אורי
משתמש בכיר
- דירוג
- 2,083
@doc29 , אני לא רואה שום בעיה אינהרנטית להיעזר בגוף שלישי כדי להשקיע בנדל״ן. אני עצמי השתמשתי במה שנקרא בארה״ב turn key service. כשנעזרים בנותן שירות מכל סוג מה שצריך לקחת בחשבון:
כמובן שכל האמור לעיל הוא כללי ונכון לכולם, ולא ספציפי לשירות ולאדם עליו שאלת. אני אינני מכיר אותו ולהוציא את קריאת ספרו (שהיה טוב והמלצתי עליו בעבר) אין לי שום דעה עליו, תכונותיו האישיות, המוניטין שלו, והשירות שהוא מציע.
- ערכים מתואמים: אתה ומי שעובד בשבילך צריכים להיות בעלי ערכים זהים, אחרת יהיו ויכוחים ואי הבנות. למשל, האם מקסום רווח הוא ערך עליון או לא? האם מנסים לסחוט את הדייר עד השקל האחרון או שאתה רוצה להיות בעל בית הוגן שמעדיף מערכת יחסים ארוכת טווח, למשל.
- מקצועיות: אתה שוכר בעל מקצוע בשביל מומחיותו. האם הוא באמת בעל מקצוע? האם הוא יכול לספק את מה שהוא מבטיח? זה המקום לבקש לראות קבלות על ביצועי עבר, המלצות מלקוחות קודמים, להבין ממנו מה מקור המומחיות שלו ואיך היא באה לידי ביטוי עבורך?
- יושר: בפשטות, שלא ירמה. האם הוא אמין? האם יש ניגודי אינטרסים?
כמובן שכל האמור לעיל הוא כללי ונכון לכולם, ולא ספציפי לשירות ולאדם עליו שאלת. אני אינני מכיר אותו ולהוציא את קריאת ספרו (שהיה טוב והמלצתי עליו בעבר) אין לי שום דעה עליו, תכונותיו האישיות, המוניטין שלו, והשירות שהוא מציע.
נערך לאחרונה ב: