• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

עוד שרשור פוליטי

• פותח הנושא פותח הנושא חיימוש
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
עקב אי ההבחנה בין ימין לשמאל
פספתי את הנקודות הבאות:
העברת תקציבים לגופים שלא תורמים לתוצר.
העברת תקציבים לגופים לא מפוקחים.
שחיתות שלטונית.
4. דמוקרטיה פלסטית – שיטת ממשל שבה הכל גמיש, כולל החוקים והבחירות - הנשיא/ ראש הממשלה/ ח"כים מעל החוק ואין לחקור מה הם עושים.
5. תקציב גמדי – גרסה מקוצרת של תקציב המדינה שמספיקה לשבוע הראשון של השנה - נתחיל בלפטר את כולם ואם נראה שחסר לנו משהו/ איזו מגיפה תגיע אלינו מ-חו"ל, נחשוב לקלוט אותם מחדש.
6. חיסון רעיוני – שר בריאות שמתנגד לחיסונים/ מחקרים רפואיים
9. שוק עבודה מדומיין – עובדים חושבים שיכולים לנסות למצוא מקום עבודה בתנאים טובים יותר, אבל המנהלים קובעים רף/ דרגות ולא מגייסים עובדים לשעבר מחברה מתחרה.
10. צדק מופרט – שירות חדש שבו אפשר לקנות זיכוי אם יש לך מספיק עוקבים בטוויטר (X)

12. ניטרליות פוליטית – שופרות שלטון שמתחפשים לעיתונים
13. פנסיה מטאפורית – תוכנית חיסכון עתידית שלא באמת תספיק לך כשתפרוש
14. זכויות פריבילגיות – כתב פריבילגיה היה זכויות שיהודים קיבלו במזרח אירופה משליט העיר. אבל אם הבייס שלך לומד על הגבעות איך לרעות עיזים בלבד, מה משנה המגנה קרטא?
15. דיפלומטיה טיקטוקית – פתרון סכסוכים עולמיים דרך סרטונים ויראליים
16. אקלים מוניטרי – התופעה שבה חום גלובלי מאוזן על ידי הקפאת חשבונות בנק
17. חופש הבעת שמועות – הזכות להפיץ מידע שלא נבדק, כל עוד הוא מתאים לנרטיב שלך
18. פרופגנדה אקולוגית – הסברה ירוקה שצורכת יותר נייר מיערות הגשם
19. פוליטיקת קרטון – ניהול מדינה ברמה של שלט חוצות עם סיסמאות גדולות
20. סובלנות חד-כיוונית – קבלת כל דעה, כל עוד היא לא שונה משלך
21. אבטחת מידע - מותר לגנוב מידע, רק אם הוא תורם לך. אם מישהו יאבד מידע/ יצרף מאזיניים חיצונים - אשמת הגנב.

• אהבתי
Reactions: HHH
פספתי את הנקודות הבאות:
העברת תקציבים לגופים שלא תורמים לתוצר.
ברור שלא הבאתי את הסעיפים האלו, כי כולם יודעים שזה שייך לשמאל, והנה הדוגמאות
1. כספים הועברו ל"בצלם", "עדאלה" ועמותות אחרות שחושפות "פשעי מלחמה" של ישראל, מה שגרם לביקורת על פגיעה בתדמית המדינה.
2. תיאטרון אלמידאן – קיבל מימון ממשרד התרבות למרות שהעלה מחזה על מחבל שרצח חייל צה"ל, מה שעורר זעם ציבורי.
3.תוכנית 922 – מיליארדי שקלים הוזרמו לרשויות ערביות, אך חלק מהכספים נעלמו בשחיתות והיו טענות על קשרים לתנועה האיסלאמית.
ואח''כ ההספד הידוע של מר לפיד שאל רוחמי נפל בקרב
4. תקצוב תאגיד השידור הציבורי – מיליארד שקל בשנה לערוץ עם רייטינג נמוך,
5. מימון למסתננים מאפריקה – מאות מיליונים על סיוע משפט.

שחיתות שלטונית במנוי נציג הערבי לדיפלומט בסין ומינוים של שי ניצן וכו'

ברוכים הבאים לעולה החדש מאי קוסמו בקוטב הצפוני, עקב אי ההבחנה בין ימין לשמאל הבאתי לך מספר מועט של הבדלים, במידה וזה לא מספק אותך אשקול להרחיב את היריעה.

1. מס דיבור – מס חדש על אנשים שמדברים יותר מדי בדיונים משפחתיים
2. גזענות אווירית – כשחמצן מעדיף להיקלט בריאות של אנשים מסוימים יותר מאחרים
3. אקטיביזם ספורטיבי – דרישה להפוך כל משחק כדורגל להרצאה על צדק חברתי
4. דמוקרטיה פלסטית – שיטת ממשל שבה הכל גמיש, כולל החוקים והבחירות
5. תקציב גמדי – גרסה מקוצרת של תקציב המדינה שמספיקה לשבוע הראשון של השנה
6. חיסון רעיוני – הגנה נפשית מפני דעות שלא מתאימות לאג'נדה שלך
7. אינפלציה רגשית – כשכל תחושה קטנה הופכת למשבר לאומי
8. חופשת בחירות – יום חופש נוסף כי גם ככה אף אחד לא עובד ביום הזה
9. שוק עבודה מדומיין – מצב שבו כולם רוצים עובדים, אבל אף אחד לא באמת מגייס
10. צדק מופרט – שירות חדש שבו אפשר לקנות זיכוי אם יש לך מספיק עוקבים בטוויטר
11. חינוך אלטרנטיבי – למידה דרך נטפליקס וטיקטוק במקום בתי ספר
12. ניטרליות פוליטית – כשכל מה שאתה אומר נשמע ימני מדי לשמאל ושמאלני מדי לימין
13. פנסיה מטאפורית – תוכנית חיסכון עתידית שלא באמת תספיק לך כשתפרוש
14. זכויות פריבילגיות – זכות בסיסית שמגיעה רק אם אתה מסכים עם הדעה הנכונה
15. דיפלומטיה טיקטוקית – פתרון סכסוכים עולמיים דרך סרטונים ויראליים
16. אקלים מוניטרי – התופעה שבה חום גלובלי מאוזן על ידי הקפאת חשבונות בנק
17. חופש הבעת שמועות – הזכות להפיץ מידע שלא נבדק, כל עוד הוא מתאים לנרטיב שלך
18. פרופגנדה אקולוגית – הסברה ירוקה שצורכת יותר נייר מיערות הגשם
19. פוליטיקת קרטון – ניהול מדינה ברמה של שלט חוצות עם סיסמאות גדולות
20. סובלנות חד-כיוונית – קבלת כל דעה, כל עוד היא לא שונה משלך
מהתשובה שלך אני מבין שימני זה מישהו שמגדיר את עצמו כימני והוא נגד השמאל, אבל אין לו שמץ של מושג מה האידיאולוגיה שהוא מאמין בה, והוא רק כותב שטויות חסרות פשר.
יש פה מישהו אחר שמגדיר את עצמו כימני ותומך בממשלה שיודע להסביר יותר טוב מה זה ימין ומה זה שמאל לפי הבנתו?

יש פה מישהו אחר שמגדיר את עצמו כימני ותומך בממשלה שיודע להסביר יותר טוב מה זה ימין ומה זה שמאל לפי הבנתו?
לא כל כך מהר תמצא כאן איש ימין שיודע להסביר, כי מי שניסה להסביר כבר הפסיק,,,,,,

כתבתי את השטויות ענה לכסיל כאיוולתו.
אם באמת ברצונך לדעת מהם העמדות הימניות של העם, תבדוק מה דעתם של גיא פלג ובן כספית ודליפמן, ההיפך הוא הימין.

אם באמת ברצונך לדעת מהם העמדות הימניות של העם, תבדוק מה דעתם של גיא פלג ובן כספית ודליפמן, ההיפך הוא הימין.
אז אתה שוב אומר שאין לך ולימין בכלל שום אידיאולוגיה חוץ מלעשות דווקא לשני אנשים שבחרת שרירותית?

#מה עשה עשהפרשנות ימיןפרשנות שמאל
1קיבלתי את ביבי בבית הלבןמחווה היסטורית למנהיג העם היהודיהוא הכריח את ביבי לוותר לפלסטינים – משפיל אותו בשקט
2העביר את השגרירות לירושליםהגשמת חלום ציוני של דורותטריק בחירות זול שמדליק את המזרח התיכון
3פרש מהסכם הגרעין עם איראןסוף סוף מישהו שלא מתרפס מול האייתולותצעד פז שהביא את איראן קרוב יותר לגרעין
4נקט במדיניות מכסים מול סיןמהלך גאוני להחזיר ייצור לאמריקהפגיעה בכלכלה הגלובלית, הרס ליצואנים אמריקאים
5מינה שופטים שמרנים לעליוןשיקום ערכי אמריקהקבורה רשמית של זכויות נשים
6סגר את השמיים ממדינות מוסלמיותצעד בטחוני נגד חדירה עוינתאיסור גזעני במסווה של ביטחון
7קידם הסכמי אברהםמהלך מבריק ששבר את התפיסה הפלסטיניתנתן מתנות לדיקטטורים כדי שיגידו תודה
8יצא מהסכם פריז לאקליםמחזיר את השכל לכלכלה, לא משלם על הירוק של אחריםרומס את עתיד כדור הארץ בשביל לעבוד את הפחם
9תקף את CNN ו-NYT באופן תדירחושף את פייק ניוז שמנהלות תעמולהפגיעה חופש העיתונות ברמה מסוכנת

מסכים אבל כפי שאתה רואה הטראמפיזם/הביביזם עובד, יש אנשים שפשוט לא יכולים לבקר את המנהיג, כל מה שהוא עושה הוא לטובה, אולי זה מגיע מתוך ההרגל של אמונה באלוהים שלא שונה, גם הגרוע נראה כך רק מחוסר ההבנה של התבונה העילאית של השליט העליון שאנחנו בכלל לא יכולים לתפוס כבני אדם פשוטים וטפשים כ"כ.
מעניין שגם האנטי ביביזם עובד בצורה זהה לחלוטין, יש אנשים שפשוט לא יכולים לראות שום דבר טוב או נכון במה שהמנהיג שלהם עושה...

אתה/אתם רואים נכון את הבעיה בביביזם אתם רק מפספסים שהאנטי ביביסטיות עושה בדיוק אותו דבר, טוטאליות מבאסת....

מעניין שגם האנטי ביביזם עובד בצורה זהה לחלוטין, יש אנשים שפשוט לא יכולים לראות שום דבר טוב או נכון במה שהמנהיג שלהם עושה...
אני בטוח שיש מדדים אוביקטיבים לבדיקת ההצלחה של המנהיג.

למשל, מספר הישראלים ההרוגים בשנה
או, העלייה ביוקר המחיה
או, מספר העוזבים את הארץ
מספר הרוגים בתאונות דרכים או בפשיעה

האם נדרש שאמשיך?

או, העלייה ביוקר המחיה
או, מספר העוזבים את הארץ

האם נדרש שאמשיך?
סה"כ המדינה עובדת בסדר מאז המהפכה המשפטית של אהרון ברק ושרוב הזמן הליכוד מנצח בבחירות.
היה ניהול סיכונים אופטימי באופן רשלני במשך 35 שנים וגם לפני כן. מדי פעם האויבים שלנו בוחרים לממש את הסיכון.

אתה/אתם רואים נכון את הבעיה בביביזם אתם רק מפספסים שהאנטי ביביסטיות עושה בדיוק אותו דבר, טוטאליות מבאסת....
לא יודע להגיד לגבי אחרים, לא אני. יודע להצביע גם על ההצלחות של מנהיגים שאני לא תומך בהם. זה כולל אנשים כמו ליברמן, ביבי ואפילו טראמפ(אפילו בחרתי לפעמים במפלגות "תומכות לביבי" ולפעמים גם הכאלה שלא), אבל גם יודע לבקר אותם. למען האמת כל עוד הדברים במסגרת הסביר אני לא אדם עם נחרצות פוליטית כ"כ גבוהה.

במקרה של ביבי לאחר כישלון ה 7 באוקטובר כל הישג שאי פעם היה לו נמחק בצורה טוטאלית אחרי כישלון כ"כ גדול. לא אדם שצריך להשאר במערכת הפוליטית אחרי דבר כזה.

נערך לאחרונה ב:

או, העלייה ביוקר המחיה
או, מספר העוזבים את הארץ

האם נדרש שאמשיך?
הבחירה על איזה מדדים אובייקטיבים להסתכל היא לא אובייקטיבית בכלל.

מסכים אבל כפי שאתה רואה הטראמפיזם/הביביזם עובד, יש אנשים שפשוט לא יכולים לבקר את המנהיג, כל מה שהוא עושה הוא לטובה, אולי זה מגיע מתוך ההרגל של אמונה באלוהים שלא שונה, גם הגרוע נראה כך רק מחוסר ההבנה של התבונה העילאית של השליט העליון שאנחנו בכלל לא יכולים לתפוס כבני אדם פשוטים וטפשים כ"כ.
לא יודע להגיד לגבי אחרים, לא אני. יודע להצביע גם על ההצלחות של מנהיגים שאני לא תומך בהם. זה כולל אנשים כמו ליברמן, ביבי ואפילו טראמפ(אפילו בחרתי לפעמים במפלגות "תומכות לביבי" ולפעמים גם הכאלה שלא), אבל גם יודע גם לבקר אותם. למען האמת כל עוד הדברים במסגרת הסביר אני לא אדם עם נחרצות פוליטית כ"כ גבוהה.
בתור אדם שאין לו נחרצות פוליטית הייתי מצפה ממך לשים לב שהתופעה היא דו צדדית (ולכן זה כנראה גם לא קשור לאמונה).

רק דוגמא: הסיכויים שבן כספית יפרגן לביבי על משהו מוצלח שהוא עשה, שווים לסיכויים שיעקב ברדוגו יפרגן ליצחק עמית.

בתור אדם שאין לו נחרצות פוליטית הייתי מצפה ממך לשים לב שהתופעה היא דו צדדית (ולכן זה כנראה גם לא קשור לאמונה).

רק דוגמא: הסיכויים שבן כספית יפרגן לביבי על משהו מוצלח שהוא עשה, שווים לסיכויים שיעקב ברדוגו יפרגן ליצחק עמית.
1. לא רואה לא את זה ולא זה. העיתונאי היחיד שאני מעריך היום הוא קלמן ליבסקינד, שיודע להעביר ביקורת גם על המחנה שלו, בעבר גם את לונדון וקירשבאום.

2. ההבדל המהותי בין בן כספית(נכון לרוב עיתונאי המרכז-שמאל) ליעקב ברדוגו שלבן כספית לא תהיה בעיה להעביר ביקורת גם על מנהיג שהוא תומך בדעותיו ולא יצדיק כל שטות או כישלון שלו.

1. לא רואה לא את זה ולא זה. העיתונאי היחיד שאני מעריך היום הוא קלמן ליבסקינד,
ממש הוצאת לי את המילים מהפה..
2. ההבדל המהותי בין בן כספית(נכון לרוב עיתונאי המרכז-שמאל) ליעקב ברדוגו שלבן כספית לא תהיה בעיה להעביר ביקורת גם על מנהיג שהוא תומך בדעותיו ולא יצדיק כל שטות או כישלון שלו.
כי זה נקודת הויכוח ביבי כן או לא, בנקודה הזו שניהם עוורים. אם הויכוח היה יאיר לפיד כן או לא זה היה קורה הפוך.

ממש הוצאת לי את המילים מהפה..

כי זה נקודת הויכוח ביבי כן או לא, בנקודה הזו שניהם עוורים. אם הויכוח היה יאיר לפיד כן או לא זה היה קורה הפוך.
שוב, אני לא מכיר מספיק את בן כספית כדי להגיד לך ההיפך, אני כן יכול להגיד לך שיש עיתונאי שמאל-מרכז שכן כותבים (יותר נכון, כתבו בעבר), דברים טובים על ביבי לראיה אחד השמאלנים הכי גדולים גדעון לוי כתב טורי הלל על ביבי (אין פלא, כי ביבי שיחד את חמאס בדולרים) לפני ה 7 באוקטובר, היום אני בהחלט יכול להבין כאלה שבעיקר מבקרים כי האיש הוכח ככישלון (וזה לפני שאני מדבר על משפט ודברים אחרים). בטוח שיש גם עיתונאים לא עניניים, אבל רבים כן. מה שקורה בערוץ 14 בכלל ויעקב ברדוגו כפרט זה תעמולה שמתאימה אולי לעיתון "דבר" של פעם (האמת שלא, גם בו היו טורי ביקורת, ראה ערך דבר אחר), יותר נכון לומר תעמולה בנוסח צפון קוריאה או רוסיה של פוטין ומה שמדאיג שיש אשכרה אנשים ששותים את זה עם קש.

שוב, אני לא מכיר מספיק את בן כספית כדי להגיד לך ההיפך, אני כן יכול להגיד לך שיש עיתונאי שמאל-מרכז שכן כותבים (יותר נכון, כתבו בעבר), דברים טובים על ביבי לראיה אחד השמאלנים הכי גדולים גדעון לוי כתב טורי הלל על ביבי (אין פלא, כי ביבי שיחד את חמאס בדולרים) לפני ה 7 באוקטובר, היום אני בהחלט יכול להבין כאלה שבעיקר מבקרים כי האיש הוכח ככישלון (וזה לפני שאני מדבר על משפט ודברים אחרים). בטוח שיש גם עיתונאים לא עניניים, אבל רבים כן. מה שקורה בערוץ 14 בכלל ויעקב ברדוגו כפרט זה תעמולה שמתאימה אולי לעיתון "דבר" של פעם (האמת שלא, גם בו היו טורי ביקורת, ראה ערך דבר אחר), יותר נכון לומר תעמולה בנוסח צפון קוריאה או רוסיה של פוטין ומה שמדאיג שיש אשכרה אנשים ששותים את זה עם קש.
הנקודה פשוטה מאד.
בן כספית (ולא רק) בנה את חייו על הנחת יסוד שביבי אסון למדינת ישראל, והוא לא מצליח להכיר בשום דבר שהוא עושה טוב כי זה בעצם סתירה לאמונת חייו.
ברדוגו בנה את חייו על הנחת יסוד שביבי מלך ישראל, ולכן הוא לא מצליח להכיר בשום דבר שהוא עושה גרוע.

גדעון לוי זה תופעה שונה לחלוטין, כיון שהוא מאמין שכולנו רוצחי המונים, פירגון לביבי על הסכמי השלום לדוגמא לא מערער את אמונת חייו, כיון שזה זניח ביחס לרצח עם.
כמו שלאף אחד לא אכפת לומר שביבי טוב \ גרוע בכדורגל כיון שזה זניח ביחס לטובת מדינת ישראל.

בראייה שלי (המוטה כמובן), ערוץ 14 הוא מקבילה די הוגנת לערוץ 13, לדעתי לשניהם יש זכות קיום ובלבד שישנו את שמם מעיתונאים לפובלציסיטים.
ערוץ 12 נמצא איפשהו באמצע (לא בדיוק אבל לא נורא), אבל בעיקר בגלל העובדה שהוא מביא אנשי מרכז, גם שם נדירים האנשים שיש להם עמדה ברורה לצד אחד, ובכל זאת מצליחים לסקר אובייקטיבית.

כמו שקורה פה בפורום כל פעם שמגיעים לפוליטיקה...
לדעתי הסכנה הכי גדול לתיק השקעות היא השקפות פוליטיות...
(למשל למשוך תיק פנסיה בנזק עצום כי אולי ביבי ילאים את כל הפנסיות)
לא חושב שזה מושפע מדעות פוליטיות, אני למשל לא תומך בשום מפלגה שקיימת כרגע בישראל, ובכל זאת חושב שצריך להוציא את הפנסיות, בגלל שהדרך שהשמאל הישראלי מוביל אותנו בעשורים האחרונים, לכניעה לטרור ולהזיות אטופיות על שלום, ושחרור חטופים בכל מחיר, ואני כבר לא מדבר על ההסתדרות פרי טיפוחו של השמאל,
וכן המגזר הציבורי המסואב, הובילו אותי למסקנא שכנראה נשלם בעתיד בכל כמה שנים עוד 300 מיליארד שקל להוצאות ביטחוניות, והברירה היחידה לממן את זה יהיו מהלאמת הפנסיות!
אגב מבחינתי ביבי והקואליציה הם חלק מהשמאל, כי ימין זה לא התנחפות למנהיג וצעקות רדודות, אלא חתירה מתמדת ליעילות, והבנה מפוכחת של המציאות.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
הנקודה פשוטה מאד.
בן כספית (ולא רק) בנה את חייו על הנחת יסוד שביבי אסון למדינת ישראל, והוא לא מצליח להכיר בשום דבר שהוא עושה טוב כי זה בעצם סתירה לאמונת חייו.
ברדוגו בנה את חייו על הנחת יסוד שביבי מלך ישראל, ולכן הוא לא מצליח להכיר בשום דבר שהוא עושה גרוע.

גדעון לוי זה תופעה שונה לחלוטין, כיון שהוא מאמין שכולנו רוצחי המונים, פירגון לביבי על הסכמי השלום לדוגמא לא מערער את אמונת חייו, כיון שזה זניח ביחס לרצח עם.
כמו שלאף אחד לא אכפת לומר שביבי טוב \ גרוע בכדורגל כיון שזה זניח ביחס לטובת מדינת ישראל.

בראייה שלי (המוטה כמובן), ערוץ 14 הוא מקבילה די הוגנת לערוץ 13, לדעתי לשניהם יש זכות קיום ובלבד שישנו את שמם מעיתונאים לפובלציסיטים.
ערוץ 12 נמצא איפשהו באמצע (לא בדיוק אבל לא נורא), אבל בעיקר בגלל העובדה שהוא מביא אנשי מרכז, גם שם נדירים האנשים שיש להם עמדה ברורה לצד אחד, ובכל זאת מצליחים לסקר אובייקטיבית.
כל המלל הזה לא קשור. אין בשמאל- מרכז מנהיג שסוגדים לו. הביביסטים וערוץ 14 סוגדים למנהיג. לא ניתן להשוות את ערוץ 14 לשום ערוץ מלבד ערוצי תעמולה קומוניסטים/דקטטורים(ערוץ 13 כן ביקר את יאיר לפיד כשר החוץ ואפילו הרבה ובאופן יותר כללי זו בדיוק תפקידה של עיתונות, לא ליקוקים למנהיגים) .

הביקורת נגד ביבי הייתה עניינית פעם, לשנאה הנוכחית נגד ביבי יש סיבה מאוד מוצדקת והיא קשורה לאדם שהוא מנהיג שהביא עלינו אסון ועדיין נאחז בקרנות המזבח. עצם העובדה שאתה מעריץ/רואה ערוץ שגם אחרי שביבי הוכיח שהוא נפל לא יכול לבקר אותו ולומר שהוא צריך ללכת, אומר הכל ומוכיח שהביביזם עובד וזו הייתה טענתי. הויכוח מיותר.

נערך לאחרונה ב:
נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
I שער הדולר\שקל + לקנות VT (כן... עוד שרשור על זה) שוק ההון 16
Mr. Bigglesworth עוד שרשור על זליכה אוף טופיק 32
L חיסכון לילד (לא עוד שרשור של תכניות) שוק ההון 6
shlomi171 עוד שרשור על הסבה מקצועית התפתחות אישית 2
W (עוד) מדמ"חיסט שמחפש לשנות כיוון התפתחות אישית 33
S איך מגרדים עוד 10K בשנה מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 31
M עוד לא בת 60 חוזרת והפעם הרפתקת פתיחת IRA הפניקס אקסלנס (תיקון 190), פקודות וסוגי מערכות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
H באסה עקב הירידות בתיק לאחרונה. עוד מישהו? שוק ההון 66
N עוד בנושא קרנות ללא TICKER עבור מעקב בפורטפוליו שוק ההון 1
N עוד לגבי קרנות שאין להם TICKER, אבל רוצים לשתף במעקב הפורטפוליו (GoogleSheets) שוק ההון 0
אגוז_קוקוס דעה על תמהיל משכנתא (עוד אחד) נדל"ן 12
S איך לבדוק אילו תביעות וביטוחים של אבא ז"ל עוד לא מוצהו או כספים שלא נמשכו פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 10
M עוד דרכים לפזר את תיק ההשקעות? שוק ההון 42
P עוד מישהו לא מצליח להתחבר לאיביאי? (IBI) ברוקרים ופלטפורמות מסחר 25
N עוד מישהו חושב שמערכת המסחר של אקסלנס לא טובה? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 7
E הלוואה כנגד נכס בכדי לקנות עוד נכס נדל"ן 3
מ חלק סולידי בתיק לפרישה עוד 10 שנים שוק ההון 7
M האם אפשר לשפר עוד את הריביות? נדל"ן 7
A עוד אחד שהגיע למשבר גיל ה 40. התפתחות אישית 13
S עוד צעיר בהתלבטות לגבי לימודים. להיות זנב לאריות או ראש לשועלים? התפתחות אישית 16
I נטפליקס "קנו עוד היום: קנוניית הקניות" מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 0
S עוד מבולבל התפתחות אישית 6
C אסרטגיית השקעה לאחר רכישת דירה על הנייר שתימסר עוד 4 שנים נדל"ן 7
הירהורים דירה ראשונה להשקעה - מה עוד לבדוק לפני שמתחילים ענייני חוזים עם עו"ד ? נדל"ן 12
N איפה אתם חושבים שהביטקוין יהיה עוד 5-7 שנים מהיום קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 39
פ עוד על זיכוי מס ששולם בחו"ל מיסים 13
A מיסוי דירה שניה - שהדירה הראשונה עוד בבנייה. נדל"ן 2
Z בשעתיים אחרונות לא מצליח לקבל קוד אימות חד פעמי לאיזור אישי במס הכנסה, מישהו עוד נתקל בבעיה כזו? מיסים 0
ו קווים מנחים לשכירות בפעם הראשונה - עוד אדם פיקח נפל מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 139
R תיק מנייתי - כל כמה זמן לקנות עוד ניירות? שוק ההון 1
Z עוד סיבה לא להיות רשום כנשוי בישראל. אוף טופיק 41
N האם עוד מישהו מרגיש מתוסכל מהאופן בו מתנגדי שינוי שיטת המשטר מציגים את הסכנה במהפכה? פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 64
B אחוז משכנתא רצוי עוד 2-6 שנים + השקעה עד אז נדל"ן 5
P עוד בנק אונלייני חדש בארץ: esh / אש ישראל צרכנות פיננסית 4
G עוד שאלות על מניות ערך שוק ההון 0
S תיק השקעות ראשון- עוד הייטקיסטית יומני מסע אישיים 15
I רכישת דירה להשקעה וקניית דירה למגורים עוד כעשור נדל"ן 2
tomer111 האם עוד מישהו כאן חושש ממצב שחשבון ההשקעות נעלם? שוק ההון 12
א יש עוד טעם להשקיע את החלק הכי סולידי בתיק בקרנות של אג"ח ממשלתי? שוק ההון 45
M אופטימיזציה של הפרשות לפנסיה - עוד פוסט עם טוויסט? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 14
Body Solid בנק ישראל בטיוטת הוראות לבנקים: לא יוכלו עוד לסרב באופן גורף לפעול בתחום הקריפטו קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 56
F חוץ מהייטק איזה תחומים רווחים עוד היום בסקטור השכיר ? התפתחות אישית 70
E לא יכול לקנות עוד מנייר ערך מסוים שוק ההון 3
שם משתמש בעייתי כמעט מוכן לפתוח תיק השקעות. מה עוד צריך לדעת? שוק ההון 10
M עוד פוסט של איך להתחיל, דומה אבל אולי קצת שונה שוק ההון 12
K להשכיר או למכור? עוד התלבטות נדל"ן 37
J יומנו של 'סתם עוד אחד' יומני מסע אישיים 7
P עוד זליגת תמונות ת"ז של אזרחים? אוף טופיק 24
deussex מה עוד חסר לי לאושר ? פוסט שיתוף התפתחות אישית 20
S אז מה עוד אפשר לעשות עם הפנסיה? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 35

נושאים דומים

Back
למעלה