אתה צריך לעשות טבלה יותר מסודרת של כל האופציות, מה העלות שלהן (לא רק כלכלית) ומה אתה מקבל בתמורה, כולל מספרים מדויקים.
שאלות עזר:
מה היתרונות של לגור לבד במרכז, וכמה כסף זה מההכנסה שלך? האם אתה מנצל את "הערך" הנוסף של לבלות\לפגוש חברים\לעשות דברים? מגיע לעבודה ברגל?
אם אתה עובר להורים, אתה צריך לקנות רכב? להוציא כסף על תחבורה? איך זה בהשוואה לדירה במרכז?
מצד שני כמה אתה סובל לגור עם ההורים\כמה זה חוסר פרטיות?
מבחינת בת הזוג - לא הבנתי, היא לא רוצה לבזבז כסף, אבל שאתה תבזבז כסף על דירה לבד במקום שהיא רוצה זה כן בסדר מבחינתה?
אתה לא צעיר ובקשר ארוך, לאן הוא הולך? (אתם לא גרים ביחד ולא מתכוונים)
סביר שאם אתה לא עובד מצד אחד, לא יכול להנות מת"א, ובת הזוג לא רוצה לגור ביחד אז אני היתי חוזר לכמה חודשים להורים עד שמצב הקורונה ירגע ומנסה לסבול את המגורים בבית (בהנחה ויש לך חדר בנפרד).
היי נועץ הלהב, תודה רבה על התגובה.
אני בחודשים האחרונים בקושי ישנתי בדירה. תקוע אצל ההורים. יש פה את אחי, אחיין שלי. ארוחות ערב עם ההורים
מרגיש קצת לבד במרכז בתקופה הזו שהכל סגור. לא נהנה באמת מהמרכז
יש לי רכב. לא עובד כרגע. אני עצמאי בתחום הצילום וכרגע אין עבודה בגלל הסגרים
ואני מקבל כמה גרושים מביטוח לאומי על עבודתי כשכיר לפני הקורונה.
אין פרטיות בכלל. קיר גבס עם ההורים, יכול לדפוק בדלת ולפתוח כל רגע
אבל יש חדר פרטי משלי. שאני יכול לנעול
ולרוב כן דופקים
מבחינת בת זוג, זה בדיוק מה שאני אומר לה. והיא אומרת בזבזבת עד עכשיו על דירה במרכז אז פשוט תבזבז על דירה ליד הבית.
אנחנו מרוחקים מאוד. הקשר חצי קלאץ
היא לא בעד שאגור במרכז וכבר שנתיים מנדנדת לי לעבור ליד ההורים בשביל שנהיה קרובים
היא לא מוכנה לבוא באמצע השבוע במרכז ואנחנו שנתיים נפגשים רק בסופשים כמו חייל קרבי.
תראה, תאכלס שבתאכלס נח לי ככה לא לגור איתה. אבל משעמם לי לגור לבד
ואני רואה גם שאין לה רצון לגור ביחד ומסתכל על 20 אנשים שבסביבה שלי הקרובה ופחות קרובה
לכולם יש לאן לחזור. וגם הידיד היחידה שגרה לבד אחיות שלה גרות רחוב ליד.
ולי? גר במרכז, ואם הקשר לא מתקדם..אז בא לי להביא בחורות אחרות שיהיו איתי.
כי מהחברים גם התרחקנו כי כל אחד עבר לגור עם בת זוג ונעלם כלא היה
אני לעומתם שאני בקשר אני לא נעלם.
הבעיה בלעבור להורים לתקופה זה קצת מלחיץ אותי שלא אשאר שם יותר מתקופה. אח שלי גרוש עבר גם לתקופה קצרה וכבר שלוש וחצי שנים פה אצל ההורים וגם הביא את הבת זוג שלו לפה וגם את האחיין בבית ממש קטן וכל היום רעש.