august skylark
משתמש רשום
- דירוג
- 8
למדתי מדעי המחשב במכללה סבירה, עבדתי כמה שנים בתור מתכנת, השתעממתי למוות, מאז שמונה שנים אני לא בתחום ולא הצלחתי למצוא את עצמי (כלומר יש הרבה דברים שלמדתי לעשות, אבל לא הצלחתי לתרגם אף אחד מהם להכנסה אמיתית). התעסקתי בכל מיני עבודות צווארון כחול, חלוקת דואר, ניקיון. במקביל אני עובד על פרוייקטים של תכנות, רק בשביל להשאר בכושר. בחודשים האחרונים אני מובטל, יש לי אפשרות לעשות דרך משרד התעסוקה קורס QA של גיון ברייס. מבחינת סילבוס חלק גדול ממנו אני מכיר, בודאי ברמה יותר עמוקה מקורס כזה (שאני לא מזלזל בו, אבל כשמכניסים הרבה נושאים בזמן מוגבל חייבת להיות שטחיות מסויימת), חלק אני מכיר בעקיפין כי הייתי מתכנת, חלק חדש לי. (אני מעריך שחצי).
אני לא חושב שיש שם משהו שאני לא יכול ללמוד לבד, הסיבה היחידה שאני שוקל לעשות את הקורס זה בגלל שכרגע זו נראית לי הדרך היחידה שלי פחות או יותר לחזור ל"הייטק", בגלל החור הגדול שיש בקו"ח, אבל אני לא בטוח שאפילו זה ישפר את הסיכויים שלי בצורה משמעותית, ובנוסף אני כבר בן קרוב ל-45, אז מה שהכי מעניין אותי זה אם קורס כזה יכול לתת לי סיכוי סביר להשתלב בתור בודק תוכנה בהתחשב בנתונים שציינתי.
תודה מראש
אני לא חושב שיש שם משהו שאני לא יכול ללמוד לבד, הסיבה היחידה שאני שוקל לעשות את הקורס זה בגלל שכרגע זו נראית לי הדרך היחידה שלי פחות או יותר לחזור ל"הייטק", בגלל החור הגדול שיש בקו"ח, אבל אני לא בטוח שאפילו זה ישפר את הסיכויים שלי בצורה משמעותית, ובנוסף אני כבר בן קרוב ל-45, אז מה שהכי מעניין אותי זה אם קורס כזה יכול לתת לי סיכוי סביר להשתלב בתור בודק תוכנה בהתחשב בנתונים שציינתי.
תודה מראש