Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה היא על מחברה בלבד ואין באמור בה כדי לשקף את דעותיה של בעלת האתר.
ניסיתי להירשם לקרן ההשתלמות של הלמן אלדובי מחקה מדד S&P500, ובתהליך הרישום כתוב כי דמי ניהול מהצבירה הם 0.9%. האם זה סביר? יש דרך לפתוח קרן השתלמות מחקה S&P500 בתנאים טובים יותר?
ניסיתי להירשם לקרן ההשתלמות של הלמן אלדובי מחקה מדד S&P500, ובתהליך הרישום כתוב כי דמי ניהול מהצבירה הם 0.9%. האם זה סביר? יש דרך לפתוח קרן השתלמות מחקה S&P500 בתנאים טובים יותר?
לגבי סלייס, מה הטקטיקה שלהם עם העלות הזו? קרן השתלמות מחזיקה את הכסף שלך למשך 6 שנים בלי שאתה שיכול להוציא, אם הם מחליטים בעוד שנה להעלות את דמי הניהול ל 1%, בעצם אתה שבוי שלהם?
שהם צריכים להביא לקוחות והדרך שלהם לעשות את זה בתור גוף לא מוכר שמנסה למתג את עצמו מחדש זה עם עמלות נמוכות ובלי דרישות סף.
אל תשכח שבפועל מסלול בניהול אישי לא עולה להם ישירות כלום (עולה להם בעקיפין כי כן צריך אנשי תפעול שיעבירו דברים ואנשי תמיכה שיעזרו בכל מיני תקלות, ויש לחברה בלאו הכי הוצאות כלליות שהם צריכים לכסות עם הכנסות).
אם זה מעניין מישהו, יש כרגע קבוצת רכישה בקבוצת "ידע שווה כסף" בפייס על מסלול SP500 של אקסלנס/פניקס.
0.5% על קרנות השתלמות/קופות גמל/גמל להשקעה.
0.6% על פוליסות חיסכון.
אם זה מעניין מישהו, יש כרגע קבוצת רכישה בקבוצת "ידע שווה כסף" בפייס על מסלול SP500 של אקסלנס/פניקס.
0.6% על פוליסות חיסכון.
0.6% על פוליסות חיסכון.
לגבי סלייס, מה הטקטיקה שלהם עם העלות הזו? קרן השתלמות מחזיקה את הכסף שלך למשך 6 שנים בלי שאתה שיכול להוציא, אם הם מחליטים בעוד שנה להעלות את דמי הניהול ל 1%, בעצם אתה שבוי שלהם?
אני מבקש.
לא לזרוק את השם סליים פה באוויר כאילו זו חברה עם קרן מחקת מדד. זה עורבא פרח. שירות מינוס5 ואני שהייתי מראשון הממליצים עליהם מכריז שכל אחד שמתקשר עמם שיחשוב פעמיים. הם ממש אבל ממש כושלים.
[כמובן כושלים יותר משאר החברות בישראל]
לא לזרוק את השם סליים פה באוויר כאילו זו חברה עם קרן מחקת מדד. זה עורבא פרח. שירות מינוס5 ואני שהייתי מראשון הממליצים עליהם מכריז שכל אחד שמתקשר עמם שיחשוב פעמיים. הם ממש אבל ממש כושלים
לא לזרוק את השם סליים פה באוויר כאילו זו חברה עם קרן מחקת מדד. זה עורבא פרח. שירות מינוס5 ואני שהייתי מראשון הממליצים עליהם מכריז שכל אחד שמתקשר עמם שיחשוב פעמיים. הם ממש אבל ממש כושלים
חיובי. עבדך הנאמן דן תמיד [או משתדל] לדון את כולם לכף זכות. אם אני מוציא מילים כאלו מהמקלדת, דע כי הם באמת הגזימו.
שמתי פה גם התכתבויות עם המנכ"ל דאז בשביל לנסות להסביר להם שאנחנו רוצים בטובתם וכו' וכו'. הם ממש גרועים.
ניסיתי בשנה האחרונה לנייד אליהם מס' אנשים [כולל משפחה קרובה] כל פעם הרגשתי כאילו אני רוצה להתנתק מחברת תקשורת.