LoOkkAttMe
משתמש רגיל
- דירוג
- 28
אצל כל אחד החוויה היא שונה, אבל רוב המקרים שאני נתקל בהם בארץ הם מאוד דומים לכך ברמה מסויימת (במיוחד לאנשים שלא באו ממשפחות עם רקע יזמי חזק).
אני לא אוהב להשתמש במילה מזל, אלא עבודה קשה וניסיון מר שנרכש דרך עמל מאוד רב.
לא כולם מגלים זאת, אבל אלו שאני רואה שהגיעו למנוחה ונחלה הגיעו לכך בעקבות שהם מצאו את נקודת האיזון שלהם (לרוב זה משפחה וילדים).
כמעט כל יום לאחרונה
תנסה להתחיל איזשהו פרויקט צדדי שלא נמצא בתחום המומחיות שלך, בין אם זה בתוך החברה שלך כרגע (לך למנהל שלך ותגיד לו שאתה מעוניין להוביל פרויקט ואיך אפשר לעזור לו, או לך למשאבי אנוש ותגיד שאתה מעוניין להוביל פרויקט בתוך החברה, תראה מה יצא מכך) או במקום אחר.
קודם כל, לא הצגתי את זה נכון, אני מיישם SAP שאי אפשר ככ לקרוא לזה הייטק אבל המשכורות דומות (מנתח מערכות פשוט של מוצר מדף)
מהות העבודה שלי זה פרוייקטים של איפיון תהליכים, פיתוח וקיסטום - ככה שאני כן עובד מול לקוחות, אולי באמת אנסה יותר ואקח גם פרוייקטים לבד מ0
ואם לעשות משהו מחוץ לעבודה? היית ממליץ לנסות לפתוח עסק בשביל ללמוד על "רטוב"?
אמרתי כבר, אני לא רוצה לפתוח עסק עצמאי כל עוד לא מצאתי את התחום והפאשיין שלי, אני פשוט רוצה לא לבזבז זמן ובינתיים ללמוד כמה שיותר
אני לומד מדמח בפתוחה בינתיים כדי להיכנס לעולם התוכנה כתוכנית ביניים כל עוד לא באמת הלכתי על עסק עצמאי כמו שאני רוצה
וחברים, אני יודע שחלקכם חושבים שאני מושפע שרואה סטארטאפים מצליחים ורק רוצה להיות אותם האנשים בדיעבד, זה ממש לא הכיוון
אני רוצה עסק עצמאי כי היום אני לא נמצא בטופ של הסיפוק שלי מהעבודה ומחפש משהו שיהיה שלי שאוהב לעשות מהבוקר עד הערב, שאוהב להשקיע בו וארצה לפתח אותו, שאהיה אחראי ישיר לכל מה שהולך ואיך שהולך
אני יודע שיש מצב שלא ארוויח ואפילו אפסיד, זה סיכון שאני מתכונן אליו (חסכונות מהעבודה הנוכחית) ככה שלא מדבר באדם שרק חולם על היום שאחרי ההצלחה (אם בכלל חחח)
ובכל מקרה, כל המטרה של האשכול זה בכדי לקבל טיפים, רעיונות, מקורות מידע, השראות, מונחים וגם דעות
אז תודה לכל מי שהגיב ולכל מי שיגיב