• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

מחשבות על הגירה בעקבות המצב

• פותח הנושא פותח הנושא de dud
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
אמנם רק מיעוט של 49 אחוז אבל בלעדיהם אין מדינה או שתהיה מדינה דתית עם כלכלה של עולם שלישי.
אתם 33% נא לדייק
19% של בלד ומשותפת נסתדר בלעדיהם

מתוך ה33%?בערך חצי קיבוצניקים פנסיונרים אשכנזים שלא תורמים כלום
לעומת זאת 32+14 ליכוד וציונות דתית זה מלח הארץ, אנשים עובדים, הייטקיסטים ופטריוטים (46 מנדטים) שזה כל ה33% שלכם

אתם 33% נא לדייק

לעומת זאת 32+14 ליכוד וציונות דתית זה מלח הארץ, אנשים עובדים, הייטקיסטים ופטריוטים (46 מנדטים) שזה כל ה33% שלכם
מפלגות הקואליציה שמיטיבות כנראה לייצג אותך זכו ב-48.4% מהקולות בבחירות האחרונות.

תראה, זה לא כזה מסובך - רוב ההייטקיסטים גרים במרכז, ורוב המרכז בחר באופוזיציה. רק בת"א לבדה מדובר על מעל 63% לאופוזיציה, וזה עוד סתם נתון על העיר בכללותה, מן הסתם ההייטק אפילו נוטה עוד יותר לאופוזיציה (בדיוק כפי שנוטה האקדמיה למשל) - משום שיש קורלציה בין השכלה ובין ליברליזם, תמיכה בזכויות להט"ב, שוויון לערבים, וכו'.

זה לא "מקרי" שכל המנהיגים הפופוליסטיים כמו פוטין, אורבן, ביבי, ארדואן, וכו' - מסתמכים בעיקר על פריפריה ולא על המרכזים העירוניים

אני בכוונה אומר "אופוזיציה" ו-"קואליציה" כי לטעמי אין לזה בכלל קשר לשמאל וימין. גם הליכוד פעם היה ליברלי. הוא כבר מזמן לא.

אתה יכול להמשיך לספר לעצמך שמדובר בחבורה של "קיבוצניקים וקשישים" אבל אתה בעיקר חושף את הבורות המביכה שלך.

1675621243729.png

נערך לאחרונה ב:
אתם 33% נא לדייק

אני לא יודע אם אתה חי מחוץ לישראל או סתם נהנה להטריל.
אתה יודע איפה יש ריכוזים של אנשים שתורמים לכלכלה?
עכשיו תבדוק למי מצביעים שם. מחכה לך הפתעה.

נערך לאחרונה ב:
תראה, זה לא כזה מסובך - רוב ההייטקיסטים גרים במרכז, ורוב המרכז בחר באופוזיציה. רק בת"א לבדה מדובר על מעל 63% לאופוזיציה, וזה עוד סתם נתון על העיר בכללותה, מן הסתם ההייטק אפילו נוטה עוד יותר לאופוזיציה (בדיוק כפי שנוטה האקדמיה למשל) - משום שיש קורלציה בין השכלה ובין ליברליזם, תמיכה בזכויות להט"ב, שוויון לערבים, וכו'.

זה לא "מקרי" שכל המנהיגים הפופוליסטיים כמו פוטין, אורבן, ביבי, ארדואן, וכו' - מסתמכים בעיקר על פריפריה ולא על המרכזים העירוניים

אני בכוונה אומר "אופוזיציה" ו-"קואליציה" כי לטעמי אין לזה בכלל קשר לשמאל וימין. גם הליכוד פעם היה ליברלי. הוא כבר מזמן לא.

אתה יכול להמשיך לספר לך שמדובר בחבורה של "קיבוצניקים וקשישים" אבל אתה בעיקר חושף את הבורות המביכה שלך.

צפה בקובץ המצורף 1908
בדיוק ועוד עשית חסד עם הטיעון שלו.
חלוקה לפי שכונות תתן תוצאה מובהקת יותר.
די מצער, אבל אנשים שאני מכיר בוחרים ופוסלים מקומות מגורים בהתבסס על הנתונים האלו.

אגב, אחוז ההצבעה אצל הערבים הוא בערך 40%, כך שהם בתת ייצוג בכנסת. אם היו מצביעים בשיעורים כמו יתר התושבים היהודים, היו להם 25 מנדטים, ולא 10.
אפילו אם אחוז ההצבעה בת"א לבדה היה עולה היית רואה את הקואליציה שלך הולכת ומצטמקת. לצערי אנשים מטומטמים ואדישים ולכן מצביעים בפחות מ-60%...

לכן זה גם אומר שהחלק היחסי של היהודים מתוך אותם 49% של האופוזיציה הוא גדול יותר מזה שמייצג את הליכוד למשל. קרי, יש יותר יהודים חילונים (לא דתיים או חרדים) שלא מעוניינים בליכוד מאשר כאלה שכן.

ושוב, רוב ההייטקסטים חילונים... וכו' וכו'.

יש אנשים שלוקח להם יותר מ-20 שנה להבין את מה שברור לאחרים ישר.
ויש כאלה שלא מבינים אף פעם.

גם טראמפ לא טיפש. בהמה כן, אבל טיפש לא. הוא עשה דברים בחיים שלו. בלב מנהטן יש מגדל על שמו. הוא נבחר לנשיאות נגד כל הסיכויים. הוא יודע לעמוד מול קהל יותר טוב מ-99.9% מהאנשים בעולם. אם ככה נראה אדם טיפש אז מי אני בכלל?
קראתי פעם שאם טראמפ היה משקיע את כך הכסף שקיבל מdaddy באינדקס , היה לו היום יותר כסף.
אז לא בטוח שהוא איש עסקים כזה מוצלח.
אבל לא טיפש.

אז בתאכלס, מי כבר ארז מזוודה :)
אני לא מאמין שאף אחד מהמגיבים ממש מתכוון לעזוב ואם כן, אנא השמיעו קולכם...
טוב היו הרבה דיונים בפורום על הגירה
אני כבר כמה שנים מתכונן לזה. לא בגלל הרפורמה (אנשים ממש מגזימים לגבי זה לשעתי) אלא בגלל כל האלימות, הצפיפות והלחץ התמידי שיש בישראל, יחד עם גידול בחירות האישית - חופש מדת ובלי גיוס חובה.
אם יש משהו טוב בגל האלימות לאחרונה זה שעכשיו סופסוף התקשורת התחילה לדבר על זה. אנשים מבינים את מה שאני הבנתי לפני שנים.

יצא לי לגור כמה חודשים בחו"ל וזו פשוט אווירה אחרת. אולי זה בגלל שלא הקשבתי לחדשות, ולא גרתי שם יותר משנה ועדיין... החיים שם הרגישו רגועים יותר. שמחים יותר.

יצא לי לגור כמה חודשים בחו"ל וזו פשוט אווירה אחרת. אולי זה בגלל שלא הקשבתי לחדשות, ולא גרתי שם יותר משנה ועדיין... החיים שם הרגישו רגועים יותר. שמחים יותר.
אשמח לשמוע איפה גרת

תן 2 שקרים

מציע לך לראות את פינת הלפיד והיפוכו. יש על זה משהו כמו 500 סרטונים של לפיד החלול שסותר את עצמו או משקר (כמו לדוגמא שהם הציבור שעובד ואנחנו לא עובדים)
"כיום, מעון ראש הממשלה ברחוב בלפור - שננטש על ידי נתניהו ביולי 2021 - מפורק לגמרי, ויחלפו לפחות שנתיים עד להשלמת השיפוצים במקום, בעלות של עשרות מיליוני שקלים. תוכניות השיפוץ במקום עוד לא אושרו והשיפוצים טרם החלו, ואנשים שביקרו בו אמרו שהבית הרוס לגמרי, וכל מה שנותר זה קליפה. הקירות והמדרגות נהרסו. "המקום נראה כמו חורבה - אין חשמל, מים, קירות ורצפה. למה עשו את זה? ייקח שנים וסכומי עתק לשפץ. צריך לבדוק מה לעזאזל עשו שם במשך שנתיים", אמר גורם בכיר במשרד."

כשאני קורא כתבה כזו שיצאה ממשרד ראש הממשלה (כנראה בלי שהוא ראה מה נשלח לדפוס
:roll:
).. אני רוצה לראות תמונות מהאתר.

בטח תביא לי שקרים של ביבי כמו הבטחות בחירות שוליות,
אפשר לחזור כי "לא יהיה כלום, כי לא היה כלום!"
האיש שמוכר לכולם שהוא "בין 6 האנשים החכמים בעולם!" שטען שמסוגל לנהל 7 משרדי ממשלה שונים בו זמנית וביום שמגיע לועדת חקירה על מעורבותו באסון מירון
מסתבר ש"לא אמרו לי שעלול להיות מסוכן, לא משכו בדש מעילי"...
האיש שהיה "הראשון לזהות את עשן השריפה בכרמל!"

שיגל את המוח במשך שנה וחצי על "50 מליארדים לערבים" ובסוף היום הודה שבסך הכל 5 שהלכו לתשתיות, שלמעשה גם הישובים מסביב נהנהים מכך שהם מושקעים.

עזוב... אני לא אמשיך אפילו ל"בן התכשיט"

אז בתאכלס, מי כבר ארז מזוודה :)
אני לא מאמין שאף אחד מהמגיבים ממש מתכוון לעזוב ואם כן, אנא השמיעו קולכם...
נמנעתי מתגובות בכל השרשורים הפוליטיים, כי אני פחות מתחבר לזה (למרות שזה מעניין לקרוא).
אבל כן לאחרונה (בשנה האחרונה) ביצענו מהלכים שיקלו עלינו להגר במידה ונחליט לבצע זאת.
1. רכשנו נכס למגורים במדינה אירופית (אזור המגף האיטלקי)
2. פתחנו חשבון בנק זר (עו"ש והשקעות) והעברנו אליו חלק מההון שלנו (בעיקר חסכונות)
3. הוצאנו כרטיס אשראי מאסטרקארד שמחובר לחשבון הזר, ועברנו להשתמש בעיקר בו בארץ
4. לאט לאט אנחנו מעבירים חלק נכבד מחשבונות הבנק שלנו לבנקים בחו"ל (כבר ביטלנו כרטיסי אשראי ישראליים)
5. חידשנו את הדרכונים הזרים שלנו (קרי בדקנו שהם בתוקף)
6. העברנו את תיקי ההשקעות שלנו לחו"ל

אנחנו עדיין מתכננים על מרכז החיים בישראל, אבל עם זאת אנחנו עדיין מתכננים להתחיל לבלות בחו"ל הרבה יותר (@Roi אני מקווה שההזמנה לארוחה עדיין בתוקף, בהתחשב לכך שאנחנו קצת מתקרבים אלייך).

"כיום, מעון ראש הממשלה ברחוב בלפור - שננטש על ידי נתניהו ביולי 2021 - מפורק לגמרי, ויחלפו לפחות שנתיים עד להשלמת השיפוצים במקום, בעלות של עשרות מיליוני שקלים. תוכניות השיפוץ במקום עוד לא אושרו והשיפוצים טרם החלו, ואנשים שביקרו בו אמרו שהבית הרוס לגמרי, וכל מה שנותר זה קליפה. הקירות והמדרגות נהרסו. "המקום נראה כמו חורבה - אין חשמל, מים, קירות ורצפה. למה עשו את זה? ייקח שנים וסכומי עתק לשפץ. צריך לבדוק מה לעזאזל עשו שם במשך שנתיים", אמר גורם בכיר במשרד."

כשאני קורא כתבה כזו שיצאה ממשרד ראש הממשלה (כנראה בלי שהוא ראה מה נשלח לדפוס
:roll:
).. אני רוצה לראות תמונות מהאתר.

אפשר לחזור כי "לא יהיה כלום, כי לא היה כלום!"
האיש שמוכר לכולם שהוא "בין 6 האנשים החכמים בעולם!" שטען שמסוגל לנהל 7 משרדי ממשלה שונים בו זמנית וביום שמגיע לועדת חקירה על מעורבותו באסון מירון
מסתבר ש"לא אמרו לי שעלול להיות מסוכן, לא משכו בדש מעילי"...
האיש שהיה "הראשון לזהות את עשן השריפה בכרמל!"

שיגל את המוח במשך שנה וחצי על "50 מליארדים לערבים" ובסוף היום הודה שבסך הכל 5 שהלכו לתשתיות, שלמעשה גם הישובים מסביב נהנהים מכך שהם מושקעים.

עזוב... אני לא אמשיך אפילו ל"בן התכשיט"
כל החפירה הזו ורק הלכת סחור סחור סביב סביב ומסביב, ושקר אחד לא הבאת לי.

לעומת האידיוט החלול שקורא לכל ה64 מנדטים אזרחים שלא עובדים, לא משרתים ופושעים.

1. רכשנו נכס למגורים במדינה אירופית (אזור המגף האיטלקי)
2. פתחנו חשבון בנק זר (עו"ש והשקעות) והעברנו אליו חלק מההון שלנו (בעיקר חסכונות)
3. הוצאנו כרטיס אשראי מאסטרקארד שמחובר לחשבון הזר, ועברנו להשתמש בעיקר בו בארץ
4. לאט לאט אנחנו מעבירים חלק נכבד מחשבונות הבנק שלנו לבנקים בחו"ל (כבר ביטלנו כרטיסי אשראי ישראליים)
5. חידשנו את הדרכונים הזרים שלנו (קרי בדקנו שהם בתוקף)
6. העברנו את תיקי ההשקעות שלנו לחו"ל
למה חשוב להשתמש בכרטיס אשראי זר כבר עכשיו ?
ומה עשיתם בקשר לביטוחי בריאות ?

לעומת האידיוט החלול שקורא לכל ה64 מנדטים אזרחים שלא עובדים, לא משרתים ופושעים.
מי שאמר את זה טועה (אפשר הפניה?).
אבל לא רחוק מאד מהאמת כי כחצי ממפלגות הקואליציה מייצגות ציבורים שנמצאים בין השתמטות לשירות חלקי פריבילגי.
יש גם טענה שכל מצביעי הגוש מחבבים פושעים ולכן רוצים שגנב ישמור על הקופה באוצר, אבל לדעתי זה לא נכון.

למה חשוב להשתמש בכרטיס אשראי זר כבר עכשיו ?
ומה עשיתם בקשר לביטוחי בריאות ?
לגבי הכרטיס אשראי, זה מאוד פשוט. צבירת היסטוריית שימוש, ואנחנו לא אוהבים יותר מידי כרטיסים בארנק אז פשוט ביטלנו את הישראליים (גם שירות הרבה יותר טוב בחו"ל).
מבחינת ביטוחי בריאות, עוד לא נגענו בזה אבל כנראה שפשוט נרכוש ביטוח בריאות פרטי.

אבל כנראה שפשוט נרכוש ביטוח בריאות פרטי.
אני מסתכל על זה עכשיו. לא מרגיש לי ככ פשוט - יש די הרבה אותיות קטנות לקרא ולהבין בכל חברה. אנחנו חושבים לבטח בשלב הזה רק טיפולי בית חולים. עוד לא ברור לי כמה זה צובר לי היסטוריה להרחבה עתידית של הביטוח גם לביקורים אצל רופאים.
עוד היתלבטות - היה לך IRA ?

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
מצב
הנושא נעול.
נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
א מחשבות על פתיחת חשבון באינטראקטיב ברוקרס העולמית שוק ההון 9
J פרישה מוקדמת - מחשבות על אחוז האג"ח בתיק ועוד פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 24
C מחשבות לגבי רכישת דירה ראשונה נדל"ן 7
S מחשבות על הנזלת פנסיה/קופת גמל לחוסכים עם סכום חסכון גדול פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 30
V מחשבות על השקעה בדירת 2 חדרים נדל"ן 3
D מחשבות על הגדלת סכום המשיכה בפרישה מוקדמת ללא תוספת סיכון פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 88
ה מתקרב ליעד.. מחשבות יומני מסע אישיים 10
T בן 23 - מחשבות על צעדי ההמשך ! יומני מסע אישיים 1
ב פני המסעדות לאן? מחשבות על אוכל שלא אנחנו הכנו אוף טופיק 86
R לקראת הפרידה ממדינת ישראל - מחשבות שלא ייאמרו פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 590
R מחשבות על קריירה פחות שגרתית התפתחות אישית 4
littleSeal מחשבות על פרישה מוקדמת: התנסות פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 39
A מחשבות על קניה חודשית IRA בעקבות המלחמה שוק ההון 31
T מחשבות על הפנסיה ואיזה סיכון כדי לקחת? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 16
D לימודי רפואה סוף שנה שלישית- מחשבות על העתיד התפתחות אישית 16
F מחשבות כפירה על קרנות צוברות שוק ההון 10
H מחשבות ותהיות - השקעה נוספת בנדל"ן נדל"ן 2
G מחשבות על חשבון בנק ייעודי לחיסכונות מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 14
I מחשבות על ביטוח חיים|תאונות אישיות|נכות|שארים|מטריה ביטוחית|מחלות קשות צרכנות פיננסית 33
כ פרה-משכנתה: מחשבות נדל"ן 7
נגב מחשבות על תכנון ארוך טווח - ביטוח חיים צרכנות פיננסית 15
א מחשבות על החלק הסולידי של התיק- דעתכם ? שוק ההון 8
ע מחשבות על תמהיל משכנתא בזמנים של ריבית נמוכה נדל"ן 4
מ הייטק - מחשבות על מעבר עבודה התפתחות אישית 5
N מחשבות על גידור בסביבת אינפלציה גבוהה שוק ההון 47
תפוזינה מחשבות נדל"ן 29
E מחשבות והתלבטויות בנוגע לדירה להשקעה נדל"ן 7
I מחשבות על סיכונים שוק ההון 1
E מחשבות מעבר לגשר. פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 11
B מחשבות לגבי IRA שוק ההון 64
A מחשבות על כלל ה4 אחוז ורמת הסיכון שלו פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 45