• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

קרן השתלמות מחקה S&P500

• פותח הנושא פותח הנושא noam23
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
אני גם ניסיתי לאחרונה להצטרף לסלייס.
בעיות בהפקדות, בעיות בניוד מהקרן הקיימת. ברחתי.

טוב, פתחתי אתמול קרן השתלמות S&P500 במעמד שכיר בסלייס בעקבות ההמלצה כאן. לא מנייד קופה קיימת כך שהתהליך אמור להיות הכי פשוט שאפשר עבורם. תהליך הרישום הדיגיטלי עבר חלק ובהצלחה, והקופה נפתחה (אני יכול לגשת אליה דרך אתר האינטרנט שלהם). הם אמורים לסיים לטפל בבקשה בתוך 5 ימי עסקים, כלומר יש להם עד ליום שני הקרוב. אעדכן.

קרן השתלמות מחזיקה את הכסף שלך למשך 6 שנים בלי שאתה שיכול להוציא, אם הם מחליטים בעוד שנה להעלות את דמי הניהול ל 1%, בעצם אתה שבוי שלהם?
אתה לא שבוי של אף אחד.
אתה לא יכול להוציא אליך חזרה. אתה כן יכול להעביר (לנייד) לקרן השתלמות אחרת.
זו קרן חדשה שאני רוצה לפתוח, אני מתחיל לחסוך שם מאפס...
אם זו קרן חדשה, דמי הניהול פחות חשובים בשלב הזה. אתה מדבר על גרושים יחסית.
נסה עוד שנה - שנתיים אחרי שיש צבירה לחפש הנחה בדמי ניהול. רק לדוגמא: אני שילמתי בשנה השלישית פי שניים מאשר בשנה השנייה (פתחתי באמצע שנה).

חיובי. עבדך הנאמן דן תמיד [או משתדל] לדון את כולם לכף זכות. אם אני מוציא מילים כאלו מהמקלדת, דע כי הם באמת הגזימו.

שמתי פה גם התכתבויות עם המנכ"ל דאז בשביל לנסות להסביר להם שאנחנו רוצים בטובתם וכו' וכו'. הם ממש גרועים.
ניסיתי בשנה האחרונה לנייד אליהם מס' אנשים [כולל משפחה קרובה] כל פעם הרגשתי כאילו אני רוצה להתנתק מחברת תקשורת.
הד.נ בקה״ש שלי היו 0.6 ונורא התלהבתי בהתחלה מקל גמל. אבל...
פעם ראשונה שאני מנייד קה״ש אז אני לא יודע כל כך למה להשוות.
אני יכול להעיד שהניוד במקרה שלי התעכב בהתחלה, ורק אחרי שהצקתי להם קיבלתי מהם תשובה שאני הייתי צריך למלא עוד כמה טפסים...
עדכון כרגע אחרי יותר מחודש - נפתחה קרן השתלמות אך הניוד לא הושלם. אני באמת מתלבט מה לעשות....

הד.נ בקה״ש שלי היו 0.6 ונורא התלהבתי בהתחלה מקל גמל. אבל...
פעם ראשונה שאני מנייד קה״ש אז אני לא יודע כל כך למה להשוות.
אני יכול להעיד שהניוד במקרה שלי התעכב בהתחלה, ורק אחרי שהצקתי להם קיבלתי מהם תשובה שאני הייתי צריך למלא עוד כמה טפסים...
עדכון כרגע אחרי יותר מחודש - נפתחה קרן השתלמות אך הניוד לא הושלם. אני באמת מתלבט מה לעשות....
קטונתי אבל הגרוש שלי ללירה:
1. אם זה ממש חשוב לך ואתה מבין את חשיבות העניין, מציע לך בחום לשנס מותניים ו"לנסות" לנייד כמה חברים במכה שתבוא עם מינ' צבירה של מיליון ומעלה, ככה אולי ייתייחסו אליך ותוכל להגיע ל 0.4-0.5 במקום "גדול". (סבירות נמוכה, אבל הייתי מנסה)
2. אם אתה רוצה מחקה מדד, הייתי מנייד להלמן, למה? כי הסמנכל שלהם ידידותי ועוזר לעיתים קרובות.
3. יושב על המדוכה ומחכה שתיפתח קבוצת רכישה רצינית של הייטקיסטים או שאר מיוחסים. (אצבע על הדופק בנינג'ה פיננסית+פורום הסולידית)
4. לא הייתי מנייד לקל גמל/סלייס רק בשביל הסיכוי שהם ייכשלו בהפקדות והמפח נפש הזה שאתה צריך למלא טפסים לשווא ואין מענה ואתה נזרק מאחד לשני. יש חברת תקשורת בשם NOT בשביל לעבור את הגיהנום הזה, לא צריך גם בגמל.

בהצלחה.

רק כדי לאזן קצת את התמונה: אני ניידתי לסלייס (עוד כשהיו קל גמל). הכל עבר סבבה, הכסף נכנס במהרה, האתר עובד טוב. פעם הבאה שאצטרך מהם משהו זה כנראה כשאצא לפנסיה

רק כדי לאזן קצת את התמונה: אני ניידתי לסלייס (עוד כשהיו קל גמל). הכל עבר סבבה, הכסף נכנס במהרה, האתר עובד טוב. פעם הבאה שאצטרך מהם משהו זה כנראה כשאצא לפנסיה
רק בישראל, מישהו מקבל שירות/מוצר כמו שאמור לקבל וזה נחשב "יוצא דופן". :-)
מקווה שלא תצטרך שום דבר מהם.

אני בהייטקזון ויש לי ד"נ של 0.48% בהשתלמות ובגמל בהלמן.
הצטרפתי לפני הרבה זמן. נכון להיום יש עדיין הסכמים בין הייטקזון להלמן, אבל דמי הניהול לא רשומים מפורשות באתר.

נכסתי לאתר ואכן הלוגו שלהם מופיע ואין פרטים יותר, דיברתי עם הלמן - אין להם יותר הסכם עם הייטקזון.

דיברתי עם הלמן - אין להם יותר הסכם עם הייטקזון
סביר שאם זה מה שאמרו בהלמן - זה נכון.
אבל אילו הייתי צריך לברר עבור עצמי, הייתי משאיר פרטים ומחכה שנציג של הייטקזון ייצור איתי קשר ושואל אותו (להייטקזון יש סוכנות ביטוח משלהם)

אחרי שהצטרפת לא היו עוד קבוצות סטייל 8200 וכו' ?

היות וכבר הייתי בהלמן, הלמן סירבו (למיטב הבנתי,בניגוד להסכם עימם) להחיל את תנאי קבוצת רכישה של 8200 על חברים קיימים, אלא אם אלו מניידים סכום חדש וגבוה.

רק בישראל, מישהו מקבל שירות/מוצר כמו שאמור לקבל וזה נחשב "יוצא דופן". :)
מקווה שלא תצטרך שום דבר מהם.

אמרתי יוצא דופן? עשו מה שהם צריכים לעשות ואין לי תלונות. כשאנשים כותבים על בעיות אני חושב ששווה לציין גם את זה. לא מצפה מהם לשלוח לי זר פרחים ושהמנכל יודה לי אישית.

אגב דווקא הלמן אלדובי איכזבו אותי, כי הקרן הייתה שם, אבל כשניסיתי להצטרף לקבוצה של 8200 בהתחלה אמרו תיכף תיכף ובסוף אמרו שאני עמית קיים אז לא

אמרתי יוצא דופן? עשו מה שהם צריכים לעשות ואין לי תלונות. כשאנשים כותבים על בעיות אני חושב ששווה לציין גם את זה. לא מצפה מהם לשלוח לי זר פרחים ושהמנכל יודה לי אישית.
חלילה. כוונתי הייתה שאנחנו אפילו לא דנים בתנאים של הקרן השתלמות X אלא בזה שהם "מוכרים" מוצר מסוים אבל לא מסוגלים לתת שירות עבורו.
יש עשרות אנשים שממש התחילו את הניוד והם פשוט לא עונים להם או לא מפקידים את הכספים עבורם.

מביא את השנקל שלי
צור קשר ידידותי עם נציג ישיר (עדיף מכירות/שיווק) של החברה ויש סיכוי שתוכל לזכות ההטבה בדמי הניהול שלא כמו פונה אנונימי.
העברתי לפני כמה חודשים את ההשלמות שלי עם כ70 אלף למיטב דש בדמי ניהול של 0.39. זה כלל גם מו"מ מעבר למערכת היחסים כמובן :-)

אני פתחתי בסלייס קרן השתלמות, שבועיים רדפתי אחריהם בשביל טפסים שביקשו ממקום העבודה אבל אחרי שסיפקו כל ההפקדות עוברות חלק.
מה שכן הרגשתי שהם עושים טובה שהם עונים למיילים שלי.. לא שירותיים בעליל

פתחנו קבוצת רכישה לקרן השתלמות בניהול אישי IRA , למי שמעוניין.
הלינק לקבוצה החדשה
מוזמנים להפיץ

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
מתלבש על הדיון בעוד שאלה - העברתי את הקרן השתלמות להלמן ד.נ 0.6 מחקה סנופי, אחרי שהעברתי ראיתי שיש להם מסלול פאסיבי מחקה מדדי חול ועל פניו נראה שעם פזור טוב יותר. למה בכל זאת רוב האיזכורים בפורום בנושא נוטים למחקה סנופי ולא למדדי חול הכללי?

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
ד האם קיימת קרן השתלמות מחקה נאסד״ק ב-2025? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 4
ד האם יש אפשרות לפתוח קרן השתלמות מחקה ביטקוין באחד מבתי ההשקעות בארץ ? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 4
מ בפתיחת קרן השתלמות מחקה לעצמאים - מתי מתחיל המעקב בפועל? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 14
I קרן השתלמות לעצמאים - מחקה מדד S&P500 פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
R קרן השתלמות מחקה מדד עבור אזרח אמריקאי פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
L קרן השתלמות מחקה מדד s&p500 פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 34
מ קרן השתלמות מחקה מדד - חשיפה למטח פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
T קרן השתלמות - דמי ניהול או מחקה מדד פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 6
I קרן השתלמות מחקה סנופי -הפרידה מאלטשולר פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 46
I קרן השתלמות מחקה מדד s&p 500 - התאמה לצרכים צרכנות פיננסית 37
D קרן השתלמות מחקה מדד פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
D בחירת קרן השתלמות מחקה מדד פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
פ קרן השתלמות: מסלול 100% מנייתי מחקה מדד עולמי. יש חיה כזאת? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
פ קרן השתלמות- מסלול מחקה מדד מחירים לצרכן פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
פ מחקה מדד MSCI AC WORLD מנורה מבטחים-קרן השתלמות מבקשת הסבר פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 11
Aslan קרן השתלמות מחקה s&p פטורה vs קרן סל מחקה s&p אירית צוברת - מתי דמי הניהול בעוכרי ? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
SwingMan קרן השתלמות פאסיבית מחקה מדדי מניות חו"ל פוסטים מאיכות נמוכה 3
M קרן השתלמות מחקה מדד S&P 500 פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
twister קרן השתלמות מחקה מדדי מניות חו”ל (?) - הלמן אלדובי שוק ההון 14
ל קרן השתלמות IRA מול קרן השתלמות מחקה- ממש אשמח לעזרה שוק ההון 5
Henchman34 האם יש קרן השתלמות מציע קרן מחקה מדד רחב מ-s&p500? שוק ההון 8
M ניוד קרן השתלמות IRA או מחקה מדד שוק ההון 15
נ קרן השתלמות - מחקה ישראלית או קרן סל אירית שוק ההון 16
I קרן השתלמות - s&p מחקה מדד בהלמן צרכנות פיננסית 36
ס כניסה לקופת גמל/קרן השתלמות מחקה שוק ההון 4
ע קרן השתלמות מחקה מדד S&P500 - פוגשת קורונה שוק ההון 2
W קרן השתלמות מחקה מדד או IRA שוק ההון 14
L קרן השתלמות הלמן מחקה מדד SP500 שוק ההון 2
-michael- קרן השתלמות מחקה שוק ההון 1
1337justme התלבטות בהעברת קרן השתלמות להלמן אלדובי מחקה s&p 500 צרכנות פיננסית 10
E קרן השתלמות מסלול מחקה מדד לעומת IRA והשקעה מחקת מדד שוק ההון 0
Yos קרן השתלמות מחקה מדד עולמי פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 12
yuvalnsn שאלה לגבי קרן השתלמות מחקה מדד שוק ההון 4
E קרן השתלמות מחקה מדד שוק ההון 3
ט לגבי קרן השתלמות מחקה מדד ואינטגרמל צרכנות פיננסית 80
M למה קרן השתלמות מחקה מדד S&P500 נמצא רק בחברה אחד? אוף טופיק 2
itamaratz קרן השתלמות IBI מחקה מדד S&P 500 שוק ההון 6
S עלויות קרן השתלמות מחקה S&P לעומת IRA שוק ההון 3
תפוזינה קרן השתלמות מומלצת מלבד IBI מחקה סנופי? צרכנות פיננסית 22
E קרן השתלמות מחקה מדד שוק ההון 52
R קרן השתלמות מחקה מדד: אזהרה שוק ההון 59
Lamur קרן השתלמות מחקה של אינפיניטי צרכנות פיננסית 13
א קרן השתלמות מחקה מדד S&P500 שוק ההון 11
T קרן השתלמות מחקה מדד צרכנות פיננסית 12
Y הלוואת בלון מלאה ע"ח קרן השתלמות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
deussex קרן השתלמות עוקב מדד S&P500 מול מנייתי אקטיבי - האם בחירה נכונה? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 35
N תנאים להלוואה על חשבון קרן השתלמות צרכנות פיננסית 4
N קרן השתלמות יעודית חברת חשמל - כדאי לנייד לגימלאי? שוק ההון 5
נ IRA - קרן השתלמות לעצמאי שוק ההון 7
ב קרן השתלמות IRA - הגבלת קניה של נייר בודד פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 7

נושאים דומים

Back
למעלה