• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

מיסוי בארה"ב על מכירת דירה בארץ

התנאי של 5 מ-8 מיותר לגמרי
צודק. גם הייתי בטוח שהחוק הזה עבר, ומסתבר שהוא לא. נשארנו עם 2 מ-5.

עריכה: רצו לשנות את התנאי ל5 מ-8, שזה תנאי יותר מחמיר, בסוף זה נפל.

אם הדירה תהיה רשומה על שם בעלי שאינו אזרח אמריקאי
מבחינת רשויות המס בארץ הקודש דירה שרשומה על שם אחד מבני הזוג נחשבת כשל שני בני הזוג. ולכן זה לא משנה מבחינת מיסים, מס שבח וכו'.
אבל בארה"ב זה לא כל כך חד משמעי, כך שאם הדירה רשומה על שם אחד מבני הזוג זה יכול להיחשב כשלו בלבד, ולכן לכשהוא ימכור את הדירה ברווח זה רווח שלו בלבד ולא של שניהם,

מבחינת הדיווחים המשותפים, אני לא כל כך בטוח מה בדיוק עושים, אולי @FIYaacov יודע,

לא ייעוץ, כדעי להתייעץ עם רו"ח אמריקאי,

נערך לאחרונה ב:
מבחינת הדיווחים המשותפים, נדמה לי שבן הזוג הלא אמריקאי לא מחוייב במס גם אם יש דיווחים משותפים.
בFBAR זה נכון, לא בדוח השנתי.

אם בחרת להחשיב את בן זוגך הלא-אזרח, כתושב ארה"ב לצרכי מס, יש לכלול את כלל הכנסותיו העולמיות בדוח המס. בתמורה כמובן מקבלים את מדרגות המס המועדפות לזוגות, וכמובן אם האמריקאי מרוויח מעט, והבן/בת זוג יותר, אז לפעמים ניתן לקבל את החזרי המס עבור ילדים רק בהגשה משותפת.
בקיצור, נראה שרישום פרטני לא עוזר כאן, אלא אם @שרה האופטמן תשקול לוותר על הבחירה של בעלה כתושב לצרכי מס.

הוא לא מוגדר כתושב, לא הייתי מודעת לזה שבסמכותי להגדיר אותו כתושב לצרכי מס, אבל נראה שאם מדובר בצורך להימנע ממיסים אז עדיף להשאיר אותו לא תושב, נכון?

מקווה שימסו אותך 1000%, לכי תעשי סיבוב במקום אחר.
זכותך להמשיך לבכות כול החיים על מר גורלך ועל הפגיעה בזכות הבסיסית שלך לקנות דירה במקום הכי יקר במדינה מערבית.
אבל למה אתה מוציא את הגועל נפש שלך על אחרים?
מה היא עשתה לך?

זכותך להמשיך לבכות כול החיים על מר גורלך ועל הפגיעה בזכות הבסיסית שלך לקנות דירה במקום הכי יקר במדינה מערבית.
אבל למה אתה מוציא את הגועל נפש שלך על אחרים?
מה היא עשתה לך?

אני האחרון שתראה אותו בוכה וגורלי רחוק מלהיות מר(כנראה גדול מידות בשבילך להבין את ההבדלים בין לנהל דיון ענייני לבין מרירות).
מדינת ישראל צריכה כסף, היא באה לעשות עלינו סיבוב אז הגיע הזמן שהמדינה תעשה סיבוב על אנשים כמו הגברת. זה שהחלטת להיות הסנגור שלה בהתנדבות זה כי אתה פרייאר, אתה מוזמן לתת לה לעשות עליך סיבוב.

אני האחרון שתראה אותו בוכה וגורלי רחוק מלהיות מר(כנראה גדול מידות בשבילך להבין את ההבדלים בין לנהל דיון ענייני לבין מרירות).
מדינת ישראל צריכה כסף, היא באה לעשות עלינו סיבוב אז הגיע הזמן שהמדינה תעשה סיבוב על אנשים כמו הגברת. זה שהחלטת להיות הסנגור שלה בהתנדבות זה כי אתה פרייאר, אתה מוזמן לתת לה לעשות עליך סיבוב.
מה? איזה סיבוב ואיזה כסף? היא רוצה לברר איך היא תשלים פחות מיסים בארה"ב בנוסף למיסים שהיא תצטרך לשלם בארץ.
בנוסף הכעס שלך על משקיעים זרים לא ברור לי,אתה רוצה לחיות במדינה שאסור למשקיעים זרים לפעול בה? תעבור לצפון קוריאה.
במידה ואתה חושב שזה מזיק לישראלים אתה טועה בגדול,זה חיזוק אדיר לכלכלה הישראלית(לא לך אישית אולי בהקשר של קנית דירה בתל אביב)
ודבר אחרון יש צורה להגיב.
אתה קורא לתגובה שלך דיון ענייני? אני בטוח שהסגנון הזה לא ענייני בפורום הזה תנסה אולי בתפוז.

מה? איזה סיבוב ואיזה כסף? היא רוצה לברר איך היא תשלים פחות מיסים בארה"ב בנוסף למיסים שהיא תצטרך לשלם בארץ.
בנוסף הכעס שלך על משקיעים זרים לא ברור לי,אתה רוצה לחיות במדינה שאסור למשקיעים זרים לפעול בה? תעבור לצפון קוריאה.
במידה ואתה חושב שזה מזיק לישראלים אתה טועה בגדול,זה חיזוק אדיר לכלכלה הישראלית(לא לך אישית אולי בהקשר של קנית דירה בתל אביב)
ודבר אחרון יש צורה להגיב.
אתה קורא לתגובה שלך דיון ענייני? אני בטוח שהסגנון הזה לא ענייני בפורום הזה תנסה אולי בתפוז.

אתחיל מהסוף, שמתי לב שיש בפורום הזה אנשים רגישים, צריך ללטף אותם לפני שלא מסכימים איתם, שלא יפגעו חס וחלילה. יש בעלת פורום, כשלה לא יהיה מתאים שאהיה פה אכבד את רצונה, פעם אחרונה שבדקתי אתה זה לא היא.

לגביי הקשקשת שכתבת, פה זה לא צפון קוריאה אבל אם דברים ימשכו כפי שהם יהיהרע לא פחות למרבית האזרחים(באופן יחסי). הגיע הזמן שמדינת ישראל תפסיק לייצא את מרכולתה על חשבון האזרח וזה כולל דירות. נדל"ן בעיני זאת לא השקעה, זה סיבוב על אנשים, חבל שלא מוציאים את זה מחוץ לחוק. היא רוצה להשקיע? מעולה, יש אלף ואחת דרכים וחברות להשקיע בהם אבל קדחת, היא באה לעשות סיבוב, לקנות במחיר איקס, להשכיר כמה שנים ולמכור במחיר גבוה מאיקס. אין פה שום חיזוק לכלכלה חוץ מניפוח מחירים. האשמה כולה על בנק ישראל כפי שכתבתי בפוסט שלי שמחזיק את הדולר גבוה(רק היום פורסם שהיתרות עלו ל 147 מיליארד דולר, בשביל מה בדיוק? בשביל תחושת הבטחון? פרנקינה. בנוסף הגברת הנכבדה שאתה כל כך טורח לגונן עליה מחפשת דרכים "יצירתיות" איך להתחמק מלשלם מיסים אז אני הלא בסדר כאן?

אם הדברים ימשכו כמו שהם, למרבית האזרחים שמחזיקים את המדינה לא תהיה אפשרות לרכוש דירה, כשאנשים יגורו ברחוב ותתחיל אנרכיה נראה מה אז יהיה הפתרון של גאוני הכלכלה שחושבים שיצוא זה הכי חשוב. יש דברים שלא מופיעים בגרפים של מאקרו כלכלה שנה א'

המיועדת לפינוי בינוי
שנתיים מתוך ה5 האחרונות
שתי שאלות
1. מעניין איך מתייחסים בדיווח לארה"ב לדירה שעברה תהליך פינוי בינוי,
בעצם פינוי בינוי זה תהליך של עיסקת קומבינציה שמשמעותה שאתה מוכר ליזם את הדירה שלך ומקבל ממנו בתמורה דירה אחרת. בארץ יש לפינוי בינוי רשימה של חוקים שמאפשרים לאירוע הזה להתרחש ללא מיסים,
השאלה היא מול ארה"ב איך להתייחס לזה, שזה לא נכון לומר קניתי דירה במחיר מסוים ומכרתי אותה במחיר אחר, כי מה שבעצם עשית זה שתי עיסקאות א- קנית דירה A והעברת אותו ליזם בתמורה לדירה B על הנייר, ב- מכרת את דירה B.
2. נניח שאדם גר בדירה חודש לפני הפינוי, האם יוכל להחשיב את הזמן אח"כ של הפינוי כאילו הוא גר שם, וכך זה יחשב לו כשנתיים.
אפשר לדמות את זה למקרה שאדם Rebuilds הבית שלו, האם הזמן של הבנייה יכול להיחשב לו כחלק מהשנתיים?

@לב אריה
אני לא בעלת הבית, אבל אני שלוחה.
אם תמשיך בתגובות לא ראויות, תמצא את מקומך מחוץ לפורום.

ולעניין, אם אתה כועס על מדיניות של הממשלה שלך אל תוציא את זה על באי הפורום.
ויעזור גם אם תבין את מה שהיא מבקשת, היא מבקשת לחסוך במס אמריקאי, לא בישראלי.

@לב אריה
אני לא בעלת הבית, אבל אני שלוחה.
אם תמשיך בתגובות לא ראויות, תמצא את מקומך מחוץ לפורום.

ולעניין, אם אתה כועס על מדיניות של הממשלה שלך אל תוציא את זה על באי הפורום.
ויעזור גם אם תבין את מה שהיא מבקשת, היא מבקשת לחסוך במס אמריקאי, לא בישראלי.

נושא המס הוא לא האישיו פה...את הסיבוב למכור את הדירה במחיר גבוה יותר היא לא תעשה על הדוד סם(הוא ירכוש ממנה את הדירה?)

התגובה סופר ראוייה, השלוחה מוזמנת למחוק אותי מהפורום אם דעתי לא נראית לה. כבר דיי ברור לי שמי שהולך נגד האג'נדה באתר הוא מוקצה. לא ניבלתי את פי, אמרתי את דעתי, תלמדו לכבד דעה שונה משלכם. את רגשי הנחתיתות שיש לכם תפתרו בטיפול לא בליטופים ממשתמשים כאן.

את הסיבוב למכור את הדירה במחיר גבוה יותר
47jhyl.jpg

מעניין איך מתייחסים בדיווח לארה"ב לדירה שעברה תהליך פינוי בינוי
אני מבינה שאסור לבקש המלצות על אנשי מקצוע בפורום, אבל מה ההגדרה של מישהו שמבין ספציפית במיסוי על פינוי בינוי? רואה חשבון למיסוי אמריקאי על נדלן בדגש על פינוי בינוי? יש חיה כזו?

לא הבנתי, מי שתושב ואזרח ישראל אבל במקרה יש לו גם אזרחות אמריקאית מנוע מלקנות דירות בישראל לדעתך?

מרבית היהודים מחזיקים באזרחות ישראלית, תכלס מה הם נותנים למדינה(לא מדבר ספציפית על הגברת הנ"ל מאחר ואני לא מכיר אותה)?
אנחנו הפרייארים המקומיים תעודת הביטוח שלהם והכל בחסות הדת הקדושה. הגיע הזמן להפסיק לחלק אזרחות לכל אחד רק כי הוא יהודי אבל זה כבר טרייד אחר. בכל מקרה אמרתי את שלי, ממש לא בא לי להמשיך בדיון הזה.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
מרבית היהודים מחזיקים באזרחות ישראלית
מרבית היהודים אינם מחזיקים באזרחות ישראלית:
https://he.wikipedia.org/wiki/יהודים
למעטי מעטים היהודים שגרים בחו"ל יש אזרחות ישראלית, רובם כלל לא דוברי עברית.
https://he.wikipedia.org/wiki/ירידה_מארץ_ישראל
. הגיע הזמן להפסיק לחלק אזרחות לכל אחד רק כי הוא יהודי אבל זה כבר טרייד אחר
ממש לא מחלקים אזרחות לכל יהודי, רק ליהודי שעולה בפועל לארץ.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
A מיסוי בארה"ב על מכירת דירה בארץ - כאשר נשוי לאזרחית. מיסים 2
י דיווח מיסוי כבעל מניות בחברה בארה"ב מיסים 28
T מיסוי על הקעת נדל"ן בארה"ב נדל"ן 1
השכמה מאוחרת מיסוי ישראלי על פעילות עסקית בארה״ב מיסים 0
N מיסוי RSU בארה"ב מיסים 3
C מיסוי דיבידנדים בארה״ב + פתיחת חשבון מסחר בבנק אמריקאי מיסים 43
M שיקולי מיסוי בשילוב תיק השקעות ונדל"ן בארה"ב עבור זוג ישראלי-אמריקאי מיסים 10
R מיסוי על דירה בארה"ב נדל"ן 3
U מיסוי על השכרת נכס בארה"ב מיסים 5
פסיוני מיסוי בארה''ב לאזרח ישראלי מיסים 7
B מיסוי על נדל"ן בארה"ב נדל"ן 13
ד חישוב מיסוי בישראל משכירות עם משכנתא בארה"ב מיסים 6
יבגני_ל מיסוי במקור בארה"ב על חלוקת רווחים של MLP למשקיעים ישראלים מיסים 8
doc29 מיסוי נדלן בארה"ב נדל"ן 39
F מיסוי בעת פדיון פוליסה ביטוח חיים מיסים 1
R מדריך מיסוי אמריקאי לאורך החיים מיסים 4
ס מיסוי אמריקאים על אג"ח/מק"ם מיסים 1
B מיסוי רווחי הון לזוג פנסיונרים, אחד עם נכות מזכה מיסים 0
M מיסוי RSU ואופציית release מיסים 7
algo.il מיסוי בעת רילוקיישן זמני בקנדה (אמנת מס עם ישראל) ללא ניתוק תושבות מיסים 2
ט מיסוי כספי קופת גמל שהתקבלה בירושה מיסים 17
S איך מתנהלים עם RSU? (או מיסוי לעומת פיזור) שוק ההון 42
ב מיסוי Return of Capital - דיבדנד, או מכירת מניה? שוק ההון 0
B ייעוץ בנושאי מיסוי ארה"ב/ישראל מורכבים צרכנות פיננסית 2
T מומחה מס ישראלי ואמריקאי לטובת ייעוץ מיסוי ברילוקיישן מיסים 1
צ חסרון לברוקרים מחול מבחינת מיסוי? מיסים 2
ש מיסוי במכירת ני"ע בתקופה שמדד המחירים לצרכן ירד מיסים 11
S מיסוי במקור לדיבידנדים בניירות ערך דולריים מיסים 3
ש מיסוי כספי פיצויים לאחר הפרישה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
א דיווח בטופס 1301 על רווחים חייבים במס מקרן השתלמות + מיסוי משיכה מקופת גמל לפי תיקון 190 פיצויים מיסים 0
י מיסוי בהעברת מניות מיסים 6
ד מיסוי IRA אמריקאי מיסים 3
B מיסוי אמריקאיים על דירת מחיר למשתכן מיסים 12
M מיסוי בIB לפי שער מט"ח והעברת ני"ע לברוקר מקומי עבור מיסוי לפי אינפלציה? מיסים 9
מ מיסוי בקופגל"ה מיסים 7
ה מיסוי קרן השתלמות מעל התקרה בחודש חלקי מיסים 3
מ שאלות מטופשות שיש לי בעניין מיסוי ואין לי את מי לשאול אוף טופיק 7
M עוסק פטור בארץ עם אזרחות אמריקאית - מיסוי ארה"ב מיסים 0
R מיסוי על מניות בהשתלמות ira שוק ההון 6
ח חזרה מרצף קצבה - מיסוי מיסים 4
H מיסוי על קרנות מחקות ישראליות שוק ההון 1
ptom מיסוי קריפטו קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 1
S מיסוי תגמול תביעה ייצוגית שכירים מיסים 0
F מיסוי בקניית שליש דירה שניה נדל"ן 2
Barbarossa מיסוי פיקדון מתחדש בחו״ל מיסים 1
Y מיסוי המקרה של "משחק" באופציות מיסים 19