גרהם
משתמש בכיר
- דירוג
- 29,428
מצויין. אז ענית לעצמך על השאלה ששאלת למעלה מה הקשר בין צבא לבית ספר יסודי בהקשר הנדון ("הורות הליקופטר").שצריכה להיות סקאלה של מעורבות הורית, כאשר היא מקסימלית בגיל 0, ויורדת למינימום ככל שהילד מתבגר?
אשאיר לך לגלות לבד. לא יודע מאיפה להתחיל להסביר מה ילדים מקבלים מבית הספר. בגדול, קשור לנושאים חברתיים שקשה מאד עד בלתי אפשרי לקבל בחינוך ביתי.מה? בייביסיטר, סוציאליזציה, אינדוקטרינציה, והחדרת רוח המהפכה התעשייתית לנוער?
הנה אנחנו מסכימים סוף סוף. 30 שנה יתנו תוצאות אפילו טובות יותר. רלוונטי כמו דעה של עילוי בבית ספר גרמני של המאה ה-19.מה לדעתך יתרום יותר ליכולת של ילד לדבר באנגלית: שלושה חודשים של שינון מילים באנגלית, או שלושה חודשי חופש באנגליה?
איך זה קשור לדיון? ברור שיש המון מה לשפר במערכת החינוך. מישהו טען אחרת? אני עדיין מחכה שיסבירו לי איך לבנות מערכת חינוך שבה הלימודים הם "כיף" (הנושא שהתנגדת לו למעלה) ועדיין ייצאו עם ידע רלוונטי במיומנויות יסוד - שפה, אריתמטיקה, אנגלית.אני לא מבין, ברחת עכשיו מהמהפכה התעשייתית? נסעת בזמן? לא ברור לך שמערכת החינוך שלנו חולה? שהיא ארכאית? ושהיא ממש לא מתאימה לעידן שבוגריה אמורים לחיות בו?