לא משתמש כרגע בסקילים (שלהבנתי זה פשוט פרומפטים שמורים)
זה סוג של פרומטים שמורים, אבל הם הרבה יותר מפורטים, מדוייקים, ספציפים. . .
סתם דוגמה - אתה רוצה להשוות בין מחיר של ויטמינים בחנויות שונות
בלי סקיל, אתה לא יודע לאיזה אתרים ילך כדי לבדוק מחירים, אתה לא יודע אם יתחשב במועדון, מבצעים ועלויות שילוח ויכול להיות שבחלק מהאתרים הוא בכלל לא יצליח להוציא את המחיר או לא יבין שמוצרים מחוץ למלאי ואיך תקבל בחזרה את התשובה גם אתה לא יודע, אולי טבלה אולי כמה שורות
אם יש לך סקיל שנכתב בצורה טובה במיוחד לזה, מראש תהיה שם רשימה של אתרים מובנת, בכל אתר יהיה ברור איך הוא מוציא את המחיר ומה הוא צריך לקחת בחשבון כשהוא מחשב את המחיר בכל אתר, יהיה כתוב שהוא צריך להדפיס טבלה ואיזה עמודות יהיו בה
הבנייה של הסקיל זה עבודה בפני עצמה, להבין מה אתה רוצה, איך הוא יעשה את זה ואיך תקבל את התוצאות
בלי סקיל זה נתון לפרשנות של הAI (וכפועל יוצא מגדיל את החוסר עקביות בין תשובות לאותה שאלה)
מבחינת גודל אתה יכול לדמיין את הסקיל ככמה דפי A4 של הוראות (הוא לא חייב לטעון\לקרוא את כולם אבל זה כבר יותר מתקדם), זה הרבה פעמים לא משהו קטן
עכשיו אתה באמת יכול במקום להשתמש בסקיל לשלוח מגה פרומפט שמכיל את כל התוכן הזה וכנראה תקבל את אותה תוצאה, אבל זה לא אותה רמת נוחות, בטח אם אתה משתמש הרבה.
מבחינת מודלים: סונט, אופוס, גימני והיורשים שלהם.
שים לב שגימני לא מדורג גבוהה במבחנים, אבל תלוי במשימות שלך יכול להיות שזה לא רלוונטי.
התחרות על הביצועים\יכולות היום זה בעיקר אנטרופיק מול openAI מול הסינים, אם מכניסים גם עלויות למשוואה אז התוצאות משתנות.
יש שוני בין הharness השונים, אני לא מכיר את קרסר מספיק טוב כדי להגיד איך זה משפיע אם בכלל
Effort אני לא יודע מה זה.(אלא אם הכוונה היא על הרמה, מעדיף לא לשנות את זה וברוב המקרים משאיר בדיפולט - high)
זה הרמה, high זה סבבה
משתמש בSDD עם חלוקה לחלקים קטנים: מממש חלק קטן, עושה ריוויו, ממשיך לחלק הבא.
בהרבה משימות היום אני פחות מרגיש שיש צורך לפרק לחלקים קטנים, אפשר לתת לו את התמונה הגדולה יותר ומשימה גדולה\כמה משימות קשורות