D
Deleted member 15942
אני אוסיף שאני לא מבין עד היום למה אנחנו בכלל מנהלים משא ומתן בתום לב עם החמאס. החברה האלה פרצו לשטח המדינה עם קלאקצ'ניקובים סנדלי שורש וטנדרים של טיוטה. הרגו אלף אזרחים ומאתיים חיילים ביום אחד בפיגוע הכי רצחני שמשתווה בהיקפו רק לשנות האינטיפדה. למה אנחנו בכלל סוגרים איתם עסקאות שאנחנו אמורים לכבד? אני לא מבין למה בשלב הזה פשוט לא אומרים להם כל מה שהם רוצים לשמוע ומורידים פצצה JDAM לתוך החדר שבו הם מתכוננים לחגוג. הם לא היו צריכים שום עילה להתחיל מלחמה ואנחנו לא יכולים לחזור ללחימה על דעת עצמינו? למה אנחנו עדיין משחקים לפי איזשהם כללים ומנהלים דיאלוג עם גוף טרור?מג"ד בצבא מטפל בתא שטח, הוא לא אחראי על תמונה כוללת.
תחת לחץ צבאי בכיף, אבל צריך לחץ מדיני ולא הטמטום שאנחנו מקבלים מהמנהיג. נגיד ואתה מפכ"ל המשטרה יש לך ארוע של שודדים בבנק שתפסו בני ערובה, שלחת מישהו לנהל משא ומתן. הוא כורז להם ברמקול, "תשחררו את בני הערובה יש לנו פה מקלע 0.5 ממ אנחנו רוצים לרסס אותכם, אחרי שהם יצאו." ברור לך שהיית מפטר את המטומטם. זה מה שביבי עושה, הרי ברור שהתנהלות נכונה הייתה לא רק לחץ צבאי, אלא פמפום שיווקי כאילו כל מה שחשוב זה החטופים ונטפל בחמאס בדרכים דיפלומטיות/בין לאומיות או כל שקר אחר, אחר כך כבר תמצא את הדרך להשמיד אותו. אבל 30 שנה הבן אדם הזה משקר לכל העולם ואשתו, כולל למאמינים שלו, אבל לאוייבים שלנו פתאום הוא לא יודע לשקר? או שסתם נאבדה לו אונה במח.
ברור שמה שהוא רוצה זה המשך לחימה, לא עסקה כוללת ושום דבר אחר, רק שרידות פוליטית.
כי מי שמכר להם את "את אני ימוטט את שלטון חמאס" וא"כ העביר לחמאס מזוודות של כסף עבר למכור להם רהיט חדש, כדי שלא יפטרו אותו מחנות הרהיטים.