דירה למגורים עוד כעשור נדל"ן 2
tomer111 האם עוד מישהו כאן חושש ממצב שחשבון ההשקעות נעלם? שוק ההון 12
א יש עוד טעם להשקיע את החלק הכי סולידי בתיק בקרנות של אג"ח ממשלתי? שוק ההון 45
M אופטימיזציה של הפרשות לפנסיה - עוד פוסט עם טוויסט? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 14
Body Solid בנק ישראל בטיוטת הוראות לבנקים: לא יוכלו עוד לסרב באופן גורף לפעול בתחום הקריפטו קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 56
F חוץ מהייטק איזה תחומים רווחים עוד היום בסקטור השכיר ? התפתחות אישית 70
E לא יכול לקנות עוד מנייר ערך מסוים שוק ההון 3
שם משתמש בעייתי כמעט מוכן לפתוח תיק השקעות. מה עוד צריך לדעת? שוק ההון 10
M עוד פוסט של איך להתחיל, דומה אבל אולי קצת שונה שוק ההון 12
K להשכיר או למכור? עוד התלבטות נדל"ן 37
J יומנו של 'סתם עוד אחד' יומני מסע אישיים 7
P עוד זליגת תמונות ת"ז של אזרחים? אוף טופיק 24
deussex מה עוד חסר לי לאושר ? פוסט שיתוף התפתחות אישית 20
S אז מה עוד אפשר לעשות עם הפנסיה? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 35

נושאים דומים

Back
למעלה