• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

לחזור למסלול תואר שני אחרי עבודה

סוס מירוץ

משתמש סולידי
דירוג
7
שלום לכולם,
אני בוגר תואר ראשון מדעי, והחלטתי בתחילת השנה להתחיל מסלול לימודים לתואר שני במדעי המחשב שכולל השלמות של שנה (הלימודים הם על תנאי, אני צריך להתקבל אחרי שעברתי ממוצע מסוים). נרשמתי לתואר בלי כיוון ממשי אבל בעתיד זה נראה שמעניין אותי לעסוק בMachine Learning וDL בהקשרים של תמונה, סאונד, פיננסים או עיבוד שפה. בנוסף זו אחלה מקפצה למשרות מחקריות עם שכר גבוה ועם הרבה עניין.

תוך כדי הסמסטר החלטתי שאני מחפש עבודה במשרה מלאה ולאחרונה קיבלתי הצעה. זו לא משרת חלומות שקשורה באופן ישיר לתחום הML, ולמען האמת זו לא משרה יוקרתית בעיניי, אבל זו חברה טובה ואני חושב שאהנה מהתפקיד.
אני נוטה לסיים את הסמסטר ולעזוב את ההשלמות, כי אני מרגיש שאני צריך קצת לעבוד ולהכיר את העולם שבחוץ. משרת סטודנט לצערי לא מצאתי.

רציתי לשאול אם יש כאן אנשים שחזרו לאקדמיה גם בגיל 30 ומעלה לתואר שני במדעי המחשב, ואיך זה השתלב לכם עם עבודה או הקמת משפחה.
עצות בכל נושא תתקבלנה בברכה, תודה.

נערך לאחרונה ב:
לדעתי האידיאל זה למצוא חברה שתתרום לה מספיק כדי שתממן לך את עלות התואר + תוכל ללמוד בזמן שאתה עובד (WIN-WIN)
ג"נ - זה מה שאני עושה עכשיו

לדעתי האידיאל זה למצוא חברה שתתרום לה מספיק כדי שתממן לך את עלות התואר + תוכל ללמוד בזמן שאתה עובד (WIN-WIN)
ג"נ - זה מה שאני עושה עכשיו

האם כדאי בעיניך לעשות את הסיבוב הזה בתעשיה? האם זה מיותר?
אחד החששות הגדולים שלי הוא שלא אהיה מסוגל לחזור לעשות תואר שני והשלמות (שהם קורסים תובעניים מתואר ראשון) בגלל אילוצי החיים

האם כדאי בעיניך לעשות את הסיבוב הזה בתעשיה? האם זה מיותר?
אחד החששות הגדולים שלי הוא שלא אהיה מסוגל לחזור לעשות תואר שני והשלמות (שהם קורסים תובעניים מתואר ראשון) בגלל אילוצי החיים
זה כבר תלוי באיזה מקום עבודה תהיה, אף אחד לא יכול לדעת.. מצד שני יכול להיות שהוא יאפשר לך ללמוד במקביל (כל אפשרויות התואר השני שבדקתי - אפשר לעשות גם בערב). אם זה כדאי או לא? תלוי בך ובמטרות שלך.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
F האם ניתן לחזור מ-IRA לבית השקעות "רגיל"? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
A ממתי לא ניתן לחזור מעסקת נדל"ן? נדל"ן 45
A לחזור ל"הייטק" עם קורס של ג'ון ברייס? התפתחות אישית 2
E שוקל לחזור להורים ולחסוך לבית או שעדיף להשכיר דירה יותר זולה? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 31
XpH פנסיה - החלטתי לעזוב את הסוכן ואני חושב לחזור בי צרכנות פיננסית 3
J לברוח כשמדד הפחד עולה, לחזור כשהוא יורד שוק ההון 49
ImCarryGG באיזה תואר אתם מחזיקים והאם אתם מתכננים לחזור לאקדמיה? התפתחות אישית 173
wolf יש לי חשבון באינטרקטיב - לחזור לברוקר ישראלי? שוק ההון 19
L לחזור לגור אצל ההורים? צרכנות פיננסית 13
R לצאת מהמטריקס, לחזור לשורשים. אוף טופיק 30
אורי איך למדתי לא לחזור על ההצלחה הראשונה שלי... יומני מסע אישיים 7
Y תחליף למסלול חו"ל ב"מגדל" שנסגר פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
M החלפת מסלול קבועה צמודה למסלול קבועה לא צמודה נדל"ן 19
Y שאלה והתייעצות בנוגע למסלול בקרן פנסיה שוק ההון 6
O קרן השתלמות במסלול כללי פניקס 964, האם מומלץ לעבור למסלול כללי פסיבי 8629 לאור המצב בארץ? פוסטים מאיכות נמוכה 1
מ מעבר למסלול מניות בקרן פנסיה בגיל 47 פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 34
B פנסיה למסלול מחקה מדד S&P500 פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 50
Y מעסיק לא מאשר העברת קרן פנסיה למסלול מחכה snp500 פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 24
B התייעצות לגבי העברת הפנסיה וקרן ההשתלמות למסלול מחקה מדד פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 15
אגוז_קוקוס מעבר למסלול פנסיה עם יתרת נכסים נמוכה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
ה רוצה להעביר את הקרן השתלמות, קופת הגמל, והפנסיה מאלטשולר, למקום אחר למסלול עוקב מדד s&p. בסלייס יש מסלול כזה עם דמי ניהול 0.3 אבל הבנתי שלא ככ מומלץ פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 16
A הסוף למסלול פיתוי במשכנתאות ?? נדל"ן 58
ש התלבטות האם לעבור בפנסיה למסלול s&p 500 פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
T האם כדאי לדעתכם לעבור בגיל 46 למסלול מנייתי של מגדל? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 25
C מעבר למסלול פנסיה "בטוח" לפני תיקון? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 9
אשר מסלול אופטימלי למסלול פיתוי נדל"ן 3
T דמי ניהול סבירים למסלול SP500 בקופת גמל? -התייעצות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
P פנסיה - מתלבט האם לעבור ממסלול מחקה מדד מניות פאסיבי למסלול מחקה - S&P500. פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
adisolo מעבר למסלול סנופי קופת גמל שוק ההון 0
A דעות והערות למעבר למסלול מחקי מדד שוק ההון 19
B גוף הפנסיה שייך את החשבון שלי למסלול שגוי והפסדתי תשואה. למי לפנות? צרכנות פיננסית 4
T למה פתאום ההמלצות לעבור למסלול צמוד מדד? שוק ההון 4
ר שאלת מתחיל בנוגע למסלול קרן/רצף שוק ההון 1
I ניסיון של אלטשולר לשנות את דעתי להעברת הכספים למסלול עוקב מדד בהלמן צרכנות פיננסית 27
לא חשוב שמות עזרה| פענוח תעודת זהות בנקאית ושיקול מעבר למסלול עמלות עו"ש מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 68
קורא הדוק מעבר ממסלול למסלול במוצר פנסיוני - מי סופג את העלויות שוק ההון 4
פורומיסט העברת קה"ש מ-IRA למסלול מנוהל? שוק ההון 31
פשוט ניוד למסלול חדש - הוצאות נהול השקעות צרכנות פיננסית 4
H העברת קופת גמל למסלול אחר צרכנות פיננסית 31
S אסטרטגיה למסלול פנסיה שוק ההון 3
D רוצה לעביר קה"ש למסלול-IRA. כמה שאלות שוק ההון 3
J חיסרון למסלול קרן פנסיה לפי גיל צרכנות פיננסית 3
0 העברת הקופות הפטורות ממס למסלול 100% מנייתי שוק ההון 14
ש התלבטות לגבי תואר שני במדעי המחשב - האם יש לי את הסיבות הנכונות? התפתחות אישית 3
T תואר שני טיפולי בארה"ב אוף טופיק 2
צור יונתן תואר צבאי - האפשרי או רעיון שעדיף לגנוז? התפתחות אישית 15
A בוגר תואר שני במדמ"ח, התייעצות לגבי ההמשך התפתחות אישית 8
ל ייעוץ לגבי תואר בהנדסת חשמל התפתחות אישית 18
עידו ג אופק תעסוקתי ללא תואר ראשון יזמות והגדלת הכנסות 18
M תואר בסטטיסטיקה ומדעי הנתונים התפתחות אישית 7

נושאים דומים

Back
למעלה