• חשבון מסחר באקסלנס טרייד : סנט למניה במסחר בארה"ב (מינימום $5 לעסקה), פטור מדמי טיפול לשנתיים, קורס במתנה ובונוס 100 ש"ח למצטרפים חדשים. להצטרפות דיגיטלית לחצו כאן .

להשלים את התואר או לעבוד

רצה הגורל, ולא עבדתי בערך מתחילת החודש. אני במחלה.
החברה כרגע לא ברור אם תסגר בחודשים הקרובים וכו.. לא מעדכנים אותי ממש יותר מידי, מנסה אולי לראות אם אני כן יכול לעזור ולעבוד אבל ממש לא משתפים אוית.

לטעמכם לעזוב חברה שהיא זקוקה לגיוס בכדי להמשיך, כי אני ממילא לא אוכל לעבוד בשבועות הקרובים, ואחרי כן לא בטוח מה התרומה שלי ואני רוצה לצאת לדרך עצמאית, זה דבר שהייתם מסתכלים עליו בעין עקומה אחרי זה אם הייתי בא לראיון אצלכם?

אני מרגיש שאני יכול להוות תירוץ נוח לאחת הסיבות שהחברה נסגרת(הצוות פיתוח מאוד קטן)

ושיכולים לנטור לי טינה.

מצד שני יש לי תחושה שמנטלית הם כבר סגרו ולא מספרים לנו.

לטעמכם לעזוב חברה שהיא זקוקה לגיוס בכדי להמשיך, כי אני ממילא לא אוכל לעבוד בשבועות הקרובים, ואחרי כן לא בטוח מה התרומה שלי ואני רוצה לצאת לדרך עצמאית
שהייתם מסתכלים עליו בעין עקומה אחרי זה אם הייתי בא לראיון
העובדות יהיו חסרי משמעות.
יש משמעות לאיך שהסיפור מסופר (נניח האשמות או התבוננות בכוונות טובות, חיפוש מקום שבו תוכל לתרום יותר וכו).

כן, החששות העיקריים שלי:
- למרוח את התואר ולהשאר באותו תפקיד הרבה יותר ממה שתכננתי
- לסיים את התואר והמצב בשוק יהיה לא וואו ולהתפשר (ממש) על מקום עבודה/שכר
למען ההגינות, המצב בשוק עכשיו לא משהו. אני לא יודע אם הייתי טורח לתת פוש ולסיים מהר, במצבך. אני מכיר כמה בוגרים שלא מצליחים כמעט להשיג אפילו ראיון, עכשיו ב-2023. המצב די גרוע.

אבל כלל אצבע טוב - תמיד עדיף לסיים מוקדם אם אתה יכול. זה לבטח לא יזיק. גם אם תישאר מובטל או בתפקיד לא-רלוונטי עכשיו מעל שנה אחרי הסיום, אף אחד לא ירים ממש גבה בגלל התקופה הזו. מקסימום, תמשיך לעבוד ותתכנן טיולים עד שהמשרות יתחילו לחזור.
נורא קשה להיות בmindset של לקום ב6-7 בבוקר להרצאה וגם לבוא לעבודה ב10:30, זה מאוד שונה,
מיליוני אנשים בעולם חיים ככה יום יום גם אם זה לא בשביל תואר. לקום ב-7 ואפילו ב-6 זה קונבנציונלי לגמרי ולא נחשב לסיזיפי בכלל.

עבורי, לקום ב-7 זה נחשב מאוחר. אני קם יותר כמו ב-4-5 כדי להתאמן במכון לפני שאני מתייצב לעבוד ב-9.

למען ההגינות, המצב בשוק עכשיו לא משהו. אני לא יודע אם הייתי טורח לתת פוש ולסיים מהר, במצבך. אני מכיר כמה בוגרים שלא מצליחים כמעט להשיג אפילו ראיון, עכשיו ב-2023. המצב די גרוע.

אבל כלל אצבע טוב - תמיד עדיף לסיים מוקדם אם אתה יכול. זה לבטח לא יזיק. גם אם תישאר מובטל או בתפקיד לא-רלוונטי עכשיו מעל שנה אחרי הסיום, אף אחד לא ירים ממש גבה בגלל התקופה הזו. מקסימום, תמשיך לעבוד ותתכנן טיולים עד שהמשרות יתחילו לחזור.

מיליוני אנשים בעולם חיים ככה יום יום גם אם זה לא בשביל תואר. לקום ב-7 ואפילו ב-6 זה קונבנציונלי לגמרי ולא נחשב לסיזיפי בכלל.

עבורי, לקום ב-7 זה נחשב מאוחר. אני קם יותר כמו ב-4-5 כדי להתאמן במכון לפני שאני מתייצב לעבוד ב-9.

מחזק.

הבעיה שכרגע אני חודש לא יכול לעבוד , אני רוצה לעזוב בעיקר בשביל לסגור את הפרק הזה ושלא יפריע לי במבחנים, מרגיש לי מיותר להשאר במחלה בלי שכר חודש לא בטוח שכבר יהיה לי לאן לחזור. יש לי המון להשלים בתואר אבל בכל מקרה יכול להיות שאני לא אגש לשום מבחן ואעביר הכל לשנה הבאה.

העובדות יהיו חסרי משמעות.
יש משמעות לאיך שהסיפור מסופר (נניח האשמות או התבוננות בכוונות טובות, חיפוש מקום שבו תוכל לתרום יותר וכו).
אני כרגע במחלה של חודש(אחרי חודש שכבר אני חולה ) לפחות ככל הנראה, לאחר מכן יש לי תחושה די טובה שהחברה הולכת להסגר ב1-3 חודשים הקרובים(לא יודע לתת באחוזים אבל נראה לי שהיא כבר כמעט בוודאות נסגרה(לא רשמית אלא מנטלית) ולא מספרים לנו בשביל הסיכוי הקלוש שיקרה נס)

אני ממילא רציתי לעזוב ולתת פוש בתואר, לתת בסוף ספטמבר בערך הודעה מוקדמת. הבעיה עכשיו שלא בטוח שיהיה למי לתת ואולי עדיף להתמקד בחיים שלי(לא רק תואר, גם המחלה למשל, חזרה לחיים ושיקום, מצב מנטלי שמושפע בעקבות לשבת בבית חודשיים כמעט)

כרגע בגלל המחלה אני הייתי מעדיף לעבוד 6-7 שעות ביום, גג גג 9 ויהיה לי קשה עם לחץ של סטארטאפ בתקופה לחוצה (12 שעות עבודה ומעלה לפעמים)

ואולי גם לסיים איזה קורס הסמסטר.

אני חיית לילה(לא מסיבות(, קם ב9 הולך לישון ב2.

רצה הגורל, ולא עבדתי בערך מתחילת החודש. אני במחלה.
החברה כרגע לא ברור אם תסגר בחודשים הקרובים וכו.. לא מעדכנים אותי ממש יותר מידי, מנסה אולי לראות אם אני כן יכול לעזור ולעבוד אבל ממש לא משתפים אוית.

לטעמכם לעזוב חברה שהיא זקוקה לגיוס בכדי להמשיך, כי אני ממילא לא אוכל לעבוד בשבועות הקרובים, ואחרי כן לא בטוח מה התרומה שלי ואני רוצה לצאת לדרך עצמאית, זה דבר שהייתם מסתכלים עליו בעין עקומה אחרי זה אם הייתי בא לראיון אצלכם?

אני מרגיש שאני יכול להוות תירוץ נוח לאחת הסיבות שהחברה נסגרת(הצוות פיתוח מאוד קטן)

ושיכולים לנטור לי טינה.

מצד שני יש לי תחושה שמנטלית הם כבר סגרו ולא מספרים לנו.
בגדול, תעשה מה שאתה רוצה, לאף מגייס או חברה אחרת לא יהיה אכפת למה עזבת מקום עבודה קודם.

קשורים בעתיד, המלצות מהבוס
למה שתשרוף גשרים? תעזוב בטוב, תגיד שאתה הולך לפתח את עצמך אנא עארף
אף אחד לא יכעס עליך ותקבל המלצות.
תן התראה של חודש+ והכל בסדר

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
R איך מחלקים את ההשקעות בין שוק ההון ובין נדל״ן? שוק ההון 16
D איך אפשר למחוק את עצמי ופוסטים שכתבתי? אוף טופיק 3
A הנחה במס שבח למי שמעמיד את הדירה לשכירות? פוסטים מאיכות נמוכה 0
Z האם Exposure fee באינטראקטיב ברוקר ניתנים לקיזוז רווח הון כעמלות קניה ומכירה או שדרישה לקזזם תעלה את שיעור המס רווח הון ל30% במקום 25%? פוסטים מאיכות נמוכה 3
S האם יש מוטיבציה להשקיע את כספי הפנסיה מרגע שנקבעה הקצבה הפנסיונית? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 11
H הציעו לרכוש את החברה שלי. השקעות אלטרנטיביות 2
כ הוצאה מוכרת דרך השקעות במניות או נדל"ן וכו'? (תכנון מס) (איך טראמפ עושה את זה?) שוק ההון 0
B מה הסיווג הנכון עבור דווח ותשלום מס הכנסה על הכנסות משכר דירה העוברות את תקרת הפטור? מיסים 0
c881 "הנחה את הרמטכ"ל "לשמור על כשירות ומוכנות צה״ל בשגרה ובחירום לכל אתגר" פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 20
א האקסיומה של לא ניתן להכות את השוק - תופסת גם לאגח? פוסטים מאיכות נמוכה 7
ט האם יש דרך לראות בצורה מרוכזת את כל השרשורים שאני עוקב אחריהם? פוסטים מאיכות נמוכה 2
ד האם הגיע הזמן להוציא את ההשקעות מהארץ? ואם כן, אז איך? פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 145
א הממשלה ששברה את גב הגמל - שאלות לגבי ניהול חשבון בinteractive brokers ברוקרים ופלטפורמות מסחר 0
C האם כדאי לסוחר יומי לסחור הברוקר זר ואיך אפשר למלא את הדוחות במס הכנסה שוק ההון 11
איש ירח עץ הכסף. זמן לקטוף את הפירות? יומני מסע אישיים 9
E אני רוצה לעשות ללוות צלמים באופן עסקי ולא יודע איך לתמחר את זה. אשמח לעזרה אוף טופיק 2
R פורסם תזכיר חוק המצמצם את אי הוודאות בנוגע לשאלה מיהו תושב ישראל לצורכי מס פוסטים מאיכות נמוכה 4
מ המדינה שברה את הכללים שהסכמנו עליהם. איך אנחנו שוברים אותם עכשיו מהצד שלנו? פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 167
E בן 15, מחפש איפה להשקיע את הכסף יומני מסע אישיים 15
S למה אומרים לא לערב את הצבא בפוליטיקה? פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 71
A לסגור את המשכנתא? נדל"ן 8
Bonfire איך לשכנע את השותף לדירה להסכים לסאבלט? אוף טופיק 8
M התלבטות לפני מעבר דירה שמייקר את הוצאות השכירות נדל"ן 13
לב מישקין עבודה משרדית - איך אתם שורדים את זה? אוף טופיק 53
S סתם מחשבה שעלתה לי וקשה לי למצוא את הקאץ' הכלכלי אוף טופיק 8
B תאונת דרכים ועבודה - את מי לתבוע קודם אוף טופיק 0
F מי הברוקר שמתפעל את הRSU בחברת מייקרוסופט? מיסים 0
Y איפה אפשר לקבל את ההלוואה הכי זולה היום? פוסטים מאיכות נמוכה 20
J האם יש דרך להעביר את כספי ה rsu לקרנות מחקות מדד ללא אירוע מס? שוק ההון 10
A האם כדאי להמשיך עם 3 המניות או להתחיל לקנות את הקרן העולמית? שוק ההון 3
A איך גורמים לשוכר לעזוב את הדירה נדל"ן 2
C האם לסגור את חלק הפריים של המשכנתה? נדל"ן 9
נ איך גם תומכי ההפיכה מימין וגם אנטישמים שונאים את סורוס (שורוש) פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 17
S הפקדה מעל התקרה בקרן השתלמות - האם זה שווה את זה? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 18
de dud האם למכור את הדירה לכסות משכנתא ולהעביר לחול? אוף טופיק 54
K אולי כדאי שנפסיק את השיח האנטישמי?? מיסים 1
O האם הייתם משקיעים את הכסף של ההורים בקרן כספית? שוק ההון 1
M מה יכול להביא את השוק ל0? שוק ההון 29
M האם יש סכום שממנו ״כדאי״ לפצל את התיק? שוק ההון 21
I האם קורס פנסיה מצויין מייתר את הצורך בתכנון פנסיוני+פרישה? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 6
M האם יש חברה המלווה ובודקת את הנכס - תכנון ,שכנים תוכניות עתידיות באזור וכו פוסטים מאיכות נמוכה 1
Cleo מחפשת את הספר "כספך או חייך" בעברית אוף טופיק 1
M קרן כספית דולרית - איפה ניתן לראות את התשואה? שוק ההון 0
N מה קובע את המחיר של קרן סל ישראלית הצמודה למדד אמריקאי/עולמי? שוק ההון 13
Y "ברגע שהציבור מפסיק להפעיל שיקול דעת, ומבקש לקנות את ״השוק״, שוב ושוב - כל המניות מתנפחות באופן פרופורציונלי" שוק ההון 39
P למה בחיוב צ'ק לא רואים את פרטי חשבון המושך? צרכנות פיננסית 5
R בעיה בדירוג אשראי - איך פותרים את זה ? שוק ההון 25
J מה עדיף להקדים תשלומים לקבלן ולהימנע מהצמדה לממד או להפקיד את הכסף בפקדון חסר סיכון בריבית של בערך 4%? נדל"ן 7
יבגני_ל מנסה להבין את העלות של ביטוח אובדן כושר עבודה בקרן פנסיה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 7
י תושב חוץ - חייב לסגור את תיק ההשקעות בפועלים - ניוד לברוקר שוק ההון 21

נושאים דומים

Back
למעלה