• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

לקראת משבר חוקתי

• פותח הנושא פותח הנושא מדען
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
אני לא שותף לפסימיות שקראתי ב 2-3 דפים האחרונים.
המחאה לא הולכת לשום מקום.
אולי הלהבה תהיה יותר נמוכה גם בגלל החגים.
אבל זה זמן חשוב גם להתארגנות וגם להתאווררות.

יכול להיות שנעשו פה ושם משגים על ידי המחאה אבל השלטון לטעמי עשה הרבה יותר טעויות.
לגבי המיליציה של בן גביר הבנתי שזה ענין שלוקח שנים או (חודשים?)

אם יש חשש זה מתעלול של גנץ/(אולי גם לפיד?) או שלאט לאט יחליפו אנשי מפתח (כמו למשל עמי אשד ממ"ז ת"א).

הפתרון לזה הוא המשך המחאה.
יש המוני הפגנות ומחאות מסוגים שונים שאני לא דמיינתי, בכל רחבי הארץ.
כל אחד יכול למצוא את הנישה שלו, ואת המינון שלו.
אחד טוב בהסברה, אחד בפעילות ברשתות, אחד מלהיב במגפון, אחד על התופים, אחד מצלם טוב. וכו'
הדברים מפורסמים בקבוצות ווטסאפ בעיקר אבל גם ב https://restart-israel.co.il

באופן אישי אותי זה סחף.
בחיים לא הייתי בהפגנה לפני זה (ואני בסביבות גיל 50).
בשבועות הראשונים לא רציתי לצאת מהבית בגלל הגשם/הקור וסתם עצלות.
בשבועות האחרונים אני הולך ל 2-3 הפגנות/ארועים בשבוע.
בימים האחרונים התחלתי להפיץ בקבוצת ווטסאפ מקומית את הארועים וחדשות/טוויטים/סרטוני הסברה ובעוד כמה מדיות.
אפילו עודדתי מישהי מיואשת בווטסאפ.
איך אחי אמר? אם סבא היה רואה שדווקא אתה יצאת "אנרכיסט" הוא היה מתהפך בקברו.

אני בקושי יכול לתפקד נוכח הדברים שקורים במדינה.
אני ממש לא יודע מה לעשות עם עצמי, מצד אחד אני מרגיש שכל דבר אחר מלבד ההפגננות והמחאות אינו חשוב יותר.
אני כל הזמן חושב על המפכה המשפטית, ואיך היא צפויה להשפיע עלי. זה פשוט לא עובר לי בגרון.
גמור. שבור.
אני הרגשתי ככה ב-2020-2021. מה שהיה מדכא במיוחד הוא שרוב הציבור היה אדיש לזה שישראל בדרך להפוך לדיקטטורה מהסוג הגרוע ביותר. ממשלת השינוי דיכאה אותי עוד יותר. הם התנהלו כמו חייזרים, שנחתו הרגע ממאדים, כלל לא הבינו את האתגרים הגדולים של ישראל, ופספסו כל הזדמנות לטפל בהם. נפלו לידיהם הזדמנויות טובות חבל על הזמן, והם ממש נאבקו כדי לא לנצל אותן, והתנהגו כאילו שהתפקיד שלהם היה לחמם לביבי את הכיסא כדי שהוא יחזור ויביא דיקטטורה על מלא. הם טיפלו טוב יחסית בנושאים רגילים, כמו הקורונה, אבל את הפיל שבחדר הם כאילו לא ראו ולא טיפלו בו כלל.
דווקא עכשיו, כשיותר אנשים מתעוררים, המחאה תופסת תאוצה וגם בעולם שמים לב למה שקורה פה, חזרה קצת תקווה.

נערך לאחרונה ב:
אני לא אופטימי כמוכם.
גם כי ההסטוריה מראה שהפיכות כאלה הצליחו במדינות אחרות למשל פולין, ונצואלה, איראן, הונגריה. לדעתי גם בארה"ב בחירות הבאות טראמפ עלול לערער על הדמוקרטיה.
אותי מפחיד שהכל נעשה כמו בספר. הם הבינו שלא יוכלו להשפיע על המשטרה או השב"כ מבפנים אז פשוט מקימים גופים מקבילים וייבשו את הקיימים. את הרמטכ"ל יפטרו.
לדעתי במאי בתחילת מושב הקיץ יכניסו את נושא החקיקה להילוך ומה שעוד יותר מייאש זה שאנשים למשל מהמשפחה שהצביעו לליכוד עדיין חושבים שהיו מצביעים שוב לליכוד. כלומר ישאר להם רוב.
בניגוד לפולין והונגריה פה אין איחוד אירופאי לרסן ובניגוד לשם פה הדת חזקה ותכניס לנו חוקים דתיים מכל הכיוונים. כל שבוע חוק חדש. במובן זה הן יהיו עדיפות על המצב פה.
יש פה שילוב של מפלגה שתומכת בשחיתות וקומבינות, מפלגות חרדים שיקחו כל מה שיוכלו ומפלגה שמייצגת את המתנחלים שתדחף לכיבוש ירדן והרמת בית מקדש שלישי. כל הקבוצות יבזזו כל מה שאפשר.
מי שלא עוזב צריך להכין כרטיס יציאה לפחות שיהיה דרכון זר וחשבון זר.
כולי תקווה לפחות שפולין לא תצא מהאיחוד.
אותי לפחות המצב מייאש. לא יודע אם לעזוב כרגע ולנסות למצוא עבודה או להישאר פה בינתיים

אך אל תשכח כי סופה של כל דיקטטורה לפול.
יש כזה כלל? יש דיקטטורות בעולם שעדיין לא נפלו, וגם אם ייפלו בעתיד יש בהן אנשים שחיו הדיקטטורה מיום לידתם עד יום מותם.

אלא שאם יתרחש משבר חוקתי כפי שרבים צופים אותו, אף אחד לא ממש יודע מה יהיה כאן יום אחרי.
יש מצב שאנחנו לקראת משבר כזה.

אגב "לא מסתדר לי" שתומכי ההפיכה מתנגדים כל כך לנציגת אופוזיציה בוועדה לבחירת שופטים הרי כמו שכתוב
בספר האדום\הירוק של הדיקטטור בספר הכחול לבן של רוטמן, העם צריך לבחור את השופטים ולמיטב ידיעתי האופוזיציה היא כחצי מהעם אז הגיוני שתהיה להם נציגה.

באותו האופן הם לא צריכים להתערב בבחירה לנציג לשכת עורכי הדין.

אגב "לא מסתדר לי" שתומכי ההפיכה מתנגדים כל כך לנציגת אופוזיציה בוועדה לבחירת שופטים הרי כמו שכתוב
בספר האדום\הירוק של הדיקטטור בספר הכחול לבן של רוטמן, העם צריך לבחור את השופטים ולמיטב ידיעתי האופוזיציה היא כחצי מהעם אז הגיוני שתהיה להם נציגה.

באותו האופן הם לא צריכים להתערב בבחירה לנציג לשכת עורכי הדין.

המשבר החוקתי מתקרב בצעדי ענק -
1. היועמשית הגישה עמדה לפיה יש לפסול את חוק הנבצרות שמהווה חלק מחוק יסוד. זה דבר שמעולם לא אירע ואם יקרה, יחזק את דרישת הקואליציה לחקיקת חוק יסוד החקיקה.
2. עתירה של יש עתיד נגד סירוב יריב לוין לציית לחוק ולכנס את הועדה למינוי שופטים. אם תתקבל העתירה, מעניין אם שר המשפטים יחליט שהוא חייב לציית לפסק הדין.
3. עתירה נגד התיקון מאתמול של חוק היסוד, לפיו מצומצמת מאד עילת האי סבירות. כנ"ל, אם תתקבל, קשה לצפות באלו צעדים קיצוניים תנקוט הקואליציה.

במקביל, ראש המוסד רומז שבמקרה של התנגשות חזיתית בין הרשויות הוא יהיה לצד בית המשפט.

במקביל, ראש המוסד רומז שבמקרה של התנגשות חזיתית בין הרשויות הוא יהיה לצד בית המשפט.
מה באמת המצב בסיטואציה כזו?
הממשלה תגיד למשטרה לעצור את שופטי בית המשפט העליון?
אם הממשלה לא תפעל לפי החלטת בית המשפט העליון (אדלשטיין כבר עשה זאת בעבר) אז מה תפקיד השב"כ והמוסד במקרה כזה?

מה באמת המצב בסיטואציה כזו?
הממשלה תגיד למשטרה לעצור את שופטי בית המשפט העליון?
אם הממשלה לא תפעל לפי החלטת בית המשפט העליון (אדלשטיין כבר עשה זאת בעבר) אז מה תפקיד השב"כ והמוסד במקרה כזה?
זה סוג של נקודה סינגולרית במשטר דמוקרטי.
לבית המשפט אין כוח לאכוף פסקי דין וההנחה במדינה דמוקרטית היא שרשויות המדינה יכבדו פסקי דין ויפעילו את רשויות האכיפה שיאכפו פסקי דין.
אבל אם המדינה עצמה לא מצייתת לפסק דין, אין ספר הוראות למצב הזה.
המחשבה שהקרע הזה יתרחב לכל הגופים הביטחוניים כגון המוסד, כלומר שראש המוסד ייאלץ להגיד לראש הממשלה שהוא לא מכבד את הוראותיו כי להבנתו בית המשפט קבע אחרת, היא בלתי נתפשת וממש על סף שלטון לא דמוקרטי.

לצערי הרב, אני חושב שיריב לוין חותר למצב הזה כדי למנף החלפה של שופטים רבים במכה אחת.

נערך לאחרונה ב:
מה מונע מראש השבכ לעצור אותו ואת חברי הקואליציה?
פגיעה ישירה בבטחון המדינה.
זה פתרון אחד.
פתרון אחר הוא שבן גביר ימנה מפכ"ל שביום פקודה יקבל ויבצע הוראה מבן גביר והממשלה לעצור ולהדיח את שופטי בגצ אשר בפסיקתם לפסול חוק יסוד לא רק הפרו את חובתם על פי דין אלא התגייסו אקטיבית לסייע לאנרכיסטים לסכל את מדיניות ממשלה שנבחרה כדין.

נדמה לי שהמשפט שכתבתי שעד לא מזמן היה נחשב הזיה, כבר לא נשמע בלתי אפשרי לרוב אזרחי המדינה.

פתרון אחר הוא שבן גביר ימנה מפכ"ל שביום פקודה יקבל ויבצע הוראה מבן גביר והממשלה לעצור ולהדיח את שופטי בגצ אשר בפסיקתם לפסול חוק יסוד לא רק הפרו את חובתם על פי דין אלא התגייסו אקטיבית לסייע לאנרכיסטים לסכל את מדיניות ממשלה שנבחרה כדין.

נדמה לי שהמשפט שכתבתי שעד לא מזמן היה נחשב הזיה, כבר לא נשמע בלתי אפשרי לרוב אזרחי המדינה.
מבחינה כמותית המשטרה באמת גדולה על השב"כ והמוסד.
אני מניח שהם מכינים עצמם ליום כזה, זה חלק מהמקצוע ועם השרים שיש בממשלה הנוכחית כנראה שהמחברת הזו יצאה מהמגירה וכבר אין עלייה אבק של עשרות שנים.
בגדול זו הכרזה של מלחמת אזרחים, כל כוח המשטרה מול מאות אלפי אזרחי ישראל, חייל סדיר וקבע, המוסד והשב"כ.

מבחינה כמותית המשטרה באמת גדולה על השב"כ והמוסד.
אני מניח שהם מכינים עצמם ליום כזה, זה חלק מהמקצוע ועם השרים שיש בממשלה הנוכחית כנראה שהמחברת הזו יצאה מהמגירה וכבר אין עלייה אבק של עשרות שנים.
בגדול זו הכרזה של מלחמת אזרחים, כל כוח המשטרה מול מאות אלפי אזרחי ישראל, חייל סדיר וקבע, המוסד והשב"כ.
אכן זה המצב של מלחמת אזרחים.
חלילה אם נגיע לשם, אני מאמין שהרוב המכריע של ראשי מערכות הביטחון נושאים די אנ איי דומה לזה של קודמיהם שכמעט כולם מתנגדים למהפיכה והתבטאו בעבר בחריפות נגד האופן בו ביבי מנהל את המדינה.
אבל תן לציונות הדתית כמה שנים במוקדי הכוח וגם זה ישתנה.

אבל תן לציונות הדתית כמה שנים במוקדי הכוח וגם זה ישתנה.
נכון מאוד, 4 שנים ומאזן הכוחות ישתנה.
המיעוט המשיחי ישלוט על הרוב.
לא בטוח איך זה יסתדר להם, עדיין לא פגשתי שלטון כזה שנמצא בקדמת הטכנולגיה, המדע והבטחון.

נכון מאוד, 4 שנים ומאזן הכוחות ישתנה.
המיעוט המשיחי ישלוט על הרוב.
לא בטוח איך זה יסתדר להם, עדיין לא פגשתי שלטון כזה שנמצא בקדמת הטכנולגיה, המדע והבטחון.
מהבחינה הזו עילת הסבירות קריטית.
בלעדיה כל נער גבעות אלים יכול להחליף את הרמטכל או את ראש השב"כ.

אני מהצד שתומך ברפורמה מקיפה במערכת המשפט, וגם אני חושב שאנחנו מתקרבים למשבר חוקתי.
(הממשלה מהמבט שלי הייתה חייבת להעביר את צמצום עילת הסבירות, כי בלי זה המפגינים והסרבנים היו מרגישים שהם יכולים לקבוע מה המחוקקים יחוקקו, וזה מסלול בטוח להרס הדמוקרטיה ולכן היו חייבים לעשות משהו, וזה שהיועצת המשפטית יום אחרי זה מביאה את חוות דעתה על חוק יסוד, זה רשעות וטיפשות שעוברת כל גבול, שחוץ מזה שזה הזוי שמערכת המשפט נותנת חוות דעת על היסוד בעצמו, (שתאורטית מחר היא יכולה לומר שהמדינה שלה, וכל דבר שהיא רק תרצה, כי היא לא כפופה לחוק, אפילו לא לחוק יסוד, כי היא יכולה לתת לו נימוק כל שהוא ולומר שהוא לא תקף) יש כאן את העיתוי ההזוי הזה, שברור שהוא בא כתגובה לחוק שעבר יום לפני, למרות שבעייני זה חוק עלוב שלא משיג את התוצאות הרצויות, והוא התגלמות של התקפלות הממשלה, בעייני היא טועה בענק, ואם נגיע למלחמת אזרחים, זה יהיה בגללה.)

אבל מה שאני לא מבין זה, איך ציבור כל כך גדול הולך כמו עדר אחרי ההסתה שמאכילים אותו, הרי זה ציבור שיש לו הכי הרבה מה להפסיד, ואם המדינה תקרוס, הם יפסידו בלי השוואה לצד השני.
ומה שהכי הזוי בעייני, איך הגרעין הקשה זה בעיקר האוכלוסייה המבוגרת, שהם ברובם אין להם אפשרות לעזוב את המדינה, והם חיים מהמדינה (רק הבריאות שהמדינה משלמת לקופות החולים לשנה לאזרח ותיק, זה סכומים שאפילו אזרח צעיר בקושי יכול לעמוד בזה, וזה עוד בלי קצבת זקנה וסיעוד וכל סוגי הנכויות שנפוצות מאוד בגילאים האלו)
הזוי שהם הגרעין הקשה של ההפגנות, זה דוגמא מושלמת להשמדה עצמית קלאסית.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
הממשלה מהמבט שלי הייתה חייבת להעביר את צמצום עילת הסבירות
אוקי אני איתך, למה אי אפשר היה להגיע כאן להסכמה? להוסיף תנאים שכולם היו יכולים לבלוע? למה לחוקק כמו בדיקטטורה? ואל תתן את הטיעון העליב של הממשלה ״ניסינו זה הם לא רצו״.
שתאורטית מחר היא יכולה לומר שהמדינה שלה, וכל דבר שהיא רק תרצה, כי היא לא כפופה לחוק, אפילו לא לחוק יסוד, כי היא יכולה לתת לו נימוק כל שהוא ולומר שהוא לא תקף
התאוריה שלך שגויה. היא לא יכולה לעשות את זה.
איך ציבור כל כך גדול הולך כמו עדר אחרי ההסתה שמאכילים אותו
אני יכול לטעון שההסתה היא דווקא בצד השני(ערוץ 14?). אבל זה לא יוביל אותנו לשום משום, צריך לצאת מנקודת הנחה שאף צד לא ״מוסת״ כדי לנהל דיון פורה ולרדת לשורש הטיעונים של כל אחד. להגיד מוסת זה כאילו לגמד ולעצום עיניים לטיעונים ולחששות של הצד השני.
ומה שהכי הזוי בעייני, איך הגרעין הקשה זה בעיקר האוכלוסייה המבוגרת, שהם ברובם אין להם אפשרות לעזוב את המדינה, והם חיים מהמדינה (רק הבריאות שהמדינה משלמת לקופות החולים לשנה לאזרח ותיק, זה סכומים שאפילו אזרח צעיר בקושי יכול לעמוד בזה, וזה עוד בלי קצבת זקנה וסיעוד וכל סוגי הנכויות שנפוצות מאוד בגילאים האלו)
הזוי שהם הגרעין הקשה של ההפגנות, זה דוגמא מושלמת להשמדה עצמית קלאסית.
מה הזוי? בדיוק בגלל זה הם נלחמים על הדמוקרטיה.
הם אלו שבנו פה, גידלו ילדים ונכדים פה, בעלי הון פה, רוצים את המשכיות הדור שלהם כאן.
ודא הם לא הגרעין הקשה של ההפגנות בכלל, מה בגלל שהם מרימים דגל בקפלן? הצחקת אותי.
אין להם שום מנוף על הממשלה! הגרעין הקשה אלו הצעירים יותר שלא מתגייס למילואים, שחוסמים את איילון, ששובתים ושלא בפנסיה.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
ס צומת דרכים לקראת משבר גיל 30 יומני מסע אישיים 2
קירכהוף משבר המשכנתאות בישראל -האם אנחנו לקראת משבר סאב פריים אוף טופיק 5
S תיק לקראת גיל 30 שוק ההון 10
B קניית דולרים לקראת טיסה צרכנות פיננסית 22
SolidAce חניית כסף לקראת רכישת דירה (2-3 שנים) נדל"ן 12
E הקטנת הרכיב המנייתי בקרן הפנסיה לקראת הפרישה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
א לקראת קבלת מפתח מקבלן, לאיזה הוצאות להתכונן ? נדל"ן 12
T מכירת אופציית call על נכס נדל"ן לקראת כניסת בית המלוכה הסעודי לשוק שוק ההון 16
G תכנון כלכלי לאמא שלי לקראת פרישה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 7
מ לקראת מעבר מבית השקעות לבנק ברוקרים ופלטפורמות מסחר 9
עידו ג בחירת מוסד אקדמי ומקום מגורים - לקראת נובמבר 2026 התפתחות אישית 22
F להקדים משכנתא לקראת ירידת ריבית נדל"ן 6
א הכנות לקראת קניית דירה לסבתא נדל"ן 37
H אם אני חושב שאנחנו לקראת ירידות, שווה למכור ולקנות? שוק ההון 15
D לקראת פתיחת תיק בחו"ל, עד כמה משנה עניין המיסוי? שוק ההון 2
ת לקראת הוצאת כסף מבית השקעות- מיסים 2
H לקראת סוף שנה: מגן מס דולרי קיזוז עם שקל? מיסים 1
פ סגירות לקראת סוף שנה לפני רילוקיישן זמני לארהב מיסים 5
$ האם זה הזמן לרכוש תעודת סל כמו USL לקראת תקיפה אפשרית באיראן? פוסטים מאיכות נמוכה 10
ע צעדים פיננסיים לקראת רכישת בית - משפחה צעירה נדל"ן 5
K החלפת כסף לקראת לימודים בחול שוק ההון 3
נימי אסטרטגיית stop loss לקראת קניית דירה שוק ההון 21
חובב_פנסיה2022 התייעצות אתכם לקראת לקיחת משכנתא נדל"ן 8
GeraltOfHaifa דודה שלי מתכננת למכור את דירתה בצפון הישן ת"א, לקראת תמ"א. יש יתרונות לרכישת דירה מבן משפחה והפוך? נדל"ן 1
R לקראת הפרידה ממדינת ישראל - מחשבות שלא ייאמרו פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 590
ט שיחה עם הקבלן לקראת שיפוץ נדל"ן 11
ג לקראת משכנתה גדולה ל -25-30 שנה נדל"ן 2
T הלוואת סטודנט עם ריבית זולה כדי להיות נזיל לקראת ירידות שוק ההון 38
N רכישת מט"ח לקראת עסקת נדל"ן בחו"ל שוק ההון 7
מ ממש לקראת פתיחת תיק בבית השקעות שוק ההון 1
edangz שאלה לקראת פתיחת חשבון מסחר בIB שוק ההון 2
א שתי שאלות בסיסיות לקראת פתיחת חשבון בניירות ערך שוק ההון 5
N מס' שאלות לקראת פתיחת חשבון מסחר בIB שוק ההון 59
GeraltOfHaifa שלושה בתים ארה"ב אך ללא הון שיקלי, התכוננות נדרשת לקראת קנית נכס בארץ? נדל"ן 16
ע בת 24 לקראת לימודים, מתלבטת איפה לשים את החסכון יומני מסע אישיים 15
M הכנות לקראת הורדת ריבית שוק ההון 9
י ללמוד Excel לקראת תפקיד אנליסט (כלכלה) התפתחות אישית 3
K הנזלת מניות לקראת משכנתה של דירת הגרלה שוק ההון 3
צ חשבון בנק משותף - זוג לקראת חתונה צרכנות פיננסית 7
י השקעה דולרית לקראת רילוקיישן שוק ההון 2
פיטר גריפין שאלות לקראת הדו״ח השנתי - עוסק פטור מיסים 8
ר מצב השוק לקראת 2023 שוק ההון 30
הדבורה מיה IBKR - מימוש הפסדים לקראת סוף שנה ברוקרים ופלטפורמות מסחר 1
H יומן מסע - סטודנט לקראת הסוף (וההתחלה...) יומני מסע אישיים 7
J דיווח מאמצע מסע - לקראת גיל 50 יומני מסע אישיים 38
ט שקשוק מפחד לקראת כניסה לשוק ההון בסכום גבוה שוק ההון 62
סנופקין לקראת רכישה של דירה חדשה: סעיף מהיזם - איסור על מכירת הדירה עד מסירת המפתח נדל"ן 3
freakazoid התייעצות לגבי קרן סל בנקים ישראל\ארה"ב לקראת עליית המדד שוק ההון 1
פ פעולות לקראת סגירה של חשבון בנק צרכנות פיננסית 9
ס מניות נדלן בישראל ככלי לשמירה על ערך הכסף לקראת קנייה בעוד כמה שנים שוק ההון 6

נושאים דומים

Back
למעלה