• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

עוד שרשור פוליטי

• פותח הנושא פותח הנושא חיימוש
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
מג"ד בצבא מטפל בתא שטח, הוא לא אחראי על תמונה כוללת.

תחת לחץ צבאי בכיף, אבל צריך לחץ מדיני ולא הטמטום שאנחנו מקבלים מהמנהיג. נגיד ואתה מפכ"ל המשטרה יש לך ארוע של שודדים בבנק שתפסו בני ערובה, שלחת מישהו לנהל משא ומתן. הוא כורז להם ברמקול, "תשחררו את בני הערובה יש לנו פה מקלע 0.5 ממ אנחנו רוצים לרסס אותכם, אחרי שהם יצאו." ברור לך שהיית מפטר את המטומטם. זה מה שביבי עושה, הרי ברור שהתנהלות נכונה הייתה לא רק לחץ צבאי, אלא פמפום שיווקי כאילו כל מה שחשוב זה החטופים ונטפל בחמאס בדרכים דיפלומטיות/בין לאומיות או כל שקר אחר, אחר כך כבר תמצא את הדרך להשמיד אותו. אבל 30 שנה הבן אדם הזה משקר לכל העולם ואשתו, כולל למאמינים שלו, אבל לאוייבים שלנו פתאום הוא לא יודע לשקר? או שסתם נאבדה לו אונה במח.

ברור שמה שהוא רוצה זה המשך לחימה, לא עסקה כוללת ושום דבר אחר, רק שרידות פוליטית.

כי מי שמכר להם את "את אני ימוטט את שלטון חמאס" וא"כ העביר לחמאס מזוודות של כסף עבר למכור להם רהיט חדש, כדי שלא יפטרו אותו מחנות הרהיטים.
אני אוסיף שאני לא מבין עד היום למה אנחנו בכלל מנהלים משא ומתן בתום לב עם החמאס. החברה האלה פרצו לשטח המדינה עם קלאקצ'ניקובים סנדלי שורש וטנדרים של טיוטה. הרגו אלף אזרחים ומאתיים חיילים ביום אחד בפיגוע הכי רצחני שמשתווה בהיקפו רק לשנות האינטיפדה. למה אנחנו בכלל סוגרים איתם עסקאות שאנחנו אמורים לכבד? אני לא מבין למה בשלב הזה פשוט לא אומרים להם כל מה שהם רוצים לשמוע ומורידים פצצה JDAM לתוך החדר שבו הם מתכוננים לחגוג. הם לא היו צריכים שום עילה להתחיל מלחמה ואנחנו לא יכולים לחזור ללחימה על דעת עצמינו? למה אנחנו עדיין משחקים לפי איזשהם כללים ומנהלים דיאלוג עם גוף טרור?

אני לא מבין למה בשלב הזה פשוט לא אומרים להם כל מה שהם רוצים לשמוע ומורידים פצצה JDAM לתוך החדר שבו הם מתכוננים לחגוג.
ערבויות בינלאומיות (למשל מצריות ורוסיות)

ערבויות בינלאומיות (למשל מצריות ורוסיות)
צד אחד מתחיל איתך מלחמה בלי שום ערבויות ודורש לסיים אותו עם ערבויות ממצרים ורוסיה שאתה לא תפתח במלחמה חזרה? נשמע הגיוני למישהו? אני בספק שמצרים או רוסיה יתקפו אותנו. בגלל זה כל עניין הערבויות לא רלוונטי בעיני.

יש לנו חיילים שמסתובבים באפילה בתוך עזה, מודיעין ששואף לאפס (לא במקרה התחיל ה 7 באוקטובר)
מאז תחילת המלחמה ועד עכשיו זרמו הרבה מים במנהרות. למה אתה חושב שהמודיעין שואף לאפס? לא עשינו כלום מאז? במקרה יצא שמגד שג'עאיה החמישי חוסל שבוע אחר שהתחיל את הקדנציה?

צריכים לצאת, לקבל את החטופים
ואם לא בא להם לשחרר את החטופים שלנו? למה אתה חושב שהם יהיו נחמדים אליך ויתנו לך כל מה שאתה רוצה?

לחזור בתנאים שלך
אתה מציע לחתום עכשיו על התכתיבים של חמאס. לי נשמע סביר שהתכתיבים האלה ימנעו ממך לחזור בתנאים שלך. זו מן הסתם תהיה המטרה של חמאס.

אני מבין את הרצון לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, אבל זה לא כל כך יקרה.

מאז תחילת המלחמה ועד עכשיו זרמו הרבה מים במנהרות. למה אתה חושב שהמודיעין שואף לאפס? לא עשינו כלום מאז? במקרה יצא שמגד שג'עאיה החמישי חוסל שבוע אחר שהתחיל את הקדנציה?
כי אנחנו מטיילים ולא מתקדמים לשום מקום.(וואמת, זה ההשיגים שלנו היום מג"ד.?!. מה השלב הבא יחשב הישג, מ"פ.)
ואם לא בא להם לשחרר את החטופים שלנו? למה אתה חושב שהם יהיו נחמדים אליך ויתנו לך כל מה שאתה רוצה?
אם לא יתנו תמיד תוכל לחזור להלחם, נכון להיום לפי פרסומים החמאס מעדיף עסקה כוללת ואנחנו בחתיכות.
אתה מציע לחתום עכשיו על התכתיבים של חמאס. לי נשמע סביר שהתכתיבים האלה ימנעו ממך לחזור בתנאים שלך. זו מן הסתם תהיה המטרה של חמאס.
ברור שזו תהיה המטרה של חמאס אם ראש הממשלה שלך רק מפמפם להם על השמדתם, הם גם ירצו אפודים קרמיים עם מעיל רוח מובנה אם נמשיך להתנהל בצורה המטומטמת הזאת . חמאס לפני השביעי באוקטובר לא בה אלינו ואמר "תכניסו פועלים וקצת כסף קטארי. אנחנו הולכים להכנס באמאמא שלכם ולהרוג לכם אלפים", הוא אמר "הכל בסדר. תביאו קצת כסף ונהיה נחמדים", ככה אתה מפתיע את היריב שלך, ככה אתה מנהל משא ומתן, לא ע"י זה שאתה משאיר אותו מתוח על הרגליים.

אז או שראש הממשלה שלך מטומטם ולא יודע את זה או שפשוט יש לו אינטרס יותר גדול לא לסיים את המלחמה (ולהתחיל כבר להתכונן לבאה) ולהחזיר את החטופים ואולי לאבד את הקואליציה שלו. באופן אישי אני חושב שהוא מטומטם, אבל לא עד כדי כך.

נערך לאחרונה ב:
טוב חברים, נשבר לי. אני לא יודע אם להדליק לפיד או לפחד מיאיר. אם לתמוך במבצע, או לתמוך בעצמי מתחת לשמיכה. כל הזמן שומעים "אין ברירה", ואז מגלים שיש כל כך הרבה ברירות שצריך לעשות להן ועדת חקירה.

מצד אחד – איך אפשר לא לצאת למלחמה? אחרי מה שקרה, אפילו איפה החשמלי שלי בבית התחיל להרתיח מעצמו מרוב עצבים. ואנו הרי מדינה ריבונית (או לפחות ריבונית בטוויטר), אי אפשר להשאיר את זה ככה. לא יירו עלינו ונשתוק. תגובה מבוקרת בלייזר מדויקת של מילים חמורות.

מצד שני – כבר שבועות אני מנסה להבין מה המטרה. "למוטט את חמאס" זה כמו לנסות למוטט טחורים עם סיגריה – כואב, מסריח ולא באמת פותר את הבעיה. חוץ מזה, ראיתם מה קורה בעזה? ואז אתה מרגיש שאתה נהיה שמאלני בלי כוונה. זה בא כמו אלרגיה - קודם עיטוש, אחר כך חשש מוסרי.

ואז נכנס הקטע הבינלאומי – אמריקה, ואז קצת בעד, ואז שוב בעד אבל רק אם נעשה את זה "בזהירות"
ובפנים? השמאל שהימין משוגע, והימין עונה שהוא שונא את עצמו. אני מנסה להכין קפה ולגלות שאני בעצם העם כי שפכתי חלב סויה.

אני כבר לא יודע אם אני בעד ביבי או בעד לשבת בחול ולצייר עיגולים עם מקל. מצד אחד הוא מוביל, מצד שני הוא גם זה שהוביל. בקיצור – מישהו פה הוביל את כולם לכאן, ולא ברור אם הוא גאון או נדיר של מזל רע עם חן.

לסיכום:
אני בעד ונגד המלחמה. בעד ונגד ביבי. ובעד ונגד להיות פה. ובאופן כללי – אני בעד שנסגור כולם על תשובה אחת. או לפחות על סוג של כריך.

הביביזם בצורתו הפשוטה ביותר זה שנאה לאשכנזים.
פופוליזם תמיד מבוסס על יצירת הסתה שנאה לאחר : אליטות, מהגרים, יהודים, אשכנזים, ״דיפ סטייט״. מחק את המיותר.

גם בלי לעשות את הקורס הזה, מספיק שאתה חי פה ורואה כמה דוקומנטריים כמו "סאלח פה זה ארץ ישראל" או "מעברות" אפשר להבין איפה קבור הכלב. לקחנו את כל העולים ממדינות ערב ושיכנו אותם בעיירות פיתוח בלי לאפשר להם אפשרויות שוות מבחינת מוביליות חברתית
העיוות-פייק-שקר שחוזרים עליו שוב ושוב התקבע כאמת וזה מעצבן.
אוכלוסיה של 650,000 נפש קלטה 740,000 פליטים. הפליטים קיבלו דירות חינם ואף אחד לא הכריח אותם להשאר בהם. הרבה מהם, גם במשפחתי, ויתרו על ה״חינם״ ומצאו, במימון עצמי, דיור גרוע ונגיש לעבודה.
והיה צנע. אנשי הישוב הישן מנעו מזון מילדיהם על מנת שיהיה אוכל לפליטים, בין אם הם הסכימו עם זה או לא.

מה עוד רצתם, שאנשים יפנו את בתיהם בשביל שהפליטים יוכלו לגור במרכז תל אביב ? שיגבילו את מספר הפליטים או שפשוט לא יקלטו פליטים שלא מסוגלים לעבוד ולממן את עצמם כמו שעושים בארצות האחרות ?
מה שנקרא "ישראל השניה" מרימה את ראשה בשנים האחרונות בדמות בנימין נתניהו
-- מה בדיוק ההגדרה של ״ישראל השניה״, כל מי שמרגיש שהוא נכשל ומחפש את מי להאשים ?

כשהם יעמדו לבד מול שבעה צבאות ערב בלי טייסים שמאלנים, בלי שב"כניקים בוגדים וללא רופאים סרבנים, עם "צבא האריות של הצל" אולי הם יבינו איזה נזק הם עשו פה.
ההסתה במדינה פופוליסטית לא מפסיקה, ויהיו הנסיבות אשר יהיו. תמיד אפשר להכחיש את העובדות או למצא את מי להאשים.
אנחנו רואים את זה כבר כיום.

נערך לאחרונה ב:
פופוליזם תמיד מבוסס על יצירת הסתה שנאה לאחר : יהודים, אליטות, מהגרים, אשכנזים, ״דיפ סטייט״. מחק את המיותר.

העיוות-פייק-שקר שחוזרים עליו שוב ושוב התקבע כאמת וזה מעצבן.
אוכלוסיה של 650,000 נפש קלטה 740,000 פליטים. הפליטים קיבלו דירות חינם ואף אחד לא הכריח אותם להשאר בהם. הרבה מהם, גם במשפחתי, ויתרו על ה״חינם״ ומצאו, במימון עצמי, דיור גרוע ונגיש לעבודה.
והיה צנע. אנשי הישוב הישן מנעו מזון מילדיהם על מנת שיהיה אוכל לפליטים, בין אם הם הסכימו עם זה או לא.

מה עוד רצתם, שאנשים יפנו את בתיהם בשביל שהפליטים יוכלו לגור במרכז תל אביב ? שיגבילו את מספר הפליטים או שפשוט לא יקלטו פליטים שלא מסוגלים לעבוד ולממן את עצמם כמו שעושים בארצות האחרות ?
תגובה טובה, אשמח למקורות לדברים האלה בבקשה. יעשה לי ולעוד הרבה אחרים הרבה סדר.
-- מה בדיוק ההגדרה של ״ישראל השניה״, כל מי שמרגיש שהוא נכשל ומחפש את מי להאשים ?
אני מאמין שבגדול כן. אנשים שגדלים בפריפריה.
גילוי נאות: שירתי באחת מחטיבות החי"ר בצה"ל כלוחם לפני עשור. הגעתי לצבא כילד מרכזניק ממעמד הבניים. שוק התרבות שחטפתי בצבא עד היום לא עבר לי. המילה "אשכנזי" היא מילת גנאי במקומות מסוימים בחברה הישראלית ולא בצחוק, הרבה מהם באמת מתכוונים לזה. לפני הצבא שאלתי את עצמי מי הדפקט שלעזאזל עוקב אחרי "הצל" וכל הדברים האלה. בצבא גיליתי את התשובה.

עזוב, גם אם נעשה עוול זה היה לפני 70 שנה. אפשר היה להתקדם מאז.

הליכוד נמצא 50 שנה בשלטון ועדיין מסית נגד מפאי והאשכנזים.

עזוב, גם אם נעשה עוול זה היה לפני 70 שנה. אפשר היה להתקדם מאז.

הליכוד נמצא 50 שנה בשלטון ועדיין מסית נגד מפאי והאשכנזים.
לינקולן שיחרר את העבדים ב1863. תגיד את זה לתנועת הBLM

אני חושב שלא משנה כמה לא רציונלי זה תמיד יקרה בגרסה כזאת או אחרת. כמה רציונלי היו מהפכות אוקטובר? פעם זה מגיע מהימין פעם מהשמאל. זה אותה הרטוריקה.

מתי יהיה אפשר לשים מכסים על מצביעי ימין או שמאל ולמה אנחנו לא עושים זאת כבר? ואז כזה קאץ 22 של המיליארדרים בום אין למדינה חובות יותר.

לינקולן שיחרר את העבדים ב1863. תגיד את זה לתנועת הBLM
סגרגציה במובנים כאלה ואחרים היתה חוקית עד כמעט סוף שנות השישים של המאה העשרים, וגם זכות הצבעה לשחורים תוקנה סופית רק אז.

למשל, חוקים שמנעו "נישואי תערובת" (שהיו קיימים בחלק מהמדינות) בין שחורים ללבנים הוגדרו כלא חוקתיים רק ב1967. אינטגרציה של בתי ספר בחלק מהמדינות קרתה רק בשנות השבעים, ויש עוד אי אלו תיקונים שנעשו גם לתוך המאה ה21.

אוכלוסיה אשכנזית עשירה שעלתה מהשואה עם ארגזי כסף ?????
גם בלשכתב היסטוריה צריך מומחיות
טכנית כספי הסיוע מגרמניה התחילו להגיע כמעט ישר אחרי שהם עלו והקימו את המדינה

המילה "אשכנזי" היא מילת גנאי במקומות מסוימים בחברה הישראלית ולא בצחוק, הרבה מהם באמת מתכוונים לזה. לפני הצבא שאלתי את עצמי מי הדפקט שלעזאזל עוקב אחרי "הצל" וכל הדברים האלה. בצבא גיליתי את התשובה.
יכול להיות שהיוצרות מתחילות להתהפך, לקח 80 שנה אבל בסוף זה קורה,
האשכנזיות מתחילה להיות כינוי גנאי, והדקפקטים שעוקבים אחרי הצל מתחילים להיות מלח הארץ

יכול להיות שהיוצרות מתחילות להתהפך, לקח 80 שנה אבל בסוף זה קורה,
האשכנזיות מתחילה להיות כינוי גנאי, והדקפקטים שעוקבים אחרי הצל מתחילים להיות מלח הארץ
וזה בערך מה שקרה לדרום אפריקה אחרי נסלון מנדלה. מדינה שהיתה מדינת אפרטהייד אבל מערבית וליברלית הפכה לאט לעוד מדינה באפריקה

אשמח למקורות לדברים האלה בבקשה
טקסט אדום זה לינק...
במאי 1948 מנתה האוכלוסייה היהודית בישראל 650,000 נפש. מאותו תאריך ועד סוף שנת 1954 עלו לישראל 740,000 נפש.
לוח 15: כ 10%~ מהעולים עזבו את המקום בו שוכנו ועברו לתל אביב. למעלה: 10% מהעולים עזבו את ישראל.
ועל הצנע אני מקווה שכל אחד יודע. כאן רשימת קיצוב.
טכנית כספי הסיוע מגרמניה התחילו להגיע כמעט ישר אחרי שהם עלו והקימו את המדינה
רוב ניצולי השואה איבדו את הכל, ולא רק את המשפחה. רובם גם לא קיבלו סיוע מגרמניה - עיקר הסיוע ניתן למדינה, שקלטה אותם. בכל מקרה מדובר על 1952 או 1953 - אחרי רובה של העלייה הגדולה.
גם רוב עולי ארצות ערב גורשו בלי אפשרות לקחת רכוש.
שוק התרבות שחטפתי בצבא עד היום לא עבר לי.
כנ״ל. ואני זקן ממך.

נערך לאחרונה ב:
צריכים לצאת, לקבל את החטופים ולחזור בתנאים שלך שאתה מכתיב את הקצב, שיש לך תמונת מודיעין ונתת מכת פתיחה עוצמתית. זה לא אומר שזה יהיה קל או שזה יצליח אבל זה נרבה יותר טוב ממה שעושים עכשיו ועל זה יש עוד יש לך 59 חטופים ומשפחות שסובלות.
קבל דיווח שפורסם, ביבי הודיע בחידון התנ''ך שהחזרת החטופים היא משימה משנית במלחמה, קודם כל ניצחון מוחלט.
אין גבול להזיות שהאיש הזה מסוגל להביא את מדינת ישראל.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
קבל דיווח שפורסם, ביבי הודיע בחידון התנ''ך שהחזרת החטופים היא משימה משנית במלחמה, קודם כל ניצחון מוחלט.
היה לך ספק בזה? אין פה שום חידוש בשבילי זה היה יחסית ברור לכל אורך הדרך.
אין גבול להזיות שהאיש הזה מסוגל להביא את מדינת ישראל.
(מבלי להביע עמדה אישית) הגישה הזו מייצגת אחוז לא מבוטל מהציבור, ביניהם לוחמים שנהרגים בקרבות.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
I שער הדולר\שקל + לקנות VT (כן... עוד שרשור על זה) שוק ההון 16
Mr. Bigglesworth עוד שרשור על זליכה אוף טופיק 32
L חיסכון לילד (לא עוד שרשור של תכניות) שוק ההון 6
shlomi171 עוד שרשור על הסבה מקצועית התפתחות אישית 2
W (עוד) מדמ"חיסט שמחפש לשנות כיוון התפתחות אישית 33
S איך מגרדים עוד 10K בשנה מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 31
M עוד לא בת 60 חוזרת והפעם הרפתקת פתיחת IRA הפניקס אקסלנס (תיקון 190), פקודות וסוגי מערכות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
H באסה עקב הירידות בתיק לאחרונה. עוד מישהו? שוק ההון 66
N עוד בנושא קרנות ללא TICKER עבור מעקב בפורטפוליו שוק ההון 1
N עוד לגבי קרנות שאין להם TICKER, אבל רוצים לשתף במעקב הפורטפוליו (GoogleSheets) שוק ההון 0
אגוז_קוקוס דעה על תמהיל משכנתא (עוד אחד) נדל"ן 12
S איך לבדוק אילו תביעות וביטוחים של אבא ז"ל עוד לא מוצהו או כספים שלא נמשכו פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 10
M עוד דרכים לפזר את תיק ההשקעות? שוק ההון 42
P עוד מישהו לא מצליח להתחבר לאיביאי? (IBI) ברוקרים ופלטפורמות מסחר 25
N עוד מישהו חושב שמערכת המסחר של אקסלנס לא טובה? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 7
E הלוואה כנגד נכס בכדי לקנות עוד נכס נדל"ן 3
מ חלק סולידי בתיק לפרישה עוד 10 שנים שוק ההון 7
M האם אפשר לשפר עוד את הריביות? נדל"ן 7
A עוד אחד שהגיע למשבר גיל ה 40. התפתחות אישית 13
S עוד צעיר בהתלבטות לגבי לימודים. להיות זנב לאריות או ראש לשועלים? התפתחות אישית 16
I נטפליקס "קנו עוד היום: קנוניית הקניות" מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 0
S עוד מבולבל התפתחות אישית 6
C אסרטגיית השקעה לאחר רכישת דירה על הנייר שתימסר עוד 4 שנים נדל"ן 7
הירהורים דירה ראשונה להשקעה - מה עוד לבדוק לפני שמתחילים ענייני חוזים עם עו"ד ? נדל"ן 12
N איפה אתם חושבים שהביטקוין יהיה עוד 5-7 שנים מהיום קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 39
פ עוד על זיכוי מס ששולם בחו"ל מיסים 13
A מיסוי דירה שניה - שהדירה הראשונה עוד בבנייה. נדל"ן 2
Z בשעתיים אחרונות לא מצליח לקבל קוד אימות חד פעמי לאיזור אישי במס הכנסה, מישהו עוד נתקל בבעיה כזו? מיסים 0
ו קווים מנחים לשכירות בפעם הראשונה - עוד אדם פיקח נפל מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 139
R תיק מנייתי - כל כמה זמן לקנות עוד ניירות? שוק ההון 1
Z עוד סיבה לא להיות רשום כנשוי בישראל. אוף טופיק 41
N האם עוד מישהו מרגיש מתוסכל מהאופן בו מתנגדי שינוי שיטת המשטר מציגים את הסכנה במהפכה? פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 64
B אחוז משכנתא רצוי עוד 2-6 שנים + השקעה עד אז נדל"ן 5
P עוד בנק אונלייני חדש בארץ: esh / אש ישראל צרכנות פיננסית 4
G עוד שאלות על מניות ערך שוק ההון 0
S תיק השקעות ראשון- עוד הייטקיסטית יומני מסע אישיים 15
I רכישת דירה להשקעה וקניית דירה למגורים עוד כעשור נדל"ן 2
tomer111 האם עוד מישהו כאן חושש ממצב שחשבון ההשקעות נעלם? שוק ההון 12
א יש עוד טעם להשקיע את החלק הכי סולידי בתיק בקרנות של אג"ח ממשלתי? שוק ההון 45
M אופטימיזציה של הפרשות לפנסיה - עוד פוסט עם טוויסט? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 14
Body Solid בנק ישראל בטיוטת הוראות לבנקים: לא יוכלו עוד לסרב באופן גורף לפעול בתחום הקריפטו קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 56
F חוץ מהייטק איזה תחומים רווחים עוד היום בסקטור השכיר ? התפתחות אישית 70
E לא יכול לקנות עוד מנייר ערך מסוים שוק ההון 3
שם משתמש בעייתי כמעט מוכן לפתוח תיק השקעות. מה עוד צריך לדעת? שוק ההון 10
M עוד פוסט של איך להתחיל, דומה אבל אולי קצת שונה שוק ההון 12
K להשכיר או למכור? עוד התלבטות נדל"ן 37
J יומנו של 'סתם עוד אחד' יומני מסע אישיים 7
P עוד זליגת תמונות ת"ז של אזרחים? אוף טופיק 24
deussex מה עוד חסר לי לאושר ? פוסט שיתוף התפתחות אישית 20
S אז מה עוד אפשר לעשות עם הפנסיה? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 35

נושאים דומים

Back
למעלה