ע עמית פ משתמש רשום הצטרף ב 5/2/20 הודעות 1 דירוג 0 5/2/20 #1 שלום רב, יש לי קרן השתלמות מחקה מדד S&P500 בהלמן אלדובי. רציתי לשאול: מה ההשפעה של הקורונה והשפעותיה של השוק עליה? והאם כדאי לי להעביר את כספי הקרן למסלול אחר? ואם כן, לאיזה מסלול? תודה רבה מראש
שלום רב, יש לי קרן השתלמות מחקה מדד S&P500 בהלמן אלדובי. רציתי לשאול: מה ההשפעה של הקורונה והשפעותיה של השוק עליה? והאם כדאי לי להעביר את כספי הקרן למסלול אחר? ואם כן, לאיזה מסלול? תודה רבה מראש
S Shlomi Z משתמש בכיר הצטרף ב 29/7/18 הודעות 6,132 דירוג 4,985 5/2/20 #2 נכתב ע"י עמית פ: מה ההשפעה של הקורונה והשפעותיה של השוק עליה? לחץ כדי להרחיב... השוק היום עלה חזרה את כל הירידות שקרו אולי בגלל אותה קורונה. נכתב ע"י עמית פ: והאם כדאי לי להעביר את כספי הקרן למסלול אחר? ואם כן, לאיזה מסלול? לחץ כדי להרחיב... הנבואה ניתנה ל....
נכתב ע"י עמית פ: מה ההשפעה של הקורונה והשפעותיה של השוק עליה? לחץ כדי להרחיב... השוק היום עלה חזרה את כל הירידות שקרו אולי בגלל אותה קורונה. נכתב ע"י עמית פ: והאם כדאי לי להעביר את כספי הקרן למסלול אחר? ואם כן, לאיזה מסלול? לחץ כדי להרחיב... הנבואה ניתנה ל....
פתחו חשבון למסחר עצמאי פסגות טרייד ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון מיטב טרייד ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪5,000 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון פסגות טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול פתיחת חשבון מיטב טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000 ⌄ ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.